LifeAndHope Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Φοβερός ταγματάρχης.Μακάρι να με αξίωνε ο Θεός να μπορούσα μόνο να του σφίξω το χέρι για το θεάρεστο έργο του.
PC_MAGAS Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Σαν πυροβολητής τι αλλο θαα κανω?περα απο το ενδεχομένως ξύσιμο Επειδή πέρασα Θήβα στην 3η μοίρα "a.k.a Ξενοδοχείο" για 15 μέρες χαλαρά. Μάλιστα έκανα και αρκετα μαγειρία που για καποιο λόγο μου άρεσαν. Το μεγαλύτερο μειον που συνάντησα είναι το ΚΨΜ που το έχει ιδιώτης και σε τσεκουρώνει από όπου έχει. Θήβα πέρασες για βασική εκπαίδευση ή σαν μονάδα; Γιατί οι πρώτες 15 μέρες είναι η βασική εκπαίδευση και μετά πας σε μονάδα. Αν περασες σαν μονάδα δεν έχω ιδέα αλλά αν πέρασες γιια να παρουσιαστείς τότε είναι ΟΚ παλεύεται η υπηρεσίες είναι Θαλμοφύλακας, Κτιριοφύλακας, Αρτοκλιβάνους και Μαγειρία. Η ποιο ωραία είναι Μαγειρεία και ο Αρτοκλίβανος να μυρίζεις φρεσκοψημένο ψωμί. Αξίζει κάθε κιλό που σηκώνεις. Αν πας μαγειρέια καλού κακού έχε κάποια ζώνη. Ακόμη στην θήβα το χειρότερο είναι ο Χειμώνας εκεί De facto ποιάνεις κρύωμα. Εκεί έκανα 39 πυρετό.
Pablo_Hasan Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Φοβερός ταγματάρχης.Μακάρι να με αξίωνε ο Θεός να μπορούσα μόνο να του σφίξω το χέρι για το θεάρεστο έργο του. Για να καταλάβουμε και οι υπόλοιποι, ποιο ακριβώς είναι το έργο του; Παράγει κάποιο έργο;
dacourt Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 φανελάκια παίρνουμε υποχρεωτικά παραλλαγής; Ναι Και πως στο διάολο τα κλειδώνεις τα άρβυλα ; στο κρεβάτι ; χαχα κρίκο του ενός με τον κρίκο του άλλου, από εκεί που μπαίνουν τα κορδόνια. Με μπλάνκο ή μαρκαδόρο βάλε τα αρχικά σου στο εσωτερικό. το λουκέτο να είναι σχετικά λεπτό.. Εσύ δεν τα ξέρεις καλά. Μπορεί να σου δώσουν 12. Επειδή έκανα χειρουργείο στο 401, το στάνταρ είναι οτι παίρνεις 10 αναρρωτική (εκτός αν έχεις βυσμα γιατρό μέσα) και στις 10 επανεξέταση. Εαν ο γιατρός θεωρήσει οτι χρειάζεται, θα σου γράψει πιθανώς άλλες 5 (πιθανώς πάλι, αν δεν σε γουστάρει θα σου δωσει 10 και αν του πεις μα -μου θα σου πει δεν εχεις κανονική? θα τις χρεωθείς απο εκεί και θα πρέπει να τις πάρεις όπωσδήποτε) οι οποίες θα είναι 2 απο την ανναρωτική (συνολικά δικαιούσαι 12) και 3 απο την κανονική άδεια σου. Αλλιώς οι 3 είναι υπηρετίσημες. Να μην σου κλεψει καποιος το 1 απο τα 2 και το βρεις σφηνωμενο (αν εισαι τυχερος) σε καμια τουαλετα. Ή να ξέρεις οτι αυτα τα 2 ειναι δικά σου σιγουρα και δεν θα κολησεις και τους μυκητες του διπλανού. Ξέρω, ευχάριστες σκέψεις οκ αφού δεν τα ξέρω εγώ και τα ξέρεις εσύ... πάω πάσο. Οι άδειες δίδονται αεράτες.. το αν θα υπηρετήσεις εσύ, δεν ενδιαφέρει κανέναν. άδειες αναρρωτικής τις τσιμπάς για πλάκα και δεν χρειάζεσαι κανένα μέσον. Πλέον όταν απολύεσαι πρέπει να παραδίδεις πίσω τα πάντα που σου έδωσαν με μικρές εξαιρέσεις όπως τα εσώρουχα, το παγούρι οπότε φαντάζομαι για να τα ζητάνε πίσω λογικά θα τα δίνουν στην επόμενη φουρνιά. Κατάντια. Εγώ έχω και πλατυποδία Θα πας στο 401 θα σου δώσουν ένα χαρτάκι και λογικά θα φοράς αθλητικά. Αναλόγως το στρατόπεδο που είσαι σε κάποια δεν παραδίδεις, στα περισσότερα θα παραδώσεις. Αν είσαι σε κανά Στρατηγείο δεν παραδίδεις, γιατί δεν έχουν υποδομή για να τα παραλάβουν. http://www.onalert.gr/stories/to-xronografima-tis-thiteias-enos-stratioti-sti-lesvo/44435 Από κάτω κλασσικά οι απαντήσεις των στρατοκαυλων για μπουληδες και άλλες τέτοιες ηλιθιοτητες Βλακείες.. όποιο τα πιστεύει αυτά, ζει σε ένα φανταστικό κόσμο, το άρθρο είναι προβοκατόρικο και απλά βγήκε για να καλύψει ο ΣΥΡΙΖΑ την ανεπάρκεια του στο θέμα των μεταναστών και να γυρίσει την κουβέντα αλλού, είναι γνωστές οι τακτικές της αριστεράς. 1
Adon1s Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Σαν "ενθύμιο" απο τον στρατό από αντικείμενα τι κρατάς ; Ο θειος μου το 90κατι που πηγε στο ναυτικο πχ εχει ενα καπελο και εκεινο το υφασματινο τριγωνο (σορρυ δε ξερω πως λεγεται) που καρφιτσωνουν στον ώμο . Αν και πιστευω πως αν κανεις ηταν σε κωλομοναδα με σκατανθρωπους διοικητες κλπ κλπ, και ΟΛΑ τα συμπράγκαλα να εδιναν , στον πρώτο κάδο σκουπιδιών εξω απο το στρατόπεδο, θα πετιόντουσαν.
Pablo_Hasan Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Βλακείες.. όποιο τα πιστεύει αυτά, ζει σε ένα φανταστικό κόσμο, το άρθρο είναι προβοκατόρικο και απλά βγήκε για να καλύψει ο ΣΥΡΙΖΑ την ανεπάρκεια του στο θέμα των μεταναστών και να γυρίσει την κουβέντα αλλού, είναι γνωστές οι τακτικές της αριστεράς. Ναι, όλα τα άρθρα που κράζουν τον στρατό είναι προβοκατόρικα και σκοπό έχουν να αποπροσανατολισουν τον κόσμο. Όλα καλά με τον στρατό, μην αγχωνεστε 1
j0hnn1e Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 oκ αφού δεν τα ξέρω εγώ και τα ξέρεις εσύ... πάω πάσο. Οι άδειες δίδονται αεράτες.. το αν θα υπηρετήσεις εσύ, δεν ενδιαφέρει κανέναν. άδειες αναρρωτικής τις τσιμπάς για πλάκα και δεν χρειάζεσαι κανένα μέσον. Φαίνεται οτι έχεις υπηρετήσει σε στρατόπεδο με εμπλοκή και ξέρεις τι γίνεται και στο 401 επίσης όσον αφορά τους γιατρούς
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Super Moderators Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 στέλεχος είναι
Pablo_Hasan Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 άλλο ένα καλό, απο κάτω στρατοκαυλοι λένε καλά έκανε... Σαν δεν ντρέπονται οι προβοκάτορες Απίστευτη ιστορία με ΕΠΟΠ στην Σάμο ,ο οποίος κατηγορείται ότι έκλεψε μηχανή βάρκας που μετέφερε παράνομους μετανάστες σε παραλία του νησιού!Ο ΕΠΟΠ με τη δική του βάρκα κι έναν φίλο του βρίσκοταν ανοιχτά της ακτής. Είδαν τη βάρκα με του παράνομους μετανάστες να πλησιάζουν και περίμεναν την αποβίβασή τους.Όταν οι μετανάστες βγήκαν στην ακτή. Ο ΕΠΟΠ και ο φίλος του αποβιβάστηκαν κι αυτοί και επιχείρησαν να πάρουν την μηχανή της βάρκας των πααράνομων μεταναστών.Για κακή του τύχη όμως οι Λιμενικοί είχαν ειδοποιηθεί για την παρουσία των μεταναστών κι έσπευσαν αμέσως στην περιοχή. Ο ΕΠΟΠ και ο φίλος του συνελλήφθησαν και κρατούνται. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο ΕΠΟΠ δεν εμπλέκεται στην “διακίνηση” των μεταναστών.http://www.onalert.gr/stories/syllipsi-epop-stin-samo-tin-ora-pou-ekleve-mixani/44019
panos2171 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Η ποιο ωραία είναι Μαγειρεία και ο Αρτοκλίβανος να μυρίζεις φρεσκοψημένο ψωμί. Αξίζει κάθε κιλό που σηκώνεις. Εξαρτάται και την εποχή όμως για τον αρτοκλίβανο. Σεπτέμβριο μήνα είχαμε μπει για λίγο να πάρουμε κάτι ψωμιά και γίναμε μούσκεμα από την αφόρητη ζέστη εκεί μέσα. Σαν "ενθύμιο" απο τον στρατό από αντικείμενα τι κρατάς ; Ο θειος μου το 90κατι που πηγε στο ναυτικο πχ εχει ενα καπελο και εκεινο το υφασματινο τριγωνο (σορρυ δε ξερω πως λεγεται) που καρφιτσωνουν στον ώμο . Δε νομίζω να υπάρχει κάτι στάνταρ για ενθύμιο. Εξαρτάται τι σ αρέσει. Άλλοι παίρνουν σφαίρες, άλλοι τη ζώνη της εξάρτησης, άλλοι ξιφολόγχες, άλλοι γεμιστήρες, άλλοι έχουν πάρει και κλείστρο όπλου. Φυσικά παίρνεις και όλα τα ρίσκα σε περίπτωση που σε πιάσουν. Ακόμα και κάλυκα να πάρεις θα χεις τρεξίματα. Εγώ δεν πήρα τίποτα πάντως, η 8αρα και ένα μπρελοκάκι με το σήμα της ταξιαρχίας που μας δώσαν σαν ενθύμιο από τη μονάδα μου φτάνει.
Pablo_Hasan Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 εννοείται όλα αυτά τα "ενθύμια" ειναι κλεμμένα απο άλλους φαντάρους, σε εμάς κάποιος πρέπει να πήρε "ενθύμιο" κράνος κέβλαρ, ηθελε να ξεχρεώσει μετά το παλικάρι που του έλειπε και δεν μπορούσε. Του έβγαλαν χρεωστικο 400€, που πάνε στην εφορία...
panos2171 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Καλά το χρεωμένο, πόσο μάλλον σε αυτόν πήγε και πήρε; Αν πάρεις κάτι θα πάρεις από τη μάζα σε καμιά αποθήκη. 1
PC_MAGAS Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Μην ακούω κράνος αναγκάστηκα να βουτήξω από άλλον για να ξεχρεώσω, ειδάλλως 10φ και χρεωστικό υπο διαταγή υποδιοικητή. Διότι το κάναν και η 329 σε εμένα. ΠΟΥΣΤΟΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ. Μέχρι και μπουνιά μου ρίξαν στους θαλάμους τους παλιοκερατάδες, δεν με αφήσαν σε υσηχία. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις