Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για Αυλωνα ξερει κανεις τι παιζει με τα κινητα? Να παρω ενα nexus 4 που εχω? να περναω την ωρα μου στο ιντερνετ.. Και γενικα κανεις δεν εχει απαντησει αν ειναι να το παρουμε πανω μας ή στην βαλιτσα... Τι στο διαολο κανεις σας δεν πηρε κινητο?

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για Αυλωνα ξερει κανεις τι παιζει με τα κινητα? Να παρω ενα nexus 4 που εχω? να περναω την ωρα μου στο ιντερνετ.. Και γενικα κανεις δεν εχει απαντησει αν ειναι να το παρουμε πανω μας ή στην βαλιτσα... Τι στο διαολο κανεις σας δεν πηρε κινητο?

Θα πρότεινα να μην το πάρεις μαζί σου, γιατί αν σε πιάσουν, θα στο κρατήσουν.Επίσης, παίζει και η πιθανότητα κλοπής.

Καλύτερα να πάρεις ένα απλό κινητό χωρίς κάμερα με μεγάλη διάρκεια μπαταρίας!

Τις βαλίτσες θα τις ψάξουν.Οπότε αν αποφασίσεις να το πάρεις, βεβαιώσου ότι έχεις ένα δεύτερο κινητό(απλό) μαζί σου γιατί πολύ πιθανόν θα ζητήσουν να το δουν. 

• Like 1
Δημοσ.

αναλογα το στρατοπεδο. σε μερικα ακομα και κεντρα εισαι ανετα και δε σου λεει κανεις τιποτα. και μεσα στο διοικητηριο ακομα.και στις μοναδες το ιδιο. βεβαια μη βγαζετε φωτος και σελφι

αυλωνα επιτρεπονται
Δημοσ.

Καλα θα εχω δυο...πιστεύω οτι αν το κρύψω καλα το smartphone μεσα στην βαλίτσα δνε θα το βρουν...φαντάζομαι ελεγχο ρουτίνας θα κανουν 

Δημοσ.

αυλωνα επιτρεπονται

επιτρεπονται τα κινητα τηλεφωνα? ακομα και με καμερα δηλαδη αμα το δουν? Δεν ειναι λιγο υπερβολιο αυτο που λες? 

Δημοσ.

Καλα θα εχω δυο...πιστεύω οτι αν το κρύψω καλα το smartphone μεσα στην βαλίτσα δνε θα το βρουν...φαντάζομαι ελεγχο ρουτίνας θα κανουν 

Αν το βρουν θα στο κρατήσουν και θα το πάρεις (αν προλάβεις) μετά την ορκωμοσία 

Έλεγχο ρουτίνας ; μη παίρνεις και όρκο... 

• Super Moderators
Δημοσ.

έχε το πάνω σου κι όταν σου πουν να αδειάσεις τσέπες μην το βγάλεις, δεν κάνουν σωματικό έλεγχο...

Δημοσ.

επιτρεπονται τα κινητα τηλεφωνα? ακομα και με καμερα δηλαδη αμα το δουν? Δεν ειναι λιγο υπερβολιο αυτο που λες? 

Απαγορεύονται με κάμερα (κανονικά), ανάλογα τη μονάδα/το κέντρο υπάρχει διαφορετική διαχείριση

Μη παίρνεται τα ακριβά σας κινητά και γενικά τιμαλφή ..... 

Δημοσ.

αυλωνα επιτρεπονται

εγω ενα μηνα ημουν και ακομα και στο διοικητηριο ολοι με σμαρτ ημασταν κανεις δεν ελεγε κατι

ο ελεγχος δε γινεται παντα στα κεντρα.αλλα μαζευουν κουτες με μαχαιρια φαρμακα κτλ

Δημοσ.

Οποτε smartphone Πανω μας ετσι?βασικα εναν που ηξερα ρεθυμνο το εβαζε μεσα απο το παντελονι στο μποξερακι δηλαδη ακουμπουσε...να κανω κατι τετοιο και το βγαζω μετα ξερω εγω...επισης μας γυμνωνουν και τετοια στη Θηβα πρωτη μερα?

Δημοσ.

Ρε αδερφε , γιατι να σας γυμνωνουν ? Δεν πας για εξεταση προστατη , lel

Οσο για το κινητο , κρατα το απλα επανω σου σε καποια τσεπη διακριτικα , τιποτα παραπανω

• Like 1
Δημοσ.

Σωματικό έλεγχο δεν κάνουν. Την βαλίτσα ενίοτε την ψάχνουν αρκετά καλά. Πως θα τύχεις είναι.

Όποιος θέλει να κρύψει πάνω του κινητό να προσέξει να κρύψει και φορτιστή ή οτι άλλο παρελκόμενο.

Για να περάσεις smartphone, πρέπει να έχεις και ένα παλιό πάνω σου όταν σε ρωτήσει δείξε το κινητό να δείξεις εκείνο.

Κατά τη γνώμη μου, δεν αξίζει κέντρο να έχεις smartphone. Στην μονάδα το παίρνεις εννοείται, και μετά αναλόγως τον διοικητή μπορεί και να προσέχεις λίγο όταν το δείχνεις φάτσα φόρα.

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...