Super Moderators billdanos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Kαι μια συμβουλή για το χαρτί υγείας. Πάρτε μωρομάντηλα κατά βάση γι αυτή τη χρήση. Επειδή δεν θα υπάρχει η πολυτέλεια για μπάνιο μετά το χέσιμο το χαρτί πολλές φορές δεν κάνει καλή δουλειά, if you know what i mean... Από όσες λίστες έχω δει να ποστάρετε, όντως τα μωρομάντηλα είναι το πιο σημαντικό και ΔΕΝ κάνω πλάκα. Όσοι δεν το φροντίσετε, θα με θυμηθείτε αλλά ...θα είναι αργά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CtrlFreak Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Πυροβολικάριοι όσοι δεν έχετε βύσμα βάλτε κάνει ψύχρα τον χειμώνα στον Έβρο! 117 Α/Κ ΜΜΠ FTW! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dionisis1925 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 κανεις για θηβα; (9-9) το φυλλο πορειας ποτε το παιρνω και απο που μπωρο να το ζητησω; Από το Φρουραρχείο της περιοχής σου , αν δεν υπάρχει Φρουραρχείο τότε θα πας στο Α.Τ της περιοχή σου,το φύλλο πορείας μπορείς να το ζητήσει από την ημέρα που θα παραλάβεις το σημείωμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos0100 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Η ακτινογραφία για τον θώρακα πρέπει να είναι από νοσοκομείο ή μπορώ να κλείσω και ένα ραντεβού σε διαγνωστικό κέντρο; γίνεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Aπ όπου θες. Αλλά αν δεν έχεις θα σου βγάλουν αυτοί.Θα πας και εκδρομή εκείνη τη μέρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Η ακτινογραφία για τον θώρακα πρέπει να είναι από νοσοκομείο ή μπορώ να κλείσω και ένα ραντεβού σε διαγνωστικό κέντρο; γίνεται; Δεν υπαρχει λογος να δωσεις 20ρικο για να βγαλεις την ακτινογραφια Πηγαινε εκδρομη 401 μαζι με τους υπολοιπους να περασει και η μερα σου γιατι αλλιως θα ξυνεσαι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teoqq Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Αν είναι κάποιος από πάνω και συγκεκριμένα Θεσσ/νικη ας πει καμιά ιδέα για το πως θα πάει στη Θήβα στις 7/9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos0100 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Μάλιστα οπότε καλύτερα είναι να το αφήσω, από ρούχα σκεφτόμουνα επειδή δεν έχω λεφτά να πάρω καμιά 6 φανελάκια και 6 κάλτσες; να μην πάρω πολλά δηλαδή, τώρα πόσα λουκέτα θα χρειαστώ; το κινητό να το πάρω μαζί; ένα παλιό είναι w200 έχει και μια μικρή κάμερα Αν είναι κάποιος από πάνω και συγκεκριμένα Θεσσ/νικη ας πει καμιά ιδέα για το πως θα πάει στη Θήβα στις 7/9 εμενα γιατι με βαλανε 9 δηλαδη; εγω λεω να φυγω με πουλμαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Αν είναι κάποιος από πάνω και συγκεκριμένα Θεσσ/νικη ας πει καμιά ιδέα για το πως θα πάει στη Θήβα στις 7/9 H κατάσταση επιβίβασης με τι σας επιτρέπει; Αν εκτός του τρένου έχει και ΚΤΕΛ τότε δαγκωτό ΚΤΕΛ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos0100 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Αυτο που το βλεπουμε; πρεπει να ρωτησουμε στην στρατολογια; ή οταν παρουμε το σειμειωμα της καταταξης; αληθεια αυτο ποτε βγαινει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ParhsG Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 υπαρχει τροπος να φυγεις απο γραφεας; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aGka8l Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 υπαρχει τροπος να φυγεις απο γραφεας; στο κεντρο η στη μοναδα? κανε συνεχώς λάθη η στην τελική ζητα το απο το λοχαγό σου. Εχει και τα καλά του , εχει και τα κακά του αυτο ομως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arsenal Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Παιδια οτνα μπω για πρωτη φορ το κινητο πανω μου η κρυμμενο σακουβαγιαζ?αν εχω δυο ενα απλο χωρις καμερα σε εμφανής σημείο και ενα smartphone Κρυμμένο.?αν δουν το απλο θα μου πουν τιποτα?ετσι ωστε να μην ψαξουν για αλλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Πάρε ενα απλο μονο , κανε υπομονη 2 εβδομαδες μεχρι την ορκομωσια και μετα βλέπεις Μη παιρνεται ακριβα μοντελα , λεφτα και πραγματα που κανουν μπαμ στο ματι οτι κοστίζουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Παιδια οτνα μπω για πρωτη φορ το κινητο πανω μου η κρυμμενο σακουβαγιαζ?αν εχω δυο ενα απλο χωρις καμερα σε εμφανής σημείο και ενα smartphone Κρυμμένο.?αν δουν το απλο θα μου πουν τιποτα?ετσι ωστε να μην ψαξουν για αλλο Εάν πας Θηβάρα/Κέντρο πάρε μόνο το σάπιο,εάν πας μονάδα πάρε ότι θέλεις, 99% θα γράψουν στα @@ τους ότι έχεις smartphone + οι κλοπές θα είναι λιγότερες. Μωρομάντηλα προσωπικά δεν τα χρειάστηκα.Άλλοι δεν έκαναν δίχως αυτά. Πάντως το κωλόχαρτο είναι το must. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις