slygeo87 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Πόσο ήθελα να τραυματιστώ εν ώρα υπηρεσίας. Αφού σε κάποιες φάσεις απαλεψιάς παρακαλούσα να μείνω ανάπηρος εν ώρα υπηρεσίας και να πάρω λελεδόχαρτο!
VonLoutsos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Ένας γνωστός που έσπασε το δάχτυλό του ( του έσκασε κλωτσιά με το άρβυλο άλλος στρατιώτης) πήρε κοντά στις 90 μέρες αναρρωτική ακι δεν υπηρέτησε καμία..ο άλλος έφαγε ην φυλακή ου και στρώσανε όλα...
Mr.Hartnoll Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Πόσο ήθελα να τραυματιστώ εν ώρα υπηρεσίας.Αφού σε κάποιες φάσεις απαλεψιάς παρακαλούσα να μείνω ανάπηρος εν ώρα υπηρεσίας και να πάρω λελεδόχαρτο! Τι μου θύμησες ! Σε μια από τις (σπάνιες) σκοπιές που έκανα έψαχνα για δηλητηριώδης αράχνες ! ---------- Προσθήκη στις 18:38 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:13 ---------- θα ηθελα να ρωτησω πως μπορω να παω αυλωνα (απο πατρα) που παρουσιαζομαι 18 του μηνα? και πως ειναι μια "κλασσικη" μερα στης ειδικες δυναμεις ? (με καθε ανατριχιαστη λεπτομερια) αν έστω το σκέφτεσαι για ειδικες δυναμεις, σίγουρα να πας, αξίζει. μια απόφαση είναι. ειδικά αν είσαι από βόρεια ελλάδα και πας ρεντίνα, δράμα, Νάουσα ή από Κρήτη & αττική και πας αλεξίπτωτα Άλλο προτέρημα, Όλα τα στρατόπεδα/μονάδες από πλευράς στρατιωτών έχουν ελλείψεις αλλά μόνο στις ΕΔ γίνονται πραγματικά προσπάθειες για να καλύπτονται. Άλλο προτέρημα, Δεν είσαι φαντάρος, είσαι στρατιώτης. Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2010 από Mr.Hartnoll
micraSport Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Για τα παιδιά που λένε για τραυματισμούς, 299 Καλαμάτα ΔΒ κάταγμα αριστερής φτέρνας από πτώση του 2μετρου τοίχου στο στίβο μάχης, και μετά από περα δώθε στο 401 6 μηνων μου έδωσαν αναρρωτική 30 ημερών αφού πρώτα έκανα σπινθηρογράφημα οστών γιατί στην ακτινογραφία δεν φαινόταν καθαρά το κάταγμα.Αυτούς τους έξι μήνες ήμουν ελεύθερος αρβυλών γιατί ήταν αδύνατο να τις φορέσω παρόλα αυτα δεν με πίστευε κανείς.Το συμπέρασμα?Από Καλαμάτα που χτύπησα,πήγα Κω παραμεθόριο και μετά Καστοριά.Την αναρωτική την πήρα από την μονάδα στην Καστοριά και υπηρέτησα 12 μέρες παραπάνω...Δεν έγινε ποτέ ΕΔΕ γιατί κανείς δεν με πίστευε...Δεν βγάζεις ποτέ ακρη με αυτούς... Προς Impious, θα είσαι μαζί με τον brother μου...
Impious Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Προς Impious, θα είσαι μαζί με τον brother μου... :-)Το μήνυμα που έχετε εισάγει είναι μικρό. Παρακαλούμε μεγαλώστε το μήνυμα σας ώστε να περιέχει τουλάχιστον 10 χαρακτήρες.
F33L Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Για τα παιδιά που λένε για τραυματισμούς, 299 Καλαμάτα ΔΒ κάταγμα αριστερής φτέρνας από πτώση του 2μετρου τοίχου στο στίβο μάχης, και μετά από περα δώθε στο 401 6 μηνων μου έδωσαν αναρρωτική 30 ημερών αφού πρώτα έκανα σπινθηρογράφημα οστών γιατί στην ακτινογραφία δεν φαινόταν καθαρά το κάταγμα.Αυτούς τους έξι μήνες ήμουν ελεύθερος αρβυλών γιατί ήταν αδύνατο να τις φορέσω παρόλα αυτα δεν με πίστευε κανείς.Το συμπέρασμα?Από Καλαμάτα που χτύπησα,πήγα Κω παραμεθόριο και μετά Καστοριά.Την αναρωτική την πήρα από την μονάδα στην Καστοριά και υπηρέτησα 12 μέρες παραπάνω...Δεν έγινε ποτέ ΕΔΕ γιατί κανείς δεν με πίστευε...Δεν βγάζεις ποτέ ακρη με αυτούς... Προς Impious, θα είσαι μαζί με τον brother μου... και με μενα κατι τετοιο εγινε κ αναγκαστικα να βαλω βυσμα για να εξεταστω και φανηκε το καταγμα στην μαγνητικη.. δεν βγαζεις ακρη στο ελαντα.. δυστυχως.. και ξαναλεω καταγμα εχω δεν Γιοτομπαλιασα ξαφνικα.. ---------- Προσθήκη στις 16:29 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:32 ---------- :lol: Κάπου θα υπάρχει κάποιο 'τιμολόγιο' με το πόσες μέρες σου δίνουν ανάλογα την περίσταση. Υποθέτω 30 μέρες στην λιγότερη.. λυπαμαι που θα σας στεναχωρήσω και τους 2 αλλα αποκλειετε να φαω πανω απο 20 μερες επειδη απλα "σκονταψα" ετσι.. Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2010 από F33L
freedubus Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Αν την πρώτη μέρα σπάσω κάποιον στο ξύλο, κερδίζω ρησπέκτ και με αφήνουν ήσυχο μετά;
slygeo87 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Αν την πρώτη μέρα σπάσω κάποιον στο ξύλο, κερδίζω ρησπέκτ και με αφήνουν ήσυχο μετά; Έλα ρε, θα μπεις; Πότε;
freedubus Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Σύντομα. Πές μου μαλακίες να με ψαρώσεις.
freedubus Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Ο στρατός έχει τίποτα συμμορίες όπως στις φυλακές για να μπώ;
F33L Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Αν την πρώτη μέρα σπάσω κάποιον στο ξύλο, κερδίζω ρησπέκτ και με αφήνουν ήσυχο μετά; πολυ πιθανο και εαν γλιτωσεις το στρατοδικειο ειναι added bonus
Pablo_Hasan Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Ο στρατός έχει τίποτα συμμορίες όπως στις φυλακές για να μπώ; εννοείς ότι θες να γίνεις μόνιμος?
Προτεινόμενες αναρτήσεις