Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να ρωτήσω, το μαλλί ισχύει μήκος αυστηρά 1 εκατοστό ή ..?

Και το μούσι θέλει ξύρισμα αλα βαμβάκι με ξυραφάκι ή η ηλεκτρική ξυριστοκουρευτική μηχανή είναι οκ?

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Και το μούσι θέλει ξύρισμα αλα βαμβάκι με ξυραφάκι ή η ηλεκτρική ξυριστοκουρευτική μηχανή είναι οκ?

Σου κάνουν μια έτσι με το δάχτυλο κόντρα στο μάγουλο κι άμα δεν είναι γυαλί σε στέλνουν να ξυριστείς πάλι +5 μέρες φυλακή.

Δημοσ.

Καθαρός σβέρκος, σχετικά κοντές φαβορίτες (στο ύψος του τράγου περίπου).

Ξύρισμα οι περισσότεροι χρειάζονταν κάθε μέρα αλλά όσοι χρησιμοποιούσαν μηχανή ήταν ΟΚ.

Όλα βέβαια είναι σχετικά. Εξαρτάται από το κέντρο που θα παρουσιαστείς, τον διοικητή, τον λοχαγό ακόμη και τον διμοιρίτη.Τα ίδια και στη μονάδα.

Δημοσ.
Να ρωτήσω, το μαλλί ισχύει μήκος αυστηρά 1 εκατοστό ή ..?

3-4 εκατοστα λεει ο κανονισμος, δλδ 3 δαχτυλα περιπου. Αλλα καθαρο σβερκο και φαβοριτα κοντη. Κουρεψου απο πριν γιατι δεν θελεις να σε κουρεψει ''κουρεας'' στο κεντρο.

Ξυρισμα χρειαζεται καθημερινο (πλην κυριακων αλλα θα τα μαθεις στη μοναδα τα κολπα), προσωπικα ποτε δεν τα πηρα κοντρα και ημουν μια χαρα. Σε βοηθαει να ξυπνησεις το πρωινο ξυρισμα, για μηχανη δεν θα το συμβουλευα αμα δεν εχεις ξαναχρησιμοποιησει.

Δημοσ.
Ξύρισμα οι περισσότεροι χρειάζονταν κάθε μέρα αλλά όσοι χρησιμοποιούσαν μηχανή ήταν ΟΚ.
για μηχανη δεν θα το συμβουλευα αμα δεν εχεις ξαναχρησιμοποιησει.

Μηχανή χρησιμοποιώ τα τελευταία αρκετά χρόνια, γι' αυτό ρώτησα αν μπορώ να συνεχίσω να την χρησιμοποιώ και στο στρατό γιατί όσο καλή κι αν είναι, ξύρισμα γυαλί ξυραφιού δεν κάνει.

Σου κάνουν μια έτσι με το δάχτυλο κόντρα στο μάγουλο κι άμα δεν είναι γυαλί σε στέλνουν να ξυριστείς πάλι +5 μέρες φυλακή.

Σοβαρολογείς ή..? Δυσκολεύομαι να καταλάβω καμιά φορά :P

Δημοσ.

Δεν χρειαζεσαι να γυαλιζεις, αρκει να μην φαινεσαι αξυριστος κατα την διαρκεια της ημερας. Και ουτε θα παρει κανεις βαμβακι να σε τσεκαρει, απλα ενας αξυριστος αναμεσα σε 30 ξυρισμενους ξεχωριζει.

Για ξυρισμα Κ η sex πεφτουν, αλλα αν δεν παρεις και μερικα Κ τι θητεια εκανες...( οπου Κ η sex = θα μαθεις μεσα...)

Δημοσ.

Θυμήθηκα έναν ανθυπολοχαγό μετά από άδεια ορκωμοσίας.

Βλέπει έναν τυπά τίγκα στο μουσί και του λέει ειρωνικά: «πάτερ που πας;» λολ

Δημοσ.
και με μενα κατι τετοιο εγινε κ αναγκαστικα να βαλω βυσμα για να εξεταστω και φανηκε το καταγμα στην μαγνητικη.. δεν βγαζεις ακρη στο ελαντα.. δυστυχως.. και ξαναλεω καταγμα εχω δεν Γιοτομπαλιασα ξαφνικα..

---------- Προσθήκη στις 16:29 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:32 ----------

λυπαμαι που θα σας στεναχωρήσω και τους 2 αλλα αποκλειετε να φαω πανω απο 20 μερες επειδη απλα "σκονταψα" ετσι..

Μέχρι την στιγμή που πήρα την αναρωτική ήμουν Ι1 ένοπλο κανονικά, αφού με εξέτασε ο ορθοπεδικός και είδε την πλατυποδία + το κάταγμα με έβγαλε Ι3 ένοπλο.Δεν είχε σημασία, τα 9ωρα σκοπέτα συνεχίστηκαν...:)

Δημοσ.
Σύντομα. Πές μου μαλακίες να με ψαρώσεις.

ψαρακιιιι..προσεχε μονο μην σου πεσει το σαπουνι στα ντουζζζ...

Δημοσ.

Σιγά μη σου 'χουμε και προσωπικό τζακούζι.

Πάντως πουλί 12 μήνες δεν είδα.

Δημοσ.
Μέχρι την στιγμή που πήρα την αναρωτική ήμουν Ι1 ένοπλο κανονικά, αφού με εξέτασε ο ορθοπεδικός και είδε την πλατυποδία + το κάταγμα με έβγαλε Ι3 ένοπλο.Δεν είχε σημασία, τα 9ωρα σκοπέτα συνεχίστηκαν...:)

δεν ψαχνω ευνοικοτερη μεταχειρηση αλλα να μην υπηρετησω τις εξτρα μερες οπως και εσυ.. (που τελικα τις υπηρετησες? )

και νομιζα οτι η αλλαγη Ι ειναι μεγαλη διαδικασια .. μπηκανε στον κοπο? :P

• Moderators
Δημοσ.
Σιγά μη σου 'χουμε και προσωπικό τζακούζι.

Lol ρε εγω εχω ηδη κανει το δεκαεξαρακι μου.

Η πλακα ειναι πως πριν παρουσιαστεις υπαρχει η αισθηση πως πας φυλακη ξερω γω και δεν εχεις επαφη με τον εξω κοσμο.

Φρηνταμπα παιζουν κατι κλικες οι οποιες συνηθως διαμορφωνονται στις μοναδες και ειναι αυτοι με τα περισσοτερα κονε προς Ολλανδια μερια.

Η αλλη κλικα ειναι των "θα σκισουμε τους οχτρους" και ειναι αυτοι που σαν παλιοι ειναι μεγαλα γιδια.

Και ειναι και η κλικα των Κρητικων.

Αν μου ερθουν αλλες θα προσθεσω :lol:

Παντως η ολη φαση ειναι μικροκοσμος της κοινωνιας χωρις τις γυναικες (με εξαιρεση καποιες βαθμοφορους οπου στανταρ για μια τουλαχιστον απο αυτες θα εχει βγει βρωμα για καποια απομακρυσμενη σκοπια και σεξ. Σε καθε μοναδα).

Praetoriane ναι ισχυει αυτο. Εκτος αν εισαι ο γιατρος, οποτε βλεπεις εκατονταδες φανταζομαι :lol:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...