greekboy Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 επαναφερω την ερωτηση μηπως γνωριζει καποιος και δεν το ειχε δει την πρωτη φορα: ατομο που εχει παρατησει σχολη εδω και 2 χρονια χωρις να κανει ανανεωσεις(κατα 99% διεγραμμενος απο την σχολη) και δεν πηγε κατευθειαν στρατο, τι κυρωσεις μπορει να εχει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Κακή χρήση αναβολής. Είτε πρόστιμο 90€ αν δε κάνω λάθος είτε 1 μήνας επιπλέον θητείας. Εφόσον όμως είναι διαγραμμένος από τη σχολή, αν δεν είναι και μπορεί να πάρει βεβαίωση δεν υπάρχει θέμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 την βεβαιωση σπουδών την ζητάνε όταν πάει να κόψει την αναβολή, αν πάει κατευθειαν στο κέντρο όταν λήξει δεν ζητάνε τίποτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dacourt Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 ότι σου έγραψε ο panos... αρκετοί ήταν τυχεροί και δεν τιμωρήθηκαν και δεν πλήρωσαν ποτέ το πρόστιμο. εσύ κάνε τον αδιάφορο και μην ασχοληθείς, αν σε φωνάξουν πες τους ότι θα το πληρώσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teoqq Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Ισχύει αυτό με το 90€ ή +1 μήνα, έγινε σε φίλο μου που έκοψε την αναβολή του τώρα για τον Σεπτέμβρη. Να ρωτήσω, μπαίνω 7/9 Θήβα και παρατηρώ ότι μέσω ΚΤΕΛ έχει μόνο ένα δρομολόγιο που είναι 11 το πρωί και φτάνει 4μιση το απόγευμα, άρα μιλάμε για Κυριακή με διανυκτέρευση στην Θήβα και πρωί φρεσκαδούρα για μέσα..Ή να πάρω ένα από τα 2 πρωινά δρομολόγια με το τραίνο που είναι 05:11 με άφιξη 09:21 και 07:04 με άφιξη 11:21. Ξέρω ότι κάθε ο άνθρωπος κουράζεται διαφορετικά, αλλά θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος το έκανε και με τι ή σκοπεύει να το κάνει για καλύτερο για τον εαυτό του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_linuslost_ Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Μπηκα ειδα και εγω! 10/9 Αυλωνα τεθωρακισμενα λεει... Ξερουμε τπτ πληροφοριες για εκει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
psy_simon Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Ισχύει αυτό με το 90€ ή +1 μήνα, έγινε σε φίλο μου που έκοψε την αναβολή του τώρα για τον Σεπτέμβρη. Να ρωτήσω, μπαίνω 7/9 Θήβα και παρατηρώ ότι μέσω ΚΤΕΛ έχει μόνο ένα δρομολόγιο που είναι 11 το πρωί και φτάνει 4μιση το απόγευμα, άρα μιλάμε για Κυριακή με διανυκτέρευση στην Θήβα και πρωί φρεσκαδούρα για μέσα..Ή να πάρω ένα από τα 2 πρωινά δρομολόγια με το τραίνο που είναι 05:11 με άφιξη 09:21 και 07:04 με άφιξη 11:21. Ξέρω ότι κάθε ο άνθρωπος κουράζεται διαφορετικά, αλλά θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος το έκανε και με τι ή σκοπεύει να το κάνει για καλύτερο για τον εαυτό του. Φίλε, εγώ επέλεξα να κατέβω αεροπορικός..! Έκλεισα εισιτήριο δύο μέρες νωρίτερα και θα μείνω σε συγγενείς στην Αθήνα. Την Τετάρτη, που παρουσιάζομαι θα είμαι και πρωί αλλά και ξεκούραστος. Οι τιμές πάνω κάτω είναι ίδιες, 30+ κάνει το τραίνο Θεσσαλονίκη-Αθήνα 26+ κάνει το αεροπλάνο..! Απλά να υπολογίσεις και τα μεταφορικά από Αθήνα-Θήβα! Προσωπικά, το τραίνο είναι δεύτερη επιλογή, λόγο ξεκούρασης, γιατί μπορείς να περπατήσεις σε αντίθεση με το κτελ που κάθεσαι σε όλο το ταξίδι..! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teoqq Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Αν βρω παρέα για Κυριακή με ΚΤΕΛ και το βράδυ διανυκτέρευση τότε είναι το ιδανικό για μένα. Μέχρι τώρα άτομα για 8-9 και 10 του μήνα ακούω μόνο ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Φίλε, εγώ επέλεξα να κατέβω αεροπορικός..! Έκλεισα εισιτήριο δύο μέρες νωρίτερα και θα μείνω σε συγγενείς στην Αθήνα. Την Τετάρτη, που παρουσιάζομαι θα είμαι και πρωί αλλά και ξεκούραστος. Οι τιμές πάνω κάτω είναι ίδιες, 30+ κάνει το τραίνο Θεσσαλονίκη-Αθήνα 26+ κάνει το αεροπλάνο..! Απλά να υπολογίσεις και τα μεταφορικά από Αθήνα-Θήβα! Προσωπικά, το τραίνο είναι δεύτερη επιλογή, λόγο ξεκούρασης, γιατί μπορείς να περπατήσεις σε αντίθεση με το κτελ που κάθεσαι σε όλο το ταξίδι..! Κόψαν την κατάσταση επιβίβασης για μεταφορά προς τα ΚΕΝ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Μπηκα ειδα και εγω! 10/9 Αυλωνα τεθωρακισμενα λεει... Ξερουμε τπτ πληροφοριες για εκει? Φίλος είχε μπει εκεί τον Νοέμβριο.Ήταν οκ και τους κρατήσανε πολύ λίγο(14 μέρες). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos0100 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Αν βρω παρέα για Κυριακή με ΚΤΕΛ και το βράδυ διανυκτέρευση τότε είναι το ιδανικό για μένα. Μέχρι τώρα άτομα για 8-9 και 10 του μήνα ακούω μόνο ... εγώ φεύγω 9-9 λέω να πάρω το τρένο κτελ απ ότι είδα έχει μόνο ένα δρομολόγιο στις 4:30 το απόγευμα από θεσσαλονίκη για θηβα οπότε λέω να πάρω το τρένο πόσο περίπου βγαίνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Θεσσαλονίκη-Θήβα (τραινοσε) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos0100 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 χμμ θα πάρω το πρώτο που έχεις με μπλε καλή ώρα είναι νομίζω, θα πρέπει να κλείσω το εισιτήριο από τώρα ή μπορώ κατευθείαν εκεί στον σταθμό; επίσης πόσες μέρες πριν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Οι τιμές είναι για τώρα,αργότερα ίσως ανέβουν, αν το κλείσεις μέσω του site μπορείς να το εκτυπώσεις κι ολας και να μην τρέχεις στον σταθμό, θα πας μια και καλή για να φύγεις (επίσης μπορείς να διαλέξεις τη θέση σου) Μπορείς να πας και στον σταθμό να το βγάλεις φυσικά. 23,6€ βγαίνει στους - 25 ετών, δεν ξέρω αν περνάει η έκπτωση μόνο με επίδειξη της ταυτότητας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos0100 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Οι τιμές είναι για τώρα,αργότερα ίσως ανέβουν, αν το κλείσεις μέσω του site μπορείς να το εκτυπώσεις κι ολας και να μην τρέχεις στον σταθμό, θα πας μια και καλή για να φύγεις (επίσης μπορείς να διαλέξεις τη θέση σου) Μπορείς να πας και στον σταθμό να το βγάλεις φυσικά. οκ σε ευχαριστώ πολύ να σαι καλά, όμως εάν πάρω φύλλο πορείας δεν φεύγω πιο φτηνά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις