Προς το περιεχόμενο

Στρατός

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Και ξαναλεω ,δεν χρειαζεται να περιμενεις να ερθει

Πηγαινε ΑΤ και παρτο

Παίρνουν τηλ από ΑΤ από ότι ξέρω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγω πηγα προχτες ηταν ενας αστυνομικος οτι να ναι μου λεει ακομα δεν ηρθε τιποτα, αν εδωσες τηλεφωνο θα σε παρω. Με λεει μια εισαι σιγουρος οτι εδωσες σωστα στοιχεια; τα νουμερα ειναι σωστα; με εκανε και πλακα δηλαδη

Μάγκες μη μασατε τα χουμε ξαναπει κ αν σας πει κ κανείς τίποτα πεταξτετου κάνα υπονοούμενο για τον Σπάρτακο

και θα του κάνεις τα τρία, δυο, με τον Σπάρτακο και τον Λεωνίδα. Ποιος διαβάζει τις βλακείες που γράφουν.. τους λένε ΕΝΑ και το κάνουν ΔΕΚΑ. Τόση σάλτσα ούτε στα σουτζουκάκια.

Δεν πειράζει, αν δεν έχεις βύσμα αυτό είναι το επόμενο που φοβούνται, ειδικά μην βγουν τίποτα βίντεο/φωτογραφίες και γελάει όλος ο κόσμος με τα χάλια τους...

• Like 1

Παίρνουν τηλ από ΑΤ από ότι ξέρω.

Εμένα με πήραν τηλέφωνο απ' το ΑΤ μια βδομάδα πριν καταταχτώ. Καλύτερα να το μάθεις όχι τη τελευταία στιγμή.

Παιδια εμενα με επελεξαν στο μηχανικο και μπαινω 7/9 στο Κεμχ στο Ναυπλιο.Ξερει κανεις τπτ για το συγκεκριμενο κεντρο?

Παιδια εμενα με επελεξαν στο μηχανικο και μπαινω 7/9 στο Κεμχ στο Ναυπλιο.Ξερει κανεις τπτ για το συγκεκριμενο κεντρο?

Εχεις κανένα πτυχιο;

Χάλι μαύρο τα στελέχη. Δεν ασχολούνται πολύ με τις καταταξεις βέβαια,αλλά είναι στρατοκαυλοι όλοι.

Το πτυχίο παιζει ρόλο στο που θα χωθεις. Αν έχεις τίποτα παραιατρικο μπορεί Να πας ιατρείο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...