Panagiotis32 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) Την πρώτη μέρα που παρουσιάζεσαι στο ΚΕΝ πρέπει να έχεις απαραίτητα μαζί σου ακτινογραφία θώρακα ή την βγάζεις μέσα? Και κάτι ακόμα. Τι γνώμη έχετε για ΥΕΑ έφεδρους υπαξιωματικούς ήθελα να πω. Που υπηρετείς το ίδιο χρονικό διάστημα και είσαι μέσα στη μονάδα. Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2015 από Panagiotis32 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Την πρώτη μέρα που παρουσιάζεσαι στο ΚΕΝ πρέπει να έχεις απαραίτητα μαζί σου ακτινογραφία θώρακα ή την βγάζεις μέσα? Και κάτι ακόμα. Τι γνώμη έχετε για ΥΕΑ έφεδρους υπαξιωματικούς ήθελα να πω. Που υπηρετείς το ίδιο χρονικό διάστημα και είσαι μέσα στη μονάδα. Καλό είναι να την έχεις βγάλει πιο πριν για να μην τραβιέσαι και μετά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dacourt Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Μαγκες πηρα κατ'εξαιρεση μεταθεση στην Στρατιωτικη Σχολη Ευελπιδων... πληροφοριες εχουμε? Λογικα ηρθα την πιο ακυρη περιοδο μιας και οι ευελπιδες θα ειναι σε διακοπες.. Τώρα σοβαρά το συζητάς; μια χαρά μετάθεση.. μην το πεις ούτε του Παπά.. Ρε παιδιά με έχει πιάσει μια φοβία να την πω; άγχος; Ότι όταν πάω φαντάρος κάτι θα γίνει και θα σκοτωθώ.. μα από χειροβομβίδα θα πάω, μα από σαλμονέλα από κοτόπουλο; αλλά το θεωρώ δεδομένο ότι θα μου συμβεί κάτι πολύ κακό και δε ξέρω πως να το διαχειριστώ.. Αν φοβάσαι τόσο το στρατό.. τότε στην πολιτική σου ζωή θα τρέμεις σαν ψάρι.. κακώς φοβάσαι τον Στρατό, κάποιος σου έχει πει βλακείες και υπερβολές, όλα καλά θα πάνε να μην φοβάσαι. Kαι να ρωτησω ρε παιδια, το φυλλο πορειας μου δεν γραφει ωρα, αν παρουσιαστω ΣΣΕ κατα τις 8-9 θα υπαρχει θεμα; 8-9 το πρωί; καλά είναι... αν λες για το βράδυ, θα σου πρότεινα να μην το κάνεις. Είναι θέματα εγγραφής σου, να σου δείξουν τους χώρους κτλ.. Πρωί να πας. Την πρώτη μέρα που παρουσιάζεσαι στο ΚΕΝ πρέπει να έχεις απαραίτητα μαζί σου ακτινογραφία θώρακα ή την βγάζεις μέσα? Και κάτι ακόμα. Τι γνώμη έχετε για ΥΕΑ έφεδρους υπαξιωματικούς ήθελα να πω. Που υπηρετείς το ίδιο χρονικό διάστημα και είσαι μέσα στη μονάδα. Δεν χρειάζεται να έχεις ακτινογραφία θα βγάλεις μέσα. Υπηρετείς στις Μονάδες του όπλου σου σε όλη την Ελλάδα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Για την σαλμονέλα μην ανησυχείς, κατά την διάρκεια της θητείας σου θα σου κάνουν τόσα εμβόλια όσα δεν έκανες σε όλη την ζωή σου. Όσον αφορά τα όπλα, εγώ προσωπικά ποτέ δεν έπιασα χειροβομβίδα στα χέρια μου, και σφαίρες εννοείται ότι δεν τις έχεις όλη μέρα μαζί σου, μόνο όταν έχεις ένοπλη υπηρεσία και εκεί με πολύ προσοχή (δεν τοποθετείς τον γεμιστήρα στο όπλο, απλώς τον κουβαλάς πάνω σου). Ναι όπως σε μας που μας έκαναν μόνο αντιτετανικό και πέθαναν άτομα από μηνιγγίτιδα και μόνο τότε θυμήθηκαν να μας κάνουν και στους υπόλοιπους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LG_3 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 <p><br /> Απολυθηκα το 13'<br /> Μας εκαναν 2 εμβολια στην αρχη στους ωμους και ενα στον πηχη που ηταν κατι σαν τεστ μου διαφευγει το ονομα του τωρα.<br /> Για τι πραγμα ειναι αυτα τα εμβολια τα γραφει επισημα το site του γες αλλα ειμαι απο κινητο.Το ενα ειναι αντιτετανικο κτλ και το αλλο ειναι για μηνυγγιτηδες κτλ...<br /> Προφανως και ειναι φυσιολογικο.<br /> </p> τα ιδια εκαναν και πριν 22 χρονια ιδια εμβολια. Μολις μπεις στους ωμους δεξια και αριστερα. Οταν ειναι να απολυθεις 1 ημερα πριν σε φωναζει ο γιατρος και σου λεει " θα κανεις ενα τελευταιο εμβολιο το οποιο ειναι πολυ δυνατο και αντεχει 5 χρονια" . Το κανεις και παιρνεις το μπουλο την αλλη ημερα. Για 5 χρονια δεν θα παθεις τιποτα ! Εγγυημενο . Ναι όπως σε μας που μας έκαναν μόνο αντιτετανικό και πέθαναν άτομα από μηνιγγίτιδα και μόνο τότε θυμήθηκαν να μας κάνουν και στους υπόλοιπους Αυτο ποτε σας το εκαναν ; Εννοω στις αρχες οταν μπηκες η μετα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panagiotis32 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 τα ιδια εκαναν και πριν 22 χρονια ιδια εμβολια. Μολις μπεις στους ωμους δεξια και αριστερα. Οταν ειναι να απολυθεις 1 ημερα πριν σε φωναζει ο γιατρος και σου λεει " θα κανεις ενα τελευταιο εμβολιο το οποιο ειναι πολυ δυνατο και αντεχει 5 χρονια" . Το κανεις και παιρνεις το μπουλο την αλλη ημερα. Για 5 χρονια δεν θα παθεις τιποτα ! Εγγυημενο . μήπως είναι η τρίτη δόση του αντιτετανικού που πολλοί πλέον δεν κάνουν επειδή δεν τους λένε ή ξεχνάνε ή who knows? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LG_3 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 μήπως είναι η τρίτη δόση του αντιτετανικού που πολλοί πλέον δεν κάνουν επειδή δεν τους λένε ή ξεχνάνε ή who knows? Φιλε δεν ειχα ρωτησει καν...ισως να ηταν αυτο που λες! Εγω την προτελευταια ημερα ηθελα απλα να φυγω! ( 19 μηνες εκανα 19 ολοκληρους ! ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Αυτο ποτε σας το εκαναν ; Εννοω στις αρχες οταν μπηκες η μετα ;Λόγω έλλειψης χρημάτων φύγαμε από το κέντρο μόνο με αντιτετανικό Στα σχεδόν τελειώματα όταν έσκασε κρούσμα μας φώναξαν για τη μηνιγγίτιδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suffocater Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 πιο επικοδομητικό να δούλευα 9 μήνες σαν καθαριστρια αλλά με μισθό και ενσημα παρα που έκανα τα ίδια με τους αργομισθους που μας πουλούσαν πατριωτιλίκι και σάπια ιδεολογία. Το να δουλευεις στις μερες μας,με μισθο και ενσημα ειναι ιδανικο σεναριο στις μερες μας γενικοτερα,δεν τιθεται καν θεμα συγκρισης ^^ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LG_3 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Λόγω έλλειψης χρημάτων φύγαμε από το κέντρο μόνο με αντιτετανικό Στα σχεδόν τελειώματα όταν έσκασε κρούσμα μας φώναξαν για τη μηνιγγίτιδα ναι καταλαβα. Οχι παλια φιλε μου τα εκαναν ολα τα εμβολια και ισως εκανα και στη μοναδα κανα δυο που δεν τα θυμαμαι. Αρρωστιες δεν περασε σχεδον κανεις θυμαμαι στο κεντρο 4 μηνες ολα καλα. Στη μοναδα τιποτα . Τωρα θα μου πεις ηταν και αλλα χρονια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Expertr Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 <p> Ο χρήστης Expertr είπε:<br /> Απολυθηκα το 13' Μας εκαναν 2 εμβολια στην αρχη στους ωμους και ενα στον πηχη που ηταν κατι σαν τεστ μου διαφευγει το ονομα του τωρα. Για τι πραγμα ειναι αυτα τα εμβολια τα γραφει επισημα το site του γες αλλα ειμαι απο κινητο.Το ενα ειναι αντιτετανικο κτλ και το αλλο ειναι για μηνυγγιτηδες κτλ... Προφανως και ειναι φυσιολογικο.<br /> τα ιδια εκαναν και πριν 22 χρονια ιδια εμβολια. Μολις μπεις στους ωμους δεξια και αριστερα. Οταν ειναι να απολυθεις 1 ημερα πριν σε φωναζει ο γιατρος και σου λεει " θα κανεις ενα τελευταιο εμβολιο το οποιο ειναι πολυ δυνατο και αντεχει 5 χρονια" . Το κανεις και παιρνεις το μπουλο την αλλη ημερα. Για 5 χρονια δεν θα παθεις τιποτα ! Εγγυημενο .<br /> Ο χρήστης qsis είπε:<br /> Ναι όπως σε μας που μας έκαναν μόνο αντιτετανικό και πέθαναν άτομα από μηνιγγίτιδα και μόνο τότε θυμήθηκαν να μας κάνουν και στους υπόλοιπους<br /> Αυτο ποτε σας το εκαναν ; Εννοω στις αρχες οταν μπηκες η μετα ;<br /> </p><p> </p><p>Εμας δεν μας εκαναν στο τελος τιποτα..Ουτε σε αλλη σειρα ακουσα</p> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Ναι όπως σε μας που μας έκαναν μόνο αντιτετανικό και πέθαναν άτομα από μηνιγγίτιδα και μόνο τότε θυμήθηκαν να μας κάνουν και στους υπόλοιπους Εγώ έκανα συνολικά 3 εμβόλια στο κέντρο. Τα 2 ήταν αντιτετανικά (επαναληπτικό το 2ο λίγες μέρες μετά). Της μηνιγγίτιδας είναι το μαντού (αυτό που σου κάνουν στο μπράτσο και μένει σημάδι); Γιατί ένα δε μου το έκαναν επειδή το είχα ήδη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Ένα εμβόλιο είχα, κάνει δεν ξέρω γιατί ήταν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackDarkFlag Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Εγώ έκανα συνολικά 3 εμβόλια στο κέντρο. Τα 2 ήταν αντιτετανικά (επαναληπτικό το 2ο λίγες μέρες μετά). Της μηνιγγίτιδας είναι το μαντού (αυτό που σου κάνουν στο μπράτσο και μένει σημάδι); Γιατί ένα δε μου το έκαναν επειδή το είχα ήδη. Το mantoux δείχνει αν ήρθες σε επαφή με φυματίωση και δεν είναι εμβόλιο, είναι έλεγχος. Δεν έχει σχέση με μηνιγγίτιδα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Καλό είναι να την έχεις βγάλει πιο πριν για να μην τραβιέσαι και μετά. τραβιέται=επίσημο φίδιασμα στο κέντρο... από τις χειρότερες συμβουλές το να έχει μαζί του ακτινογραφία 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις