Προς το περιεχόμενο

Στρατός

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Α ρε τι μου θύμισες... Αυτό είχα πάρει και εγώ πριν κάνα χρόνο που έμπαινα στρατιώτης.

Το προτείνω σε όλους για τις ημέρες του κέντρου. Τρομερή διάρκεια μπαταρίας, σε όλο το κέντρο (28 μέρες περίπου) πρέπει να το είχα φορτίσει 2 φορές από μια ώρα περίπου όχι φουλ σκεφτείτε μιας και μοιραζόμασταν 80 άτομα 4 μπρίζες. Τα τηλέφωνα τα έκανα κανονικά και μουσικούλα άκουγα τα βράδια αλλά όχι για πολλές ώρες... Παίρνει και καρτούλα sd γεμίζεις mp3 και έχεις να ακούς τα βράδια και επίσης έχει και φακό, ιδιαίτερα χρήσιμος να ετοιμάζεσαι στα σκοτάδια ή για να πας τουαλέτα ή να ψαξεις κάτι.

Αν δεν το χρησιμοποιείς καθόλου παίζει να βγάλει και 4 βδομάδες μέχρι να κλείσει από μπαταρία, το έχω δοκιμάσει...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δεν είναι ένα χαρτί μόνο. 2000-2500 άτομα δε θα χει η συγκεκριμένη ΕΣΣΟ; Τόσα πρέπει να σταλούν.

Aν έχετε και κανένα φθηνό σχετικά android ή παλιό που πλέον δεν έχει αξία παρ τε το, βάλτε του και μια καρτούλα με πακέτο mb και θα με θυμηθείτε. Το μετάνιωσα που πήρα μόνο ένα παρόμοιο για τηλέφωνα και μουσική χωρίς κάμερα επειδή και καλά απαγορεύεται στο κέντρο. Κρύψτε το μέσα σε ένα ζευγάρι κάλτσες και δείξτε το απλό αν σας ζητηθεί.

<p>

καθε ποτε ενημερωνεται το σαιτ της στρατολογιας σχετικα με τις διακοπες αναβολων κλπ;

Παρε τηλεφωνο στη στρατολογια να ενημερωθεις. Ή εντρεπεσαι;

Δεν είναι ένα χαρτί μόνο. 2000-2500 άτομα δε θα χει η συγκεκριμένη ΕΣΣΟ; Τόσα πρέπει να σταλούν.

Τόσα θα έχει μόνο Αυλώνα :P

H ΕΣΣΟ του Σεπτέμβρη είναι κλασικά η πιο μεγάλη μαζί με αυτή του Νοέμβρη...

Aν έχετε και κανένα φθηνό σχετικά android ή παλιό που πλέον δεν έχει αξία παρ τε το, βάλτε του και μια καρτούλα με πακέτο mb και θα με θυμηθείτε. Το μετάνιωσα που πήρα μόνο ένα παρόμοιο για τηλέφωνα και μουσική χωρίς κάμερα επειδή και καλά απαγορεύεται στο κέντρο. Κρύψτε το μέσα σε ένα ζευγάρι κάλτσες και δείξτε το απλό αν σας ζητηθεί.

Όσο αφορά το κινητό εάν πάρω ένα με κάμερα παλιό και τους πω δεν θα το χρησιμοποιήσω την κάμερα, θα μου το πάρουν αμέσως; δηλαδή θα πρέπει να δώσω λεφτά να πάρω άλλο; δεν τα έχω κιόλας γι αυτό, τι να κάνω;

<p>Πόση είναι η αμοιβή ενός έφεδρου φέτος? ξέρει κανείς?</p>

Το 60% του μισθού του ανθυπολοχαγού. Βλέπεις το μισθολόγιο με αναζήτηση στο google και το υπολογίζεις.

Όσο αφορά το κινητό εάν πάρω ένα με κάμερα παλιό και τους πω δεν θα το χρησιμοποιήσω την κάμερα, θα μου το πάρουν αμέσως; δηλαδή θα πρέπει να δώσω λεφτά να πάρω άλλο; δεν τα έχω κιόλας γι αυτό, τι να κάνω;

Όχι δε θα πιάσει. Πάρε ένα με 20€.

Το 60% του μισθού του ανθυπολοχαγού. Βλέπεις το μισθολόγιο με αναζήτηση στο google και το υπολογίζεις.

Όχι δε θα πιάσει. Πάρε ένα με 20€.

Εαν παρω ενα χωρις καμερα για τις 30 μερες τωρα για αρχη εκει μεσα, μετα μπωρο να παρω το κανονικο μου το κινητο ή οχι παλι; στην μοναδα μεσα που θα παω

Μια ερωτηση απλα για να ειμαστε ενημερωμενοι οι νεοι...

Αν δεν ερθει το χαρτι.. τί γινεται? (στο site ξερουμε το βλεπουμε)

Τα βήματα που πρέπει να κάνεις... Α.Τ. - Στρατολογία - Φρουραρχείο για κατάσταση επιβίβασης αν δεν πας με Ι.Χ. Ανάλογα τον ΄Δημο αργούν τα χαρτιά..

Κανονικά πρέπει να πάρεις καινούριο χωρίς κάμερα να είσαι ήσυχος...     Τώρα αν πιστεύεις οτι μπορείς να το κρύβεις καλά αυτό που έχεις τώρα,τότε παρ'το.      Όταν πρωτοπαρουσιαζόμασταν τότε,μας έψαχναν τους σάκους στη πύλη,    τώρα δεν ξέρω τι γίνεται.

αντε τωρα  αυτες τις 30 μερες να παρω ενα παλιο χωρις καμερα, μετα που θα παρω την μεταθεση στην μοναδα μπωρο να παρω με καμερα; ή παλι οχι; γιατι μετα ακουσα οτι γινεται το δυσκολο ειναι αυτες οι μερες οι πρωτες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...