ChRis6 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Κοπειτε Νεοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dacourt Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 ο προηγουμενος γραφεας την παλευε και του αρεσε και εκανε και παραπανω πραγματα αλλα εγω κανοντας νουμερο 10-12 4-6 και με το να κοιμαμε κατα τις 1 δεν εχω καμια ορεξη για γραφεια και φωνες και να στη λενε. Ισως ειμαι περιεργος διοτι οι αλλοι γραφεις μια χαρα τη παλευουν. Τότε είναι δική σου παραξενιά, οπότε μίλησε στον Αξιωματικό του γραφείου να σε βγάλει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 χτες εκει που κατεβενα για την εξοδο μου το αριστερο μου ματι εχασε σχεδον ολη του την ωραση και μπορουσα να δω απο αυτο μονο λιγο στο κεντρο. ολο το υπολοιπο απλα δεν υπιρχε, σε μια φαση ειπα εδω ειμαστε, τυφλωθηκα, δυο λεπτα μετα αρχισα να βλεπω και μεσα σε 10 sec σιγα σιγα εβλεπα κανονικα. περιτο να σας πω οτι χεστικα πανω μου, αυριο θα παω μια βολτα απο το τυεθ, να δουμε τι θα μου πουν. πρωτη φορα μου συμβαινει, δεν ξερω εαν φτεει η λιγο χαμηλη μου πιεση και η κατηφορα που μολις ειχα κατεβει.. σορυ για τα ορθογραφικα :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driftingcris Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Ή θα σε βγάλουν γιωτά ή θα πουν ότι δεν ειναξ τπτ να ξες (btw πόσες κσ ?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 190 κατι, ειμαι ιδη ι4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driftingcris Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Κουράγιο. Πολλές είναι οι 78 μου? :-P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 νερο περνανε, εγω δεν καταλαβα ποτε πςρασαν 3 μηνες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driftingcris Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Αντε να τελειώνουμε ρεε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Το φαγητό παιδιά τρώγεται?Πχ σε σχέση με το φαγητό της εστίας πανεπιστημίου(που συνήθως είναι άθλιο) πως είναι? Επίσης, στα κψμ υπάρχει ποικιλία ή τα βασικά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j0hnn1e Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 χτες εκει που κατεβενα για την εξοδο μου το αριστερο μου ματι εχασε σχεδον ολη του την ωραση και μπορουσα να δω απο αυτο μονο λιγο στο κεντρο. ολο το υπολοιπο απλα δεν υπιρχε, σε μια φαση ειπα εδω ειμαστε, τυφλωθηκα, δυο λεπτα μετα αρχισα να βλεπω και μεσα σε 10 sec σιγα σιγα εβλεπα κανονικα. περιτο να σας πω οτι χεστικα πανω μου, αυριο θα παω μια βολτα απο το τυεθ, να δουμε τι θα μου πουν. πρωτη φορα μου συμβαινει, δεν ξερω εαν φτεει η λιγο χαμηλη μου πιεση και η κατηφορα που μολις ειχα κατεβει.. σορυ για τα ορθογραφικα :/ Απότομη απώλεια όρασης μπορεί να δώσει η αποκόλληση αμφιβληστροειδή. Αλλά αφου επανήλθε δεν νομίζω.. Περαστικά όπως και να έχει, την αναρρωτική θα την τσιμπήσεις λογικά, δεν ρισκάρουν αυτοί ειδικά αν τους πιέσεις και λίγο. Η υγεία πάνω απ'ολα βέβαια Κουράγιο. Πολλές είναι οι 78 μου? :-P Πολλές δεν λές τίποτα.. Σε ενα 10ωράκι απολυτήριο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dacourt Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Το φαγητό παιδιά τρώγεται?Πχ σε σχέση με το φαγητό της εστίας πανεπιστημίου(που συνήθως είναι άθλιο) πως είναι? Επίσης, στα κψμ υπάρχει ποικιλία ή τα βασικά? Τρώγεται.. αναλόγως βέβαια και του πόσο παράξενος είσαι στο φαγητό. Ανάλογα την μονάδα.. στα κέντρα έχει ότι θες, βασικά στο ΚΕΝ θα ξυπνάς, θα τρως δεκατιανό μετά θα τρως ΚΨΜ, θα τρως μεσημεριανό, θα τρως ΚΨΜ, θα τρως βραδινό, θα τρως ΚΨΜ ... οπότε φρόντισε να μην πάρεις κιλά! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driftingcris Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Στα κέντρα συνήθως είναι σκατα και αποσκατα. Μετά είναι αναλόγως το που είσαι. Πχ εδώ που είμαι εγώ είναι πολύ καλό, ενώ στο κέντρο ήταν σαν ξερατα(αυλωνα) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Αυτό που με νοιάζει κυρίως είναι πχ αν το φαγητό κάποια μέρα δεν τρώγεται να μπορώ να φάω κάτι σχετικά ποιοτικό στο κψμ(πχ σπανακόπιτα,σαντουιτς) και όχι σαβουρίτσα όπως πατατάκια,σοκολάτες etc. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Σάντουιτς θα έχει, σπανακόπιτα δεν ξέρω.Επίσης, πάντα εχει σαλάτα και φρούτο στο μεσημεριανό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Το φαγητό παιδιά τρώγεται?Πχ σε σχέση με το φαγητό της εστίας πανεπιστημίου(που συνήθως είναι άθλιο) πως είναι? Επίσης, στα κψμ υπάρχει ποικιλία ή τα βασικά? Γιατί άθλιο το φαγητό της εστίας πανεπιστημίου; Στο ΤΕΙ που είχα πάει εγώ μια χαρά φαγητό έφτιαχναν. Σε όσες μονάδες είχα πάει εκτός από μία, είχαν επαγγελματίες μάγειρες και έφτιαχναν μια χαρά φαγητό. Σε αυτή την μία μονάδα πάτησα μόνο την 1η μέρα, τους υπόλοιπους 2 μήνες μόνο απέξω. Μάλιστα κάτι είχε γίνει και είχαν αναφέρει έναν από τους μάγειρες και είχε φάει φυλακή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις