ravend Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Αυτη η 329 τελικα πανελληνιως ηταν ενα προβλημα ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arsenal Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 τελικα οι περισσότεροι απο εσας τι έχετε αποφασίσει?θα πάρετε smartphone η οχι στο κέντρο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeJ Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 τελικα οι περισσότεροι απο εσας τι έχετε αποφασίσει?θα πάρετε smartphone η οχι στο κέντρο? Κοίταξε απ ότι έχω καταλάβει να το πάρεις μέσα έτσι απλά την πρώτη μέρα που παρουσιάζεσαι δεν γίνεται. Μόνο αν ξέρω εγώ το έχεις κρύψει σε καμιά κρυφή τσέπη της βαλίτσας σου ή σε κάποιο απίθανο μέρος τέλος πάντων και δε το βρούνε, (ή στο περάσει κάποιος συγγενής μετά το έλεγχο αν γίνεται). Αλλιώς κάνεις το στάνταρ, την βγάζεις τη πρώτη βδομάδα (δε ξέρω ακριβώς πόσο είναι) με το dumb-phone και στη πρώτη επίσκεψη στο φέρνουν και όλα κομπλέ ( να είσαι και διακριτικός προφανώς). Με το ξύρισμα ήθελα να ρωτήσω εγώ , πόσο αυστηρά ήταν τα πράγματα από εμπειρίας σας ; Θέλω να πω, προφανώς και θα ξυρίζομαι κάθε μέρα όπως όλοι, απλά προσωπικά ακόμα και αμέσως μετά από καλό ξύρισμα, στο πρόσωπό μου διαφαίνεται το που είναι τα γένια ας το πούμε έτσι (ίσως επειδή είμαι πολύ άσπρος ενώ τα γένια μου κατάμαυρα) σε αντίθεση με άλλους που όταν είναι καλά ξυρισμένοι δε μπορείς να διακρίνεις καθόλου τα γένια, βλέπεις μόνο δέρμα. Επίσης, πόσο περίπου είναι ο χρόνος για ξύρισμα το πρωί ; Φίλος μου , μου είπε ότι το πρώτο καιρό καθώς ακόμα τα γένια του έβγαιναν αργά (λόγω του ότι όπως και εγώ δε ξυριζόμαστε κανονικά παρά μόνο με κουρευτική τα παίρνουμε) ξυριζόταν από το βράδυ πριν κοιμηθεί για να ξυριστεί με την ησυχία του και όχι το πρωί με τη τσίμπλα. Και εγώ προσανατολιζόμουν προς αυτή τη μέθοδο καθώς ξυρίζομαι με double edge razor (τα παλιά που είχαν οι παππούδες μας ) και το ξύρισμα αυτό είναι πολύ καλύτερο από κάθε άποψη αλλά πιο χρονοβόρο, δεν είναι για γρήγορες καταστάσεις δλδ. (θα έχω και κανονικά ξυραφάκια για γρήγορα ξυρίσματα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flik Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 εννοείται όλα αυτά τα "ενθύμια" ειναι κλεμμένα απο άλλους φαντάρους, σε εμάς κάποιος πρέπει να πήρε "ενθύμιο" κράνος κέβλαρ, ηθελε να ξεχρεώσει μετά το παλικάρι που του έλειπε και δεν μπορούσε. Του έβγαλαν χρεωστικο 400€, που πάνε στην εφορία...Πω και μας έλεγαν ότι τα kevlar αν τα χάσουμε θα χρεωθουν 400€ και δεν το πιστευα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisxkar Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 ετυχε και σε εμας να χαθει kevlar το παιδι το χρεωσαν 140 ευρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 τελικα οι περισσότεροι απο εσας τι έχετε αποφασίσει?θα πάρετε smartphone η οχι στο κέντρο? Δεν θα το πάρω.Και στη μονάδα δεν ξέρω αν θα το πάρω.Έχω το άλλο,του έχω χώσει μια 16άρα καρτούλα και είμαι φίνος. Κοίταξε απ ότι έχω καταλάβει να το πάρεις μέσα έτσι απλά την πρώτη μέρα που παρουσιάζεσαι δεν γίνεται. Μόνο αν ξέρω εγώ το έχεις κρύψει σε καμιά κρυφή τσέπη της βαλίτσας σου ή σε κάποιο απίθανο μέρος τέλος πάντων και δε το βρούνε, (ή στο περάσει κάποιος συγγενής μετά το έλεγχο αν γίνεται). Αλλιώς κάνεις το στάνταρ, την βγάζεις τη πρώτη βδομάδα (δε ξέρω ακριβώς πόσο είναι) με το dumb-phone και στη πρώτη επίσκεψη στο φέρνουν και όλα κομπλέ ( να είσαι και διακριτικός προφανώς). Με το ξύρισμα ήθελα να ρωτήσω εγώ , πόσο αυστηρά ήταν τα πράγματα από εμπειρίας σας ; Θέλω να πω, προφανώς και θα ξυρίζομαι κάθε μέρα όπως όλοι, απλά προσωπικά ακόμα και αμέσως μετά από καλό ξύρισμα, στο πρόσωπό μου διαφαίνεται το που είναι τα γένια ας το πούμε έτσι (ίσως επειδή είμαι πολύ άσπρος ενώ τα γένια μου κατάμαυρα) σε αντίθεση με άλλους που όταν είναι καλά ξυρισμένοι δε μπορείς να διακρίνεις καθόλου τα γένια, βλέπεις μόνο δέρμα. Επίσης, πόσο περίπου είναι ο χρόνος για ξύρισμα το πρωί ; Φίλος μου , μου είπε ότι το πρώτο καιρό καθώς ακόμα τα γένια του έβγαιναν αργά (λόγω του ότι όπως και εγώ δε ξυριζόμαστε κανονικά παρά μόνο με κουρευτική τα παίρνουμε) ξυριζόταν από το βράδυ πριν κοιμηθεί για να ξυριστεί με την ησυχία του και όχι το πρωί με τη τσίμπλα. Και εγώ προσανατολιζόμουν προς αυτή τη μέθοδο καθώς ξυρίζομαι με double edge razor (τα παλιά που είχαν οι παππούδες μας ) και το ξύρισμα αυτό είναι πολύ καλύτερο από κάθε άποψη αλλά πιο χρονοβόρο, δεν είναι για γρήγορες καταστάσεις δλδ. (θα έχω και κανονικά ξυραφάκια για γρήγορα ξυρίσματα) Ρε μην το ψάχνεις πολύ. 2 επιλογές βλέπω.Είτε παίρνεις κάτι καλό/ακριβό με 2-3 λεπίδες για βαθύ ξύρισμα είτε τα παίρνεις κόντρα. Για τον χρόνο http://www.ellinikos-stratos.com/thiteia/vasiki_1.asp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Μην ακούω κράνος αναγκάστηκα να βουτήξω από άλλον για να ξεχρεώσω, ειδάλλως 10φ και χρεωστικό υπο διαταγή υποδιοικητή. Διότι το κάναν και η 329 σε εμένα. ΠΟΥΣΤΟΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ. Μέχρι και μπουνιά μου ρίξαν στους θαλάμους τους παλιοκερατάδες, δεν με αφήσαν σε υσηχία. χαχα, καλά όταν στο πρωτοέκλεψαν δεν ειπες στον λοχαγό/διμοιριτη, τίποτα; Εμάς είχαν πιάσει έναν τύπο την ώρα που έκλεβε από φοριαμό νέου, στην αναφορά είπε ότι και αυτόν τον είχαν κλέψει. Είπε ο υποδικας ότι θα τον δώσει στην αστυνομία και άλλα τέτοια γελοία, τελίκά δεν του έκαναν τίποτα, είχε βύσμα, απολύθηκε μια βδομάδα αργότερα και αυτή με άδεια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeJ Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Βρήκα κάτι διαμαντάκια... Σε πολεμική περίοδο προβλέπεται η χορήγηση 20 τσιγάρων κάθε ημέρα συνοδευόμενων από ισάριθμα (!) σπίρτα. Πάμε πόλεμο ;;;.....(για τα τζάμπα τσιγάρα....) χαχα Ολοι δικαιούνται από 28 χαρτοπετσέτες (τέσσερις ανά ημέρα) (άμα λερωθείς και χρειαστείς 5η την γάμησες...χαχα) Το γεύμα συνοδεύεται από τυρί (43 γραμμάρια αν πρόκειται για κονσέρβα, 90 γραμμάρια για φέτα, κασέρι ή γραβιέρα) (με ζυγαριές εμπόρου ναρκωτικών τα μετράνε τα 43 γραμμάρια τυρί...) έρε πλάκα που έχουν..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex2539 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 τελικα οι περισσότεροι απο εσας τι έχετε αποφασίσει?θα πάρετε smartphone η οχι στο κέντρο? Παρτε smartphone στο κεντρο απο την πρωτη μερα!!! ΟΛΟΙ θα εχουν. Παρουσιαστηκα στο Ναυπλιο τον Μαρτιο και ολοι ειχαν μαζι τους εκτος απο εμενα. Να το εχετε σε μια τσεπη επανω σας, δεν κανουν σωματικο ελεγχο. Σε εμας ουτε καν τις τσαντες μας κοιταξαν. Και εννοειται πως τα στελεχη εκει γνωριζουν πως εχετε μαζι σας smartphone, θα σας το πουν και οι ιδιοι αλλωστε να τα προσεχετε και οτι ειστε υπευθυνοι εσεις αν σας το κλεψουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Αυτη η 329 τελικα πανελληνιως ηταν ενα προβλημα ε; Στη μονάδα η δικιά μου 328 ήταν επιεικώς απαράδεκτη, η 329 όχι. Στη ΣΠΒ που τους είχα αλφαδες μου φάνηκαν κάπως καλομαθημενοι μερικοί και κάποιοι άλλοι λίγο κωλοπαιδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Flag Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Πλέον από του Φρουραρχείο παίρνεις σαν νεοσύλλεκτος κατάσταση επιβίβασης για να μην πληρώσεις τα έξοδα μετάβασης στο ΚΕΝ; Έχω φιλαράκι παρουσιάζεται στο Μεγάλο Πεύκο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Για όσους ρωτάνε για τα κινητά. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι από τότε που παρουσιάστηκα εγώ (Φεβρουάριος 2009) αλλά από όσο ξέρω δεν έχουν δικαίωμα να ψάχνουν πάνω σου, απαγορεύεται. Μόνο στις βαλίτσες σου μπορούν να ψάξουν. Μπορείς να πάρεις ότι θέλεις και κατά τον έλεγχο της 1ης μέρας που θα παρουσιαστείς να το έχεις συνέχεια στην τσέπη σου. Το πιθανότερο είναι απλώς να σε ρωτήσουν αν έχεις πάνω σου κινητό με κάμερα, οπότε λες απλώς όχι. Στο κάτω κάτω πάρε 2 συσκευές, το smartphone και ένα dump phone, και να σε ρωτήσουν κάτι τότε δείξε τους το dump phone. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos-thess Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Για όσους ρωτάνε για τα κινητά. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι από τότε που παρουσιάστηκα εγώ (Φεβρουάριος 2009) αλλά από όσο ξέρω δεν έχουν δικαίωμα να ψάχνουν πάνω σου, απαγορεύεται. Μόνο στις βαλίτσες σου μπορούν να ψάξουν. Μπορείς να πάρεις ότι θέλεις και κατά τον έλεγχο της 1ης μέρας που θα παρουσιαστείς να το έχεις συνέχεια στην τσέπη σου. Το πιθανότερο είναι απλώς να σε ρωτήσουν αν έχεις πάνω σου κινητό με κάμερα, οπότε λες απλώς όχι. Στο κάτω κάτω πάρε 2 συσκευές, το smartphone και ένα dump phone, και να σε ρωτήσουν κάτι τότε δείξε τους το dump phone. Eμάς ένας λοχίας τέντας έκανε αυτό το ερώτημα και ζήτησε στη διμοιρία του να δείξουν τι κινητό είχαν. όσοι δεν έβγαλαν (γιατί προφανώς είχαν καλό κινητό πάνω τους) τους έβγαλε αναφερόμενους όλους. Όλος ο λόχος ήθελε να τον πλακώσει αυτό το μάπα τώρα που το θυμάμαι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisxkar Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 ή παιρνεις κανα τετοιο μεταχειρισμενο https://www.skroutz.gr/s/5983566/Microsoft-Lumia-532-Dual-8GB.html μπαινει internet μπαινεις facebook δεν κολαει και δεν φοβασαι μη στο φαει κανεις ή μη χαλασει και εισαι ζαχαρη. Περα οτι καβαντζοσαν στο κεντρο μερικα πολλα χαλασαν και στα σπεν.Πυρ και κινηση,ελιγχους αποφυγης ,βαρελακια κτλ αλλα πεσαν σε πετρες αλλοι βουτιξαν με αυτα σε νερολακους στην πορεια απο βροχη.... Οποτε παιρνεις το windowφονι και δεν φοβασαι τιποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Βρήκα κάτι διαμαντάκια...Τι ημερομηνία είχε;; Υπάρχει μεριδοποιηση όντως,υπάρχει και τυγμενο τυρί σαν κασερι που θα τρώτε και παρασκευασμενο φαγητό (σε κονσέρβα) με ή χωρίς κρέας (ΠΦΜΚ) - (ΠΦΧΚ). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις