Pablo_Hasan Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 νομίζω ο Κορωνάκης επιβεβαιώνει όσους υποστηρίζουν ότι αν δεν έχεις πάει στρατό δεν μπορείς να βρεις δουλειά μετά... 2
mgs4 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Απολυομαι τη δευτέρα επιτέλους και έχω βγάλει ακτινογραφία θώρακος σε δημόσιο νοσοκομείο, όπου με εξυπηρετούσαν αμεσα, χωρίς να μ ζητήσουν κάποιο χαρτί.... Ήταν υποχρεωτικό να έχω ζητήσει παραπεμπτικο από τη μονάδα μου;
j0hnn1e Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Νομιζω (δεν ειμαι απολυτα σιγουρος ομως) οτι εφοσον εχει η ακτινογραφια πανω τα στοιχεια σου και του νοσοκομειου εισαι καλυμενος. Λελε, 8κ.σ.
ParhsG Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 με τους κοριους τι κανετε; το προβλημα ειναι οτι μερικους δε τους ενοχλουν.πχ βρσκουν 3-4 καθε πρωι και λενε στα αρχιδια μου δε με τσιμπανε. μερικοι εχουν προβλημα. οταν το αναφεραν στο δικα καποιοι εγινε φασαρια γιατι δε θελαν να κανουν καθαριοτητες.
panos2171 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Που έγινε φασαρία, μεταξύ φαντάρων; Και πόσοι είναι αυτοί που δεν τους ενοχλούν; Φαντάζομαι λίγοι στο σύνολο οπότε αναφορά στον δκτη πυροβολαρχίας/ουλαμού/λόχου ή ότι έχετε και αφήστε αυτόν μετά να τους στείλει στον διοικητή μονάδος.
ParhsG Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 δε ξερω υπαρχουν γενικα κοριοι αλλα δε τσιμπανε πολλους.καποιοι παλιοι δε βαζουν ποτε κουβερτες ουτε καν φακελο μονο αν ειναι να γινει επιθεωριση μια φορα στο τοσο ενω το στρωμα ειναι καλυμενο με ναυλον. αλλοι κοιμουνται στις κουβερτες και ειναι μια χαρα. αλλοι τρελενονται... εγω βρηκα καποιους και εβαλα ταινιες κολητικες ,ψεκασα στρωμα εκαψα σιδερα και ψεκασα τα παντα και ελατηρια και τοιχο και επλυνα σεντονια στρατου και δικα μου στους 95 βαθμους. θα βαλω και κουβερτες στον ηλιο αυριο να δουμε..
Pablo_Hasan Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Βασικά, μην ξαπλωνετε με αρβυλα και εξάρτηση στα κρεβάτια...
ParhsG Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 εγω ποτε.. επλυνα στο πλυντηριο τα σεντονια και λιαζω τις κουβερτες. αντε να δουμε!το βραδυ δε ξερω αν με τσιμπισαν αλλα αργει να φανει. το πρωι βρηλα κοριο σε σορτσακι που ειχα πανω στο λουκανικο
panos0100 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Παιδιά να ρωτήσω, αν πάω στο Κεν και πριν πάρω την μετάθεση δείξω τα χαρτιά τις εφορίας ότι έχω άνεργους γονείς, θα φάω άκυρο; ή μπορεί κάτι να γίνει; γιατί έχω ακούσει ότι κάτι γίνεται και πόσες μέρες πριν πρέπει να δείξω τα χαρτιά μου;
j0hnn1e Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Για τους κοριους μόνο κάψιμο με βενζινη τα κρεβάτια. Ότι άλλο είναι ημιμετρο
lifeowner771 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Στη Σπαρτη που μπηκα τον Ιουλιο, ειχαν θεμα με κοριους οι θαλαμοι που βρισκονταν στο διοικητηριο. Βγαλανε ολα τα κρεβατια και τα καψανε. Ευτυχως εμεις στους 3 λοχους δεν ειχαμε θεμα, βεβαια οποτε εβλεπαν αρβυλα μεσα στο θαλαμο, τρωγαμε καμπανα.
nikos-thess Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Παιδιά κάποιος που να απολύθηκε (εντός 2015) ή να απολύεται τώρα κοντά μπορεί να πει τι πράγματα επιστρέφουμε τη μέρα της απόλυσης; Aρβυλα χιτώνια μπλούζες-φανελλάκια στρατιωτικά, πετσέτες επιστρέφουμε; Ισχύει ότι το μόνο που κρατάς είναι κάλτσες, εσώρουχα, τζόκευ μπερέ και μεταλλική ταυτότητα; Με τις πετ
B0mbas Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Ναι επιστρέφουμε όλα αυτά που είπες, απολύθηκα πριν 1 μήνα και τα 'χω φρέσκα.Κρατάμε αυτά που έγραψες και τα άρβυλα τα κρατάμε επίσης, κρατάμε και τις παντόφλες που μας είχαν δώσει από στρατό.
ParhsG Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 το πρωι βρισκουν πολλοι κοριους αλλα δε τους τσιμπανε. εγω βρηκα 2. θα περασω ναυλον το στρωμα οπως ενας παλιος που δεν εχει.εχω καψει και πλυνει σεντονια κουβερτες και παλι βρηκα. ψεκασα και εκαψα το κρεβατι και εβαλα ταινια.ισως ειναι στις τρυπες στο στρωμα
alex-gate-7-1925 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 το πρωι βρισκουν πολλοι κοριους αλλα δε τους τσιμπανε. εγω βρηκα 2. θα περασω ναυλον το στρωμα οπως ενας παλιος που δεν εχει.εχω καψει και πλυνει σεντονια κουβερτες και παλι βρηκα. ψεκασα και εκαψα το κρεβατι και εβαλα ταινια.ισως ειναι στις τρυπες στο στρωμα Πάντως επειδή ήμασταν (οκ σε λίγες μέρες θα έρθω να απολυθώ ) στο ίδιο στρατόπεδο και τον ίδιο θάλαμο λογικά ούτε εμένα με τσιμπάγανε... Μερικούς ναι αλλά εμένα ποτέ... Αν και έχουμε κάνει 2 φορές απεντόμωση αυτό το καλοκαίρι, η θέση που βρίσκεται ο θάλαμος (βλάστηση κτλ) συν ότι πολλοί δεν νοιώθουν και ξαπλώνουν στο κρεβάτι με άρβυλα κτλ καθιστά πολύ δύσκολο να εξαφανιστούν οι κοριοί...
Προτεινόμενες αναρτήσεις