revolver1990 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 8 ρε.Τελείωσα τα ψώνια σήμερα.(Strap-on και τα σχετικά ) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tony81 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Άμα κόψω αναβολή αυτή την βδομάδα προλαβαίνω Νοέμβρη? ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos0100 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Υπάρχει κανείς που μπαίνει 7/9 Θήβα και θα κατέβει με το ΚΤΕΛ απο κυριακή? (αναφέρομαι από ΘΕΣΣ) ή είμαι παλαβός...?! Ελα ρε συ και εγω απο θεσσαλονικη και με βαλανε 9 να φυγω κριμα, θα φευγαμε μαζει για θηβα Άμα κόψω αναβολή αυτή την βδομάδα προλαβαίνω Νοέμβρη? ? οχι με τιποτα εδω οσοι κοψανε αναβολη μετα τις 15 Αυγουστου πανε ιανουαριο του 2016 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tony81 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Γιατι τόσο αργά κάνα 3μηνο πριν δεν πρέπει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeJ Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Άμα κόψω αναβολή αυτή την βδομάδα προλαβαίνω Νοέμβρη? ? Δυστυχώς ούτε καν... κανονικά πρέπει να την έχεις κόψει μέχρι 31 Αυγούστου για να μπεις Νοέμβρη αλλά έβγαλαν ανακοίνωση που λέει ότι Νοέμβρη θα μπουν, όσοι την έκοψαν μέχρι 14 Αυγούστου (προφανώς υπήρχε υπερβολικά πολύς κόσμος και γι αυτό... Το ίδιο έκαναν και σε κολλητό μου που την είχε κόψει τέλη Ιουνίου (που κανονικά μπαίνεις Σεπτέμβρη) και του έστειλαν μνμ ότι τελικά θα μπει Νοέμβρη. (βέβαια ο φίλος κάτι άκρη-βύσμα βρήκε και τελικά Σεπτέμβρη θα μπει.. Γενικά έχει πέσει πολυκοσμία στο κόψιμο αναβολών.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 γιατί, τι φοβούνται; μην αλλάξει κυβέρνηση και δεν πιάνει το βύσμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeJ Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Ε πιστεύω το γενικότερο κλίμα αστάθειας στην χώρα... συν φυσικά η τεράστια ανεργία που όλο και αυξάνεται, ήρθαν και τα capital controls... ακούγονται που και που και κάτι φήμες για αύξηση της θητείας....όλα παίζουν το ρόλο τους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tony81 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Παίζει αύξηση θητειας? Νομίζω πολύ κουφο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dionisis1925 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτές οι φήμες για την αύξηση θητείας είναι στο βλαμμένο μυαλό ορισμένων,τα διαδίδουν χωρίς στοιχεία,από το 2009 που ήμουνα εγώ φαντάρος έλεγαν για αύξηση και τελικά μειώθηκε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tony81 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν παίζει χρημα που πιστεύω είναι ο κυριότερος παράγοντας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 αλλο και τουτο. να σου κανονιζουνε και ποτε θα μπεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeJ Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Οι φήμες για αύξηση θητείας είναι σταντέ πάντα... και πάντα υπάρχει κάποιος που σου λέει ότι το χει σίγουρο από εσωτερική πληροφόρηση και γι αυτό να κόψεις την αναβολή κλπ μάλλον βαλτοί είναι για να μπαίνει πιο πολύ κόσμος στρατό. Το χρήμα δε νομίζω ότι είναι παράγοντας γιατί αλλιώς θα το κόβαν εντελώς το φανταριλίκι ή θα το μείωναν κι άλλο.... Επί της ουσίας το κράτος θέλει τους φαντάρους γιατί έτσι γλυτώνει μόνιμο προσωπικό που θα έπρεπε να πληρώνει για να βγάζει σκοπιές,να καθαρίζει το στρατόπεδο να μαγειρεύει κοκ , συν του ότι πολλές τοπικές κοινωνίες ζουν από τους φαντάρους και τα στρατόπεδα, συν του ότι αν είσαι φαντάρος δεν θεωρείσαι άνεργος, οπότε δείχνει μικρότερο και το ποσοστό ανεργίας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tony81 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτό λεω τόσο όσο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Οι φήμες για αύξηση θητείας είναι σταντέ πάντα... και πάντα υπάρχει κάποιος που σου λέει ότι το χει σίγουρο από εσωτερική πληροφόρηση και γι αυτό να κόψεις την αναβολή κλπ μάλλον βαλτοί είναι για να μπαίνει πιο πολύ κόσμος στρατό. Το χρήμα δε νομίζω ότι είναι παράγοντας γιατί αλλιώς θα το κόβαν εντελώς το φανταριλίκι ή θα το μείωναν κι άλλο.... Επί της ουσίας το κράτος θέλει τους φαντάρους γιατί έτσι γλυτώνει μόνιμο προσωπικό που θα έπρεπε να πληρώνει για να βγάζει σκοπιές,να καθαρίζει το στρατόπεδο να μαγειρεύει κοκ , συν του ότι πολλές τοπικές κοινωνίες ζουν από τους φαντάρους και τα στρατόπεδα, συν του ότι αν είσαι φαντάρος δεν θεωρείσαι άνεργος, οπότε δείχνει μικρότερο και το ποσοστό ανεργίας... Η ερώτηση ήταν ο κόσμος γιατί πάει τώρα; Το κράτος φυσικά θέλει δουλους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik324 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα, θέλοντας να καταταγώ με την σειρά του Νοεμβρίου, έκοψα την αναβολή λόγω σπουδών τέλος Αυγούστου. Μόλις με ενημέρωσαν ότι λόγω υπερθερμίας θα με πάρουνε την ΕΣΣΟ Ιανουαρίου. Αυτό με βγάζει εντελώς εκτός προγράμματος.. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για να μπω τον Νοέμβριο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις