Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

με τους κοριους τι κανετε; το προβλημα ειναι οτι μερικους δε τους ενοχλουν.πχ βρσκουν 3-4 καθε πρωι και λενε στα αρχιδια μου δε με τσιμπανε. μερικοι εχουν προβλημα. οταν το αναφεραν στο δικα καποιοι εγινε φασαρια γιατι δε θελαν να κανουν καθαριοτητες.

Πετρέλαιο και φωτιά.. έξω όλα τα κρεβάτια και ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ!  :-D

Απολυομαι τη δευτέρα επιτέλους και έχω βγάλει ακτινογραφία θώρακος σε δημόσιο νοσοκομείο, όπου με εξυπηρετούσαν αμεσα, χωρίς να μ ζητήσουν κάποιο χαρτί.... Ήταν υποχρεωτικό να έχω ζητήσει παραπεμπτικο από τη μονάδα μου;

Κανονικά πας με παραπεμπτικό σε Στρατιωτικό.. αλλά λογικά αφού είναι από δημόσιο δεν θα υπάρξει πρόβλημα.

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μήν βασίζεστε στην "απολύμανση" του στρατού.Στην Σάμο μας είχαν ξεσκίσει κανονικά.Βγάλαμε όλο το λόχο έξω 2 φορές και το βράδυ,απο περιέργεια,καίγαμε τις τρύπες που πιάνουν οι σούστες με αναπτήρα.Ζωντανότατοι οι καριόληδες!

Πήρα Pubex,έκανα το δικό μου και τα παρακείμενα.Δέν ξαναείδα κοριό.

Δημοσ.

Όταν λέτε οτι καίηετ τα κρεβάτια , τα βγάζετε έξω , τα λούζετε με πετρέλαιο και ρίχνετε φωτιά ; Τι κάνετε ακριβώς ;

Δεν εχω πάει ακόμα στρατό αλλά προσπαθώ να καταλάβω τη διαδικασία .

Επίσης , κάτι σε σκεύασμα δεν παίζει ; Ξερωγω να το ψεκαάσεις παντού και τέλος , για να γλιτώσεις ολη αυτη την ταλαιπωρία ;

Δημοσ.

Όταν λέτε οτι καίηετ τα κρεβάτια , τα βγάζετε έξω , τα λούζετε με πετρέλαιο και ρίχνετε φωτιά ; Τι κάνετε ακριβώς ;

Δεν εχω πάει ακόμα στρατό αλλά προσπαθώ να καταλάβω τη διαδικασία .

Επίσης , κάτι σε σκεύασμα δεν παίζει ; Ξερωγω να το ψεκαάσεις παντού και τέλος , για να γλιτώσεις ολη αυτη την ταλαιπωρία ;

Ναι τα βγάζουμε έξω τα καίμε και τα βάφουμε μαύρα.

Εγώ είχα πάρει κάποτε ένα σπρέι για κοριούς βρώμαγε υπερβολικά αλλά οκ,το θέμα είναι να μην κάθεσαι ή κάθονται άλλοι στο κρεβάτι σου με τα άρβυλα η με τα στρατιωτικά ρούχα.

• Like 2
Δημοσ.

Ναι τα βγάζουμε έξω τα καίμε και τα βάφουμε μαύρα.

Aυτό ακριβώς.. το λούκι το τρώνε αυτοί που τα βάφουν, αυτοί που το καίνε με εφημερίδες είναι σε καλύτερη μοίρα.

• Like 2
Δημοσ.

το ψεκασμα με pubex σε ολο το κρεβατι δεν κανει τιποτα. με τη ζελατινα νομιζω πως εγινε δουλεια.ομως οταν ξυπναγα για υπηρεσια εβρισκα στα ρουχα μου κοριους που ειχα πανω στο λουκανικο και τη παραλαγη..

Δημοσ.

Κυρίες και κύριοι ήρθε η ώρα.

Είστε υπόχρεος για κατάταξη Στρατό Ξηράς με την 2015 Ε΄ ΕΣΣΟ (Σεπτέμβριος) δυνάμει της ΕΔΥΕΘΑ/ΓΕΣ 74/2015 την 08/09/2015 σε547 Τάγμα Πεζικού (547 ΤΠ) (ΡΕΘΥΜΝΟ).

Έχετε επιλεγεί Πεζικό

Καμιά εμπειρία από Ρέθυμνο?Είχα την εντύπωση πως το είχαν κλείσει το στρατόπεδο αφού όλοι οι φίλοι μου πήγαιναν Θήβα.

• Like 1
Δημοσ.

Μολις εμαθα απο το διαδίκτυο οτι θα υπηρετήσω την Ελλαδάρα  B) ... στο πυροβολικο θήβας,...

Μπορει καποιος να μου δωσει ορισμένες πληροφοριες για το στρατόπεδο?γενικα τι παίζει σε θεματα πειθαρχίας,υγιεινής , κινητου   :P  κτλ κτλ.,..απο τι ωρα και μετα μπορω να μπω μεσα?ποια ειναι η καλύτερη δηλαδη...ενταξει προκειται για τεράστιο στρατόπεδο απλα οσο γινεται να αποφύγω τον όχλο

Δημοσ.

Μολις εμαθα απο το διαδίκτυο οτι θα υπηρετήσω την Ελλαδάρα  B) ... στο πυροβολικο θήβας,...

Μπορει καποιος να μου δωσει ορισμένες πληροφοριες για το στρατόπεδο?γενικα τι παίζει σε θεματα πειθαρχίας,υγιεινής , κινητου   :P  κτλ κτλ.,..απο τι ωρα και μετα μπορω να μπω μεσα?ποια ειναι η καλύτερη δηλαδη...ενταξει προκειται για τεράστιο στρατόπεδο απλα οσο γινεται να αποφύγω τον όχλο

Πριν 5-6 χρόνια: Θηβάρα=Ζωάρα.

Το στρατόπεδο ήταν άθλιο από εγκαταστάσεις(βρωμιά-bed bugs-κρύο νερό παντού),το φαΐ εξίσου εμετικό(σπετσοφάι/γκοτζίλας/πούστης/λασπομακαρόνια ήταν το μόνο μενού που είδα σε 1 μήνα εκεί) και πολύς κατιμάς από άτομα,είχαμε κάτι ανεπιθύμητους-μαστούρια δίπλα και ενίοτε μας έκαναν την ζωή δύσκολη γιατί ήταν άπλυτα βρωμοσκυλα και καθίκια σαν χαρακτήρες.

Οι υπηρεσίες εύκολες και δεν υπήρχε ιδιαίτερη καϊλα να σε ελέγξουν, τα σχολεία εύκολα και πολύ χαλαρά και γενικά σε όλα που έχουν σημασία(πήξιμο-εξόδους-τρέξιμο) ήταν το καλύτερο που έχω δεις ως πυροβολικάριος.

Καμία σχέση με το πάλαι ποτέ Παρανέστι που ήμασταν τέντα.

Βέβαια η Θήβα σαν πόλη= δια τον πέο και οι Θηβαίαοι συμπεριφέρονταν στα φαντάρια ως σκουλήκια,αλλά αι Αθήναι είναι κοντά...

Δημοσ.

Για τα Bed Bugs τι κανεις?γιατι δεν εχω σκοπο να αποκτησω κατοικιδια ...?χρηση κινητου χαλαρά δηλαδη?το στρατοπεδο ειναι κοντα στο κεντρο?

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει η κατάσταση αλλά 9 χρόνια πριν που πέρασα απο εκεί ήταν οριακά ...χάλια. Η υγιεινή οριακά οκ με πολλά φάουλ ειδικά στους χώρους φαγητού. Ο διοικητής τότε ήταν ένα χουντικό απομεινάρι της πλάκας και ορισμένοι κάτω απο αυτόν δεν θα έπρεπε καν να κυκλοφορούν ελευθεροι στον έξω κόσμο (δεν με ενόχλησαν ποτέ προσωπικά, αλλά ήταν κυριολεκτικά επικίνδυνοι για να κυκλοφορούν μέσα σε ένα στρατόπεδο, να χειρίζονται οπλισμό κλπ)...

Α και μιας και πλέον πέρασαν πολλά χρόνια, να ανφέρω δημόσια πως ΕΓΩ ήμουν αυτός που τους αφιέρωσα τότε μια ολοσέλιδη καταχώριση στην Ελευθεροτυπία στη στήλη με τα στρατιωτικά θέματα, με μια πλήρη περιγραφή των συνθηκών που επικρατούσαν στο στρατόπεδο. Μας μάζεψαν το ίδιο απόγευμα όλους μαζί για να μας μιλήσει το γίδι ο διοικητής και να παραπονεθεί για τον "ανώνυμο" καταδότη και να μας πει πως "τα εν οίκω μη εν δήμω"...  :devil:

• Like 2
Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά!

Έχουμε καμιά πληροφορία για το τι παίζει εδώ;

Είστε υπόχρεος για κατάταξη Στρατό Ξηράς με την 2015 Ε΄ ΕΣΣΟ (Σεπτέμβριος) δυνάμει της ΕΔΥΕΘΑ/ΓΕΣ 74/2015 την 08/09/2015 σε9ο Σύνταγμα Πεζικού (9ο ΣΠ) (ΚΑΛΑΜΑΤΑ).

Έχετε επιλεγεί Πεζικό.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...