haris_216 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Όταν πήγα στρατό πριν καμιά...30ριά χρόνια ίσως είχε ουσιαστικό νόημα το "απαγορεύεται η φωτογράφιση" για λόγους ασφαλείας. Σήμερα νομίζω ότι είναι τουλάχιστον αστείο. Στα πλαίσια του ψαρώματος εννοείται ότι συνεχίζουν να υπάρχουν οι σχετικές ταμπέλες έξω από τα στρατόπεδα και οι αντίστοιχες οδηγίες εντός. Αλλά πραγματικά πιστεύει κανείς ότι αυτό που θα δει ή θα φωτογραφίσει σε ένα στρατόπεδο (με το απλό κινητό ή το smartphone) εν έτει 2015 έχει καμιά ουσιαστική αξία σε κάποιον "εχθρό" ή ότι η τεχνολογία δεν παρέχει πολύ πιο εύκολα τις όποιες σχετικές πληροφορίες σε όποιον τις "χρειάζεται", από το να στηριχτεί στις φωτογραφίες του όποιου στρατιώτη (και μη); Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Όταν πήγα στρατό πριν καμιά...30ριά χρόνια ίσως είχε ουσιαστικό νόημα το "απαγορεύεται η φωτογράφιση" για λόγους ασφαλείας. Σήμερα νομίζω ότι είναι τουλάχιστον αστείο. Στα πλαίσια του ψαρώματος εννοείται ότι συνεχίζουν να υπάρχουν οι σχετικές ταμπέλες έξω από τα στρατόπεδα και οι αντίστοιχες οδηγίες εντός. Αλλά πραγματικά πιστεύει κανείς ότι αυτό που θα δει ή θα φωτογραφίσει σε ένα στρατόπεδο εν έτει 2015 έχει καμιά ουσιαστική αξία σε κάποιον "εχθρό" ή ότι η τεχνολογία δεν παρέχει πολύ πιο εύκολα τις όποιες σχετικές πληροφορίες σε όποιον τις "χρειάζεται", από το να στηριχτεί στις φωτογραφίες του όποιου στρατιώτη (και μη); Kι όμως κάτι Γερμανοί συνταξιούχοι που συνελήφθησαν πέρσι στην Κω και το 2013 στην Χίο, ακριβώς αυτό έκαναν. Ήταν μπερδεμένος και κάποιος ''Μουσταφά'' στην υπόθεση και γι' αυτόν δούλευαν. Συμπτωματικά στα ίδια νησιά υπάρχει θέμα σήμερα. Δε νομίζω πάντως ότι για χώρες σαν την Ελλάδα υπάρχει σε τέτοια έκταση η μαγεία της τεχνολογίας σε σημείο που να μην χρειαζόμαστε παραδοσιακά μέσα αντικατασκοπείας. Για κανένα σουβλάκι καλοί είμαστε. Οι δορυφόροι ειναι για τους ανεπτυγμένους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_216 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Μα όταν μπορείς εσύ (εγώ, ο άλλος, ο κάθε άσχετος δηλαδή) αυτή τη στιγμή να δεις την ταράτσα του σπιτιού σου μέσω google (έστω και με σάρωση προ 2ετίας) πραγματικά πιστεύεις ότι χρειάζεται ο όποιος "μουσταφά" να τον τρώει το λιοπύρι στους θάμνους; Και αναφορικά με τα περιστατικά στα νησιά τα περισσότερα είναι αστεία. Δεν ξέρουμε από ραδιοερασιτέχνες (όχι ραδιοπειρατές, που είναι άλλη ιστορία), από dxing, βραχέα, κλπ και θεωρούμε πως όποιος στήσει κεραία είναι κατάσκοπος. Ειδικά έτσι και δεν μιλάει ελληνικά ή τα μιλάει σπαστά πάει για μπουντρούμι κατευθείαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Μα όταν μπορείς εσύ (εγώ, ο άλλος, ο κάθε άσχετος δηλαδή) αυτή τη στιγμή να δεις την ταράτσα του σπιτιού σου μέσω google (έστω και με σάρωση προ 2ετίας) πραγματικά πιστεύεις ότι χρειάζεται ο όποιος "μουσταφά" να τον τρώει το λιοπύρι στους θάμνους; Και αναφορικά με τα περιστατικά στα νησιά τα περισσότερα είναι αστεία. Δεν ξέρουμε από ραδιοερασιτέχνες (όχι ραδιοπειρατές, που είναι άλλη ιστορία), από dxing, βραχέα, κλπ και θεωρούμε πως όποιος στήσει κεραία είναι κατάσκοπος. Ειδικά έτσι και δεν μιλάει ελληνικά ή τα μιλάει σπαστά πάει για μπουντρούμι κατευθείαν εμένα δεν μου φαίνεται καθόλου αστείο να έχει σημειώσει κάποιος τις συντεταγμένες νευραλγικών σημείων του νησιού. το ανθρώπινο δυναμικό, τις συνήθειες αυτών, να κατέχει χιλιάδες φωτογραφίες και να είναι... ραδιοερασιτέχνης. Πόσο μάλλον όταν έχει ομολογήσει κιόλας και έχουν ανοιχθεί και οι τραπεζικοί του λογαριασμοί. Και τέλος πάντων για τον ίδιο λόγο που είναι αστειότητα ο ελληνικός ναζισμός, ακριβώς το ίδιο ισχύει και για τους δήθεν ανθρωπιστές της κακιάς ώρας που έχουν τα δικά τους κομματικά μπετόν αρμέ στην κεφαλή. Και θα υπερασπίζονταν ακόμη και τον υπο-εμίρη του ISIS ή τον ανιψιό του Ερντογάν του μωαμεθανο-βαρεμένου, εις το όνομα της δημοκρατίας και κουραφέξαλα. Κατά τ' άλλα δεν είδα τον Μιχελογιαννάκη να χαρίζει ένα από τα 40 ακίνητά του σε άπορη οικογένεια. Όλο αυτό με τους ρατσιστές-αντιρατσιστές είναι εμφυλιοπολεμικό σύνδρομο του 1946 κι όχι πράξεις σοβαρών ανθρώπων, ιδεολόγων. Γιατί ο ιδεολόγος δεν είναι το πρωί σοσιαλιστής, το μεσημέρι δεξιός, το απόγευμα αριστερός και το βράδυ ποιος ξέρει τι. Οι ιδεολόγοι είναι ατσάλινοι. Οι Έλληνες ψηφοφόροι είναι καραγκιόζηδες κι όχι ιδεολόγοι. Αν τους τάξεις επίδομα ψηφίζουν και σουλτάνο. Θέλω να πω ότι αντιμετωπίζω με δυσπιστία το όλο θέμα. Αλλά όπως και να το δεις δεν γίνονται σοβαρές στρατιωτικές επιχειρήσεις βασισμένες στο google maps αδερφέ. Οι Αμερικανοί διαθέτουν τεχνολογίες για τέτοιου είδους πληροφόρηση, live. Το να δεις πως ήταν ένα στρατόπεδο πριν 3 χρόνια, ένα στρατόπεδο που ούτως ή άλλως ξέρουμε όλοι που βρίσκεται, πρακτικά δεν έχει καμία αξία. Αξία θα έχει η πληροφορία όταν το στρατόπεδο αποκτήσει ξαφνικά υπεράριθμο προσωπικό ή αν μαθαίνεις ότι υποστελεχώνεται ή αποκτήσει όπλα που δεν υπήρχαν πριν. Στα νησιά στήνονται και ομοιώματα όπλων. Για τις αεροφωτογραφίες. Αν έχεις υπηρετήσει σε νησί θα το ξέρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 ντάξει οι φωτογραφικές απαγορευονται για να μην βγαινουν προς τα έξω αυτά που γίνονται και λέγονται μέσα στα στρατοπεδα. Τα μπινελίκια και οι χριστοπαναγίες που ακουγονται μέσα στα στρατοπεδα δεν ακουγονται ούτε στα γήπεδα. Στη μονάδα που είμουν κάποιος τράβηξε βίντεο με εναν εποπ που κλώτσησε έναν φαντάρο, έγινε πανικός να βρουν ποιος τράβηξε το βίντεο και ποιος το έχει για να μην το ανεβάσει σε κανα youtube. Στον εποπ έκαναν εδε, που κλασικά έμεινε στα συρτάρια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos0100 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Παιδιά αφού πάμε σε εκλογές στις 20 μέσα στο νεκ θα μαστε ακόμα ξέρει κανείς ποια είναι η διαδικασία εκεί μέσα; πως γίνονται; δηλαδή εγώ ας πούμε έκανα εφορευτική, λογικά θα έρθει κάποιος δικηγόρος και θα στήσουμε τις κάλπες και θα μετράμε ψήφους όπως στις εκλογές που ήμουνα; παίζει να έχει και καμιά τιμητική μετά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimistic_83 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Επειδη βλεπω οτι μιλατε για το τι θα γινει στις εκλογες ας αναφερω την προσωπικη μου εμπειρια.. Οταν ημουν Αυλωνα λοιπον και επεσαν εκλογες ειχαμε φυγει την ημερα των εκλογων οι Αθηναιοι σε 2 γκρουπακια.. Οι μισοι 7-1 και οι αλλοι μισοι 1-7..6 ωριτσες δηλαδη το καθε γκρουπ.. Βεβαια απο το να καθεσαι μεσα στο στρατοπεδο και οι 6 ωριτσες εξω απο αυτο κατι ειναι.. Αυτοι που εμεναν εκτος Αθηνων ειχαν φυγει απο Παρασκευη μεσημερι και θα επεστρεφαν Δευτερα πρωι.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 ^ Άσχετο, στον Αυλώνα είναι κέντρο Υγειονομικού ή και κανονικό στρατόπεδο ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 ΚΕΤΘ είναι κυρίως, τεθωρακισμένα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
πανηλειακός Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 απο περιέργεια.. ξέρει κάποιος τι γίνεται,τώρα που στις εκλογές οι άδειες αναστέλονται.. εάν έχεις 10-15 μέρες κανονική αδεια (την οποία δεν μπορεί να στην κόψει κανένας) και λόγω των εκλογών δεν σε αφήσουν.. έχω ακούσει ότι αν στο κάνουν αυτό σε πληρώνουν ως αντάλλαγμα ισχύει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos0100 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Σε εμάς που είναι θηβα; τι γίνεται; δηλαδή ρε παιδιά αν φύγουμε θα είναι για 2 μέρες να πάμε, και μετά πάλι πίσω για λίγες μέρες μέχρι την ορκωμοσία και μετά τις 4 μέρες που θα πάρουμε πάνε έλα έξοδα δεν είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
organic Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Καλησπερα, Μηπως γνωριζει κανεις τι γινετε σε περιπτωση που καποιος μενει εξωτερικο πολλα χρονια και απο λαθος ειναι ανυποτακτος εσωτερικου; Η περιπτωση μου με λιγα λογια ειναι ως εξης: Γεννηθηκα ελλαδα, εφυγα στα 15 μου, ενα καλοκαιρι που ημουν ελλαδα μου ηρθε χαρτι να παρουσιαστω αλλα πηρα αναβολη λογο σπουδων και εφυγα κανονικα. Απο τοτε δεν εχω ξαναγυρισει περισσοτερο λογο οικονομικου θεματος αλλα και του στρατου, ουτε πηρα αλλη αναβολη. Πηγα να βγαλω διαβατηριο ελληνικο αλλα δε μπορω λογο της ανυποταξιας και τοτε εμαθα οτι ειμαι εσωτερικου. Με ξενο διαβατηριο μπορω να ερθω κανονικα αν ναι για ποσο; Χρειαζετε να κανω δηλωση μονοιμου κατοικου εξωτερικου η δε χρειαζετε αν ερθω με ξενο διαβατηριο; Αν αλλαξω υπηκοοτητα βοηθαει σε κατι; Αν γνωριζει καποιος ας απαντησει, ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilya Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 εμένα δεν μου φαίνεται καθόλου αστείο να έχει σημειώσει κάποιος τις συντεταγμένες νευραλγικών σημείων του νησιού. το ανθρώπινο δυναμικό, τις συνήθειες αυτών, να κατέχει χιλιάδες φωτογραφίες και να είναι... ραδιοερασιτέχνης. Πόσο μάλλον όταν έχει ομολογήσει κιόλας και έχουν ανοιχθεί και οι τραπεζικοί του λογαριασμοί. Και τέλος πάντων για τον ίδιο λόγο που είναι αστειότητα ο ελληνικός ναζισμός, ακριβώς το ίδιο ισχύει και για τους δήθεν ανθρωπιστές της κακιάς ώρας που έχουν τα δικά τους κομματικά μπετόν αρμέ στην κεφαλή. Και θα υπερασπίζονταν ακόμη και τον υπο-εμίρη του ISIS ή τον ανιψιό του Ερντογάν του μωαμεθανο-βαρεμένου, εις το όνομα της δημοκρατίας και κουραφέξαλα. Κατά τ' άλλα δεν είδα τον Μιχελογιαννάκη να χαρίζει ένα από τα 40 ακίνητά του σε άπορη οικογένεια. Όλο αυτό με τους ρατσιστές-αντιρατσιστές είναι εμφυλιοπολεμικό σύνδρομο του 1946 κι όχι πράξεις σοβαρών ανθρώπων, ιδεολόγων. Γιατί ο ιδεολόγος δεν είναι το πρωί σοσιαλιστής, το μεσημέρι δεξιός, το απόγευμα αριστερός και το βράδυ ποιος ξέρει τι. Οι ιδεολόγοι είναι ατσάλινοι. Οι Έλληνες ψηφοφόροι είναι καραγκιόζηδες κι όχι ιδεολόγοι. Αν τους τάξεις επίδομα ψηφίζουν και σουλτάνο. Θέλω να πω ότι αντιμετωπίζω με δυσπιστία το όλο θέμα. Αλλά όπως και να το δεις δεν γίνονται σοβαρές στρατιωτικές επιχειρήσεις βασισμένες στο google maps αδερφέ. Οι Αμερικανοί διαθέτουν τεχνολογίες για τέτοιου είδους πληροφόρηση, live. Το να δεις πως ήταν ένα στρατόπεδο πριν 3 χρόνια, ένα στρατόπεδο που ούτως ή άλλως ξέρουμε όλοι που βρίσκεται, πρακτικά δεν έχει καμία αξία. Αξία θα έχει η πληροφορία όταν το στρατόπεδο αποκτήσει ξαφνικά υπεράριθμο προσωπικό ή αν μαθαίνεις ότι υποστελεχώνεται ή αποκτήσει όπλα που δεν υπήρχαν πριν. Στα νησιά στήνονται και ομοιώματα όπλων. Για τις αεροφωτογραφίες. Αν έχεις υπηρετήσει σε νησί θα το ξέρεις. για να ξερεις στην χιο φαίνονται τα παντα ακριβως οπως ειναι ακομα κ τα φυλακια φαίνονται στο google earth επισης ο γερμανος γερος στην χιο τραβαγε φωτογραφιες το στρατοπεδο διπλα απο τον φραχτη οταν μπορουσε να ανεβει στον λοφο που φαίνονται τα πάντα james bond τι λεμε τώρα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Σε εμάς που είναι θηβα; τι γίνεται; δηλαδή ρε παιδιά αν φύγουμε θα είναι για 2 μέρες να πάμε, και μετά πάλι πίσω για λίγες μέρες μέχρι την ορκωμοσία και μετά τις 4 μέρες που θα πάρουμε πάνε έλα έξοδα δεν είναι; Δεν είναι υποχρεωτικό να πας να ψηφίσεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos0100 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 γίνεται να το ζητήσω να πάω; δηλαδή αν μου δώσουν την άδεια θα μετρηθεί από τις κανονικές που δικαιουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις