Yellowter Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 αντε τωρα αυτες τις 30 μερες να παρω ενα παλιο χωρις καμερα, μετα που θα παρω την μεταθεση στην μοναδα μπωρο να παρω με καμερα; ή παλι οχι; γιατι μετα ακουσα οτι γινεται το δυσκολο ειναι αυτες οι μερες οι πρωτες Το κινητό με κάμερα παντού απαγορεύεται. Τώρα αν πέσεις σε καμιά χαλαρή μονάδα,μπορείς να το έχεις. Σε εμάς μοίραζαν 20άρες όταν έβρισκαν τέτοιο κινητό κι όμως ήταν πολλοί που είχαν μαζί τους. Είναι δική σου απόφαση λοιπόν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j0hnn1e Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Μην αγχωνεστε για τα κινητά. Αν σας ρωτήσουν στην κατάταξη δεν έχετε. Εγώ αυλωνα ήμουν μαζί με άλλους 200 στα μαγειρεια για να φάμε και όλοι είχαμε Smartphone. Τότε είχα το note 3 και περνάει ένας αρχιλοχιας και μου φωνάζει βάλε μέσα το Tablet ρε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 παρε μπακατελα για τις πρωτες μερες και στη μοναδα παρε το καλο αλλα μην το φανερωνεις έτσι στα κουτουρου , ειδικα τις πρωτες μερες να δεις τι παιζει στη μοναδα απο αποψη κλεψιματος κ στελεχων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Στη μονάδα πάρε και το λαπτοπ (που λέει ο λόγος) αρκεί να μη το χεις φόρα παρτίδα μπροστά τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos0100 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 οκ βρε παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, αν είναι θα πάρω για αρχή ένα χωρίς κάμερα, τώρα ράδιο νομίζω επιτρέπετε γιατί τόσες ώρες μέσα στο τραίνο δύσκολα, θα με πάρει ο ύπνος και θα πάω πιο κάτω, και μετά αν είναι παίρνω το παλιόπαλι με την κάμερα στην μονάδα, αλλά τις πρώτες μέρες και εκεί θα δω τι παίζει και μετά. Τώρα από ρούχα έχω σκεφτεί 10 φανελάκια και 10 κάλτσες είναι καλά; τα υπόλοιπα τα έχω νομίζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mgs4 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Κανονικά πρέπει να πάρεις καινούριο χωρίς κάμερα να είσαι ήσυχος... Τώρα αν πιστεύεις οτι μπορείς να το κρύβεις καλά αυτό που έχεις τώρα,τότε παρ'το. Όταν πρωτοπαρουσιαζόμασταν τότε,μας έψαχναν τους σάκους στη πύλη, τώρα δεν ξέρω τι γίνεται. Τα ψάχνουν και τώρα τα πράγματα όταν μπαίνεις αλλά ένα κινητό με κάμερα μπορείς εύκολα να το χωσεις κάπου πχ σε καμια καλτσα ή πάνω σου και να μην το πάρουν πρέφα, αλλά δεν θα το πρότεινα. Μια αλλη καλη λυση ειναι να στο φερουν οι δικοι σου στο επισκεπτηριο... Αν σε πιασουν μετα μεσα με κινητο βεβαια στο πηρανε και θα σε καμπανιασουνε μαλλον οχι οτι μετραει φυσικα αυτο αλλα γιατι να στην πουνε;; Επισης προσοχη γιατι κλεβουνε καποιοι... ένα κινητό σαν αυτό που έδειξα θα είναι μια χαρά στο κέντρο. Στην τελικη δεν εγινε και κατι να μεινεις χωρις ιντερνετ 2-3 βδομαδες, θα περασει, πολλοι το καταφεραν. Ουτως η αλλως στο στρατο πρεπει να εισαι ετοιμος οτι ενδεχεται να αντιμετωπισεις πολυ δυσκολες συνθηκες/καταστασεις. υγ: δεν παει για σενα το δευτερο προσωπο, γενικα μιλαω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j0hnn1e Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Ουτως η αλλως στο στρατο πρεπει να εισαι ετοιμος οτι ενδεχεται να αντιμετωπισεις πολυ δυσκολες συνθηκες/καταστασεις. Εγώ τα έζησα και θα περιγράψω ελάχιστα. 3 μερες έμεινα χωρίς 3g/4g μέχρι να φέρω router για να βάλουμε στο γραφείο και να έχουμε ίντερνετ σαν άνθρωποι. Ούτε στον χειρότερο μου εχθρό τέτοιο πράγμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mgs4 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 οκ βρε παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, αν είναι θα πάρω για αρχή ένα χωρίς κάμερα, τώρα ράδιο νομίζω επιτρέπετε γιατί τόσες ώρες μέσα στο τραίνο δύσκολα, θα με πάρει ο ύπνος και θα πάω πιο κάτω, και μετά αν είναι παίρνω το παλιόπαλι με την κάμερα στην μονάδα, αλλά τις πρώτες μέρες και εκεί θα δω τι παίζει και μετά. Τώρα από ρούχα έχω σκεφτεί 10 φανελάκια και 10 κάλτσες είναι καλά; τα υπόλοιπα τα έχω νομίζω Τα απαραιτητα για αρχη ειναι φανελακια-καλτσες-εσωρουχα (πάρε αρκετά αναλογα ποσο συχνα θα ατα αλλαζεις υπολογισε 20 μερες περιπου), πετσετες επισης παρε να εχεις καθαρες αρκετες, λουκετα για τα πραγματα σου (παρε 3-4 να εχεις), ρολλα υγειας, ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΑ!!! ειναι μαστ για κέντρο, ξυριστικα, σαπουνι/σαμπουαν, πολιτικα παρε μια αλλαξια 1-2 φορες θα βγεις. Τα υπολοιπα τα παιρνεις μετα την ορκομωσια που θα εχεις χειμωνιασει σχεδον. Ισως ξεχναω κατι... Επισης λεφτα παρε ψιλα μην παρεις χοντρα (50ευρα και τετοια ) και οχι πολλα λεφτα μαζι σου και να θες να χαλασεις λεφτα στο κεντρο δεν θα μπορεις, στο κψμ ολα τα εχουν φθηνα... Εγώ στο κέντρο είχα πανω μου γύρω στα 150-200 ευρώ και παραηταν αρκετα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos0100 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Για κλεψιές κάτι άκουσα κι εγώ, το επισκεπτήριο δεν θα έρθει κανένας σε εμένα γιατί είναι μακριά όλοι, οπότε αδύνατον να φέρουν και πράγματα, επίσης λέω να πάρω ένα χωρίς κάμερα, και μετά παίρνω ένα με κάμερα στην μονάδα κάπως έτσι το ΚΨΜ της θηβας λενε ειναι ιδιωτικο και τα εχει ολα πανακριβα ειναι αληθεια αυτο ρολα δεν εχει το ΚΨΜ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mgs4 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Κοιτα μπορει να ειναι αληθεια αλλα και παλι ποσο θα τρως απο το κψμ;;; Αν βεβαια τρως 2-3 κρουασαν τη μερα απο κψμ και γλυκακια και αναψυκτικα συνεχεια και οτι σκατουλακια εχουνε παω πασο, μπορει οντως να φας ενα καρο λεφτα. γενικα η διατροφη στο στρατο ειναι γτπ καβαλα απεφυγε να τρως κψμ τα σκουπιδια και αν το κανεις, καντο με μετρο... Θα φυγεις απ το κεντρο με παραπανισια κιλα αν δεν προσεξεις πολυ ευκολα και σε ολη τη θητεια γενικοτερα. Τώρα για το κινητο, κατσε να βγαλεις το κεντρο και μετα βλεπεις για τη μοναδα. Στις περισσοτερες μοναδες δεν θα εχεις θεμα με το κινητο με καμερα. Οχι φυσικα οτι μπορεις να βγαζεις και σελφι μπροστα στον διοικητη σου η σε καναν ανωτερο αλλα παιζει και να μην εχεις προβλημα και παλι. Ειναι που θα πας και ποιους θα συνταντησεις. Ρολλά έχουν τα κψμ αν και σε εμας θυμαμαι οτι καποιες φορες τελειωνανε γρηγορα... Σκεψου οτι οταν θα βγεις δευτερο σκ νομιζω που θα εισαι στο κεντρο, θα εφοδιαστεις με πραγματα απο κανα σουπερ μαρκετ... Αλλα παρε εστω 2 ρολλα απο το σπιτι για τις πρωτες μερες + 1 πακετο μωρομαντηλα... Μην πας χωρις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Εγώ τα έζησα και θα περιγράψω ελάχιστα. 3 μερες έμεινα χωρίς 3g/4g μέχρι να φέρω router για να βάλουμε στο γραφείο και να έχουμε ίντερνετ σαν άνθρωποι. Ούτε στον χειρότερο μου εχθρό τέτοιο πράγμα Το 2002 δεν είχαμε Internet ουτε pstn γραμμή , ούτε 0,5G ... συζητούσαμε , κάναμε χαβαλέ και περνούσαμε ωραία με τους υπόλοιπους του παρατηρητηρίου (Π.Ν.) και δεν πάθαμε τίποτα ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suffocater Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Θηβα κεντρο οταν ημουν ημασταν μερικοι δυστυχώς "ηλιθιοι" που αφησαμε τα smartphone μας σπιτι,ενω ολοι οι υπολοιποι ειχαν κανονικοτατα τα smartphone τους/το ιντερνετ τους και τις φωτογραφιες τους.Κανεις δεν ασχολειται,ολοι ξερουν οτι εχεις smartphone.Το πολυ πολυ να σε ΡΩΤΗΣΟΥΝ οταν θα μπεις για πρωτη φορα στο κεντρο,πες οτι δεν εχεις κινητο(ή αν θες,εχε μια παλια συσκευη μαζι σου χωρις καμερα κλπ,ωστε να γινει πιο πιστευτο,)κ μετα χρησιμοποιησε κανονικα το smartphone σου.Ουτως η αλλως,ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ εκανε τον ελεγχο,απλα ηταν ξερω γω 2-3 μηνες πιο παλιος απο σενα.Ολη μερα γινοταν ΤΗΣ ΠΟΡΝΗΣ στις μπριζες,πολυμπριζο πανω στο πολυμπριζο,γιατι παιζει να φορτιζαμε 80 ατομα απο 2 μπριζες(ευτυχως οχι ολοι ταυτοχρονα).tip:κουβαλα πολυμπριζο,κυριως για το κεντρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Καλά ballz δεν χρησιμοποιώ την παντοφλίτσα μου έτσι και αλλιώς....Smartphone και το χρησιμοποιώ για mp3 player οπότε και με το απλό θα βολευτώ φίνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
farcry2 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Θηβα κεντρο οταν ημουν ημασταν μερικοι δυστυχώς "ηλιθιοι" που αφησαμε τα smartphone μας σπιτι,ενω ολοι οι υπολοιποι ειχαν κανονικοτατα τα smartphone τους/το ιντερνετ τους και τις φωτογραφιες τους. Κανεις δεν ασχολειται,ολοι ξερουν οτι εχεις smartphone.Το πολυ πολυ να σε ΡΩΤΗΣΟΥΝ οταν θα μπεις για πρωτη φορα στο κεντρο,πες οτι δεν εχεις κινητο(ή αν θες,εχε μια παλια συσκευη μαζι σου χωρις καμερα κλπ,ωστε να γινει πιο πιστευτο,)κ μετα χρησιμοποιησε κανονικα το smartphone σου.Ουτως η αλλως,ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ εκανε τον ελεγχο,απλα ηταν ξερω γω 2-3 μηνες πιο παλιος απο σενα. Ολη μερα γινοταν ΤΗΣ ΠΟΡΝΗΣ στις μπριζες,πολυμπριζο πανω στο πολυμπριζο,γιατι παιζει να φορτιζαμε 80 ατομα απο 2 μπριζες(ευτυχως οχι ολοι ταυτοχρονα). tip:κουβαλα πολυμπριζο,κυριως για το κεντρο. Παρε ενα power bank Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tz3s Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Ο ενας λεει μην το παρεις ο αλλος λεει παρτο... βγαλε ακρη εσυ τωρα! Εγω ενα ξερω που το λενε σχεδον ολοι, οτι στο κεντρο κλεβουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις