Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και μένα με είχαν ακυρώσει για την εσσο Σεπτεμβρίου(είχα κόψει αναβολή 25-6) και με είχαν μεταφέρει στου Νοεμβρίου,αλλά μπήκα μόλις τώρα  στο site που βάζεις τα στοίχεια για την κατανομή και λέει ότι Είστε υπόχρεος για κατάταξη Στρατό Ξηράς με την 2015 Ε΄ ΕΣΣΟ (Σεπτέμβριος) πλην όμως δεν έχουν οριστικοποιηθεί ακόμη η ημερομηνία και το κέντρο υποχρέωσης κατάταξης.

Δεν έχετε προγραμματιστεί για κατάταξη με την ΕΣΣΟ που ακολουθεί. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην αρμόδια Στρατολογική Υπηρεσία.

Στους υπόλοιπους λέει ότι μπαίνετε Σεπτέμβρη ή να ανησυχώ?

safe choices στο φαγητό να φανταστώ είναι οτιδήποτε εκτός κρέατος ε?

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Προσωπικά απέφευγα κοτόπουλο, αυγά και λουκάνικα(καθαρτικό).Αν και απο 4 μονάδες που έτυχε και πέρασα, δεν αντιμετώπισα ή άκουσα προβλήματα σχετικά με το φαγητό.

• Like 1
Δημοσ.

Τόσο καμένο που είναι το κοτόπουλο από το ψήσιμο δεν παίζει να πάθεις τίποτα. Το φαγητό θα σε πειράξει αν έχεις γενικά ευαίσθητο γαστρεντερικο, προσωπικά ότι και αν έφαγα δεν με πείραξε. Τα ιογενη να φοβάσαι

Δημοσ.

ξέρει κανείς πώς λέγονται/τι είναι αυτά που βάζαμε για τα κουνούπια στο στρατό; δεν ξέρω αν υπάρχουν ακόμη

δεν θυμάμαι καν τι ήταν ακριβώς γιατί δεν είχα αγοράσει ο ίδιος, νομίζω πως ήταν σε πακετάκια και είχαν λωρίδες που είχαν κόλλα πάνω, κάτι τέτοιο, ξέρει κανείς;

Δημοσ.

ξέρει κανείς πώς λέγονται/τι είναι αυτά που βάζαμε για τα κουνούπια στο στρατό; δεν ξέρω αν υπάρχουν ακόμη

δεν θυμάμαι καν τι ήταν ακριβώς γιατί δεν είχα αγοράσει ο ίδιος, νομίζω πως ήταν σε πακετάκια και είχαν λωρίδες που είχαν κόλλα πάνω, κάτι τέτοιο, ξέρει κανείς;

τα "φυδακια" λες ; https://www.google.gr/search?q=φιδακια+κουνουπια&client=opera&hs=Y19&sa=X&biw=1920&bih=971&tbm=isch&imgil=8N9cCUI-eamWQM%253A%253BSVsQSf0x6edMxM%253Bhttp%25253A%25252F%25252Fpopaganda.gr%25252Fti-krivete-mesa-s-ena-fidaki-antikounopiko%25252F&source=iu&pf=m&fir=8N9cCUI-eamWQM%253A%252CSVsQSf0x6edMxM%252C_&usg=__Guno30vgNCJl-YF740TtO_FlOaw%3D&ved=0CDEQyjdqFQoTCOC3udv6-8YCFQPrFAodhXgB4Q&ei=z3q2VaCUFYPWU4XxhYgO#imgrc=8N9cCUI-eamWQM%3A&usg=__Guno30vgNCJl-YF740TtO_FlOaw%3D

Δημοσ.

όχι, τα φιδάκια είναι που ανάβεις και βρωμοκοπάει ο τόπος και άντε να ζαλιστεί κανά κουνούπι για λίγο, έτσι;

όχι, κάτι με κόλλα πρέπει να ήταν, ίδια λειτουργία με αυτά που βάζουν στα χωριά αλλά πιο τυποποιημένο και χρηστικό, πάνε χρόνια και δεν τα είχα χρησιμοποιήσει και ο ίδιος οπότε ψάχνω στα τυφλά αλλά πρέπει να υπάρχουν ακόμη

μπα, αν και δεν είμαστε συνομήλικοι και δεν ξέρω τι παίζει τώρα, στο στρατό συνήθως το κομμάτι κρέας το ψήνουν πολύ και λογικά δεν έχει κανένα πρόβλημα

εξαίρεση αν τύχεις σε στρατόπεδο που οι μύγες έχουν περάσει στα μαγειρεία ή στο χώρο εστίασης και δεν μπορείτε να διώξετε

εκεί ότι μείνει για λίγο έξω θα χει πρόβλημα εννοείται αλλά αυτό συμβαίνει σε χάλια ανεξάρτητες και ασυντήρητες υπομονάδες, φυλάκια κτλ, δύσκολο να το δεις στο κανονικό εστιατόριο στρατοπέδου, μεγαλύτερο πρόβλημα είναι οι άπλυτοι δίσκοι

μακριά από λουκάνικα μπλουμ εκτός αν είσαι καιρό στη μονάδα και δεις ότι δεν υπάρχει πρόβλημα

μακριά από σουπιές/καλαμάρια βραστά (τα βάζουν παντού, μακαρονάδες, ρύζι, σπανακόρυζο - τα τηγανητά δεν έχουν πρόβλημα) και γενικότερα αν μπορείς να τη βγάλεις με κψμ για μια μέρα, περίμενε να δοκιμάσουν οι υπόλοιποι το βραστό φαγητό

επίσης φρόντιζε όταν έχει τέτοια φαγητά εσύ να έχεις αδειάσει για τη μέρα αλλιώς δεν θα βρίσκεις λουτρό αρκετά πολιτισμένο για να πας, θα γίνεται της κακομοίρας

επίσης έλεγχος στο ψωμί για έντομα (αν έχει θα φαίνεται αμέσως στο εσωτερικό)

Δημοσ.

Προσωπικά απέφευγα κοτόπουλο, αυγά και λουκάνικα(καθαρτικό).Αν και απο 4 μονάδες που έτυχε και πέρασα, δεν αντιμετώπισα ή άκουσα προβλήματα σχετικά με το φαγητό.

Εγώ μόνο γκοτζίλα δεν έφαγα ποτέ. Όχι για λόγους αποφυγής αλλά στο ότι ποτέ δε μου κατσε καλά ότι μπορεί να είναι φαγώσιμο ένα κονσερβοποιημένο σαλάμι ψημένο στο φούρνο. Ουτε τα σκυλιά δεν το τρώγαν αυτό.

Κοτόπουλα, λουκάνικα, κρέατα όλα τα έτρωγα κανονικά και ποτέ δεν ακούστηκε κάτι για δηλητηρίαση.

Δημοσ.

Θα μου βγει σε καλό που είμαι ιδιότροπος στο φαγητό. :P .Από κρέας πχ τρώω μόνο χοιρινό,λουκάνικα και αλλαντικά δεν τρώω.

κψμ και άγιος ο θεός.

Δημοσ.

Απο γάλα την είχα πάθει. Κοιτάτε την ημερομηνία λήξεως γιατι ειναι τοσο στα @@ τους που δεν τσεκάρουν την ημερομηνία λήξεως πριν τα βγάλουν στα τραπέζια...

Θα μου βγει σε καλό που είμαι ιδιότροπος στο φαγητό. :P .Από κρέας πχ τρώω μόνο χοιρινό,λουκάνικα και αλλαντικά δεν τρώω.

κψμ και άγιος ο θεός.

αν σε στειλουν σε κανα φυλάκιο στη μέση του πουθενα, το μόνο φαι που θα έχεις προσβαση ειναι αυτο που θα σας φέρνουν με την κίνηση απο το στρατοπεδο...

Δημοσ.

κψμ και άγιος ο θεός.

Αν έχεις την οικονομική ευχέρεια όμως αυτό. Επίσης το ΚΨΜ έχει μόνο ξηρές τροφές,κρουασάν, τοστ και κρύα σαντουιτς .

Δημοσ.

Αυτά που δεν πετυχαίνουν οι μάγειρες είναι τα φασολάκια... τα υπόλοιπα είναι πολύ καλά, μακαρόνια με κιμά, κοτόπουλο, πίτσα, πατάτες τηγανιτές με λουκάνικα και πολλά άλλα, την Κυριακή τώρα το καλοκαίρι έχει και Παγωτό, καρπούζι άφθονο κτλ.. Μην φοβάσαι να δοκιμάσεις.. να κρίνεις αφού το δοκιμάσεις και να θυμάσαι ότι δεν είναι μουρλοί να σου σερβίρουν χαλασμένο φαγητό. 

Απαγορεύονται... τα φιδάκια. Να πάρεις από ένα φαρμακείο ένα σπρέι για τα κουνούπια ή αυτοκόλλητο τσιρότο με σιτρονέλα και άλλα έλαια.   

Αν έχεις την οικονομική ευχέρεια όμως αυτό. Επίσης το ΚΨΜ έχει μόνο ξηρές τροφές,κρουασάν, τοστ και κρύα σαντουιτς .

Και μερικές φορές ανάλογα την μονάδα το ΚΨΜ μπορεί να είναι καλύτερο και από το να βγεις έξω. Η αλήθεια είναι ότι σπανίζουν αυτά.. και ο Καψάς για να σου φτιάχνει καφέδες(άλλο Καψάς άλλο ΚΨΜ). Συνήθως τα ΚΨΜ ΔΕΝ δέχονται βερεσέ... κακό αυτό.

Δημοσ.

αν σε στειλουν σε κανα φυλάκιο στη μέση του πουθενα, το μόνο φαι που θα έχεις προσβαση ειναι αυτο που θα σας φέρνουν με την κίνηση απο το στρατοπεδο...

Νηστικός τότε :)

Δημοσ.

Κατ' αρχάς, δύσκολο να μην έχετε τη δυνατότητα να παραγγείλετε στο φυλάκιο.

Κατά δεύτερον, αν όντως δεν παίζει η δυνατότητα να παραγγείλετε, θα πεινάσεις αληθινά, όχι στα χαρτιά. Στα φυλάκια συνήθως δε σε στέλνουν για 1-2 μέρες.

• Like 1
Δημοσ.

Απαγορεύονται... τα φιδάκια. Να πάρεις από ένα φαρμακείο ένα σπρέι για τα κουνούπια ή αυτοκόλλητο τσιρότο με σιτρονέλα και άλλα έλαια.   

έχω τελειώσει στρατό πριν κάποιες δεκαετίες αλλά thnx!  :-) και όπως είπα δεν ψάχνω για φιδάκια αλλά για τις 'ταινίες', διάβασε λίγο πιο προσεχτικά  :-)

(βέβαια αμφιβάλλω πάρα πολύ αν απαγορεύονται τα φιδάκια αλλά για να το λες κάτι θα ξέρεις)

-

Αυτά που δεν πετυχαίνουν οι μάγειρες είναι τα φασολάκια... 

είναι αδύνατο να πετύχουν τα φασολάκια στο στρατό γιατί λόγω της συντήρησής τους χρειάζεται να βράζουν από το πρωί μέχρι το βράδυ

αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δημιουργούν πρόβλημα, ο φίλος ρωτάει τι να αποφεύγει για να μην του τύχει καμμιά γαστρεντερίτιδα, τα φασολάκια δεν έχουν κάτι

Δημοσ.

μια χαρά χρησιμοποιούσαμε εμείς πάντως ......

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...