Προς το περιεχόμενο

Στρατός

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

έχουν να πέσουν μπιφτέκια στις σκοπιές με το δημοψηφισμα, όσοι μένουν μακριά θα την γλιτώσουν, όσοι μένουν μέχρι κάποια αποσταση απο το στρατοπεδο, όλη μέρα σκοπιές, ένα 3ωρο υπηρεσιακο να πάνε να ψηφισουν και μετά πισω στις σκοπιές...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όντως, αύριο έμπαινε Θήβα ένας φίλος και ήρθε αναβολή. Εμένα πάλι πριν λίγο ήρθε και το Ι5 στα χέρια μου. 

thats my boy, εχε το νου σου οτι μεχρι τα 35 μπορουν να σε καλεσουν για επανελεγχο αλλα αυτο ειναι πολυ σπανιο.

Παιδια παρουσιαζομαι εφτα ιουλιου και πηγα σημερα τα χαρτια για να παρω την αναβολη μου. Η κοπελα στο κεπ μου ειπε οτι ειναι ολα οκ αλλα δεν μου εδωσε καποιο χαρτι που να λεει οτι πηρα την αναβολη μου.

Απλως μ ειπε να μπω μετα απο δυο εβδομαδες στο stratilogia.gr να δω για ποσο πηρα αναβολη..

Τι γινεται τωρα; πως θα ξερω αν πηρα την αναβολη;;;

Παιδια παρουσιαζομαι εφτα ιουλιου και πηγα σημερα τα χαρτια για να παρω την αναβολη μου. Η κοπελα στο κεπ μου ειπε οτι ειναι ολα οκ αλλα δεν μου εδωσε καποιο χαρτι που να λεει οτι πηρα την αναβολη μου.

Απλως μ ειπε να μπω μετα απο δυο εβδομαδες στο stratilogia.gr να δω για ποσο πηρα αναβολη..

Τι γινεται τωρα; πως θα ξερω αν πηρα την αναβολη;;;

να μπεις μετα απο 2 βδομαδες στο stratologia.gr να δεις αν πηρες την αναβολη......................

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...