Atallos1 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Κανεις βολτα στο 401 και περναει η μερα ανετα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Εγώ είχα πάει στο 414 και είχε μια ωραία ακτινολόγα Θυμάμαι ακόμα τον ύπνο που έριξα στο πούλμαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driftingcris Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Εμείς πάντως δύο κάναμε στο κέντρο. Είμαι 4 μήνες στην μονάδα και δεν κάναμε άλλο. Αυτό με την ακτινογραφία ισχύει άγρια. Μεγάλο φιδιασμα. Ρε τι γίνεται με αυτές τις σειρές? Ήρθε η 337. 2 ενοπλοι και 6 αοπλοι. Ήρθε και η 338. 2 αοπλοι. Θα πηξουμε στην γαμωσκοπια... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos7690 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Καλημέρα και από μένα. Θέλω να ρωτήσω κατά ποσο εύκολο είναι να πάρεις αναρρωτική αδεια στο 401. Δεν έχω τίποτα, απλά θέλω να την κολλήσω σαν αδεια απολύσεως, γιατί στο στρατοπεδο που με έφεραν δεν παλευεται. Χωσιμο μονο... δεν έχω βύσμα κανένα για βοήθεια, ούτε στο 401 ούτε γενικά δυστυχώς , και ίσως και γι αυτό το συνεχές χωσιμο . Ξερει κανεισ πως θα μπορουσα να καταφέρω να μου την δώσουν? Έχω ακούσει ότι τα ορθοπεδικά με την μεση είναι τα πιο πιθανά. Μπορώ απλά να παρω χαρτι από ιδιώτη γιατρο κατά πάσα πιθανότητα, αν αυτό βοηθά στο να μου δώσουν αναρρωτική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suffocater Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Καλημέρα και από μένα. Θέλω να ρωτήσω κατά ποσο εύκολο είναι να πάρεις αναρρωτική αδεια στο 401. Δεν έχω τίποτα, απλά θέλω να την κολλήσω σαν αδεια απολύσεως, γιατί στο στρατοπεδο που με έφεραν δεν παλευεται. Χωσιμο μονο... δεν έχω βύσμα κανένα για βοήθεια, ούτε στο 401 ούτε γενικά δυστυχώς , και ίσως και γι αυτό το συνεχές χωσιμο . Ξερει κανεισ πως θα μπορουσα να καταφέρω να μου την δώσουν? Έχω ακούσει ότι τα ορθοπεδικά με την μεση είναι τα πιο πιθανά. Μπορώ απλά να παρω χαρτι από ιδιώτη γιατρο κατά πάσα πιθανότητα, αν αυτό βοηθά στο να μου δώσουν αναρρωτική. Ο λογος που ο κοσμος χρησιμοποιει την μεση ειναι γιατι δεν μπορουν να τσεκαρουν ουσιαστικα αν οντως εχεις προβλημα. Με λιγο εξυπνο θεατρο,θα τσιμπησεις 2-3 μερουλες. Αλλα μην ελπιζεις σε τιποτα παραπανω,αν δεν εχεις πραγματικο προβλημα. Αλλα θέλει κ καλουτσικο θεατρο.Θα σε βαζει να σκυψεις και να αγγιξεις τα δαχτυλα του ποδιων σου,πχ. Εννοειται οτι θα πονας πολυ για να τα φτασεις,και τελικως θα μπορεις να σκυψεις το πολυ μεχρι να φτασουν τα χερια σου στα γονατα κλπ. Kαλη τυχη και σου ευχομαι να πεσεις σε μη μαλακα γιατρο που να φοβαται να γραψει μερες. Εγω ειχα οντως προβλημα και την πρωτη φορα που πηγα,ο ΜΑΛΑΚΑΡΟΣ δεν το διεγνωσε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panagiotis32 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 τραβιέται=επίσημο φίδιασμα στο κέντρο... από τις χειρότερες συμβουλές το να έχει μαζί του ακτινογραφία Το θέμα είναι οτι τώρα που πήρα το σημείωμα κατάταξης, λέει για την ακτινογραφία πίσω στις οδηγίες! damn! Λες να φάω κράξιμο αν δεν την έχω μαζί μου? Και γενικότερα μιας και στο κέντρο θα είμαι 3 βδομάδες μόνο και μέχρι να ορκιστώ είμαι πολίτης (με οτι αυτό συνεπάγεται) να τους γράφω όλους στα @@ μου? ή δεν αξίζει να μπω σε μπελάδες? Δεν πιστεύω να στέλνουν στις μονάδες τίποτα σαν "συστατική επιστολή" απο το ΚΕΝ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Όσο είσαι αορκιστος στα @@ σου, επίσης στα κέντρα επειδή σκάει το κάθε καρυδιάς καρύδι που δεν έχει μπει ακόμα στο κλίμα, έχουν μαθει να μην ασχολούνται Επίσης μην πας ακτινογραφία, θα γλιτώσεις εκπαίδευση ή κανα παιδομάζωμα από ΥΕΑ/προεδρική/στρατονομία Όπως και να έχει καλύτερα να πας βόλτα στο νοσοκομείο, παρά να ασχολεισαι με οτιδήποτε άλλο θα έκανες εκείνη τη μέρα Άλλωστε το έχουν προβλέψει αυτό γιατί πάντα υπάρχουν πάρα πολλοί που πάνε χωρίς ακτινογραφία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Ενα σωρο θα υπαρχουν χωρις ακτινογραφια , μην αγχωνεσαι Θα κανεις βολτα στα νοσοκομεια και θα περασει η μερα χωρις να το καταλαβεις , αλλα εχει μεσα κ λιγη ταλαιπωρια μεχρι να ερθει η σειρα σου γιατι εκεινη την μερα θα γινεται της ποπης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Τσιγαρακι και κουβεντουλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Άλλωστε το έχουν προβλέψει αυτό γιατί πάντα υπάρχουν πάρα πολλοί που πάνε χωρίς ακτινογραφία dat... πήγε κι εγώ με ακτινογραφία και το μετάνοιωσα, θα έφευγε μια μέρα πανεύκολα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panagiotis32 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Απο την πρώτη μέρα φίδιασμα όμως ρε παιδιά? Να χάσω την εμπειρία? Ασε που τα νοσοκομεία δεν τα μπορώ. Με πιάνει κατι τις εκεί μέσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 γιατί τώρα που θα πας να βγάλεις ακτινογραφία? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panagiotis32 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Τώρα αν πάω δεν θα πάω σε νοσοκομείο και θα την βγάλω στο τσακ μπαμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Θα δωσεις 30 ευρω σε ιδιωτικο να βγαλεις ακτινογραφια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panagiotis32 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 nope. Δεν θα δώσω μία (απλά σκεφτόμουν στην αρχή αν πήγαινα χωρίς ακτινογραφία μπας και γλιτώνα την ακτινοβολία. Επειδή λέω σου κάνουν το mantoux τι την θέλουν την ακτινογραφία? ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις