ParhsG Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Ένα πρέπει να καταλάβετε όσοι μπαίνετε τώρα : ότι και να σας πουν δεν μπορείτε να το κάνετε η ο δίπλα σας το ξέρει καλύτερα Αποφύγετε τα πάντα και λουφαρετε όπου και οπότε μπορείτε. δεν ισχυει για ολους. πολλοι θελουν να κανουν αγγαριες.
revolver1990 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Ένα πρέπει να καταλάβετε όσοι μπαίνετε τώρα : ότι και να σας πουν δεν μπορείτε να το κάνετε η ο δίπλα σας το ξέρει καλύτερα Αποφύγετε τα πάντα και λουφαρετε όπου και οπότε μπορείτε. Έχω διδακτορικό στο φίδιασμα
Pablo_Hasan Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Έχω διδακτορικό στο φίδιασμα εποπ και λοιποι καραβανομονιμάδες εχουν κάνει και υφηγεσία 2
aGka8l Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Στο κέντρο μάγκες μην πείτε τπτ ότι ξέρω αυτό κτλ ούτε από πλύσιμο αμαξιων ούτε από βάψιμο ούτε από κομπιούτερ κ ούτε καλά γράμματα κάνετε ! Στη μονάδα τώρα δειξτεωτ ταλέντο σας κ θα ανταμειφθητε όταν πρέπει λογικά αν κ στο στρατό δεν υπάρχει λογική! Στη μονάδα στη Σάμο εγώ είχα ειδικότητα αρτοποιού αρτοποιεία δν έπαιζαν λόγω ειδικότητας πήγα 1 μήνα μετά από την σειρά μου όλοι είχαν πόστα κ γω τπτ ε όλοι πειζανε στα πόστα τους κ γω ετρωγα συνήθως κάμερες /θάλαμο φύλακας μαζί 8-2.Καθημερινή δεν ήταν άλλη υπηρεσία εκτός από αυτήν μέχρι τις 3 οπότε 8+30 με 9+30 έριχναν έναν υπνακο ποτέ δε κατάλαβε κανείς τπτ χχχ να πω βέβαια ότι ο σέρβερ μ τις κάμερες ήταν προσβάσιμος κ το 2ο καταγραφικό π είχε την camera από τ control room τυχαία χτύπησαν τα windows μέχρι κ λίγες μέρες π πειρα μετάθεση έτσι ήταν γιατί τ φτιάξει ένας νέος για να γλυψει π μετά εφαφγε πολύ χωσιμο από όλους μας! Ε κατά τις 10 είχε καφεδακι μ τον επιλοχα κ μετά πολύ insomnia k games apo t kin ο δικας τ μόνο π τον ένοιαζε ήταν οι τριανταφυλλιές του δεν έμπαινε ποτε.επειδή έπαιζε χοντρή εμπλοκή κ τσ παλικάρια π κάναν διάφορα πειράν λίγες σχεδόν ότι τσιμπησα κβγω (5 φλουρί+5 από πρασσινομπερε λχαγο που εκανε εξωτερικη έφοδο(ήρθε τ ζώον με σβηστα φώτα αλλά είχε ένα στάρλετ καμπιλατερατο κ ακούστηκε) + άλλες 2 από έναν ανθυπα επειδή σε μια έξοδο τον είχα κάνει ντιρλα χαχαχα) γενικά μην μασατε όσες κουβέντες ν κάνετε με ΕΠΟΠ δ θα βγαλετε ποτεωακρη γιατί κάνουν μ καθεωεσσο τις ίδιες κ έχουν έτοιμες απαντήσεις κ τ τιπ για τους νεουςω: το καλύτερο γκατζετ π έρχεται ν πάρετε είναι power bank . μια φορα τ φορτίζα στο κέντρο κ λέει ένας εμθ καλά adsl βαλατε;τ πέρασε για ρουτερ τιπ2 μην ψαρώνεται στο κέντρο μ τον ΥΕΑ π θα χεται για βαυδμ κάθε τόσο , στη μονάδα με τους ΔΕΑ θα κάνετε κ γαμω τις παρέες 1
driftingcris Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Καλά νταξ γαμω τα εποπ. Είμαι με έναν σε σκοπιά σε κεντρικό σημειο όπου περνάει κόσμος ΟΛΗ την ώρα και έφερε μικρή τηλεόραση και βλέπει mega.
ParhsG Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Καλά νταξ γαμω τα εποπ. Είμαι με έναν σε σκοπιά σε κεντρικό σημειο όπου περνάει κόσμος ΟΛΗ την ώρα και έφερε μικρή τηλεόραση και βλέπει mega. εγω εχω δει να φερνει και φορητο γκριλ.. 2
tz3s Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Στο κέντρο μάγκες μην πείτε τπτ ότι ξέρω αυτό κτλ ούτε από πλύσιμο αμαξιων ούτε από βάψιμο ούτε από κομπιούτερ κ ούτε καλά γράμματα κάνετε ! Στη μονάδα τώρα δειξτεωτ ταλέντο σας κ θα ανταμειφθητε όταν πρέπει λογικά αν κ στο στρατό δεν υπάρχει λογική! Στη μονάδα στη Σάμο εγώ είχα ειδικότητα αρτοποιού αρτοποιεία δν έπαιζαν λόγω ειδικότητας πήγα 1 μήνα μετά από την σειρά μου όλοι είχαν πόστα κ γω τπτ ε όλοι πειζανε στα πόστα τους κ γω ετρωγα συνήθως κάμερες /θάλαμο φύλακας μαζί 8-2.Καθημερινή δεν ήταν άλλη υπηρεσία εκτός από αυτήν μέχρι τις 3 οπότε 8+30 με 9+30 έριχναν έναν υπνακο ποτέ δε κατάλαβε κανείς τπτ χχχ να πω βέβαια ότι ο σέρβερ μ τις κάμερες ήταν προσβάσιμος κ το 2ο καταγραφικό π είχε την camera από τ control room τυχαία χτύπησαν τα windows μέχρι κ λίγες μέρες π πειρα μετάθεση έτσι ήταν γιατί τ φτιάξει ένας νέος για να γλυψει π μετά εφαφγε πολύ χωσιμο από όλους μας! Ε κατά τις 10 είχε καφεδακι μ τον επιλοχα κ μετά πολύ insomnia k games apo t kin ο δικας τ μόνο π τον ένοιαζε ήταν οι τριανταφυλλιές του δεν έμπαινε ποτε.επειδή έπαιζε χοντρή εμπλοκή κ τσ παλικάρια π κάναν διάφορα πειράν λίγες σχεδόν ότι τσιμπησα κβγω (5 φλουρί+5 από πρασσινομπερε λχαγο που εκανε εξωτερικη έφοδο(ήρθε τ ζώον με σβηστα φώτα αλλά είχε ένα στάρλετ καμπιλατερατο κ ακούστηκε) + άλλες 2 από έναν ανθυπα επειδή σε μια έξοδο τον είχα κάνει ντιρλα χαχαχα) γενικά μην μασατε όσες κουβέντες ν κάνετε με ΕΠΟΠ δ θα βγαλετε ποτεωακρη γιατί κάνουν μ καθεωεσσο τις ίδιες κ έχουν έτοιμες απαντήσεις κ τ τιπ για τους νεουςω: το καλύτερο γκατζετ π έρχεται ν πάρετε είναι power bank . μια φορα τ φορτίζα στο κέντρο κ λέει ένας εμθ καλά adsl βαλατε;τ πέρασε για ρουτερ τιπ2 μην ψαρώνεται στο κέντρο μ τον ΥΕΑ π θα χεται για βαυδμ κάθε τόσο , στη μονάδα με τους ΔΕΑ θα κάνετε κ γαμω τις παρέες Καλα τα λες αλλα δεν καταλαβα τιποτα.. 3
aGka8l Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Καλα τα λες αλλα δεν καταλαβα τιποτα..Θα τα μάθεις τότε μόνος σου σε ένα 9μηνο 2
dacourt Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Άλλαξαν οι κανονισμοί εξόδων των ΚΕΝ; Εγώ ήξερα για μία και μοναδική ημερήσια έξοδο μετά το 15νθήμερο περίπου. Εκτός Θήβας απαγορεύεται φυσικά να βγεις και το κάνεις υπ ευθύνη σου. Δεν είναι πάντα έτσι. Σε μας στρατιώτες ήταν κανονικά στα πυροβόλα. Και συρίδα τραβούσαν και στη διόπτρα είδαν 5 πράγματα για το πως λειτουργεί. Εννοείται βέβαια ότι σε καμία περίπτωση στρατιώτης δεν θα κάνει τίποτα σε βολή χωρίς τον έλεγχο και επιβεβαίωση του ανωτέρου. Σε μονάδες αεροπόρων θα πρέπει να εύχεσαι να μην πας. Στον Ε.Σ εκεί που δίνεται η μεγαλύτερη βαρύτητα είναι η αεράμυνα οπότε πάντα πρέπει να είναι σε ετοιμότητα. Στην 140 Α/Κ ΜΜΠ δεν μας ήρθε ούτε μια φορά σήμα για συναγερμό, απέναντι στην αντιαεροπορική 182 TOR M1 μπορεί και δυο φορές τη μέρα να βαρούσαν συναγερμούς. Για τα ΧΩΚ δε, δεν υπάρχει λόγος να συζητήσουμε κάτι, αν πας προσπαθείς να επιστρατεύσεις ότι βύσμα έχεις για να φύγεις από κει, τα πιο μαύρα στρατόπεδα. Στη σκοπιά αν δεν είναι καλυμμένα τα αυτιά και το πρόσωπο δεν υπάρχει θέμα. Σε μεγάλες παγωνιές συνήθως κάνουν υποχωρήσεις. Τυπικά δεν μπορείς να βγεις εκτός νομού.. αλλά το τυπικό δεν υπάρχει στην Θήβα, αφού στην έξοδο που δικαιούσε σε περιμένουν τα πούλμαν ακριβώς δίπλα από την πύλη του Στρατοπέδου για Αθήνα! Και σε γυρνάνε πίσω λίγη ώρα πριν λήξει η έξοδος. Αν έχει κρύο το φοράνε ελεύθερα.. αν δεν έχει, καλό θα είναι να μην το φέρουν πάνω τους. Ανάλογα την περιοχή είναι.. υπάρχουν Αντιεροπόροι που τα ξύνουν όλη μέρα και όλη νύκτα και είναι ακριβώς απέναντι από τα σύνορά.. όλα αυτά τώρα είναι που θα πέσεις και σε τι εποχή. Τα πράγματα στον Ε.Σ. αλλάζουν τόσο γρήγορα που σήμερα είναι καλά και αύριο είναι χάλια.. μόνο τα ΧΩΚ παραμένουν σκατίλα!! Kαι μια συμβουλή για το χαρτί υγείας. Πάρτε μωρομάντηλα κατά βάση γι αυτή τη χρήση. Επειδή δεν θα υπάρχει η πολυτέλεια για μπάνιο μετά το χέσιμο το χαρτί πολλές φορές δεν κάνει καλή δουλειά, if you know what i mean... Μωρομάντηλα.. ισχύει! Και μικρά μαντηλάκια για τα χέρια να έχετε μαζί σας. Παιδια κι εγω θηβα θα παω με καλεσαν 9-9 φευγω, πυροβολικο με βαλανε, απ οτι ειδα πιο πανω οι συμβουλες ειναι αυτες που λενε ολοι οποτε τι να ζητησω περισοτερο; για τα ρουχα οσο γινεται κατι οικονομικο γιατι δεν εχω λεφτα Υπάρχουν οικονομικές λύσεις αν πας Μοναστηράκι, πχ στον Μπαλή στην αρχή της Ηφαίστου. Διαφορετικά στο ίντερνετ μπορείς να βρεις ότι θες. αναζήτησε ρούχα για νεοσύλλεκτους και θα βρεις τα πάντα. Το κινητό τελικά που να το έχω όταν μπω πρώτη φορα?πάνω μου η κρυμμένο στην βαλιτσα? (Βαλίτσα η σακουβαγιαζ δεν υπάρχει θέμα ετσι?) Επάνω σου το κινητό, ΟΧΙ στην βαλίτσα. Δεν υπάρχει θέμα.. ή βαλίτσα ή σακβουαγιάζ. Προσοχή όταν τα φορτίζεται.. να είστε κοντά στα κινητά και προσοχή σε Ρωσοπόντιους και Αλβανά, όταν θα βλέπετε κάτι στραβό από αυτούς.. θα τους δίνετε ΣΤΕΓΝΑ, χωρίς φόβο και προσοχή στο τι συζητάνε.. στεγνό δόσιμο. κανεις για θηβα; (9-9) το φυλλο πορειας ποτε το παιρνω και απο που μπωρο να το ζητησω; Από το Α.Τ. της περιοχής σου. Αν δεν σε έχουν καλέσει, πήγαινε εσύ στο Α.Τ. και ζήτα το. Διάβασα λίγα για αυτό το ΧΩΚ που λες με τρομαζεις...από ότι είδα στο Google δηλαδη...μακριά και αγαπημένα ελπίζω Και άλλη μια ερωτηση..Υπάρχουν τίποτα δικαιολογητικα,και δεν εννοώ μεσο, όπου μετά το κέντρο μπορούν να σε πάνε στον τόπο σου να υπηρετησεις? Πρέπει να έχεις μόρια, προστάτης οικογενείας, αναπηρίες γονέων κτλ.. μόνο έτσι. Τα ΧΩΚ είναι μαύρα.. αν πας χώσου σε γραφείο. Αν και στα ΧΩΚ για να πας θα πρέπει πρώα να υπηρετήσει 5μήνες στην παραμεθόριο και μετά να πας εκεί, αλλά για να πας εκεί θα πρέπει μένεις εκεί γύρω, διαφορετικά αν είσαι κάτοικος Αθηνών θα πας σε: ΑΣΔΕΝ ΣΣΕ ΑΣΔΥΣ 401 ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ. Η ακτινογραφία για τον θώρακα πρέπει να είναι από νοσοκομείο ή μπορώ να κλείσω και ένα ραντεβού σε διαγνωστικό κέντρο; γίνεται; Δημόσιο.. η διαφορετικά δεν βγάζεις και σε στέλνουν από το κέντρο. υπαρχει τροπος να φυγεις απο γραφεας; Να ζητήσεις να σε βγάλουν.. απλό. Από τον ΔΚΤΗ. Αν δεν θες, υπάρχουν άλλοι που θέλουν.
ParhsG Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Να ζητήσεις να σε βγάλουν.. απλό. Από τον ΔΚΤΗ. Αν δεν θες, υπάρχουν άλλοι που θέλουν. Δε νομιζω πως υπαρχουν εποπ βγάζουν τη δουλεια και απλα βοηθας.Απλα δε τη παλευω να ειμαι με 1-2 ωρες υπνο και να γεμιζω εννοιες το κεφάλι μου ουτε να μου τη λενε
dacourt Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δε νομιζω πως υπαρχουν εποπ βγάζουν τη δουλεια και απλα βοηθας. Απλα δε τη παλευω να ειμαι με 1-2 ωρες υπνο και να γεμιζω εννοιες το κεφάλι μου ουτε να μου τη λενε Δεν κατάλαβα τι θες να πεις στην πρώτη σου πρόταση.. Άρα σου βάζουν υπηρεσία σκοπιά και το πρωί πας στο γραφείο.. και προφανώς τρως το 2-4 στο κεφάλι! Να μιλήσεις στον Αξιωματικό του γραφείου, να μιλήσεις στον Υποδιοικητή ή Διοικητή και να τους πεις τι συμβαίνει. Το μεσημέρι δεν βρίσκεις κενό να την πέσεις για λίγο; εκεί μετά το φαγητό..
Pablo_Hasan Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 μπα, χέστηκε ο δικας, ίσα ίσα που μερικοι την έχουν δει κάπως, ότι δεν ειναι του επιπέδου τους τέτοια θέματα και μπορεί να φάει και κράξιμο. Αυτό μπορεί ο αξκος του γραφείου με τον λοχαγό να το κανονίσει... 1
ParhsG Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 ο προηγουμενος γραφεας την παλευε και του αρεσε και εκανε και παραπανω πραγματα αλλα εγω κανοντας νουμερο 10-12 4-6 και με το να κοιμαμε κατα τις 1 δεν εχω καμια ορεξη για γραφεια και φωνες και να στη λενε. Ισως ειμαι περιεργος διοτι οι αλλοι γραφεις μια χαρα τη παλευουν.
panosno1com Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Στο κέντρο μάγκες μην πείτε τπτ ότι ξέρω αυτό κτλ ούτε από πλύσιμο αμαξιων ούτε από βάψιμο ούτε από κομπιούτερ κ ούτε καλά γράμματα κάνετε ! Στη μονάδα τώρα δειξτεωτ ταλέντο σας κ θα ανταμειφθητε όταν πρέπει λογικά αν κ στο στρατό δεν υπάρχει λογική! Στη μονάδα στη Σάμο εγώ είχα ειδικότητα αρτοποιού αρτοποιεία δν έπαιζαν λόγω ειδικότητας πήγα 1 μήνα μετά από την σειρά μου όλοι είχαν πόστα κ γω τπτ ε όλοι πειζανε στα πόστα τους κ γω ετρωγα συνήθως κάμερες /θάλαμο φύλακας μαζί 8-2.Καθημερινή δεν ήταν άλλη υπηρεσία εκτός από αυτήν μέχρι τις 3 οπότε 8+30 με 9+30 έριχναν έναν υπνακο ποτέ δε κατάλαβε κανείς τπτ χχχ να πω βέβαια ότι ο σέρβερ μ τις κάμερες ήταν προσβάσιμος κ το 2ο καταγραφικό π είχε την camera από τ control room τυχαία χτύπησαν τα windows μέχρι κ λίγες μέρες π πειρα μετάθεση έτσι ήταν γιατί τ φτιάξει ένας νέος για να γλυψει π μετά εφαφγε πολύ χωσιμο από όλους μας! Ε κατά τις 10 είχε καφεδακι μ τον επιλοχα κ μετά πολύ insomnia k games apo t kin ο δικας τ μόνο π τον ένοιαζε ήταν οι τριανταφυλλιές του δεν έμπαινε ποτε.επειδή έπαιζε χοντρή εμπλοκή κ τσ παλικάρια π κάναν διάφορα πειράν λίγες σχεδόν ότι τσιμπησα κβγω (5 φλουρί+5 από πρασσινομπερε λχαγο που εκανε εξωτερικη έφοδο(ήρθε τ ζώον με σβηστα φώτα αλλά είχε ένα στάρλετ καμπιλατερατο κ ακούστηκε) + άλλες 2 από έναν ανθυπα επειδή σε μια έξοδο τον είχα κάνει ντιρλα χαχαχα) γενικά μην μασατε όσες κουβέντες ν κάνετε με ΕΠΟΠ δ θα βγαλετε ποτεωακρη γιατί κάνουν μ καθεωεσσο τις ίδιες κ έχουν έτοιμες απαντήσεις κ τ τιπ για τους νεουςω: το καλύτερο γκατζετ π έρχεται ν πάρετε είναι power bank . μια φορα τ φορτίζα στο κέντρο κ λέει ένας εμθ καλά adsl βαλατε;τ πέρασε για ρουτερ τιπ2 μην ψαρώνεται στο κέντρο μ τον ΥΕΑ π θα χεται για βαυδμ κάθε τόσο , στη μονάδα με τους ΔΕΑ θα κάνετε κ γαμω τις παρέες Κ εγω αρτοποιος ημουν στη Σαμο, 308...ειχαν συμβολαιο ή κατι παρομοιο με εξωτερικό φουρνο και ερχοταν καθημερινα κ εδινε ψωμι...! Τωρα περσι ή προπερσι εφτιαξαν <<φουρνο>>.. Σκοπια καμερες κανανε οι γραφεις..! Προτεινω να λες τι ξερεις σε ατομα που ειτε θα σε ανταμειψουν με τιμητικες είτε το αξιζουν να τους βοηθησεις (ελαχιστα ατομα αυτα κ στος 2 περιπτωσεις)
Προτεινόμενες αναρτήσεις