Pablo_Hasan Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Γιατί είναι ένας έξυπνος τρόπος για να μειώνεται η ανεργία, διότι όσο είσαι στρατεύσιμος, δεν καταγράφεσαι ως άνεργος. Τρομερή εξυπνάδα, το Νόμπελ το πήραν ή ακόμα; Αλλά τον κόσμο δεν τον νοιάζει η στατιστική της ανεργίας, ίσα ίσα αν παίρνεις επίδομα ανεργίας σου το κόβουν... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik324 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Φοιτητικές άδειες δίνονται στο κέντρο τις πρώτες μέρες,; Ειδικά την περίπτωση που πρόκειται για τα 2-3 τελευτάια μαθήματα; Η δεν σε αφήνουν να βγεις καθόλου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisxkar Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Τρομερή εξυπνάδα, το Νόμπελ το πήραν ή ακόμα; Αλλά τον κόσμο δεν τον νοιάζει η στατιστική της ανεργίας, ίσα ίσα αν παίρνεις επίδομα ανεργίας σου το κόβουν... εξυπνος απο την σκοπια της λαμογιας.πχ Σου βγαζουν ανακοινωση του χρονου επισημα 18μηνο θητεια τσουπ τρεχουν ολοι να παρουσιαστουν,μετα απο λιγους μηνες βγαζουν ανακοινωση "καταφεραμε να μειωσουμε την ανεργεια" 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tempor Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Τα €8 που διδουν φθανουν για τα βασικα; Δηλαδη ξυριστικα γυαλιστικο και δε ξερω τι αλλο ειναι απαραιτητο για να μην βγεις αναφερομενος; Επισης ποτε τα διδουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 λολ ουτε καν. καλυτερα να μη σε πληρωνουνε να στα δωσουν μαζεμενα. θα σου φανουν περισσοτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_linuslost_ Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Yπνοσακος επιτρεπεται? Γιατι σκεφτομαι να τον παρω μεσα τωρα που παρουσιαζομαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tony81 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Ένα φιλαρακι αυτό έκανε. Τσακ πάνω από το κρεβάτι και ούτε στρώσιμο το πρωι ούτε του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 ναι μόνο αυτός το έκανε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j0hnn1e Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Φοιτητικές άδειες δίνονται στο κέντρο τις πρώτες μέρες,; Ειδικά την περίπτωση που πρόκειται για τα 2-3 τελευτάια μαθήματα; Η δεν σε αφήνουν να βγεις καθόλου; Αυλωνα είχαν δώσει για ορκομωσια. Για να δώσεις μάθημα δεν ξέρω. Αν έχει βύσμα βγαίνεις πάντως. Οι μισοί "ποδοσφαιριστες" (οχι ιδιαίτερα μεγάλων ομαδων) έβγαιναν κάθε τόσο για προπόνηση με την ομάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisxkar Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Τα €8 που διδουν φθανουν για τα βασικα; Δηλαδη ξυριστικα γυαλιστικο και δε ξερω τι αλλο ειναι απαραιτητο για να μην βγεις αναφερομενος; Επισης ποτε τα διδουν; γυαλιστικο σου δινουν τζαμπα το οποιο αν το χρησιμοποιησεις σωστα ειναι καλο.Ξυριστικα εξαρταται το τι γενια βγαζεις εγω που ειμαι σπανος για το happening ξυριζομουν να περασει η ωρα. Εγω παντως τα γυαλιζα μονο οταν δεν ειχα τι να κανω...τις περισσοτερες φορες απλα περνουσα απο χορταρια και ηταν μια χαρα(επειδη εχουν υγρασια σκουπιζονται και απο τα χορτα,καθαριζονται) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tony81 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Από Κύπρο μπέρδεμα η άδεια για σχολή?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_linuslost_ Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Κ κάτι ακόμα, άμα δεν έχω μαζί ακτινογραφία υπάρχει πρόβλημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 29 παλιούρες του φιδιάσματος συνιστούν να μην έχεις, αυτοί ξέρουν... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 29 παλιούρες του φιδιάσματος συνιστούν να μην έχεις, αυτοί ξέρουν... Και εγώ δεν έχω βγάλει ακόμα.Αν δεν βαριέμαι ίσως πάω Παρασκευή ή Δευτέρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosgkil Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Μπαίνω Θήβα στις 10/09.. Μπαίνει κάποιος συμφορουμίτης τη συγκεκριμένη ημερομηνία;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις