panosno1com Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Φίλος μου θα πάει 7 Σεπτέμβρη Μεσολόγγι, ξέρουμε τίποτα για εκεί; πολλα κουνουπια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arsenal Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Σε εμάς που είναι θηβα; τι γίνεται; δηλαδή ρε παιδιά αν φύγουμε θα είναι για 2 μέρες να πάμε, και μετά πάλι πίσω για λίγες μέρες μέχρι την ορκωμοσία και μετά τις 4 μέρες που θα πάρουμε πάνε έλα έξοδα δεν είναι; φιλε και εγω Θηβα μπαίνω στις 10...αν γινουν εκλογες μπορεις να ζητησεις να ψηφίσεις εκει απο οτι μου εχουν πει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ravend Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Φίλος μου θα πάει 7 Σεπτέμβρη Μεσολόγγι, ξέρουμε τίποτα για εκεί;Πρωτος και τριτος λοχος οταν πηγα εγω ηταν καπως τεντα με τον 4ο να ειναι παιδικη χαρα,Πολυ σκονη πολυ κουνουπι,ευτυχως δεν με τσιμπανε και δεν ειχα θεμα αλλιως αυτα τα σπρει που τα απωθουν παιζει να φανουν πολυτιμα. Αν είναι ακομη οι ιδιοι μονιμοι στη κουζινα φαγητο κατω του μετριου. Ψωμι απτους φουρνους καλο. Κυκλοφορει ενα δειγμα γυναικας αρχιλοχιας σε βαθμο,που εχει προβλημα με την υπαρξη της την ιδια,μεγιστο καθημερινο προβλημα ηταν. Λοχιοπουλα απτη σμυ για τις περισσοτερες δουλειες,βγαζεις μια ακρη με αυτους αν εισαι νταξει,αουγκανα 20χρονα τα πιο πολλα,με λιγο διπλωματια στην ομιλια ξεχνανε και την αλφαβητο,αν την γνωριζουν βεβαια. Αν και δεν θα το δει πολυ,το μεσολλογι ειναι ωραια πολη,φτηνη γενικα,φιλικο κοσμο. Αυτα απο μενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_son20 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Φίλος μου θα πάει 7 Σεπτέμβρη Μεσολόγγι, ξέρουμε τίποτα για εκεί; πες του να κοιτάξει να καβατζωθεί πλυντήρια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ravend Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Ωωω τι ειπες τώρα, πληντυρια ειναι καλυτερα και απο βυσμα στο γες, Για λιγους και βύσματικους η θεση ομως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jakegate7 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Γτ στο γες είναι τα βύσματα? Οο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Φίλος μου θα πάει 7 Σεπτέμβρη Μεσολόγγι, ξέρουμε τίποτα για εκεί; Δεν ξέρω αν βελτιώθηκε η κατάσταση πλέον, αλλά το 1995 είχαμε να πολεμήσουμε τους αρουραίους που έμεναν στις εξωτερικές τουαλέτες, και μπαινόβγαιναν από τις τρύπες. (άντε τράβα χέσε μετά). Το φαγητό ήταν άθλιο, το μόνο που άξιζε ήταν το ψωμί από τον φούρνο του στρατοπέδου. Και τότε ήταν 3 εβδομάδες πριν την ορκομοσία (ήτοι να βγούμε έξω από το τάγμα με έξοδο), και 40 μέρες σε αυτό. Βέβαια 20 χρόνια αργότερα, πιστεύω ακόμα και στην Ελλάδα οι συνθήκες αυτού του στρατοπέδουν να έχουν βελτιωθεί...... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Γτ στο γες είναι τα βύσματα? Οο E όσο να ναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ravend Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Γτ στο γες είναι τα βύσματα? Οο Ε πλυν εξαιρεσεων λογω οικογενειακης καταστασης,αρκετοι ειναι βυσματα εκει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_son20 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δεν ξέρω αν βελτιώθηκε η κατάσταση πλέον, αλλά το 1995 είχαμε να πολεμήσουμε τους αρουραίους που έμεναν στις εξωτερικές τουαλέτες, και μπαινόβγαιναν από τις τρύπες. (άντε τράβα χέσε μετά). Το φαγητό ήταν άθλιο, το μόνο που άξιζε ήταν το ψωμί από τον φούρνο του στρατοπέδου. Και τότε ήταν 3 εβδομάδες πριν την ορκομοσία (ήτοι να βγούμε έξω από το τάγμα με έξοδο), και 40 μέρες σε αυτό. Βέβαια 20 χρόνια αργότερα, πιστεύω ακόμα και στην Ελλάδα οι συνθήκες αυτού του στρατοπέδουν να έχουν βελτιωθεί...... μέχρι και πρόπερσι το φαΐ ήταν άθλιο και το κυριότερο ελάχιστο! Το ψωμί ήταν φανταστικό! και με την καβάτζα του πλυντηρίου κάθε μέρα μας έφερνε ο φούρναρης φρέσκο ψωμί / τυρόψωμο / σταφιδόψωμο έλεγε άσχημα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackDarkFlag Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Αν κάποιος είναι μοναχοπαίδι και οι γονείς του είναι χωρισμένοι δικαιούται μειωμένη θητεία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 μεσολογγα σεπτεμβρη περσι ηταν σχετικα καλα εκτός απ το φαι λιγο και ψιλοαθλιο. παρε πολυμπριζο με καλώδιο. τουαλετες καλες οσο τις καθαριζετε εσωτερικες. αν ειναι ακομα κεινος ο χοντρος στα μαγειρια θα κλαψετε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j0hnn1e Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Αν κάποιος είναι μοναχοπαίδι και οι γονείς του είναι χωρισμένοι δικαιούται μειωμένη θητεία; Όχι αν είναι χωρισμενοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Όχι αν είναι χωρισμενοι γιατί αν δεν είναι δικαιούται? χρειάζονται κι άλλες προϋποθέσεις... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex-gate-7-1925 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Αυτό που δικαιούσαι σαν παιδί χωρισμένων γονιών είναι να μην υπηρετήσεις στην Κύπρο (ΕΛΔΥΚ) σε περίπτωση που σε επιλέξουν και δεν θες να πας... μεσολογγα σεπτεμβρη περσι ηταν σχετικα καλα εκτός απ το φαι λιγο και ψιλοαθλιο. παρε πολυμπριζο με καλώδιο. τουαλετες καλες οσο τις καθαριζετε εσωτερικες. αν ειναι ακομα κεινος ο χοντρος στα μαγειρια θα κλαψετε Όχι, είχε φύγει στα μέσα Νοέμβρη που ήμουν εκεί... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις