Προς το περιεχόμενο

Στρατός

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γιατί είναι ένας έξυπνος τρόπος για να μειώνεται η ανεργία, διότι όσο είσαι στρατεύσιμος, δεν καταγράφεσαι ως άνεργος.

Τρομερή εξυπνάδα, το Νόμπελ το πήραν ή ακόμα;

Αλλά τον κόσμο δεν τον νοιάζει η στατιστική της ανεργίας, ίσα ίσα αν παίρνεις επίδομα ανεργίας σου το κόβουν...

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Φοιτητικές άδειες δίνονται στο κέντρο τις πρώτες μέρες,; Ειδικά την περίπτωση που πρόκειται για τα 2-3 τελευτάια μαθήματα; Η δεν σε αφήνουν να βγεις καθόλου;

Τρομερή εξυπνάδα, το Νόμπελ το πήραν ή ακόμα;

Αλλά τον κόσμο δεν τον νοιάζει η στατιστική της ανεργίας, ίσα ίσα αν παίρνεις επίδομα ανεργίας σου το κόβουν...

εξυπνος απο την σκοπια της λαμογιας.πχ Σου βγαζουν ανακοινωση του χρονου επισημα 18μηνο θητεια τσουπ τρεχουν ολοι να παρουσιαστουν,μετα απο λιγους μηνες βγαζουν ανακοινωση "καταφεραμε να μειωσουμε την ανεργεια"

• Like 1

Τα €8 που διδουν φθανουν για τα βασικα; Δηλαδη ξυριστικα γυαλιστικο και δε ξερω τι αλλο ειναι απαραιτητο για να μην βγεις αναφερομενος; Επισης ποτε τα διδουν;

Φοιτητικές άδειες δίνονται στο κέντρο τις πρώτες μέρες,; Ειδικά την περίπτωση που πρόκειται για τα 2-3 τελευτάια μαθήματα; Η δεν σε αφήνουν να βγεις καθόλου;

Αυλωνα είχαν δώσει για ορκομωσια. Για να δώσεις μάθημα δεν ξέρω.

Αν έχει βύσμα βγαίνεις πάντως. Οι μισοί "ποδοσφαιριστες" (οχι ιδιαίτερα μεγάλων ομαδων) έβγαιναν κάθε τόσο για προπόνηση με την ομάδα.

Τα €8 που διδουν φθανουν για τα βασικα; Δηλαδη ξυριστικα γυαλιστικο και δε ξερω τι αλλο ειναι απαραιτητο για να μην βγεις αναφερομενος; Επισης ποτε τα διδουν;

γυαλιστικο σου δινουν τζαμπα το οποιο αν το χρησιμοποιησεις σωστα ειναι καλο.Ξυριστικα εξαρταται το τι γενια βγαζεις εγω που ειμαι σπανος για το happening ξυριζομουν να περασει η ωρα.

Εγω παντως τα γυαλιζα μονο οταν δεν ειχα τι να κανω...τις περισσοτερες φορες απλα περνουσα απο χορταρια και ηταν μια χαρα(επειδη εχουν υγρασια σκουπιζονται και απο τα χορτα,καθαριζονται)

29 παλιούρες του φιδιάσματος συνιστούν να μην έχεις, αυτοί ξέρουν...

Και εγώ δεν έχω βγάλει ακόμα.Αν δεν βαριέμαι ίσως πάω Παρασκευή ή Δευτέρα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...