Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 http://www.insomnia.gr/topic/140442-στρατός/ seriously, ήταν λίγο πιο κάτω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Άντε ακόμα να ανοίξουν θέματα για αυτούς που μπαίνουν Αυλώνα, Λαμία, Τρίπολη κλπ; Δεν έχει μόνο η Θήβα ΚΕΝ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Κ κάτι ακόμα, άμα δεν έχω μαζί ακτινογραφία υπάρχει πρόβλημα? Δε χορταίνω να το λέω...Όχι δεν υπάρχει και είναι καλύτερα να μην έχεις γιατί θα σε πάνε εκδρομή σε κάποιο στρατιωτικό νοσοκομείο να σου βγάλουν αυτοί. Εγώ από σπόντα πήγα μιας και είχα ακτινογραφία αλλά αυτοί θέλαν να μην έχει κλείσει μήνα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LiquidTroll Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 κωλοψαρα..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackDarkFlag Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Εδώ δεν έχουν κρεβάτια και φαγήτο να ταίσουν αυτούς που έχουν.. θα τους κρατήσουν και παραπάνω αν αυξηθεί η θητεία; Πιο πολύ φαντασιώσεις στρατόκαυλων είναι αυτές.. για να μην αναφέρω ότι αντιτίθεται πλήρως προς τις οδηγίες της ευρωπαικής ένωσης και ότι είναι ένα μέτρο που ο περισσότερος κόσμος δε θέλει. Η κυβέρνηση έχει να ζοριστεί με ένα σκασμό θέματα που πρέπει να περάσει για το μνημόνιο κτλ.. θα κάτσει να φθαρεί για αυτό; Ο στρατός για μένα είναι ένα άχρηστο πράγμα. Και είναι και άδικο για την εύρεση εργασίας στους άντρες. Οι γυναίκες αν έχουν πρακτική στη σχολή τους, μπορούν να τις κρατήσουν.. ενώ τα αγόρια πιο δύσκολα γιατί έχουν το στρατιωτικό (μιλά εκ πείρας). Εξάλλου και που έχουμε στρατό σε περίπτωση που γίνει ντου απο την Τουρκία.. εκπαιδεύει ο στρατός σε κάτι; Μόνο σε διαγωνισμό σφουγγαρίσματος πιάνεται για προϋπηρεσία.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 την υποχρεωτική θητεία εννοείς... προλαβαίνω τα τσάμπα posts αντιδράσεων... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 πριν λίγο ποσταρε κάποιος που δεν έχει πάει ακόμα και σε άλλο θέμα μας τα είχε πρήξει για την "υποχρέωση στην πατρίδα"... Νταξει, ελπίζω να τον πάει 300 μέσα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeJ Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Στο κέντρο πιστεύω είναι αδύνατο να πάρεις φοιτητική άδεια εκτός αν έχεις βύσμα... Γενικά όμως για πιο μετά στην μονάδα δίνουν άδεια για να πας να δώσεις μάθηματα ; Το ρωτάω γιατί κάτι σελίδες πιο πίσω κάποιος έλεγε ότι έγκειται στο σε τι στρατόπεδο και και σε τη διοικητή θα πέσεις το αν θα σου δώσει τις ειδικές άδειες. Θα έχω και εγώ κάτι μαθήματα και ήλπιζα να τα δώσω το Γενάρη-Φλεβάρη δε πιστεύω να πέσω σε κανά ψυχάκια που να μην με αφήνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 2 μέρες ανά μάθημα είναι υποχρεωμένος να σου δώσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Raikkonen86 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπερα παιδες! Μια γρηγορη ερωτηση. Την τριτη φευγω για Αυλωνα για να παρουσιαστω Τεταρτη. Επειδη σκεφτομαι να δηλωσω Κυπρο, ξερει καποιος( οποιος εχει υπηρετησει προσφατα) αν δινουν δωρεαν εισητηρια ( μετ επιστροφης φυσικα) για τις αδειες? Γιατι αν ειναι να πληρωνω απο την τσεπη μου αεροπορικα εισητηρια καλυτερα να κατσω Ελλαδα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeJ Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 2 μέρες ανά μάθημα είναι υποχρεωμένος να σου δώσει Νομίζω είναι 12 μέρες σύνολο που μπορείς να πάρεις σε όλη τη θητεία ως φοιτητικές, τώρα δε ξέρω αν υπάρχει στάνταρ όπως λες 2 μέρες ανά μάθημα ή πχ αν εσύ επιθυμείς να πάρεις για κάποιο μάθημα 3 μέρες αν γίνεται (ίσως αν πέσεις σε κανέναν νορμάλ άνθρωπο να γίνεται) γιατί 2 μέρες να πας να δώσεις και να γυρίσεις αν το στρατόπεδο είναι στη διαόλου τη μάνα δεν είναι και ευκολάκι. Βέβαια εγώ περισσότερο ρωτούσα αν ξέρετε για σκηνικά που να αρνήθηκαν να δώσουν καν την φοιτητική άδεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosgkil Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 http://www.insomnia.gr/topic/140442-στρατός/ seriously, ήταν λίγο πιο κάτω... Άντε ακόμα να ανοίξουν θέματα για αυτούς που μπαίνουν Αυλώνα, Λαμία, Τρίπολη κλπ; Δεν έχει μόνο η Θήβα ΚΕΝ... Τι hate είναι αυτό; :Ρ εννοείται πως είδα το συγκεκριμένο τοπικ παίδες απλά σκέφτηκα 2 πράγματα και άνοιξα καινούργιο: 1. Ο TS το φτιαξε με σκοπό να μοιραστούμε εμπειρίες, απορίες κλπ 2. Αυτό που ήθελα να ρωτήσω ήταν κάτι συγκεκριμένο και αν το έγραφα εδώ μετά από λίγες ώρες θα είχε χαθεί όπως σχεδόν ήδη έχει χαθεί. Τέλος πάντων, οι admin ξέρουν καλύτερα και το μετέφεραν, αν ενόχλησα κάποιους με συγχωρείτε. Καλησπερα παιδες! Μια γρηγορη ερωτηση. Την τριτη φευγω για Αυλωνα για να παρουσιαστω Τεταρτη. Επειδη σκεφτομαι να δηλωσω Κυπρο, ξερει καποιος( οποιος εχει υπηρετησει προσφατα) αν δινουν δωρεαν εισητηρια ( μετ επιστροφης φυσικα) για τις αδειες? Γιατι αν ειναι να πληρωνω απο την τσεπη μου αεροπορικα εισητηρια καλυτερα να κατσω Ελλαδα... Φίλος είχε πάει πέρσι και τα εισιτήρια είναι δωρεάν, απλά (αν δεν κάνω λάθος στον αριθμό) από τις 3 άδειες και εισιτήρια που μπορούσες να πάρεις παλιά, παίρνεις 2. Αν κάνω λάθος διορθώστε με. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Τι hate είναι αυτό; :Ρ εννοείται πως είδα το συγκεκριμένο τοπικ παίδες απλά σκέφτηκα 2 πράγματα και άνοιξα καινούργιο: Δεν είναι θέμα hate είναι αλλά κοινή λογική. Κάθε 2 μήνες υπάρχει μια νέα ΕΣΣΟ που μπαίνει στα 4-5 ΚΕΝ. Κάθε 2 μήνες δηλαδή θα ανοίγονται 5 τέτοια θέματα; Γι αυτόν ακριβώς το λόγο υπάρχει αυτό: http://www.ellinikos-stratos.com/forum/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos0100 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Μπαίνω Θήβα στις 10/09.. Μπαίνει κάποιος συμφορουμίτης τη συγκεκριμένη ημερομηνία;; αχ εσενα σε βαλανε 10 εμενα με εχουνε 9 και καποιους αλλους τους εχουνε 7 δεν πειραζει ο καθενας μονος του, απο ποια πολη ξεκινας εσυ φιλε μου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosgkil Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν είναι θέμα hate είναι αλλά κοινή λογική. Κάθε 2 μήνες υπάρχει μια νέα ΕΣΣΟ που μπαίνει στα 4-5 ΚΕΝ. Κάθε 2 μήνες δηλαδή θα ανοίγονται 5 τέτοια θέματα; Γι αυτόν ακριβώς το λόγο υπάρχει αυτό: http://www.ellinikos-stratos.com/forum/ τελος παντων ας μη συνεχιστει αλλο.. Να σαι καλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις