Προς το περιεχόμενο

Στρατός

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Όπα παιδιά μη μου το αλλάξουνε έκοψα αναβολή 15 με 19 Ιουνίου δεν θυμάμαι ακριβώς και μου είπανε μπαίνεις Σεπτέμβρη μη με πείτε ότι πάω Νοέμβρη δεν θέλω έτσι :mad:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι μετατέθηκαν ΕΣΣΟ και πάνε σε αυτή του Νοεμβρίου. Για υπηρεσιακούς λόγους απ ότι λένε.

Κάτσε να δεις που θα αναγκαστούν να μεταθέσουν ξανά την ΕΣΣΟ.. αν ο Τσίπρας προκηρύξει εκλογές στις 8 Νοέμβρη.. τότε θα πάνε τουλάχιστον μια εβδομάδα πίσω οι νεοσύλλεκτοι. ή εκτός και αν το έκαναν επίτηδες και έχουμε εκλογές τέλη Οκτώβρη.. θα δείξει. Πάντως σχετικό με τις εκλογές είναι...

Παρουσιαστικα 2 μαρτιου εξ αναβολης.ειχα κανει και 5 μερες μεγαλο πευκο,28οκτοβρι μ ηρθε χαρτι οτι απολιομαι μαζι με το 8μηνο που δικαιουμαι...το θεμα ειναι ποτε ερχετε η μεταθεση???31 κλεινω 5μηνες και απο το πρωτο γραφειο μου ειπανε θα ειναι εδω...

Έχουν έρθει οι μεταθέσεις.. ρώτησε το πρώτο γραφείο γιατί από την Τετάρτη αρχίζουν να φεύγουν οι πρώτοι. Στο 5μηνο είναι υποχρεωτική πλέον η μετάθεση, δεν υπάρχουν παραμένοντες, υπάρχει διαταγή γι αυτό.

Κάτσε να δεις που θα αναγκαστούν να μεταθέσουν ξανά την ΕΣΣΟ.. αν ο Τσίπρας προκηρύξει εκλογές στις 8 Νοέμβρη.. τότε θα πάνε τουλάχιστον μια εβδομάδα πίσω οι νεοσύλλεκτοι. ή εκτός και αν το έκαναν επίτηδες και έχουμε εκλογές τέλη Οκτώβρη.. θα δείξει. Πάντως σχετικό με τις εκλογές είναι...

Για Σεπτέμβριο δεν ακούγονταν εκλογές, που νομίζω πιο πολύ κολλάει με τις ημερομηνίες. Κι εγώ κάτι τέτοιο υποψιάζομαι πάντως. Το 2013 έκοψα την αναβολή αρχές Ιουλίου και τους ζήτησα να μπω Σεπτέμβρη, μπήκα κανονικά. Τώρα μου φαίνεται περίεργο να έχουν πληρότητα.

Με εμενα τι θα γινει; θα παω τελικα Σεπτεμβρη ή οχι;   για να ξερω τι θα κανω αν ειναι σιγα σιγα πρεπει να παρω τα πραγματα του στρατου, αν και δεν υπαρχει αρκετο χρημα κατι θα κανω

Ερωτηση γίνεται σε συνέντευξη για δουλεία να σου ζητήσουν το χαρτί ότι έχεις εκπληρώση την θητεία σου? (εχω 2 χρόνια ακόμα αναβολή και δεν έχω σκοπό να μείνω στην δουλεία για τόσο πολύ)

"Θέρισε" νεοσύλλεκτους στο Ναύπλιο η γαστρεντερίτιδα! Πόσοι νοσηλεύονται

Κρούσματα ιογενούς γαστρεντερίτιδας στο Κέντρο Εκπαίδευσης Μηχανικού στο Ναύπλιο. Σύμφωνα με πηγές του ΓΕΣ τις βραδυνές ώρες της Παρασκευής 24 Ιουλίου 2015, εμφανίσθηκε κρούσμα ιογενούς γαστρεντερίτιδας σε στρατιώτη του Κέντρου Εκπαιδεύσεως Μηχανικού (ΚΕΜΧ) στο Ναύπλιο. Η κατάσταση του στρατιώτη αντιμετωπίσθηκε άμεσα από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Κέντρου, πλην όμως τα κρούσματα κατά το Σαββατοκύριακο αυξήθηκαν, ο αριθμός των οποίων ανήλθε στα 26.

Τα περιστατικά αντιμετωπίσθηκαν τόσο από το προσωπικό του ΚΕΜΧ όσο και από τα Γενικά Νοσοκομεία Ναυπλίου και Άργους, όπου έγιναν οι απαιτούμενες ιατρικές εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση της υγείας των στρατιωτών δεν είναι ανησυχητική.

Παράλληλα, στο ΚΕΜΧ μετέβη κλιμάκιο ιατρών από το 401 ΓΣΝΑ (παθολόγος και γαστρεντερολόγος) και υπάρχει ετοιμότητα, εφόσον απαιτηθεί, να γίνει άμεση διακομιδή των ασθενών στο 401 ΓΣΝΑ.

Οι στρατιώτες νοσηλεύονται στο αναρρωτήριο του Κέντρου και σε ειδικά διαμορφωμένο θάλαμο, τους χορηγείται φαρμακευτική αγωγή και ειδική δίαιτα, ενώ η κατάστασή τους βελτιώνεται συνεχώς.

http://www.onalert.gr/stories/therise-neosyllektous-sto-nauplio-i-gastrederitida/43921

μια φορά μου έχω πάθει γαστρεντερίτιδα στη ζωή μου και αυτή ήταν στον στρατό...

Ότι επαθαμε και την Αγία Βαρβάρα. Ευτυχώς Άγιο είχα (του χρωστώ μια λαμπάδα)!!!!!!!!!!!!

• Super Moderators

έπαθαν 3-4 άτομα σε μάς, ευτυχώς την είχα γλυτώσει...

Ερωτηση γίνεται σε συνέντευξη για δουλεία να σου ζητήσουν το χαρτί ότι έχεις εκπληρώση την θητεία σου? (εχω 2 χρόνια ακόμα αναβολή και δεν έχω σκοπό να μείνω στην δουλεία για τόσο πολύ)

Το ρωτάνε, αλλά δείξε το χαρτί της αναβολής σου.

• Like 1

Καλά έτσι όπως είναι το ιατρείο του Ναυπλίου λογικό.. Ο ένας πάνω στον άλλο. 20 άτομα σε ένα πολύ μικρό χώρο, οπότε τι περιμένεις, 1 να έχει τελειώσε

Και μένα με είχαν ακυρώσει για την εσσο Σεπτεμβρίου(είχα κόψει αναβολή 25-6) και με είχαν μεταφέρει στου Νοεμβρίου,αλλά μπήκα μόλις τώρα  στο site που βάζεις τα στοίχεια για την κατανομή και λέει ότι Είστε υπόχρεος για κατάταξη Στρατό Ξηράς με την 2015 Ε΄ ΕΣΣΟ (Σεπτέμβριος) πλην όμως δεν έχουν οριστικοποιηθεί ακόμη η ημερομηνία και το κέντρο υποχρέωσης κατάταξης.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...