dionisis1925 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 ναι αλλά εισαγωγή σημάινει να είσαι "ασθενής" στο νοσοκομείο για τουλάχιστον μια μέρα δεν πας στην γράφουν και φεύγεις, μόνο αν έχεις βύσμα... Είχα πάθει πνευμονία είχα πάρει 10 ημέρες αναρρωτική και την τελευταία είχα επανεξέταση στο 401,δεν είχα απολύτως τίποτα,μπήκα μέσα είπα πως έχω μερικούς πόνους στην κοιλιά,ξαφνικό πρόβλημα με δυσκοίλια και με έκαναν εισαγωγή 5 ημέρες,εννοείται πως δεν έτρωγα τους φιδέδες που μου έδιναν,πίτσες το βράδυ και άραγμα στην πύλη με τους σκοπούς. Πήρα άλλες 10 ημέρες αναρρωτική και όλα καλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jethro Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Μπορεις να παρεις την αναρρωτικη αδεια στο σπιτι σου αρκει να βρισκεται η μοναδα που υπηρετεις και στο σπιτι σου στον ιδιο τοπο. Προσοχη μην πατε να το παιξετε αρρωστοι παρασκευη, γιατι θα γινει εισαγωγη για μια εργασιμη ημερα, αλλα μεσολαβει σ/κ οποτε καθεστε μεσα πσκ και βγαινεται Δευτερα. Οποτε την μπινια καθημερινες εκτος παρασκευης. Παλιολουφαδοροι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dionisis1925 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Εγώ απλά πήρα το αίμα μου πίσω,με είχε βγάλει ο γιατρός του ΣΤΕΠ με 39 πυρετό ελεύθερο ένοπλων υπηρεσιών και τα καρναβάλια με είχανε βάλει θαλαμοφύλακα 18:00-21:00 και 03:00-06:00..και χειροτέρεψα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Όταν έκανα γάτος στο 414 δεν μπορείς να φανταστείς πόσα στελέχη ερχόντουσαν για εικονική εισαγωγή κι αναρρωτική Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jethro Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Εγώ απλά πήρα το αίμα μου πίσω,με είχε βγάλει ο γιατρός του ΣΤΕΠ με 39 πυρετό ελεύθερο ένοπλων υπηρεσιών και τα καρναβάλια με είχανε βάλει θαλαμοφύλακα 18:00-21:00 και 03:00-06:00..και χειροτέρεψα. Την επομενη μερα παραπονουμενος επρεπε να βγεις στην αναφορα ή αν δεν ηθελες να το πεις στην αναφορα, να το ελεγες στον Ιατρο της μοναδας. Και οχι δεν θεωρειται ρουφιανια η υγεια στρατευσιμου ειδικα με υψηλο πυρετο Ε δεν ειναι κανα κρυφο Have used that card many times Όταν έκανα γάτος στο 414 δεν μπορείς να φανταστείς πόσα στελέχη ερχόντουσαν για εικονική εισαγωγή κι αναρρωτική Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Πέρα από τα άτομα που είχαμε μέσα για να πάρουν αναρρωτικές μακράς διαρκείας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jethro Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Ε τα ΕΠΟΠ/ΕΜΘ κατεχουν τα πρωτεια σε τετοια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 ΕΜΘ indeed... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dionisis1925 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Την επομενη μερα παραπονουμενος επρεπε να βγεις στην αναφορα ή αν δεν ηθελες να το πεις στην αναφορα, να το ελεγες στον Ιατρο της μοναδας. Και οχι δεν θεωρειται ρουφιανια η υγεια στρατευσιμου ειδικα με υψηλο πυρετο Ε δεν ειναι κανα κρυφο Have used that card many times Υπάρχει μια μικρή λεπτομέρεια , δεν μπορούσα να σηκωθώ το πρωί , ψηνόμουν από τον πυρετό,με έβαλαν 2 σειρές στην καναδέζα και με πήγανε στο στρατιωτικό νοσοκομείο εκεί η διάγνωση έδειξε , λοίμωξη αριστερού βρόγχου αν θυμάμαι καλά,4 ημέρες με 40 πυρετό η αντιβίωση δεν,μετά ενδοφλέβια και κάπου εκεί ηρέμησα,αλλά ήτανε εφιαλτικό,για αυτό και προτίμησα να το "παίξω" άρρωστος την δεύτερη φορά για να πάρω το αίμα μου πίσω,ήτανε και Πάσχα..με νιώθει νομίζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jethro Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Υπάρχει μια μικρή λεπτομέρεια , δεν μπορούσα να σηκωθώ το πρωί , ψηνόμουν από τον πυρετό,με έβαλαν 2 σειρές στην καναδέζα και με πήγανε στο στρατιωτικό νοσοκομείο εκεί η διάγνωση έδειξε , λοίμωξη αριστερού βρόγχου αν θυμάμαι καλά,4 ημέρες με 40 πυρετό η αντιβίωση δεν,μετά ενδοφλέβια και κάπου εκεί ηρέμησα,αλλά ήτανε εφιαλτικό,για αυτό και προτίμησα να το "παίξω" άρρωστος την δεύτερη φορά για να πάρω το αίμα μου πίσω,ήτανε και Πάσχα..με νιώθει νομίζω Σε τετοια περιπτωση κανονικα φτανει μεχρι και ΕΔΕ, στο θεμα υγειας να πανε να $#%# ολοι οτι και να σου πουν οσο και τραμπουκισμος να πεσει γιατι λιγο να τσινισεις θα τα μαζεψουν, κανεις δεν θα παρει την ευθυνη για θεμα υγειας ασθενη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dionisis1925 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Ναι,δυστυχώς τότε δεν πήγα όσο προετοιμασμένος και διαβασμένος θα έπρεπε,γιατί μερικοί κομπλεξικοί το αξίζουν τέτοιο μαμήσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos0100 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 παιδιά να ρωτήσω κάτι εάν με καλέσουν για αεροπορία ή ναυτικό θα κάνω 12 μήνες; δηλαδή γιατί να είμαι η εξαίρεση τόσες γενιές όλες στρατό ξηρά πήγαν εγώ γιατί να πάω θάλασσα; αυτό άκουσα ότι μπορεί να γίνει και στην σειρά μου γι αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 παιδιά να ρωτήσω κάτι εάν με καλέσουν για αεροπορία ή ναυτικό θα κάνω 12 μήνες; δηλαδή γιατί να είμαι η εξαίρεση τόσες γενιές όλες στρατό ξηρά πήγαν εγώ γιατί να πάω θάλασσα; αυτό άκουσα ότι μπορεί να γίνει και στην σειρά μου γι αυτό Για αεροπορια απο οσο ξερω μονο με μεσο πανε κυριως και εν μερη και στο ναυτικο. 12 μηνες ειναι μεν αλλα καμια σχεση με το 9μηνο βασανο που περναμε ολες οι γενιες πιστεψε με. Επισης χλωμο το κοβω να δηλωσεις μονο πεζικο ξερω γω και να σου ερθει για ναυτικο ή αεροπορια αν δεν εχεις βαλει πχ μεσο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos0100 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 αλήθεια πως θα είναι εκεί μέσα θα μ αρέσει; δεν βγήκα ποτέ απο το σπίτι δηλαδή ξέρεις δεν έμεινα μόνος ποτέ αν και δεν είχα και την κατάλληλη παρέα για να το κάνω αυτό, επίσης με τι είναι καλό να φύγω; βασικά τι ώρα πρέπει να είμαι εκεί; έχω την δυνατότητα να πάω με κάποιον; αχχχχχ δεν ξέρω δεν θέλω να πάω βρε παιδιά καθόλου εκεί νομίζω δεν θα μ αρέσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Απο την στιγμη που δεν εχεις φυγει απο το σπιτι μονο καλο θα σου κανει να μαθεις να ζεις σιγα σιγα και μονος σου,δεν θα μενεις μια ζωη με τους γονεις σου. Για το αν σου αρεσει ή οχι ειναι σχετικο του που θα κατσεις. Η δυσκολια προσαρμογης ειναι αρχικα στο κεντρο που θα πας που εκει θα ειναι και η μεγαλυτερη δοκιμασια υπομονης κυριως για τα πολλα ατομα που θα κοιμασαι μαζι και μετα οι πρωτες μερες στην μοναδα. Μετα θα γινει και αυτο ενα πραγμα ρουτινας τυπου σχολειου. Εγω πχ με ενα ατομο απο το στρατο που μενουμε και σχετικα κοντα εχω κρατησει επαφες παρολο που σε γενικες γραμμες περασα ετσι και ετσι. Προσοχη μεγαλη θα ελεγα οσον αφορα το οικονομικο επειδη οι καιροι ειναι δυσκολοι,δηλαδη μην σκασεις με τιποτα Iphone 6 και 500ευρω μετρητα ξερω γω αν και θα στα πουνε και αυτα οι συγγενεις/γνωστοι/φιλοι σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις