alfaeffe Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Παίζει "λίγο" βύσμα αλλά μιας και είμαι από εδώ πολλούς από εμάς μας φέρνουν τους τελευταίους μήνες χωρίς μέσον. Ελπίζω..... No, δεν ισχυει πια αυτο στο 9μηνο. Δεν υπαρχει υποχρεωση επιστροφης στον τοπο σου τους τελευταιους μηνες, και αν γινει κατι τετοιο ειναι καθαρα λογω μεσου (αποσπαση συνηθως, μεταθεση σπανιοτερα). Στα Χανια btw ηταν καλα και στο ΤΥΠ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 τι "λίγο βύσμα" ρε μεγάλε; Ειπα κάποιοι μπορεί να τύχουν σε καλή μονάδα, γιατι δεν μπορείς να έχεις μονάδες μόνο με βύσματα, κάποιοι πρέπει να κάνουν και τα μπιφτέκια τους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Στο στρατο σου δινουν ειδικοτητα και πτυχιο; http://news247.gr/eidiseis/article71808.ece Το 2009 μας ειχανε δωσει βεβαιωση Κ.Ε.Κ. (Κεντρο Επαγγελματικης Κατάρτισης) ,αρτοποιος ήμουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
farcry2 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Μπορεί αλλά σιγά μην κάτσουν να δουν τι επελεξες. Εγώ είχα δηλώσει πχ πεχικο(όχι δεν είμαι μαζωχας. Απλά είπα ας χάσω και κάνα κιλό όταν πάω) και με πήραν υγεονομικο, χωρίς πτυχίο. Και τη εκανες εκει; Το 2009 μας ειχανε δωσει βεβαιωση Κ.Ε.Κ. (Κεντρο Επαγγελματικης Κατάρτισης) ,αρτοποιος ήμουν Διαλέγεις εσει η Αυτη σε βαζουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dacourt Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 No, δεν ισχυει πια αυτο στο 9μηνο. Δεν υπαρχει υποχρεωση επιστροφης στον τοπο σου τους τελευταιους μηνες Ποιος το λέει αυτό; υπάρχει διαταγή που ήρθε στη μέση του καλοκαιριού και απαγορεύει του παραμένοντες, πλέον στο 5μηνο παραμεθόριου, μετά πας σπίτι σου ή στην ποιο κοντινή μονάδα, σε πολύ εξαιρετικές περιπτώσεις δηλώνεις παραμένων. Πρώτα η διαταγή ήταν για το ΠΕΖΙΚΟ και μετά ήρθε και στα υπόλοιπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Και τη εκανες εκει; Διαλέγεις εσει η Αυτη σε βαζουν? Συνήθως σε βάζουν αυτοί αναλόγως που υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις και τι ζήτηση υπάρχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfaeffe Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Ποιος το λέει αυτό; υπάρχει διαταγή που ήρθε στη μέση του καλοκαιριού και απαγορεύει του παραμένοντες, πλέον στο 5μηνο παραμεθόριου, μετά πας σπίτι σου ή στην ποιο κοντινή μονάδα, σε πολύ εξαιρετικές περιπτώσεις δηλώνεις παραμένων. Πρώτα η διαταγή ήταν για το ΠΕΖΙΚΟ και μετά ήρθε και στα υπόλοιπα. Απαγορευει τους παραμενοντες; Είχαν μαζέψει όλοι τόσα μόρια στους 5 μήνες για να πουν στον καθένα "πας σπίτι σου ή στην πιο κοντινή μονάδα" ή είχαν ρίξει τόσο χαμηλά τα μόρια που απαιτούνται για την κάθε ΕΣΣΟ; Ο νόμος btw λέει για μόρια, όχι για όλους. Τα μόρια φυσικά ξέρουμε πως είναι πάντα αντικειμενικότατα... Τακτική μετάθεση δικαιούνται οι οπλίτες που έχουν συλλέξει, κατά τη διάρκεια τής τουλάχιστον πεντάμηνης υπηρεσίας τους σε Μονάδες του άρθρου 3, εκείνο τον αριθμό μορίων, που κάθε φορά τα ΓΕ των Κλάδων καθορίζουν ότι απαιτείται για κάθε ΕΣΣΟ. Στις τακτικές μεταθέσεις για τον υπολογισμό των μορίων από τα αντικειμενικά κριτήρια, θεωρείται ότι όλοι οι οπλίτες, που δικαιούνται μετάθεση, κατά το χρόνο αξιολόγησης της, συγκεντρώνουν το σύνολο των μορίων που αντιστοιχεί στην πεντάμηνη υπηρεσία στη Μονάδα. Σε περίπτωση που οπλίτης αποσπάται, μετά την υποβολή της δήλωσης τόπου προτίμησης, ενημερώνεται άμεσα το αρμόδιο ΓΕ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 ^^ Δεν ξέρω αν όντως εφαρμόζεται αλλά όλοι(όλοι όμως οι φίλοι μου/γνωστοί μου) γύρισαν το λιγότερο για 2 μήνες πίσω,τα βύσματα κάνανε 6-7 μήνες στον τόπο κατοικίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilya Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 ^^ Δεν ξέρω αν όντως εφαρμόζεται αλλά όλοι(όλοι όμως οι φίλοι μου/γνωστοί μου) γύρισαν το λιγότερο για 2 μήνες πίσω,τα βύσματα κάνανε 6-7 μήνες στον τόπο κατοικίας. ,μπηκε βυσμα οι 9μηνοι μεχρι τώρα τουλάχιστον εκει που πηγαιναν εκει απολύονταν μονο οι 8μηνοι επαιρναν μεταθεση τους τελ. Μηνες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driftingcris Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Ποιος το λέει αυτό; υπάρχει διαταγή που ήρθε στη μέση του καλοκαιριού και απαγορεύει του παραμένοντες, πλέον στο 5μηνο παραμεθόριου, μετά πας σπίτι σου ή στην ποιο κοντινή μονάδα, σε πολύ εξαιρετικές περιπτώσεις δηλώνεις παραμένων. Πρώτα η διαταγή ήταν για το ΠΕΖΙΚΟ και μετά ήρθε και στα υπόλοιπα. Όταν το άκουσα πρώτη φορά αυτό είχα υπηρετησει 4 μήνες Φερες. Πλέον είμαι στους 6 και δεν μας είπε κανείς τπτ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfaeffe Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Πάντως πέρα από τη νομοθεσία, η εμπειρία μου όταν ήμουν φαντάρος λέει ότι μόνο με βύσμα έφευγες από παραμεθώριο, έστω και για ένα μήνα απόσπαση. Αν πια έχει αλλάξει κάτι βέβαια ας πει κάποιος πιο πρόσφατος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 330 τελειωσα τον Οκτωβριο που μας περασε το στρατο. Μοναδα που πηγα μετα το κεντρο ηταν Μυτιληνη και μοναδα που απολυθηκα ηταν παλι Μυτιληνη. Κλασσικο 9μηνο με την μονη διαφορα οτι μας ηρθε στους 3 τελευτεους μηνες μεταθεση σε αλλη μοναδα(στο ιδιο νησι βεβαια) με καλυτερες συνθηκες απο τη μαυρη μοναδα που ημουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
farcry2 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 το πτυχιο που σου δινουν ειναι μονο για το στρατο η μπορεις να το εχεις και για εξω οτα απολυθεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Διαλέγεις εσει η Αυτη σε βαζουν? Aυτοι σε βαζουν ή το βυσμα σε βαζει Του μαγειρα και του Αρτοποιου λογικα ναι αν και δε σου μαθαινουν κατι ιδιαιτερο .. Το διπλωμα για οδηγηση φορτηγου (Ως πολιτης) δεν μπορεις να το χρησιμοποιησεις εδω και χρονια νομιζω, ειναι στρατιωτικο διπλωμα εκεινο νομιζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Πάντως πέρα από τη νομοθεσία, η εμπειρία μου όταν ήμουν φαντάρος λέει ότι μόνο με βύσμα έφευγες από παραμεθώριο, έστω και για ένα μήνα απόσπαση. nope, υπάρχουν κάποια στρατόπεδα (ελάχιστα/πινέζες) που δίνουν αρκετά μόρια για μετάθεση στον τόπο κατοικίας σου... ο κολλητός μου ήταν φαντάρος σε ένα από αυτά την περίοδο που άλλαξε το 12μηνο σε 9μηνο (αναφέρω την περίοδο γιατί δεν θυμάμαι έτος) και τους τελευταίους μήνες είχε κατέβει Καποτά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις