Προς το περιεχόμενο

Στρατός

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Σε εμάς που είναι θηβα;  τι γίνεται; δηλαδή ρε παιδιά αν φύγουμε θα είναι για 2 μέρες να πάμε, και μετά πάλι πίσω για λίγες μέρες μέχρι την ορκωμοσία και μετά τις 4 μέρες που θα πάρουμε πάνε έλα έξοδα δεν είναι;

φιλε και εγω Θηβα μπαίνω στις 10...αν γινουν εκλογες μπορεις να ζητησεις να ψηφίσεις εκει  απο οτι μου εχουν πει

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φίλος μου θα πάει 7 Σεπτέμβρη Μεσολόγγι, ξέρουμε τίποτα για εκεί;

Πρωτος και τριτος λοχος οταν πηγα εγω ηταν καπως τεντα με τον 4ο να ειναι παιδικη χαρα,

Πολυ σκονη πολυ κουνουπι,ευτυχως δεν με τσιμπανε και δεν ειχα θεμα αλλιως αυτα τα σπρει που τα απωθουν παιζει να φανουν πολυτιμα.

Αν είναι ακομη οι ιδιοι μονιμοι στη κουζινα φαγητο κατω του μετριου.

Ψωμι απτους φουρνους καλο.

Κυκλοφορει ενα δειγμα γυναικας αρχιλοχιας σε βαθμο,που εχει προβλημα με την υπαρξη της την ιδια,μεγιστο καθημερινο προβλημα ηταν.

Λοχιοπουλα απτη σμυ για τις περισσοτερες δουλειες,βγαζεις μια ακρη με αυτους αν εισαι νταξει,αουγκανα 20χρονα τα πιο πολλα,με λιγο διπλωματια στην ομιλια ξεχνανε και την αλφαβητο,αν την γνωριζουν βεβαια.

Αν και δεν θα το δει πολυ,το μεσολλογι ειναι ωραια πολη,φτηνη γενικα,φιλικο κοσμο.

Αυτα απο μενα.

Φίλος μου θα πάει 7 Σεπτέμβρη Μεσολόγγι, ξέρουμε τίποτα για εκεί;

Δεν ξέρω αν βελτιώθηκε η κατάσταση πλέον, αλλά το 1995 είχαμε να πολεμήσουμε τους αρουραίους που έμεναν στις εξωτερικές τουαλέτες, και μπαινόβγαιναν από τις τρύπες. (άντε τράβα χέσε μετά).

Το φαγητό ήταν άθλιο, το μόνο που άξιζε ήταν το ψωμί από τον φούρνο του στρατοπέδου. Και τότε ήταν 3 εβδομάδες πριν την ορκομοσία (ήτοι να βγούμε έξω από το τάγμα με έξοδο), και 40 μέρες σε αυτό.

Βέβαια 20 χρόνια αργότερα, πιστεύω ακόμα και στην Ελλάδα οι συνθήκες αυτού του στρατοπέδουν να έχουν βελτιωθεί......

• Like 1

Δεν ξέρω αν βελτιώθηκε η κατάσταση πλέον, αλλά το 1995 είχαμε να πολεμήσουμε τους αρουραίους που έμεναν στις εξωτερικές τουαλέτες, και μπαινόβγαιναν από τις τρύπες. (άντε τράβα χέσε μετά).

Το φαγητό ήταν άθλιο, το μόνο που άξιζε ήταν το ψωμί από τον φούρνο του στρατοπέδου. Και τότε ήταν 3 εβδομάδες πριν την ορκομοσία (ήτοι να βγούμε έξω από το τάγμα με έξοδο), και 40 μέρες σε αυτό.

Βέβαια 20 χρόνια αργότερα, πιστεύω ακόμα και στην Ελλάδα οι συνθήκες αυτού του στρατοπέδουν να έχουν βελτιωθεί......

μέχρι και πρόπερσι το φαΐ ήταν άθλιο και το κυριότερο ελάχιστο!
Το ψωμί ήταν φανταστικό! και με την καβάτζα του πλυντηρίου κάθε μέρα μας έφερνε ο φούρναρης φρέσκο ψωμί / τυρόψωμο / σταφιδόψωμο έλεγε άσχημα!

μεσολογγα σεπτεμβρη περσι ηταν σχετικα καλα εκτός απ το φαι λιγο και ψιλοαθλιο. παρε πολυμπριζο με καλώδιο. τουαλετες καλες οσο τις καθαριζετε εσωτερικες. αν ειναι ακομα κεινος ο χοντρος στα μαγειρια θα κλαψετε

Αυτό που δικαιούσαι σαν παιδί χωρισμένων γονιών είναι να μην υπηρετήσεις στην Κύπρο (ΕΛΔΥΚ) σε περίπτωση που σε επιλέξουν και δεν θες να πας...

μεσολογγα σεπτεμβρη περσι ηταν σχετικα καλα εκτός απ το φαι λιγο και ψιλοαθλιο. παρε πολυμπριζο με καλώδιο. τουαλετες καλες οσο τις καθαριζετε εσωτερικες. αν ειναι ακομα κεινος ο χοντρος στα μαγειρια θα κλαψετε

Όχι, είχε φύγει στα μέσα Νοέμβρη που ήμουν εκεί...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...