hackerW32 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 ισχυει, και εγω αυλονα ειμουν, το φαγητο μονο εαν πειναγες ετρογες, σπανια ειχε κατι καλο. ενας τυπας χαλασε πυρουνι προσπαθοντας να κωψει το μπιφτεκι, οι παταφες κοβανε πιο πολυ απο τα μαχαιρια. τα σκυλια εκει παντως τρογανε καλα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Moderators Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Κανεις αυτη τη στιγμη στην 311 ΕΜΑ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driftingcris Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Θα έχει κάτι να φας μην αγχώνεσαι. Άμα είναι να τους αφήσεις λεφτά όλα τα κάνουν :-P Το κεντρικό κψμ σε εμάς έχει δλδ και γύρο(καλύτερος από αυτό που περίμενα),κρέπες, κλαμπ, διάφορα τοστ κλπ. Όπως είπαμε είναι ανάλογα που θα πέσει. Επδ ζήλεψα, κανένας από την 31 ταξ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dacourt Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Αυτό που με νοιάζει κυρίως είναι πχ αν το φαγητό κάποια μέρα δεν τρώγεται να μπορώ να φάω κάτι σχετικά ποιοτικό στο κψμ(πχ σπανακόπιτα,σαντουιτς) και όχι σαβουρίτσα όπως πατατάκια,σοκολάτες etc. E από κάτι φασολάκια που δεν τρώγονται.. πολύ ανώτερη η χθεσινή πίτσα του ΚΨΜ χαχα, μια χαρά θα τρως στα ΚΨΜ δεν θα έχεις πρόβλημα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Γιατί άθλιο το φαγητό της εστίας πανεπιστημίου; Στο ΤΕΙ που είχα πάει εγώ μια χαρά φαγητό έφτιαχναν. Σε όσες μονάδες είχα πάει εκτός από μία, είχαν επαγγελματίες μάγειρες και έφτιαχναν μια χαρά φαγητό. Σε αυτή την μία μονάδα πάτησα μόνο την 1η μέρα, τους υπόλοιπους 2 μήνες μόνο απέξω. Μάλιστα κάτι είχε γίνει και είχαν αναφέρει έναν από τους μάγειρες και είχε φάει φυλακή. Χα...δεν ξέρεις τι εστία είχαμε γι αυτό το λες.Ακόμα θυμάμαι τα μακαρόνια βδομάδας(το λιγότερο) που ήταν σαν λάστιχο και έπρεπε να βάλεις τόνους κέτσαπ για να τα καταπιείς,ή το χοιρινό που πολλές φορές ήταν ένα τετράγωνο κομμάτι λίπους ζελέ και στην μέση κάτι περίεργο που έμοιαζε με κρέας.Στην σπανακόπιτα είχε βρει και ένας κάτι σαν κλαδί δέντρου.Γενικά άριστες εμπειρίες.Το μόνο που άξιζε εκεί ήταν τα όσπρια και η πίτσα. Άρα θα ήμαστε οκ στην χειρότερη από κψμ cool Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driftingcris Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Ναι ρε μην φοβάσαι. Και όταν πας στην μονάδα στην χειρότερη μπορείς να παραγγείλεις και απ έξω. Τουλάχιστον εμείς παραγγελνουμε καμία φορά και παμε από την πύλη και τα παίρνουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
psy_simon Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Έφτασε η μέρα που τελικά είδα, από την σελίδα της στρατολογίας, ότι έχω καταταγεί στον Ελληνικό Στρατό. Το πρόβλημα μου είναι ότι έχω ακούσει τόσα πολλά, από πλιάτσικο στο κέντρο κατάταξης μέχρι Ι4 επειδή ξύρισες το σώμα-πόδια σου!!! Γενικά, κυκλοφορεί πολύ ψέμα στην πιάτσα, που δεν ξέρω ποιον να πιστέψω..!! Anyway, για αρχή, θέλω να μάθω τι πράγματα θα πρέπει να προμηθευτώ, για την διάρκεια του κέντρου τουλάχιστον..! Μην κουβαλάω πχ κανέναν υπνόσακο άσκοπα και αν έχετε να μου πείτε κάτι, ίσως τι και αν χρειάζεται να προσέξω, περί πρώτων ημερών στο κέντρο..! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
duende Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 πριν απ'ολα, βυσμα για τα υπολοιπα εδω http://www.insomnia.gr/topic/140442-%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%84%CF%8C%CF%82/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Yellowter Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Έφτασε η μέρα που τελικά είδα, από την σελίδα της στρατολογίας, ότι έχω καταταγεί στον Ελληνικό Στρατό. Το πρόβλημα μου είναι ότι έχω ακούσει τόσα πολλά, από πλιάτσικο στο κέντρο κατάταξης μέχρι Ι4 επειδή ξύρισες το σώμα-πόδια σου!!! Γενικά, κυκλοφορεί πολύ ψέμα στην πιάτσα, που δεν ξέρω ποιον να πιστέψω..!! Anyway, για αρχή, θέλω να μάθω τι πράγματα θα πρέπει να προμηθευτώ, για την διάρκεια του κέντρου τουλάχιστον..! Μην κουβαλάω πχ κανέναν υπνόσακο άσκοπα και αν έχετε να μου πείτε κάτι, ίσως τι και αν χρειάζεται να προσέξω, περί πρώτων ημερών στο κέντρο..! Καλή θητεία να έχεις. Πολλά θα ακούς αλλά μην σε νοιάζει ο καθένας βιώνει τη θητεία διαφορετικά. Πολλά είναι αλήθεια,πολλά είναι ψέμματα. Αν δεν δεις με τα μάτια σου μην πιστεύεις τίποτα πχ αυτή η μονάδα είναι μαύρη ή ο τάδε διοικητής μοιράζει φυλακές κλπ. Για ήσυχη θητεία προσπάθησε να περνάς απαρατήρητος και να μην ακούγεται το όνομά σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Έφτασε η μέρα που τελικά είδα, από την σελίδα της στρατολογίας, ότι έχω καταταγεί στον Ελληνικό Στρατό. Το πρόβλημα μου είναι ότι έχω ακούσει τόσα πολλά, από πλιάτσικο στο κέντρο κατάταξης μέχρι Ι4 επειδή ξύρισες το σώμα-πόδια σου!!! Γενικά, κυκλοφορεί πολύ ψέμα στην πιάτσα, που δεν ξέρω ποιον να πιστέψω..!! Anyway, για αρχή, θέλω να μάθω τι πράγματα θα πρέπει να προμηθευτώ, για την διάρκεια του κέντρου τουλάχιστον..! Μην κουβαλάω πχ κανέναν υπνόσακο άσκοπα και αν έχετε να μου πείτε κάτι, ίσως τι και αν χρειάζεται να προσέξω, περί πρώτων ημερών στο κέντρο..! εφοσον θες να υπηρετήσεις, μια ειναι η αλήθεια, βύσμα. Όσο πιο καλό τόσο καλυτερα θα περάσεις, αν δεν έχεις τότε εισαι στο έλεος των περιστάσεων. Η υπηρεσία αυτη καθαυτή ειναι επιεικώς για τον πούτσο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dacourt Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Έφτασε η μέρα που τελικά είδα, από την σελίδα της στρατολογίας, ότι έχω καταταγεί στον Ελληνικό Στρατό. Το πρόβλημα μου είναι ότι έχω ακούσει τόσα πολλά, από πλιάτσικο στο κέντρο κατάταξης μέχρι Ι4 επειδή ξύρισες το σώμα-πόδια σου!!! Γενικά, κυκλοφορεί πολύ ψέμα στην πιάτσα, που δεν ξέρω ποιον να πιστέψω..!! Anyway, για αρχή, θέλω να μάθω τι πράγματα θα πρέπει να προμηθευτώ, για την διάρκεια του κέντρου τουλάχιστον..! Μην κουβαλάω πχ κανέναν υπνόσακο άσκοπα και αν έχετε να μου πείτε κάτι, ίσως τι και αν χρειάζεται να προσέξω, περί πρώτων ημερών στο κέντρο..! Πήγαινε 2-3 σελίδες πίσω,, έχουμε γράψει τι πρέπει να έχεις στον σάκο σου. Υπνόσακος επιβάλλεται να έχεις και σεντόνια δικά σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ParhsG Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Έφτασε η μέρα που τελικά είδα, από την σελίδα της στρατολογίας, ότι έχω καταταγεί στον Ελληνικό Στρατό. Το πρόβλημα μου είναι ότι έχω ακούσει τόσα πολλά, από πλιάτσικο στο κέντρο κατάταξης μέχρι Ι4 επειδή ξύρισες το σώμα-πόδια σου!!! Γενικά, κυκλοφορεί πολύ ψέμα στην πιάτσα, που δεν ξέρω ποιον να πιστέψω..!! Anyway, για αρχή, θέλω να μάθω τι πράγματα θα πρέπει να προμηθευτώ, για την διάρκεια του κέντρου τουλάχιστον..! Μην κουβαλάω πχ κανέναν υπνόσακο άσκοπα και αν έχετε να μου πείτε κάτι, ίσως τι και αν χρειάζεται να προσέξω, περί πρώτων ημερών στο κέντρο..!υπνοσακος δε χρειαζεται για τωρα εκτος αν εχει κλιματισμο και ψωλιαζεις.φανελακια να παρεις παραλαγης,γυαλιστικο ,σεντονια και αν θες μαξιλαρι οπως εγω. μου χε τυχει ο θαλαμος να εχει μονο 2 μαξιλαρια..αλλα γενικα ειναι πολυ βρωμικα οποτε παρε τουλαχιστον μαξιλαροθηκη. ειναι με μαυριλες και σκουρα κιτρινοκαφε.Ξυρισμα οι περισοτεροι ξυριζονται σε ολο το σωμα και αλληλοβοηθιουνται! Αν θες να δουλευεις συνεχομενα ζητα να βοηθας εχει πολλα να κανεις. μαγειρια γραφεας σκαψιμο χορτα καθαριοτητες κιυβαλημα. αλλιως φιδιασε η πιασε ποστο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos0100 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Παιδια το σημειωμα καταταξης ποτε ερχετε; εχει σταλει σε κανεναν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_linuslost_ Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Μπες στο σάιτ της στρατολογίας να δεις που πας... Ακόμα δεν έχουν έρθει πάντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Παιδια το σημειωμα καταταξης ποτε ερχετε; εχει σταλει σε κανεναν; Το νωρίτερο 3 βδομάδες πριν...αν είσαι full άτυχος 2-3 μέρες πριν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις