Προς το περιεχόμενο

Στρατός

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αρα στο κεεμ πας οδηγος και μαγειρας μονο αυτα;

Στο μηχανικο αυτη που εχουν σπουδες απο τει αει;

Και τεχνικο απο οαεδ ιεκ και επαλ;

Υποθετικά όλα αυτά. Μπορεί να σαι μηχανικός αυτοκινήτων και να μπεις Πυροβολικό.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Για τεθωρακισμένα μιλάς;

Που ακριβώς θες να καταλήξεις; Γιατί ρωτάς για ειδικότητες, σχολεία, πτυχία...Θες να μάθεις αν μετά το στρατό μπορείς να ακολουθήσεις κάτι που ειδικεύτηκες εκεί;

Σωστός, τεθωρακισμένα ήθελα να γράψω. Για την ακρίβεια ΤΟΜΠ λέγεται, Τεθωρακισμένο Όχημα Μεταφοράς Προσωπικού.

για πυροβολικο λεω  τι θα κανουμε σε τι θα μας ειδικευσουν; επισης σε τανκς μπαινουμε;  στο κεν τι θα κανουμε;

για πυροβολικο λεω  τι θα κανουμε σε τι θα μας ειδικευσουν; επισης σε τανκς μπαινουμε;  στο κεν τι θα κανουμε;

http://www.insomnia.gr/topic/140442-στρατός/?p=54185401

Για τεθωρακισμένα μιλάς;

Που ακριβώς θες να καταλήξεις; Γιατί ρωτάς για ειδικότητες, σχολεία, πτυχία...Θες να μάθεις αν μετά το στρατό μπορείς να ακολουθήσεις κάτι που ειδικεύτηκες εκεί;

Ναι και αυτό

Γινεται καποιος να δηλωσει κατι χωρις να εχει το χαρτι;

Όχι από το στρατό ότι ειδικότητα και να πάρεις είναι άχρηστη στην πολιτική ζωή. Ακόμα και το δίπλωμα του στρατού πλέον δεν ισχύει, το κατάργησαν κάπου στο 1995 αν θυμάμαι καλά. Άλλωστε οι ειδικότητες στο στρατό σχετίζονται κατά 99% αποκλειστικά και μόνο με αυτόν. Τα σχολεία δεν είναι τίποτα σπουδαίο, δεν ξέρω πως τα έχεις στο μυαλό σου αλλά ούτε σου μαθαίνουν κάτι ουσιώδες ούτε ειδικεύεσαι σε κάτι και γενικά αν έχεις στο μυαλό σου ότι από το στρατό θα μπορέσεις να πάρεις προσόντα, πιστοποίηση ή οτιδήποτε για να βρεις δουλειά απλά ξέχασέ το.

Αυτοί που μπορούν να ωφεληθούν στην πολιτική ζωή είναι οι μάγειρες, οι αρτοποιοί, οι τοπογράφοι μιας και μετριέται σαν προϋπηρεσία.

Να δηλώσει κάποιος κάτι χωρίς χαρτί προφανώς και δε γίνεται. Είτε δίνεις μια βεβαίωση ότι είσαι φοιτητής σε κάποια σχολή είτε το πτυχίο της σχολής.

• Like 1

Για τεθωρακισμένα μιλάς;

Ναι και αυτό

Γινεται καποιος να δηλωσει κατι χωρις να εχει το χαρτι;

Οχι απλα μου κανει εντυπωση γιατι φιλοι και γνωστοι ολοι πηγαν πεζικο και δεν ξερουν εγω τι θα κανω εκει στο πυροβολικο, με τι θα ασχολουμαι εχει πολλες μεταθεσεις σε φυλακια ειναι αληθεια αυτο; απλα λιγο να με προετοιμασετε οσοι ξερεται

Στο ΚΕΠΒ θα τα ξύνεις. Στα φυλάκια δεν παίρνεις μετάθεση, συνήθως πας το πολύ για 2-3 μέρες αν έχεις υπηρεσία εκεί.

Μπράβο ρε συ αυτά τα φυλάκια έλεγα δεν είναι μεταθέσεις λάθος έκανα, έχει πολλά τέτοια τελικά για λίγες μέρες όπως λες μετά από το κεπΒ που λες τι κάνουμε; παίρνουμε τα όπλα;  έχει και μπαζούκας;  αχ δεν το πιστεύω δηλαδή όσα χρόνια έβλεπα στον υπολογιστή όλα αυτά τα όπλα θα τα κρατήσω δηλαδή;  αχμμμ δεν ξέρω αν θα μπορέσω να ρίξω ή θα τα κοιτάζω σαν τον χαζό και θα τα θαυμάζω να στε καλά μου ανεβάσατε την ψυχολογία

Hμουν ΚΕΕΜ με την ΕΣΣΟ του Ιουλιου. Πεζικαριος κιολας. Δεν επαιξε ρολο σε τιποτα. Οι περισσοτεροι που εγιναν μαγειρες και οδηγοι στo ΚΕΕΜ και ετυχε να κατσουν Σπαρτη και Γυθειο , ηταν οι "βυσματιες" Λακωνες κυριως. Ουσιαστικα καναμε θαλαμοφυλακη στο λοχο, και μαγειρια. Αυτες ηταν οι υπηρεσιες μας τις βδομαδες της εκπαιδευσης.

Για οδηγός θελει γ κατηγορια η β?

Μπράβο ρε συ αυτά τα φυλάκια έλεγα δεν είναι μεταθέσεις λάθος έκανα, έχει πολλά τέτοια τελικά για λίγες μέρες όπως λες μετά από το κεπΒ που λες τι κάνουμε; παίρνουμε τα όπλα;  έχει και μπαζούκας;  αχ δεν το πιστεύω δηλαδή όσα χρόνια έβλεπα στον υπολογιστή όλα αυτά τα όπλα θα τα κρατήσω δηλαδή;  αχμμμ δεν ξέρω αν θα μπορέσω να ρίξω ή θα τα κοιτάζω σαν τον χαζό και θα τα θαυμάζω να στε καλά μου ανεβάσατε την ψυχολογία

Μια μονάδα αναλαμβάνει συνήθως να στείλει άτομα σε ένα άντε το πολύ δύο φυλάκια. Δεν είναι πάντα κακό αυτό. Σε κάποια είναι πολύ χαλαρά, ψήνουν κιόλας. Από όπλα ένα G3 ή MK11 θα πάρεις όχι και μπαζούκα :P Βολή θα κάνεις σίγουρα μια. Ε κλασσικά θα σαι ψαρωμένος όπως οι υπόλοιποι και κλασσικά θα υπάρξουν και οι ''γαμάτοι'' που ξέρουν από όπλα και θα πετύχουν στόχο, μη τσιμπίσεις κι αυτοί αλλού ντ αλλού θα βαράνε.:lol:

Για οδηγός θελει γ κατηγορια η β?

Τίποτα απολύτως...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...