Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κι ομως έτσι όπως τα λέει ο aris ειναι, υπάρχουν στρατόπεδα που παραδοσιακά έχουν καλή επάνδρωση και άλλα που ειναι τρυπες που κοιτάνε να τις γεμισουν με κομμενους απο ελδυκ, ΕΔ, σεαπ, κτλ.

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Kαλα οσα λες αλλα το bold δεν προκυπτει απο πουθενα, ας μη δημιουργουμε λανθασμενες εντυπωσεις. Παντου τους στελνουν τους παραιτημενους απο ΕΔ απτη στιγμη που λογιζονται ως οπλιτες στρατου ξηρας. Το οτι εσυ πηρες μεταθεση σε μαυρο στρατοπεδο, δε σημαινει οτι σε στειλανε εκει επειδη παραιτηθηκες απο ΕΔ, ουτε σημαινει οτι και οι σειρες σου που παραιτηθηκαν απο ΕΔ ειναι ολες σε μαυρα στρατοπεδα.

Ουτε καθονται να κοιτανε ποιοι ειναι αυτοι που παραιτηθηκαν απο ΕΔ απτη στιγμη που θα γινει η μεταταξη σε αλλο οπλο, ουτε κρατανε λιστα με μαυρα στρατοπεδα για να τους στελνουν τιμωρια σαν προδοτες/εξοριστους κλπ. Ορεξη ειχανε...

δεν είπε ότι τους έστειλαν εκεί για τιμωρία ή τους έστειλαν εκεί επειδή παραιτήθηκαν συγκεκριμένα, είπε απλά ότι τους έστειλαν εκεί - και έτσι γίνεται

το 'παντού' δεκτόν αλλά τι σημαίνει 'παντού'? και εκεί που σου λέει από αυτό το 'παντού' δεν είναι? εκτός αν εννοείς ότι τους στέλνουν στην τύχη

Δημοσ.

Οταν μπαινεις και περνας απο γιατρους εχω ακουσει οτι κανεις 2 εμβολια + σου παιρνουν αιμα για να δουν τι ομαδα αιματος εισαι. Επειδη εχω ενα θεματακι με τις ενεσεις και εχω ακουσει απο κανα 2-3 φιλους οτι μπορει να πεσεις σε κανα "χασαπη" αν παω πριν μπω και μαθω την ομαδα αιματος μου με εξεταση εξω γλυτωνω το ενα τρυπημα η σου παιρνουν οπως και να εχει αιμα;

Δημοσ.
Οταν μπαινεις και περνας απο γιατρους εχω ακουσει οτι κανεις 2 εμβολια + σου παιρνουν αιμα για να δουν τι ομαδα αιματος εισαι. Επειδη εχω ενα θεματακι με τις ενεσεις και εχω ακουσει απο κανα 2-3 φιλους οτι μπορει να πεσεις σε κανα "χασαπη" αν παω πριν μπω και μαθω την ομαδα αιματος μου με εξεταση εξω γλυτωνω το ενα τρυπημα η σου παιρνουν οπως και να εχει αιμα;

Μην παραλείψεις να κάνεις και εξέταση για ηπατίτιδες και λοιπά νοσήματα γιατί κυρίως για αυτό το λόγο σου παίρνουν αίμα...Χωρίς πλάκα τώρα δε θα νιώσεις τίποτα, άμα ο άλλος καρφώνει 2000 ενέσεις την ημέρα το χέρι του πετάει!

Δημοσ.

Δεν σου παίρνουν αίμα. Απλα σου τσιμπάνε το δάκτυλο με κατι σαν καρφίτσα και χρησιμοποιούν ένα σταγονιδιο αίματος για το λόγο αυτό. Μην αγχώνεσαι λοιπόν. 1 sec υποθεση είναι και χωρίς πόνο.

Δημοσ.
Δεν σου παίρνουν αίμα. Απλα σου τσιμπάνε το δάκτυλο με κατι σαν καρφίτσα και χρησιμοποιούν ένα σταγονιδιο αίματος για το λόγο αυτό. Μην αγχώνεσαι λοιπόν. 1 sec υποθεση είναι και χωρίς πόνο.

Μια χαρα αιμα ενα μπουκαλακι μου πηρανε εμενα (12 γρ).

Οσο για το αιμα ηξερα την ομαδα αιματος και ομως με τριπησανε.Ειναι αναλογα που θα πέσεις.

Ολα αυτα στην Κορινθο.

Δημοσ.

Εμενα στην Τριπολη περισυ δεν μου πήρανε αίμα και δεν βλεπω το λόγο να παίρνουν αίμα αφου γίνεται και έτσι που περιέγραψα. Αλλα τι περιμένεις? ΕΣ είναι αυτος.ΓΤΠ.

Δημοσ.

Ούτε απο μας πήραν αίμα. Όποιος δεν ήξερε την ομάδα αίματος του απλά τους τσιμπούσαν το δάχτυλο και με 2-3 σταγόνες κάνουν την δουλεία τους. Όσοι το γνώριζαν απο πριν, απλά τους το λέγανε και την 'γλίτωναν'

Δημοσ.

καλησπερα σας.. ειμαι φανταρος 9μηνο και γω κ θα θελα τα φωτα σας..

χτυπησα εν ωρα υπηρεσιας (εστιατορας πηγαινα τον δισκο σε διπλανο κτηριο)

βγαινοντας απο το κτηριο γκρεμιστικα σε μια λακουβα στην ασφαλτο (σουρουπο προς νυχτα) με αποτελεσμα να πεσω σπασω το ποδι μου..

η ερωτηση μου τωρα ειναι

1)θα δικαιωθω απο την ΕΔΕ λετε? επειδη ηδη οι λοχιες μου λεγαν σποντες τυπου "πηγαινες βιαστικα να ξερεις" και δεν θελανε καν να ξεκινησουν την διαδικασια.. (η οποια 99% ξεκινησε)

2) ποσο ειναι η μεγιστη αναρρωτικη αδεια που μπορει να παρει καποιος 9μηνου εαν και εφοσον εχει δικαιωθει απο την ΕΔΕ ? (μην μου πειτε 12 μερες αναρρωτικη δικαιουσαι επειδη αυτο το γνωριζω ηδη)

επισης εαν καποιος εχει δικαιωθει απο εδε θα εκτιμουσα εαν μου κανε ενα pm με την περιπτωση του..

ευχαριστω..

Δημοσ.

λόγω απροσεξίας σου έβγαλες τον εαυτό σου εκτός υπηρεσίας με αποτέλεσμα να μη μπορεί να λειτουργήσει σωστά η μονάδα. 20 μέρες φ και είσαι οκ.

Δημοσ.

Προχώρα την ΕΔΕ κανονικά και μην ακούς κανέναν από μέσα, ότι και αν σου λένε είναι 99% ψέματα και μ@λακίες, φοβούνται μην μπλέξουν.

Με σπασμένο πόδι καμιά 30άρα μέρες πιστεύω να σου δώσουν.

Δημοσ.
καλησπερα σας.. ειμαι φανταρος 9μηνο και γω κ θα θελα τα φωτα σας..

χτυπησα εν ωρα υπηρεσιας (εστιατορας πηγαινα τον δισκο σε διπλανο κτηριο)

βγαινοντας απο το κτηριο γκρεμιστικα σε μια λακουβα στην ασφαλτο (σουρουπο προς νυχτα) με αποτελεσμα να πεσω σπασω το ποδι μου..

η ερωτηση μου τωρα ειναι

1)θα δικαιωθω απο την ΕΔΕ λετε? επειδη ηδη οι λοχιες μου λεγαν σποντες τυπου "πηγαινες βιαστικα να ξερεις" και δεν θελανε καν να ξεκινησουν την διαδικασια.. (η οποια 99% ξεκινησε)

2) ποσο ειναι η μεγιστη αναρρωτικη αδεια που μπορει να παρει καποιος 9μηνου εαν και εφοσον εχει δικαιωθει απο την ΕΔΕ ? (μην μου πειτε 12 μερες αναρρωτικη δικαιουσαι επειδη αυτο το γνωριζω ηδη)

επισης εαν καποιος εχει δικαιωθει απο εδε θα εκτιμουσα εαν μου κανε ενα pm με την περιπτωση του..

ευχαριστω..

εφόσον τραυματίστηκες βρισκομενος σε διατεταγμενη υπηρεσία δεν κινδυνευεις να υπηρετήσεις την αναρρωτική άδεια. Μην ακούς αυτά που λενε οι λοχίες, ειναι παπαγαλάκια, στην ΕΔΕ να τονίσεις ότι έγινε λόγω ελλειψης φωτισμού και κακου εδάφους.

Το πόσες μέρες δικαιούσαι δεν υπάρχει κάτι στανταρ, ανάλογα την κριση του ορθοπεδικού, σειρά μου που ειχε σπάσει 3 δάχτυλα του χεριού, πήρε 45 μέρες, πάντως αν νομίζεις ότι δεν έχεις αναρρώσει μπορείς να ξαναπας για επανεξέταση.

Δημοσ.
λόγω απροσεξίας σου έβγαλες τον εαυτό σου εκτός υπηρεσίας με αποτέλεσμα να μη μπορεί να λειτουργήσει σωστά η μονάδα. 20 μέρες φ και είσαι οκ.

:lol::lol::lol:

Κάπου θα υπάρχει κάποιο 'τιμολόγιο' με το πόσες μέρες σου δίνουν ανάλογα την περίσταση. Υποθέτω 30 μέρες στην λιγότερη..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...