Atallos1 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Noice Welcome to the club 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsl Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Γι' αυτούς που θα μπαίνανε αύριο και μεθαύριο είναι η αναβολή. Εγώ που μπαίνω στις 6, λογικά κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Yep αν δεν υπαρξει κατι αλλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Λογικα κανονικα δεν ισχυει αυτο που λες γιατι αν γινει κανενα μπαμ και παμε σε εκλογες τοτε θα μεγαλωσει η αναβολη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 έχουν να πέσουν μπιφτέκια στις σκοπιές με το δημοψηφισμα, όσοι μένουν μακριά θα την γλιτώσουν, όσοι μένουν μέχρι κάποια αποσταση απο το στρατοπεδο, όλη μέρα σκοπιές, ένα 3ωρο υπηρεσιακο να πάνε να ψηφισουν και μετά πισω στις σκοπιές... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ParhsG Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 εδω μου λεγανε για ζεστη και απο το κρυο στις σκοπιες ψωλιαζουμε στο βουνο. και τη μερα σιγα τη ζεστη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Όντως, αύριο έμπαινε Θήβα ένας φίλος και ήρθε αναβολή. Εμένα πάλι πριν λίγο ήρθε και το Ι5 στα χέρια μου. thats my boy, εχε το νου σου οτι μεχρι τα 35 μπορουν να σε καλεσουν για επανελεγχο αλλα αυτο ειναι πολυ σπανιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billrok Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Παιδια παρουσιαζομαι εφτα ιουλιου και πηγα σημερα τα χαρτια για να παρω την αναβολη μου. Η κοπελα στο κεπ μου ειπε οτι ειναι ολα οκ αλλα δεν μου εδωσε καποιο χαρτι που να λεει οτι πηρα την αναβολη μου. Απλως μ ειπε να μπω μετα απο δυο εβδομαδες στο stratilogia.gr να δω για ποσο πηρα αναβολη.. Τι γινεται τωρα; πως θα ξερω αν πηρα την αναβολη;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tz3s Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Παιδια παρουσιαζομαι εφτα ιουλιου και πηγα σημερα τα χαρτια για να παρω την αναβολη μου. Η κοπελα στο κεπ μου ειπε οτι ειναι ολα οκ αλλα δεν μου εδωσε καποιο χαρτι που να λεει οτι πηρα την αναβολη μου. Απλως μ ειπε να μπω μετα απο δυο εβδομαδες στο stratilogia.gr να δω για ποσο πηρα αναβολη.. Τι γινεται τωρα; πως θα ξερω αν πηρα την αναβολη;;; να μπεις μετα απο 2 βδομαδες στο stratologia.gr να δεις αν πηρες την αναβολη...................... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billrok Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Υπαρχει περιπτωση και να μην την πηρα;; γιατι κανονικα στις εφτα παρουσιαζομαι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 αμα κατεθεσες τα σωστά χαρτιά, όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billrok Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Εδωσα πιστοποιητικο σπουδων...αυτο χρειαζεται κυριως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
metaxas94 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 καλησπέρα παιδιά θα θελα να σας ρωτήσω πιο είναι το συνολικό ποσο που παίρνει ο δόκιμος έφεδρος αξιωματικός για τους 14 μήνες θητείας του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 - Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 9 μήνες πληρώνονται, όχι 13... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις