terry308 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 το πτυχιο που σου δινουν ειναι μονο για το στρατο η μπορεις να το εχεις και για εξω οτα απολυθεις? Το άρθρο που παρέθεσε ο φίλος πριν ήταν του 2010, από τότε έχουν αλλάξει πολλά, στο φύλλο απολύσεως θα έχει την ειδικότητα που είχες, παλιά με το δίπλωμα του στρατού μπορούσες να το κάνεις και πολιτικό και αυτό έχει αλλάξει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 nope, υπάρχουν κάποια στρατόπεδα (ελάχιστα/πινέζες) που δίνουν αρκετά μόρια για μετάθεση στον τόπο κατοικίας σου... ο κολλητός μου ήταν φαντάρος σε ένα από αυτά την περίοδο που άλλαξε το 12μηνο σε 9μηνο (αναφέρω την περίοδο γιατί δεν θυμάμαι έτος) και τους τελευταίους μήνες είχε κατέβει Καποτά... Το 9μηνο αρχισε απο την εσσο μου , 308 09 Γ ... η 307 εκανε 10 , η 306 11 κατι τετοιο ...απλα επειδη ρωτησες το ετος... Κ εγω θυμαμαι παντως οτι οι 8μηνοι φευγανε και οι 9μηνοι καναμε πληρη θητεια στη παραμεθορα , τωρα αν το αλλαξε ο τωρινος υπεθα δε ξερω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Aυτοι σε βαζουν ή το βυσμα σε βαζει Του μαγειρα και του Αρτοποιου λογικα ναι αν και δε σου μαθαινουν κατι ιδιαιτερο .. Το διπλωμα για οδηγηση φορτηγου (Ως πολιτης) δεν μπορεις να το χρησιμοποιησεις εδω και χρονια νομιζω, ειναι στρατιωτικο διπλωμα εκεινο νομιζω. νομίζω αρτοποιός δεν ειναι ειδικότητα, πόστο ειναι, όπως ειναι ο καψιμιτζης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Το 9μηνο αρχισε απο την εσσο μου , 308 09 Γ ... η 307 εκανε 10 , η 306 11 κατι τετοιο ...απλα επειδη ρωτησες το ετος... Κ εγω θυμαμαι παντως οτι οι 8μηνοι φευγανε και οι 9μηνοι καναμε πληρη θητεια στη παραμεθορα , τωρα αν το αλλαξε ο τωρινος υπεθα δε ξερω.. Αν θυμάμαι καλά έκανε ή 10 ή 11 μήνες, σίγουρα όχι 9, οπότε ήταν πριν από σένα... Οι 9μηνοι κάνατε πλήρη θητεία στην παραμεθώριο επειδή δεν είσασταν σε ένα από τα ελάχιστα στρατόπεδα που έπαιρναν μόρια πάνω από το όριο για μετάθεση... νομίζω αρτοποιός δεν ειναι ειδικότητα, πόστο ειναι, όπως ειναι ο καψιμιτζης νομίζω ότι υπάρχει, μιας κι ήταν ο συγκεκριμένος φίλος που γράφω πιο πάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 με την μειωση στην αρχη ηταν όλες οι μοναδες αμεταθετες, αργοτερα προσθεσαν καποιες δυσμενεις που πηγαινες μετα απο 5 μηνες στον τοπο σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driftingcris Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Το 9μηνο αρχισε απο την εσσο μου , 308 09 Γ ... η 307 εκανε 10 , η 306 11 κατι τετοιο ...απλα επειδη ρωτησες το ετος... Κ εγω θυμαμαι παντως οτι οι 8μηνοι φευγανε και οι 9μηνοι καναμε πληρη θητεια στη παραμεθορα , τωρα αν το αλλαξε ο τωρινος υπεθα δε ξερω.. (ζεις εσύ ρε?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 κανονικη ειδικοτητα ειναι κανεις και 4 βδομαδες εκπαιδευση ντεμέκ πανωστην ειδικοτητα σου ,απλα αν ειστε γκαντεμοκύνας οπως εγω και πατε σε μοναδα που δεν υπαρχει αρτοποιειο , γινεστε σκοπετανθρωπος , εκτος κ αν ειστε καλο παιδι κ μπειτε κεπικ (αλλα ως γκαντεμοκυνας το θεωρουν αγγαρεια οχι υπηρεσια ) νταξει δε παραπονιεμαι καλα περασα σε σχεση με αλλα στρατοπεδα !ναι Χρηστο ζω long time no see ο αρτοποιος θεωρειται βυσματικο γιατι κανεις το ψωμι 3-4 ωρες το ξημερωμα και μετα ολη μερα εισαι αραχτος και εξοδουχος μεσημερι (τωρα δεν ξερω τι παιζει με εμπλοκες κλπ ή για καποια μοναδα συγκεκριμενα απλα ετσι ειχα ακουσει απο παλιοτερους στο κεεμ ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 ο αρτοποιος θεωρειται βυσματικο γιατι κανεις το ψωμι 3-4 ωρες το ξημερωμα και μετα ολη μερα εισαι αραχτος και εξοδουχος μεσημερι yeah, confirmed... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Το 9μηνο αρχισε απο την εσσο μου , 308 09 Γ ... η 307 εκανε 10 , η 306 11 κατι τετοιο ...απλα επειδη ρωτησες το ετος... Κ εγω θυμαμαι παντως οτι οι 8μηνοι φευγανε και οι 9μηνοι καναμε πληρη θητεια στη παραμεθορα , τωρα αν το αλλαξε ο τωρινος υπεθα δε ξερω.. Εγώ ήμουν στην 306 (μπήκα Φεβρουάριο του 2009, Α ΕΣΣΟ) και έκανα 11 μήνες, σωστά το υπολόγισες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
farcry2 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 για τη αν εισαι στο συνεργεο? εχω εναν γνωστο που τελειωσε πληροφορικη στα επαλ που μπορει να παει? http://www.proslipsis.gr/cmCat_treePrd.php?&cm_catid=85&cm_prdid=2037 ειναι για να γινεις μονιμος η ειδικοτητες η για 9μηνο? μπορει ενας νεοσυλεκτος και οχι εποπ να δηλωσει ειδικοτητα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 ειναι απο το 2006 το λινκ που παρεθεσες, εποπ δεν παιρνουν πλέον για κάμποσα χρόνια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
farcry2 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Και που δηλωνεις που θες να πας; αλλο το μηχανικο και αλλο το τεχνικο; Μπορεις να πας και οδηγος και χειριστης μηχανηματων Θα τον πληρωνουν καποιον και θα μπορει να κατσει μονιμος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
psy_simon Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 όχι στο σαιτ είδα έχει βγει, θα πάω λέει πυροβολικό στην θηβα για 9-9 Μαζί είμαστε φίλε!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Και που δηλωνεις που θες να πας; αλλο το μηχανικο και αλλο το τεχνικο; Μπορεις να πας και οδηγος και χειριστης μηχανηματων Θα τον πληρωνουν καποιον και θα μπορει να κατσει μονιμος; Πουθενά δεν το δηλώνεις πας στην τύχη ή με βύσμα.Μόνιμους δεν περνούν πλέον, ούτε πληρώνουν Ποσών χρόνων είσαι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Και που δηλωνεις που θες να πας; αλλο το μηχανικο και αλλο το τεχνικο; Μπορεις να πας και οδηγος και χειριστης μηχανηματων Θα τον πληρωνουν καποιον και θα μπορει να κατσει μονιμος; Άλλο το τεχνικό και άλλο το μηχανικό, που θες να πας δηλώνεις οταν περνάς περιοδευων (στα 16-17 αν θυμάμαι καλά) εκεί δηλωνες τοτε στρατό/ναυτικό ή αεροπορία, εγώ είχα δηλώσει στρατό ξηρας και με έστειλαν ναυτικό, όταν θα έρθει το σημείωμα καταταξης(θα σε ενημερώσει η αστυνομία) θα δεις που έχεις επιλέγει, αν πήγαινες ναυτικό (οταν πηγα εγω 2002 σε ενημερωναν 6 μήνες πριν) Μονιμος μονο μεσω σχολών(πανελλήνιες) , μπορείς να πας δοκιμος (εφεδρος αξιωματικός) και να παίρνεις εναν μισθό αλλά έχει και έξτρα θητεία, μετά υπήρχε και μια κατηγορία Ο. Β. Α. δε ξέρω τι γίνεται με αυτούς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις