Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Στην ακτινογραφια σου συραπτουν μια φωτογραφια σου την οποια προσκομιζεις κατα την παραλαβη.

Δεν ξερω αν υπαρχει προβλημα αν ειναι απο ιδιωτικο νοσοκομειο, απλως να σας πω οτι και σε δημοσιο δεν εχει καμια αναμονη, εγω εβγαλα μια την περασμενη τεταρτη (για αλλον λογο) στο Ινστιτουτο Θωρακος στην Αβερωφ 12 (πισω απο την Μαρνη) με αναμονη 3 λεπτα (πηγα στις 8 το πρωι) και μου την ειχαν ετοιμη την Παρασκευη (η Πεμπτη ηταν 28η) με αναμονη 0 λεπτα :-)

Απλως το αναφερω σε περιπτωση που δεν κανει το ιδιωτικο.

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

θα ηθελα να ρωτησω πως μπορω να παω αυλωνα (απο πατρα) που παρουσιαζομαι 18 του μηνα?

και πως ειναι μια "κλασσικη" μερα στης ειδικες δυναμεις ? (με καθε ανατριχιαστη λεπτομερια:P)

Δημοσ.

Πάντως όπου και να πας ΔΕΝ θα τα ξύνεις.

Θα σέρνεσαι νυσταγμένος από σκοπιά σε σκοπιά. Ας πει και κανένας βέβαια που ξέρει.

ΕΓΩ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.

Δημοσ.

αν ειναι για τα μορια, οκ. αλλωστε οι ΕΔ ειναι φυτώρια ειδικών φρουρών, εποπ, κτλ. αλλά μην το δενεις κόμπο, ειδικά τώρα έχει υπάρχει πάγωμα στις προσλήψεις στο δημόσιο και ούτως ή άλλως βυσματομαχία γίνεται...

Δημοσ.

Nα ρωτησω,ζητησα απο το ΙΕΚ μια βεβαιωση σπουδων <<για καθε νομιμη χρηση>> και οχι για το Στρατο.Μπορω να χρησιμοποιησω την συγκεκριμενη βεβαιωση για αναβολη ή θα πρεπει να ζητησω και αλλη ειδικα για το στρατο?

Δημοσ.

Nαι το γνωριζω απλα στη γραμματεια με ρωτησε αμα θελω 2 βεβαιωσεις και γω ο χαζος ξεχασα να παρω και αλλη μια για το στρατο (αν και δεν εχει προγραμματιστει ακομα η καταταξη μου - συμφωνα με το stratologia.gr).Και ρωταω αμα κανει η βεβαιωση - για καθε νομιμη χρηση ως εγγραφο αναβολης εξισου.

Δημοσ.
για το μορια σε καμια προκηριξη και για να μην τα "ξυνω" 9 μηνες

Φιλε μου αυτα τα να μην τα ξύνω και να κανω σώμα στις ειδικες δυνάμεις που λενε μερικοι μερικοι πρεπει να τα ξανασκεφτουνε.Θα ξενερώσεις με τον στρατο μολις καταλάβεις τι παίζει απο την 5 μερα.Και στις ειδικες δυνάμεις θα σου σπάσουν τα νεύρα με προσοχες-ημιαναπαυσεις και 7-8 αναφορες την ημέρα.Τους πρωτους 3 μήνες θα κοιμάσαι 3-4 ώρες την ημερα και θα πρεπει να σαι προβλεπε μέχρι και στο κορδόνι του άρβυλου.Αν δεν εχεις ισχυρη ψυχική δυναμη πανω απο όλα δεν παλέυεται.Ετσι και δηλώσεις παραίτηση απο ειδικές δυνάμεις θα σε στείλουν Εβρο μετα στα μαυρα στρατοπεδα που ειμαι και γω τώρα.Σκέψου τι θα κάνεις.

Δημοσ.
Φιλε μου αυτα τα να μην τα ξύνω και να κανω σώμα στις ειδικες δυνάμεις που λενε μερικοι μερικοι πρεπει να τα ξανασκεφτουνε.Θα ξενερώσεις με τον στρατο μολις καταλάβεις τι παίζει απο την 5 μερα.Και στις ειδικες δυνάμεις θα σου σπάσουν τα νεύρα με προσοχες-ημιαναπαυσεις και 7-8 αναφορες την ημέρα.Τους πρωτους 3 μήνες θα κοιμάσαι 3-4 ώρες την ημερα και θα πρεπει να σαι προβλεπε μέχρι και στο κορδόνι του άρβυλου.Αν δεν εχεις ισχυρη ψυχική δυναμη πανω απο όλα δεν παλέυεται.Ετσι και δηλώσεις παραίτηση απο ειδικές δυνάμεις θα σε στείλουν Εβρο μετα στα μαυρα στρατοπεδα που ειμαι και γω τώρα.Σκέψου τι θα κάνεις.

Kαλα οσα λες αλλα το bold δεν προκυπτει απο πουθενα, ας μη δημιουργουμε λανθασμενες εντυπωσεις. Παντου τους στελνουν τους παραιτημενους απο ΕΔ απτη στιγμη που λογιζονται ως οπλιτες στρατου ξηρας. Το οτι εσυ πηρες μεταθεση σε μαυρο στρατοπεδο, δε σημαινει οτι σε στειλανε εκει επειδη παραιτηθηκες απο ΕΔ, ουτε σημαινει οτι και οι σειρες σου που παραιτηθηκαν απο ΕΔ ειναι ολες σε μαυρα στρατοπεδα.

Ουτε καθονται να κοιτανε ποιοι ειναι αυτοι που παραιτηθηκαν απο ΕΔ απτη στιγμη που θα γινει η μεταταξη σε αλλο οπλο, ουτε κρατανε λιστα με μαυρα στρατοπεδα για να τους στελνουν τιμωρια σαν προδοτες/εξοριστους κλπ. Ορεξη ειχανε...

Δημοσ.
Kαλα οσα λες αλλα το bold δεν προκυπτει απο πουθενα, ας μη δημιουργουμε λανθασμενες εντυπωσεις. Παντου τους στελνουν τους παραιτημενους απο ΕΔ απτη στιγμη που λογιζονται ως οπλιτες στρατου ξηρας. Το οτι εσυ πηρες μεταθεση σε μαυρο στρατοπεδο, δε σημαινει οτι σε στειλανε εκει επειδη παραιτηθηκες απο ΕΔ, ουτε σημαινει οτι και οι σειρες σου που παραιτηθηκαν απο ΕΔ ειναι ολες σε μαυρα στρατοπεδα.

Ουτε καθονται να κοιτανε ποιοι ειναι αυτοι που παραιτηθηκαν απο ΕΔ απτη στιγμη που θα γινει η μεταταξη σε αλλο οπλο, ουτε κρατανε λιστα με μαυρα στρατοπεδα για να τους στελνουν τιμωρια σαν προδοτες/εξοριστους κλπ. Ορεξη ειχανε...

Kαι ομως αυτο συμβαίνει.Εκτος απο το bold.Ξερω σου ακουγεται αφελής η προσεγγισή μου ομως ετσι ειναι.Ολοι οι κομμενοι απο ΕΛ/ΔΥΚ και ειδικες δυναμεις 'Εβρο φυγανε καρφωτοι για Εβρο.Στειλανε πολλους εκει πανω απλα τωρα πήραν τα 8 μηνα και επεσε εμπλοκη τρομερη.(Θαλαμοντογκια και σκοπανθρωποι όλοι μερα και διπλουπηρεσίες.

Πάνω πανε ολοι παραπεταμένοι και όσοι δεν ειχαμε βύσμα.Ισχύοι και για ΕΠ.ΟΠ και για Αξιωματικούς και για Διοικητες!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...