panos0100 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 παντως επειδη η καμερα ειναι πολυ παλια αναγκαστικα για να εχω καποιες φωτογραφιες να θυμαμαι θα πρεπει καποιος να βγαλει, στο κεντρο ποτε παω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilya Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Γιατι πρεπει να χεις απο το κεντρο μετα απολυεσες δεν θα φορας τα χακι??? Ποτε δεν το κατάλαβα αυτο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos0100 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Όλοι βγαίνουνε φωτογραφίες δεν ξέρω ας ήταν ένας να πάει στον <<σύγχρονο>> πλέον στρατό και να μην βγει φωτογραφία, όλοι μα όλοι βλέπω ότι τραβάνε φωτογραφίες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tz3s Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Σε εμας (αυλώνα) τα αρχ..α (οι φωτογραφοι), λενε πριν μπουμε για φωτογραφιες : Παιδια, οι βασικες που χρειαζεστε ειναι δωρεαν, απο εκει και πέρα καθε κλικ ειναι 5ευρω. Οσοι δεν την ψιλιαστηκαν εφυγαν με 20αρικο. Σου ελεγε παρε ποζα ετσι και ετσι και ετσι και σε εβγαζε 3-4 κλικ τα οποι στα χρεωνε εννοειται επιτοπου. Οσο για τα κινητα που λετε και φωτογραφιες, αστεια πραγματα.. Δεν ασχολειται κανεις σε αναγκαζουν να πληρωσεις? Δεν καταλαβα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j0hnn1e Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δεν σου λενε η καθε φωτογραφια που θα αγορασεις ειναι 5 ευρω αλλα οτι το καθε κλικ που κανει η καμερα ειναι 5 ευρω. Φραστική απατη για να σου πουν μεν οτι σε προειδοποιησαν και να σου πουλησουν την φωτογραφια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δεν σου λενε η καθε φωτογραφια που θα αγορασεις ειναι 5 ευρω αλλα οτι το καθε κλικ που κανει η καμερα ειναι 5 ευρω. Φραστική απατη για να σου πουν μεν οτι σε προειδοποιησαν και να σου πουλησουν την φωτογραφια Τους πληρώνεις με το ίδιο νόμισμα. Τους λες ότι μπορούν να τα κρατήσουν από τον μισθό σου (ναι, τα 8 ευρώ και κάτι ψιλά μου σου δίνουν μηνιάτικο στον στρατό). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 χρεώνουν το "κλικ" σε ψηφιακή φωτογραφική? θεούληδες... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tz3s Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 και δηλαδη αμα τους πεις δεν σου δινω τιποτα/δεν εχω τιποτα, τι θα γινει?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos0100 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 μισο λεπτο ρε παιδια αν δεν βγεις καλος πρεπει να την παρεις θες δεν θες; και στο κατω κατω ειναι πολυ ακριβες, τι δηλαδη επειδη ειναι στρατος; τοσο πολυ δεν κανουν ουτε στον γαμο που ειναι και φουλ hd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 και δηλαδη αμα τους πεις δεν σου δινω τιποτα/δεν εχω τιποτα, τι θα γινει?? Τίποτα. Με το που πάρεις τις παραλλαγές και ντυθείς στα χακί πας για φωτογραφία ταυτότητας. Εκεί είναι που σε βάζουν μετά στο ''σκηνικό'' για να βγάλεις τις αναμνηστικές. Εμείς είχαμε και αυτό με την καρδούλα (φαντάζομαι και στα άλλα κέντρα). Αφού βγάλεις σου λένε πλήρωσε. Πολλοί την πάτησαν και δώσαν το 20αρικο. Εγώ έκανα πως δεν έχω πάνω μου λεφτά οπότε μου είπαν ότι ούτως η άλλως ο φωτογράφος θα γυρνάει οπότε θα τις πάρω από εκεί. Ποτέ δεν τις πήρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Μετά το κέντρο η οποιαδήποτε μεταφορά σε μονάδα γίνεται από τον ίδιο τον στρατό ή πρέπει και εκεί να πάμε μόνοι μας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j0hnn1e Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 χρεώνουν το "κλικ" σε ψηφιακή φωτογραφική? θεούληδες... Θεωρητικα ειναι λεκτικο τρικ, αν σου πει "η καθε φωτογραφια ειναι 5 ευρω" και σου πει "ελα να βγαλουμε αλλη μια", λες οχι και την κανεις. Αλλα λεγοντας σου "καθε κλικ χρεωνεται" σου λεει (αμεσως αφου βαζει τη δωρεαν) παρε αυτη την ποζα, κλικ - 5ευρω, ελα και απο εδω, κλικ-5ευρω και δηλαδη αμα τους πεις δεν σου δινω τιποτα/δεν εχω τιποτα, τι θα γινει?? Δεν ξερω, δεν καθησα να ασχοληθω, εβγαλα τις δωρεαν και εφυγα. Πιθανως να σου πουνε να δανειστεις απο καποιον εκει. Μετά το κέντρο η οποιαδήποτε μεταφορά σε μονάδα γίνεται από τον ίδιο τον στρατό ή πρέπει και εκεί να πάμε μόνοι μας? Αναλογα που θα πας. Παραμεθωριο-νησια-επαρχια συνηθως με πουλμαν η με πλοιο ολοι μαζι (με εξοδα στρατου). Αν εισαι αθηνα, σου λενε παρε το φυλλο πορειας και κοψε το λαιμο σου πηγαινε μονος σου. Εαν σου πουν "θα σε παμε φρουραρχειο και θα σε μαζεψει η μοναδα απο εκει" κλαφτα χαραλαμπε. Οσοι πηγαν φρουραρχειο περιμεναν απο τις 11-12 μεχρι τις 20 00 - 21 00 για να τους πουν οτι η μοναδα δεν θα τους μαζεψει και βρειτε τροπο να πατε σπιτια σας.Οποτε αν εισαι αθηνα βρισκεις ενα τροπο να πας μονος σου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dacourt Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Μετά το κέντρο η οποιαδήποτε μεταφορά σε μονάδα γίνεται από τον ίδιο τον στρατό ή πρέπει και εκεί να πάμε μόνοι μας? Θα πάρεις μια κατάσταση επιβίβασης ανάλογα με την μετάθεση, αν πας στον Έβρο θα σου δώσουν σιδηροδρομικώς 2η Θέση, αν πας σε νησί με πλοίο(αεροπλάνο ξέχνα το). Είναι δωρεάν.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Όπου και να πας τα έξοδα είναι του στρατού. Το μεταφορικό μέσο εξαρτάται από το μέρος. Από Θήβα πχ για Έβρο τραίνο και από κει μάλλον έρχεται καναδέζα, steyer ή κανά βανάκι στο τσακίρ κέφι και πάει φρουραρχείο. Έπειτα πάλι με καναδέζες γίνεται το μοίρασμα στις μονάδες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FreakBoy Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Αν κοψω την αναβολη αυτον τον μηνα μπαινω Νοεβρη ετσι;;;Επειδη εχω αποφασισει να δηλωσω Κυπρο ειτε Ελδυκ ειτε 35μκ γενικα πως ειναι εκει τα πραγματα;;Εχω ακουσει πως οι εγκαταστασεις και οι συνθηκες ειναι πολυ καλυτερες απο τα στρατοπεδα στην ελλαδα αν και η 35 εχει μεγαλο ''αγγουρι'' απο εκπαιδευση κτλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις