Προς το περιεχόμενο

Στρατός

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά μπαίνω Σεπτέμβρη και έχω το εξής θέμα. Έχω κάνα δυο χρόνια κύστη στον κόκκυγα και με ταλαιπωρεί. Η επέμβαση είναι μεν απλή αλλά η ανάρρωση σε κρατά κάνα μήνα στο κρεβάτι οπότε με συμβούλεψαν να την τραινάρω για όταν μπω στρατό. Το θέμα πλέον δεν είναι η λούφα αλλά όντως με ενοχλεί. Έχει κανείς παρόμοια εμπειρία. Πότε να τους το πω φαντάζομαι καλύτερα στην μονάδα;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μετά την ορκωμοσία που θα είσαι και τυπικά στρατιώτης. Βρες κάποιον τρόπο να κάνεις την εγχείρηση στη Θεσσαλονίκη ή Αθήνα, με σε στείλουν σε καμιά Αλεξανδρούπολη, Ξάνθη.

Αν κάποιος είναι μοναχοπαίδι και οι γονείς του είναι χωρισμένοι δικαιούται μειωμένη θητεία;

Πιο εύκολο να μείνεις μονόρχις που λέγαμε μερικές σελίδες πιο πάνω.

Τα αγόρασα όλα εκτός από το κινητό και δεν έβγαλα και ακτινογραφία....ίσως πάω τις τελευταίες μέρες.

• Like 1

Παιδιά μπαίνω Σεπτέμβρη και έχω το εξής θέμα. Έχω κάνα δυο χρόνια κύστη στον κόκκυγα και με ταλαιπωρεί. Η επέμβαση είναι μεν απλή αλλά η ανάρρωση σε κρατά κάνα μήνα στο κρεβάτι οπότε με συμβούλεψαν να την τραινάρω για όταν μπω στρατό. Το θέμα πλέον δεν είναι η λούφα αλλά όντως με ενοχλεί. Έχει κανείς παρόμοια εμπειρία. Πότε να τους το πω φαντάζομαι καλύτερα στην μονάδα;

να ξερεις οτι δικαιουσε 15 μερες αναρρωτική τις υπολοιπες στις κόβουν απο την κανονικη κ μετά τις υπηρετείς ....παντως να ξέρεις οτι παίζει να πάρεις καμια βδομαδα μονο αναρρωτική (δλδ κρεβάτι ολη μέρα) τπτ δεν ειναι στάνταρ στο στρατο ολα να τα περιμένεις ακομα κ να μην γινει η επέμβαση

γιατί αν δεν είναι δικαιούται? χρειάζονται κι άλλες προϋποθέσεις...

Μα αυτό δεν λέω και εγώ? Ότι αν είναι χωρισμενοι δεν δικαιούται. Δεν είπε κάποια άλλη προϋπόθεση

Βλέποντας και κάνοντας λοιπόν. Θα το πω σε πρώτη φάση στην κέντρο και θα δείξει. Δεν πιστεύω να μου πούνε φύγε εσύ έχεις πρόβλημα πήγαινε κάνε την εγχείρηση κ ξαναελα έτσι;

Σ.Ν μπαινεις αν εισαι πανω από 1.80,δεν εχεις τατουαζ τουλαχιστον σε εμφανη σημειο,μεχρι ι2 αν θυμαμαι καλα,

Εμενα ηταν να με στειλουν κυπρο και οταν ηρθαν τα κλιμακια να διαλέξουν κόσμο το επαιξα οτι θελω πολυ να μπω σ.ν κτλ κτλ,

Δεν ξερω αν έπαιξε ρολο αλλα με πηραν τελικα.

Αμα εχεις μεσο για στρατονομια να του πεις να σε βαλει η να κανείς τον εκπαίδευτη στη καρδίτσα η κανα νησακι τυπου κω.

Ειμαι 1.90 εχω διπλωμα και δεν εχω τατουαζ...να ρωτήσω υπάρχει καποιο κριτήριο στο ο,τι ο ενας απο τους δει γονείς δεν ειναι εν ζωή?

και γενικα συνηθως αν πεις οτι θες στρατονοια και πληρής ολα τα κριτήρια υπάρχει περίπτωση να μην σε πάρουν?

και γενικα συνηθως αν πεις οτι θες στρατονοια και πληρής ολα τα κριτήρια υπάρχει περίπτωση να μην σε πάρουν?

Δε ξερω τωρα τι παίζει, μπορει να σε πάρουν μπορει να σε στειλουν οπου ναναι,για μενα ειναι αρκετα τυχαιο-βυσματικη διαδικασια η επιλογη σε ολα στο στρατο οποτε δεν ξερω.

Να ξερεις ομως αν σε πάρουν έχει αρκετό πρήξιμο και τρεξιμο η εκπαίδευση,

Μετα το τι θα κανεις ειναι στην επιλογη σου,εγω πχ δεν ενοχλησα ποτε κανενανε,ενοχλουσα μονο αυτους που ενοχλουσαν και προκαλουσαν με τη συμπεριφορα τους.

Στο τελος της θητείας που μεταφερθηκα σε στρατοπεδο πεζικου για αλλους λογους και απλα υπηρχα σαν σν εισεπραξα πολυ hate απο στρατιωτες μονο και μονο επειδη φορα τα κορδονια,

Κομπλεξισμοι χωρις καν να ξερουν τι και πως κραζαν συνεχεια,εκει ειναι που σου περναει απτο μυαλο να κανεις καραχρηση βαθμου ιδιοτητας κτλ.

Εν ολιγοις ειναι καθαρα στην επιλογή σου ποσο θα πρηξεις κόσμο.

Ειμαι 1.90 εχω διπλωμα και δεν εχω τατουαζ...να ρωτήσω υπάρχει καποιο κριτήριο στο ο,τι ο ενας απο τους δει γονείς δεν ειναι εν ζωή?

Μπορεί να σε πάρουν και για τσολια.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...