Fulgore Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Παλια νομίζω οτι δεν εκαναν εξέταση στους όρχεις? Πρωτου γραψεις μερικα σχολια απο περιεργεια δοκιμασες να google αρεις μηπως βρεις καμια απαντηση?? ε δεν ξερω φιλε λαθος εκανα περιοδο εχεις? Στην τελικη αν φοβασαι μη σε πιασουν μην παρεις καθολου Smartphone. Παρε μερικα βιβλια/περιοδικα κλπ και ενα απλο κινητο με Radio για μουσικη. Εβλεπα και εγω Τριπολη που ημουν που ειχαν παρει ολοι Smartphone,εβγαιναν ελευθεροι ασκησεων και υπηρεσιων και ολη μερα στο κρεββατι να λιωνουν το Facebook.... Οταν τελειωσεις το κεντρο και πας στην μοναδα εκει παρε το Smartphone και για οταν εισαι μεσα στην μοναδα και στις εξοδους αξιζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Παλια νομίζω οτι δεν εκαναν εξέταση στους όρχεις? Το 1960? Εγώ μπήκα τον Φεβρουάριο του 2009 (Α ΕΣΣΟ), Στις Διαβιβάσεις της Καλαμάτας, και μας έκαναν κανονικά εξέταση στους όρχεις. Μας είπαν να ξεντυθούμε και να μείνουμε μόνο με το εσώρουχο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Αμα σας ελεγαν να στηθειτε θα καθοσασταν να σας πηδηξουν κιολας με λιγα λογια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Εξετάσεις στα @@ έκαναν και στο Παρανέστι το 2009 σε όλους,αλλά σε γραφείο/ιατρείο 1 προς 1 με τον δόκτορα.Λίγα δευτερόλεπτα δουλειά η υπόθεση. Καμία σχέση με τα κινητά και αυτά που θεωρητικά μπορείς να έχεις μαζί σου βέβαια,αυτό έγινε για τα στάνταρτ ιατρικά που έπρεπε να περάσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tz3s Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 τι εξεταση σου κανουν ρε παιδια? Τι σχεση εχουν οι ορχεις με τον στρατο? υ.γ. μην μ πειτε για να δουν αν εισαι φιου φιου κτλ.. εδω μπηκε ο τοξοβολος στρατο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 τι εξεταση σου κανουν ρε παιδια? Τι σχεση εχουν οι ορχεις με τον στρατο? υ.γ. μην μ πειτε για να δουν αν εισαι φιου φιου κτλ.. εδω μπηκε ο τοξοβολος στρατο Ανδρολογικές για καμία κολλητική/αφροδίσιο μάλλον,το τι @@ έχεις δεν έχει καμία σημασία εάν είσαι γκέης. Προσωπικά τα είδε από μακρυά(δίχως να αγγίξει τίποτις) και ρώτησε εάν έχω 2 ή ένα. Αυτά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 αν εισαι μονορχης πέρνεις κατευθείαν απαλλαγή, αν έχεις καμια κήλη στους όρχεις βγαινεις αοπλος. Διαβασε το ΦΕΚ με την σωματική ικανοτητα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Μόνο στις ιατρικές εξετάσεις για τις στρατιωτικές σχολές με είχαν εξετάσει ενδελεχώς . Αποκεί και πέρα πρώτη φορά διαβάζω τα παραπάνω για εξέταση όρχεων κλπ.Προφανώς μιλάμε για την εξαίρεση της εξαίρεσης όσο αφορά το πού θα πέσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilya Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Παντα γίνετε έλεγχος αν υπαρχουν δυο ορχεις...διαβαστε το φεκ τα εξηγεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Nope , παντα δεν γινεται για κανεναν λογο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Παντα γίνετε έλεγχος αν υπαρχουν δυο ορχεις...διαβαστε το φεκ τα εξηγεί Παντα δεν γινεται ελεγχος μην γραφουμε οτι να ναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ParhsG Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 στο κεντρο η στη μοναδα? κανε συνεχώς λάθη η στην τελική ζητα το απο το λοχαγό σου. Εχει και τα καλά του , εχει και τα κακά του αυτο ομως... μοναδα. με βαλαν με το ζορι αλλα δε μου αρεσει καθολου. απο τη νυστα το πρωι δε τη παλευω με 2 ωρες υπνο να πκανω δουλειες γραφειου που ειναι μεν της πλακας αλλα ολοι βιαζονται και πας χαρτια περα δωθε και για φωτοτυπια πας σε αλλη μοναδα.χωρια που αν κατσω γραφειο χωρις κλιματισμο σκαω απο τη ζεστη και φευγω με 30 τσιμπιματα κουνουπιών μερα μεσημερι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Αράξτε....και να στα πιάσει σιγά...λες και θα τον ξαναδείς. Λοιπόν συν-ψάρακες σας βρήκα video για το πως θα είναι τα συνεργεία που θα περάσουμε την 1η μέρα.Σε αυτό το στρατόπεδο θα είμαι...έχω ακούσει τα χειρότερα(τέντα-αερομεταφερόμενο etc) Mute την μουσική ( ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 γραφέας και σκοπιές δεν αξίζει με την καμία, πες στον αξκο του γραφείου να πάρεις απαλλαγή απο τις άλλες υπηρεσίες, αλλιώς καλύτερα να φύγεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ParhsG Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 αυτο. χωρια που αν πεφτει νουμερο το πρωι κανεις ολη τη δουλεια μαζεμενη.αν δε δεχθει τι κανω; αν παραπονιεμαι καθε μερα οτι δε μπορω να ανταπεξελθω μπορει να φαω καμπανα; Σε αλλους αρεσει παντως και δεν εχουν προβλημα αλλα δε ξερω πως δε κουραζονται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις