Προς το περιεχόμενο

Στρατός

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

να σε ρωτήσω έχω ένα παλιό κινητό με κάμερα το w200 θα μου σπάσουν την κάμερα; λέω να πάρω αυτό μαζί μου επίσης όταν πάω εκεί πέρα θα πάρω και το όπλο μαζί μου;  ξέρεις τι ακριβώς χρειάζεται να αγοράσω γιατί δεν έχω καθόλου λεφτά οποτε όσο γίνεται τα απαραίτητα και τα ποιο φτηνά, φεύγω τον Σεπτέμβρη

επισης εγραψα στο χαρτι οτι ειμαστε ανεργοι για καμια μεταθεση στον τοπο μου (θεσσαλονικη) μετα απο ποσες μηνες μπωρο να ζητησω; μου ειπαν οτι γινεται κανονικα αλλα δεν καταλαβα ποτε ακριβως

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

http://www.skroutz.gr/s/2119391/Samsung-E1200.htmlΔες το 5ο σχολιο. Για μενα παρε ενα τετοιο φθηνο κινητο με Ραδιο και φακο και εισαι αρχοντας. Οσο για χρηματα εχε μαζι σου λιγα χρηματα ή αν εχεις χρεωστικη καρτα παρε αυτη,που ακομα και αν στην κλεψουν την κλειδωνεις επι τοπου και βγαζεις αλλη. 

Η μεταθεση αν δικαιουσαι και εισαι κανονικη 9μην ειναι στους 2-3τελευταιους μηνες της θητειας σου νομιζω.

γιατι τοσο πολυ πειραζει η καμερα;  επισης με τι μπωρο να φυγω; με λεωφορειο ή με τρενο; τι ειναι αυτο το φυλλο πορειας που λενε;

Για αεροπορια απο οσο ξερω μονο με μεσο πανε 

Είμαι στην περιοχή της 111 ΠΜ , όσα παιδιά δηλώσαν αεροπορία απο τη γενιά μου έχουν καταταχθει (το 95% τουλαχιστον) μαζι και εγώ ... Δεν έπαιξε μέσο ούτε απο έμενα ούτε απο πολλά παιδιά που ρώτησα , δεν ξέραμε καν οτι θα γινει η κατανομή τόσο γρήγορα (μέσω stratologia.gr την ειδαμε) ... Οπότε η απλά ήταν όλη η περιοχή κωλόφαρδη ή παίχτηκε διαταγή απο μέσα να μπουν όλα τα παιδιά ..

Δεν έχω ιδέα , το μόνο που ξέρω είναι ότι όταν έρθει η ώρα θα ειμαι αεροπορία  :-D

Εγω παλι εχω ατομο απο την σχολη μου που μπηκε τον Νοεμβριο που μας περασε(ειναι κοινως ακομα μεσα διπλα στο σπιτι του)και αυτος και αλλοι 2 γνωστοι του που ειχαμε βγει για καφε μου ειπαν οτι μπηκαν με μεσο,αρχικα για να μπουν αεροπορια και μετα για να παμε κοντα στο σπιτι τους. Τωρα για το τι ισχυει τι να σου πω και εγω παλια ειχα δηλωσει ναυτικο(που ηταν και παραπανω μηνες τοτε)και τελικα με βαλανε πεζικο....

Αεροπορια & Ναυτικο ειναι περιορισμενες θεσεις, κυριως βυσματικες ελαχιστες "τυχαιες" για τα ματια του κοσμου.

Καμερα και κινητο αν πεις οτι δεν εχεις κινητο πανω σου και το εχεις στην τσεπη δεν θα ασχοληθει κανεις.

Οτι φαρμακα εχετε μειζον σημασιας να τα δηλωσετε στο Ιατρο.

Ντεπον κλπ κλπ στην τσεπη ή σε καμια καβατζοθηκη γιατι κατα πασα πιθανοτητα θα σας τα κρατησουν.

κινητο με καμερα,ειναι αναλογα σε τι στρατοπαιδο θα κατσεις,αυλωνα που ειμουνα κανεις δεν μου ειπε τιποτα!!τωρα κομμοτηνη παλι κανεις δεν μου λεει τιποτα,χαλαρα περναω μπροστα τους και κανεις δν λεει τιποτα,ειναι αναλογοσ σε αν κατσεις σε κομπλεξικους και βλακες,γιατν ακριβια ποτε μν το εχεις σε υπιρεσια μαζι σου γτ εκει σιγουρα θα φας καμπανα! μεχρι και ταμπλετ εχουνε φερει,η λαπτοπ!!

και αραζουμε με τα στελεχη και βλεπουμε καμια τσοντα χαχαχχαχαχαχ

παιδιά να ρωτήσω κάτι εάν με καλέσουν για αεροπορία ή ναυτικό θα κάνω 12 μήνες;  δηλαδή γιατί να είμαι η εξαίρεση τόσες γενιές όλες στρατό ξηρά πήγαν εγώ γιατί να πάω θάλασσα; αυτό άκουσα ότι μπορεί να γίνει και στην σειρά μου γι αυτό

λπν κανεις 12μηνο αν εισαι διπλα στο σπιτι σου!!δλδ πχ μενεις αθηνα και εισαι στρατοπαιδο αττικης,,,9 κανεις αν εισαι παραμεθοριο δλδ αν μενεις αθηνα αλλα αυτοι σε στυλουνε πχ θεσσαλονικη!!αν σου κατσει ναυτικο θα κανεις ζωαρα!

Κανονικά πουθενά δεν επιτρέπεται κινητό με κάμερα απλά εξαρτάται από την ανοχή τους. Στη Θήβα πχ βγάζαν φωτογραφίες με τα όπλα μπροστά στον ανθλγο, το μόνο τους έλεγε ήταν διακριτικά και κάπως γρήγορα μην έρθει κανάς περίεργος ανώτερος. Στη ΣΠΒ και εκεί δεν αφήναν αλλά ποτέ δεν υπήρξε φαινόμενο παρατήρησης για κινητό με κάμερα. Μάλιστα ένας πολύ αυστηρός ανθλγος μας έλεγε ότι οκ αφού βγάζετε που βγάζετε τουλάχιστον να μη φαίνονται εγκαταστάσεις εξοπλισμοί.

Στην Κομοτηνή είχαν βγάλει μια διαταγή ώστε ακόμα και τα στελέχη να μην κυκλοφορούν με κινητό με κάμερα γιατί ένας πανέξυπνος ΔΕΑ είχε βιντεοσκοπήσει βολές με G3 και τις ανέβασε στο fb.  . Όπως διαβάστηκε φυσικά έτσι γράφτηκε στα @@ όλων και φυσικά δεν ίσχυσε τίποτα. Το θέμα είναι να υπάρχει διακριτικότητα.

Κομοτηνή σε ποια μονάδα είσαι; 211ΕΜΑ;

Συνήθως στα κέντρα δεν επιτρέπουν κινητά με φωτογραφική και αυτό για να μην χάσει ποσοστά ο φωτογράφος που συνεργάζεται το στρατόπεδο.

Ούτε μια φωτογραφία δεν πήρα από τους απατεώνες. 5 ή 10€ τη μια είχαν αν θυμάμαι καλά.

Εγώ δεν ξέρω αν θα έπαιρνα ή αν δεν θα έπαιρνα, αλλά ατύχησα γιατί εκείνη την ώρα που ήρθε ο φωτογράφος έλειπα σε αγγαρείες και φωτογραφήθηκε όλος ο θάλαμος και έλειπα μόνο εγώ. Έτσι δεν μπήκα καν στον κόπο να ρωτήσω για αντίγραφο της φωτογραφίας.

αντε ωραια δεν το ηξερα οτι εχει και φωτογραφο ο στρατος, αρα θα βγω φωτογραφια  τελεια,  αρα δεν θα χρειαστει να βγαλω απο το σαπιο γιατι βγαζει με αναλυση 1mpixel   5 και 10Ε  ειναι ακριβες πολυ, αλλα αν παρω μια να την εχω, αντε 8 βδομαδουλες μεινανε :-D

Σε εμας (αυλώνα) τα αρχ..α (οι φωτογραφοι), λενε πριν μπουμε για φωτογραφιες : Παιδια, οι βασικες που χρειαζεστε ειναι δωρεαν, απο εκει και πέρα καθε κλικ ειναι 5ευρω. Οσοι δεν την ψιλιαστηκαν εφυγαν με 20αρικο.

Σου ελεγε παρε ποζα ετσι και ετσι και ετσι και σε εβγαζε 3-4 κλικ τα οποι στα χρεωνε εννοειται επιτοπου.

Οσο για τα κινητα που λετε και φωτογραφιες, αστεια πραγματα.. Δεν ασχολειται κανεις

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...