panos2171 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Τιμητική θα πάρεις για το κάτι παραπάνω και όχι για τις κλασσικές αγγαρείες. Αν πχ αναλάβεις το χορτοκοπτικό, το ΚΨΜ, ΚΨΑ, κανα βάψιμο, σοβάτισμα ίσως τσιμπίσεις κάτι. Επίσης μπορεί να παίξει τιμητική από ανώτερο, επισκέπτη στη μονάδα. Πχ υπήρξε περίπτωση που πήρε τιμητική επειδή ήταν ο μόνος που παρουσιάστηκε δυνατά σε στρατηγό. Στη δική μου μονάδα σε ταξιαρχική επιθεώρηση έδωσε ο ταξίαρχος 5 μέρες σε στρατιώτη επειδή από όσους ρώτησε (και ΕΠΟΠ μέσα) ήταν ο μόνος που ήξερε τον όρκο και πήρε και άλλες πέντε από το διοικητή.
Pablo_Hasan Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Πρέπει να είσαι σωστός για να σου δώσουν τιμητικές.. έτσι πάρε 2-3 ημέρες αυτά πλέον δεν υπάρχουν. βοήθησε τους, για να σε βοηθήσουν.. συν Αθηνά και χείρα κίνει. αν πέσεις σε τίποτα βυσματογλύφτες θα φας εσύ όλο το παλούκι και οι άλλοι θα πέρνουν τις αδειούλες με ένα τηλεφώνημα, θα απολύθείς απο την σκοπιά και θα σου δώσουν το απολυτήριο απο την πίσω πόρτα του διοικητηριου ενώ ο δίκας θα έχει καλέσει τα βύσματα στο γραφείο του να τα αποχαιρετήσει...
PC_MAGAS Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 H απλά πας ΕΛΔΥΚ. Έχεις 15 Τιμιτικές de facto.
Pablo_Hasan Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 ΠΕΛΑΑΑΑΤΕΣ ΜΟΥ!!!! Ω ναι! Το στρατόπεδο Περισσάκη, αεροδρόμιο της Αεροπορίας Στρατού στο Στεφανοβίκειο, ενόψει δημοψηφίσματος είναι σε επιφυλακή και ταυτόχρονα υπό διάλυση. Εβδομάδα ολόκληρη οι φαντάροι είμαστε μέσα χωρίς έξοδο ή έστω ένα υπηρεσιακό σημείωμα και όλα αυτά γιατί το πελατειακό σύστημα ακόμη και υπό τον «άτεγκτο» Πάνο Καμμένο καλά κρατεί. Και αυτή είναι μόνο η αρχή. Τα βύσματα παίρνουν τιμητικές άδειες είτε διότι «προσφέρουν» στη μονάδα είτε διότι κάνουν δωρεές κλιματιστικών, υπολογιστών, φωτοτυπικών μηχανημάτων ή και χορτοκοπτικών μηχανημάτων. Όσο πιο ακριβό το δώρο τόσο πιο πολλές μέρες τιμητική άδεια, φτάνοντας έως και τον επικό αριθμό των 5 μηνών τιμητικής άδειας!!! Σύμφωνα με τις καταγγελίες των συναδέλφων η κατάσταση στη μονάδα είναι τραγική. Πλέον δεν έχουμε στρατιώτες για να καλυφθούν οι υπηρεσίες. Σε περίοδο όπου οι θερμοκρασίες το μεσημέρι είναι επικίνδυνες για την υγεία των φαντάρων από 35 και άνω, αν όχι σταθερά 40άρια, αντί οι σκοπιές να μειωθούν ή να συγχωνευθούν, το πρωί σε χρόνο που το στρατόπεδο είναι ζωντανό και με μεγαλύτερη παρουσία όλων των κατηγοριών προσωπικού, παραμένουν σταθερές. Η μονάδα έχει ελλιπές δυναμικό στρατιωτών εξαιτίας των «τιμημένων» ή των αδειούχων απόλυσης με αποτέλεσμα τα ίδια και τα ίδια άτομα να κάνουν συνεχώς και επί σειρά ημερών το σύνολο των υπηρεσιών και εργασιών του στρατοπέδου. Ταυτόχρονα, οι ΕΠ.ΟΠ. είναι ουσιαστικά απόντες από οποιοδήποτε καθήκον τους αφού δεν κάνουν υπηρεσίες. Το πρωί μπαίνουν και το μεσημέρι φεύγουν, επιβαρύνοντας μια ήδη άδικη και βεβαρημένη κατάσταση. Και τέλος οι αξιωματικοί «αδυνατούν» να αντιμετωπίσουν την κατάσταση, πρώτα ανταλλάσουν τιμητικές και ύστερα σηκώνουν τα χέρια ψηλά Αλλά δεν πειράζει, ας όψεται το κλιματιστικό και οι πελάτες μας! http://diktiospartakos.blogspot.de/2015/07/t_20.html οι καραβανάδες έχουν εμπορευματοποιήσει τις άδειες, αφοσον δεν ύπάρχει κανένας έλεγχος κάνουν ότι γουστάρουν, δέχονται "δωρεές" προκειμένουν να δώσουν άδειες. Στην ουσία η θητεία ειναι εξαγοράσιμη, αλοιμονο σε όποιον δεν έχει βύσμα ή λεφτά...
dacourt Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 αν πέσεις σε τίποτα βυσματογλύφτες θα φας εσύ όλο το παλούκι και οι άλλοι θα πέρνουν τις αδειούλες με ένα τηλεφώνημα, θα απολύθείς απο την σκοπιά και θα σου δώσουν το απολυτήριο απο την πίσω πόρτα του διοικητηριου ενώ ο δίκας θα έχει καλέσει τα βύσματα στο γραφείο του να τα αποχαιρετήσει... Αυτά θα συμβαίνουν παντού και πάντοτε. οι εξαιρέσει είναι..
Pablo_Hasan Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Ναι, καλά οι εξαιρέσεις είναι, αυτό ελπίζουν όλοι πριν πάνε...
nexus5 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Παρουσιαστικα 2 μαρτιου εξ αναβολης.ειχα κανει και 5 μερες μεγαλο πευκο,28οκτοβρι μ ηρθε χαρτι οτι απολιομαι μαζι με το 8μηνο που δικαιουμαι...το θεμα ειναι ποτε ερχετε η μεταθεση???31 κλεινω 5μηνες και απο το πρωτο γραφειο μου ειπανε θα ειναι εδω...ξερει κανεις αν οι εξ αναβολησ περνουνε νωριτερα μεταθεση απο τουσ κανοβικουσ 8μηνους..κανονικος οκταμηνοσ πχ παρουσιαστηκε 10μαρτιου ...καπιοσ που να ξερει σιγουρα αν γντε να απαντηση,τ πρωτο γραφειο μου ειπε 31 σε εναν φιλο αργησε 1μηνα ομως... Μια και διαβασα τιμιτηκες,πειρα 2μερες για 3σ ωρες κολληομενω.και μια επειδη πιγα εναν καφε!!ειναι αναλογα και τα στελεχη και ποσο σωστος εισαι απεναντη σου,αστους μα σε γνορισουνε μν κανεισ τν βλακα η τωμ λουφαδορο και οτν παλιωσεις ζητασ και σ δεινουνε
revolver1990 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Είναι κανείς που να μπαίνει Σεπτέμβρη και να του το έχουν πει?Γιατί άκουσα ότι κάποιοι που έκοψαν την αναβολή τους εμπρόθεσμα για Σεπτέμβρη πήγανε Οκτώβρη.
panos2171 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Ναι μετατέθηκαν ΕΣΣΟ και πάνε σε αυτή του Νοεμβρίου. Για υπηρεσιακούς λόγους απ ότι λένε.
_linuslost_ Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 <p>Είναι κανείς που να μπαίνει Σεπτέμβρη και να του το έχουν πει?Γιατί άκουσα ότι κάποιοι που έκοψαν την αναβολή τους εμπρόθεσμα για Σεπτέμβρη πήγανε Οκτώβρη. </p> Εμένα μ έστειλαν οτι μπαίνω Νοεμβρίο ως υπεραριθμος... Κανονικά Σεπτεμβρίο ήταν να μπω.
revolver1990 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Εμένα μ έστειλαν οτι μπαίνω Νοεμβρίο ως υπεραριθμος... Κανονικά Σεπτεμβρίο ήταν να μπω. Πότε την έκοψες?Εγώ μέσα Ιούνη.Τους έστειλα σήμερα mail ...ελπίζω να μπω Σεπτέμβρη.
_linuslost_ Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Εμένα μ έστειλαν οτι μπαίνω Νοεμβρίο ως υπεραριθμος... Κανονικά Σεπτεμβρίο ήταν να μπω.Πότε την έκοψες?Εγώ μέσα Ιούνη.Τους έστειλα σήμερα mail ...ελπίζω να μπω Σεπτέμβρη.Εγώ την έκοψα μετά τις 25 Ιουνίου... 1
j0hnn1e Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Μέχρι 23 Ιουνίου (όσοι έκοψαν αναβολή) πάνε Σεπτέμβριο. Από 24 πάνε Νοέμβρη, έτσι μου έχουν πει φίλοι που την έκοψαν και τους ήρθε το χαρτί. Αν έχεις βύσμα και πιο μετά να την κόψεις μπαίνεις Σεπτέμβρη 1
tz3s Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 εγω ξερω οτι εκοψαν πααρααα πολυ αναβολη και οτι δεν εχουν την δυνατοτητα να τους παρουν ολους τωρα.. για αυτο και γινεται ολο αυτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις