Pablo_Hasan Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Παιδια εμενα με επελεξαν στο μηχανικο και μπαινω 7/9 στο Κεμχ στο Ναυπλιο.Ξερει κανεις τπτ για το συγκεκριμενο κεντρο? υποτίθεται ότι στο μηχανικό πάνε κυρίως πολ. μηχανικοί, τοπογράφοι, αρχιτέκτονες, κτλ. στην πράξη αυτο που μετράει ειναι το βύσμα. Προσοχή, αν πήγες στην τύχη μηχανικό μην χαιρεσαι πολύ, πολλούς μετά την καταταξη τους στέλνουν σε μονάδες του πεζικού... Για να πας στο μηχανικο δεν πρεπει να εχεις και ενα χαρτι πχ μηχανικου αυτοκινητων; πιο πολύ στο τεχνικό ταιριάζουν οι μηχ. αυτοκινήτων αλλά όρχους έχουν όλες οι μονάδες, οποτε δεν έχει σημασία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Όχι απαραίτητα, όπως δε χρειάζεται δίπλωμα οδήγησης για να γίνεις οδηγός. Πτυχίο χρειάζεται στο σώμα έρευνας-πληροφορικής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackDarkFlag Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Ερώτηση: Κάποιος με διπλή υπηκοότητα από χώρα η οποία δεν έχει στρατό (ή άλλη εννοείται ότι είναι η ελληνική υπηκοότητα) πάει η δεν πάει φαντάρος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tempor Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Ερώτηση: Κάποιος με διπλή υπηκοότητα από χώρα η οποία δεν έχει στρατό (ή άλλη εννοείται ότι είναι η ελληνική υπηκοότητα) πάει η δεν πάει φαντάρος; Ποια χωρα δεν εχει στρατο; Απο τον αγιο Μαρινο εισαι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos-thess Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Παιδια εμενα με επελεξαν στο μηχανικο και μπαινω 7/9 στο Κεμχ στο Ναυπλιο.Ξερει κανεις τπτ για το συγκεκριμενο κεντρο? Λίγο πολύ όλα τα κέντρα το ίδιο είναι. ΚΕΜΧ ΚΕΕΜ ΚΕΤΧ Αυλώνας για παράδειγμα είναι χαλαρά σχετικά. Λαμία είναι ζωάρα όπως και η 'Αρτα παλιά ξέρω ότι ήταν. Τρίπολη,Πεύκο μάλλον είναι από τα πιο "ζόρικα" κέντρα. Ολα αυτά από γνωστούς και φίλους που έχουν περάσει από τα κέντρα αυτά αλλά και από εμένα που πέρασα από Σπάρτη και σπεν εκανα στο κεμχ. Πάνω από όλα όμως ειναι ο λόχος που θα πας. Εγώ πχ Σπάρτη έπεσα σε τέντα λόχο και ειχαμε πολυ φωνη και αναφορά ενώ οι άλλοι λόχοι γύρω μας ήταν παιδική χαρά.... Και φυσικά το πτυχίο παίζει ρόλο στο κέντρο που θα βρεθείς Σπάρτη πχ πάνε όσοι έχουν πτυχία μαγειρικής, χημικοί μηχανικοί, επαγγελματίες οδηγοι, ξυλουργοί κ.α Μηχανικό Ναύπλιο πάνε οι ειδικότητες που γράφτηκαν + μηχανολόγοι μηχανικοί. Γιατροί/βιολόγοι παλιά ξέρω ότι πηγαίνανε Άρτα. Αυτό όμως δε ισχύει πάντα, δλδ δεν ειναι 100% σιγουρο ότι ο πολιτικός μηχανικός θα πάει Ναύπλιο η ο μαγειρας Σπαρτη... Με βύσμα πας όπου θες το μόνο σίγουρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilya Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Για μηχανικό δεν ειναο σε ολες τις μοναδες καλά ειναι καποια ειδικα σε νησια που ειναι κατά μαύρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackDarkFlag Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Ποια χωρα δεν εχει στρατο; Απο τον αγιο Μαρινο εισαι; εννοώ υποχρεωτική θητεία.. μην παίζουμε με τις λέξεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 νομίζω μειωμένη θητεία, ίσως τριμηνο, δες το ΦΕΚ περι στρατολογίας, δεν ειναι για όλες τις χώρες το ίδιο (!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimosit Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Ερώτηση: Κάποιος με διπλή υπηκοότητα από χώρα η οποία δεν έχει στρατό (ή άλλη εννοείται ότι είναι η ελληνική υπηκοότητα) πάει η δεν πάει φαντάρος; Ναι πας. Αν έχεις γεννηθεί Ελλάδα πας κανονικά 9 μήνες ενω αν εχεις γεννηθεί στην χωρα που δεν εχει υποχρεωτική θητεία θα πας για 3 μηνες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Φίλος που λόγω πτυχίου μπαίνει κανονικά στον Αυλώνα στο Υγειονομικό, τον έστειλαν Ναύπλιο με τους Μηχανικούς πάντως ;!;!;! Στον Αυλώνα πάντως και εγώ απότι έχω ακούσει είναι χαλαρουίτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j0hnn1e Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Φίλος που λόγω πτυχίου μπαίνει κανονικά στον Αυλώνα στο Υγειονομικό, τον έστειλαν Ναύπλιο με τους Μηχανικούς πάντως ;!;!;! Στον Αυλώνα πάντως και εγώ απότι έχω ακούσει είναι χαλαρουίτα. Υγειονομικο πανε οι αποφοιτοι ΑΕΙ και ορισμενοι απο ΤΕΙ. Αν εχεις πτυχιο "βοηθος φυσικοθεραπευτη" κλπ, πολυ πιθανο να μην πας υγειονομικο. Αν εχεις πτυχιο ιατρικης, νοσηλευτικης, φαρμακευτικης και λοιπων παραιατρικων κλαδων ειναι παρα πολυ δυσκολο να μην πας υγειονομικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Έχει πτυχίο από την Σχολή Επιστημών Υγείας του ΑΠΘ (από κάποιο από τα 3 ιατρικά τμήματα που έχει) και τον έστειλαν στο Ναύπλιο . Δεδομένου ότι η σειρά του Σεπτέμβρη είναι από τις μεγαλύτερες, αποδώσαμε υποθετικά το γεγονός του Ναυπλίου αντί του Αυλώνα, στην έλλειψη χωρητικότητας στον Αυλώνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
farcry2 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Λίγο πολύ όλα τα κέντρα το ίδιο είναι. ΚΕΜΧ ΚΕΕΜ ΚΕΤΧ Αυλώνας για παράδειγμα είναι χαλαρά σχετικά. Λαμία είναι ζωάρα όπως και η 'Αρτα παλιά ξέρω ότι ήταν. Τρίπολη,Πεύκο μάλλον είναι από τα πιο "ζόρικα" κέντρα. Ολα αυτά από γνωστούς και φίλους που έχουν περάσει από τα κέντρα αυτά αλλά και από εμένα που πέρασα από Σπάρτη και σπεν εκανα στο κεμχ. Πάνω από όλα όμως ειναι ο λόχος που θα πας. Εγώ πχ Σπάρτη έπεσα σε τέντα λόχο και ειχαμε πολυ φωνη και αναφορά ενώ οι άλλοι λόχοι γύρω μας ήταν παιδική χαρά.... Και φυσικά το πτυχίο παίζει ρόλο στο κέντρο που θα βρεθείς Σπάρτη πχ πάνε όσοι έχουν πτυχία μαγειρικής, χημικοί μηχανικοί, επαγγελματίες οδηγοι, ξυλουργοί κ.α Μηχανικό Ναύπλιο πάνε οι ειδικότητες που γράφτηκαν + μηχανολόγοι μηχανικοί. Γιατροί/βιολόγοι παλιά ξέρω ότι πηγαίνανε Άρτα. Αυτό όμως δε ισχύει πάντα, δλδ δεν ειναι 100% σιγουρο ότι ο πολιτικός μηχανικός θα πάει Ναύπλιο η ο μαγειρας Σπαρτη... Με βύσμα πας όπου θες το μόνο σίγουρο εχω εναν φιλο που εχει χαρτι απο επαλ πληροφορικης που μπορει να δηλωσει η να τον στειλουν μηχανικο η τεχνικο? στο κεεμ σε εκπαιδευουν σε κατι?και στο κετχ? εχω εναν φιλο που εχει χαρτι απο επαλ πληροφορικης που μπορει να δηλωσει η να τον στειλουν μηχανικο η τεχνικο? στο κεεμ σε εκπαιδευουν σε κατι?και στο κετχ? http://www.ellinikos-stratos.com/thiteia/ketx.asp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos0100 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Παιδια μηπως σταλθηκε σε κανεναν κανενα χαρτι απο τον στρατο για την καταταξη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thodwris91 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Σήμερα με πήραν τηλ. από το ΑΤ και πήγα και το πήρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις