Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παντα δεν γινεται ελεγχος μην γραφουμε οτι να ναι...

κοιτα να δεις εγω , ο αδερφος μου ,τα ξαδερφια μου που χουν παει, φιλοι μου πηγαμε μετα το 90 ολοι κ σε ολους μας εκαναν ελεγχο αν τα χουμε δυο απλα μπορει να τυχες σε γιατρο που βαριοταν, σε εμας λόγω κοσμου οπως ειμασταν στην σειρα μας ρωτα ντρεπετε κανενας ?¿? Και τα κατεβασαμε ολοι μαζι τα δε απο μακρια κ ολα κομπλε
  • Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω απο την παρεα ειμαι ο μονος που παρουσιάοζμαι και αλλοι 5-6 γνωστοί σε αλλα κεντρα..ευκολα αποκτάς σχέσεις μεσα με αλλους?

Δημοσ.

Εννοείται φίλε, και εγώ στις 7/9 στην Θήβα μόνος θα ξεκινήσω αλλά ήδη απο ΚΤΕΛ ή ΟΣΕ (ακομα δεν εχω παρει απόφαση) πιστεύω ότι δεν θα ειμαι ο μονος που θα κατεβαίνω ...

Δημοσ.

Εγω απο την παρεα ειμαι ο μονος που παρουσιάοζμαι και αλλοι 5-6 γνωστοί σε αλλα κεντρα..ευκολα αποκτάς σχέσεις μεσα με αλλους?

Ναι αρκει να μην σε παρουν χαμπαρι και σε εκμεταλλευτουν γιατι ειναι και δυσκολοι καιροι,τα κρουσματα κλοπων στο στρατο δεν ειναι και λιγα και παει λεγοντας. 

Δημοσ.

Και να μην κάνεις ballz ...2 βδομάδες θα μείνεις στο κέντρο(λογικά) οπότε δεν σε πολυνοιάζει.Τα πράγματα μας και τα μάτια μας.Φίλος μου έφερε psp στον Αυλώνα 3 μέρες πριν να φύγει και του το σούφρωσαν.

Δημοσ.

Εννοείται φίλε, και εγώ στις 7/9 στην Θήβα μόνος θα ξεκινήσω αλλά ήδη απο ΚΤΕΛ ή ΟΣΕ (ακομα δεν εχω παρει απόφαση) πιστεύω ότι δεν θα ειμαι ο μονος που θα κατεβαίνω ...

αντε μακαρι να γνωριστούμε :P

Δημοσ.

εγω που ημουν μεσολογγι κανεις δεν ειδε αρχίδια κτλ.απλα δηλωνες οτι θες και σε πηγαιναν 401. εμενα με μυωπια 4+ ουτε καν ασχοληθηκαν ουτε οφθαλμολογικη εκανα. i1.μετα σου βαραγαν ενεσεις ,αιμα για ομαδα και δοντογιατρο.. επειτα περναμε ρουχα που δε μας αφηναν να δοκιμασουμε

Δημοσ.

εγω που ημουν μεσολογγι κανεις δεν ειδε αρχίδια κτλ.απλα δηλωνες οτι θες και σε πηγαιναν 401. εμενα με μυωπια 4+ ουτε καν ασχοληθηκαν ουτε οφθαλμολογικη εκανα. i1.μετα σου βαραγαν ενεσεις ,αιμα για ομαδα και δοντογιατρο.. επειτα περναμε ρουχα που δε μας αφηναν να δοκιμασουμε

401 εκλεισε της τριπολης?
Δημοσ.

αν εισαι μονορχης πέρνεις κατευθείαν απαλλαγή, αν έχεις καμια κήλη στους όρχεις βγαινεις αοπλος. Διαβασε το ΦΕΚ με την σωματική ικανοτητα ;)

Με έναν όρχη βγαίνεις άοπλος...απαλλαγή δεν παίρνεις εκτός και άμα έχει αλλάξει το ΦΕΚ,το 2009 είχα παιδί με έναν όρχη και ήτανε άοπλος.

Δημοσ.

Ένα πρέπει να καταλάβετε όσοι μπαίνετε τώρα : ότι και να σας πουν δεν μπορείτε να το κάνετε η ο δίπλα σας το ξέρει καλύτερα

Αποφύγετε τα πάντα και λουφαρετε όπου και οπότε μπορείτε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...