Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λογικά λέει οτι έκανε πυρετό τις επόμενες μέρες μετά το εμβόλιο όπως έπαθαν πολλοί φαντάροι αλλα μετά στην θητεία του δεν ξανα αρρώστησε. Εγώ μέσα στην θητεία μου αρρώστησα μετά απο 4 μήνες σχεδόν που έκανα τα εμβόλια.

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

τι εμβόλια είναι αυτά που σου κάνουν?

σε κάνουν να rollάρεις 21 σε D20 roll για Immunity στα πάντα...

• Like 1
Δημοσ.

Έχουν και priest για immunity spells,heals etc?  :-D

Υπομονή,9 μήνες είναι.

Αν και κάτι μου λέει ότι θα περάσω πολύ καλά (χωρίς βύσμα κιόλας )

Δημοσ.

<p>

Ο χρήστης Expertr είπε:<br />

Και εγω εκανα πυρετο αλλα μετα τα εμβολια που κανουν πολυ.Μετα οχι.Βεβαια δεν ειναι και ο τυπος μου να αρρωσταινω συχνα<br />

<br />

αχα.. οπως τα λες τωρα το καταλαβαινω... NOT<br />

<br />

Χαχαχαχαχαχα...Απορω με τον εαυτο μου οταν εγραφα αυτο το μηνυμα....:Ρ<br />

Παντως οτι λεει ο tezas απο πανω ηθελα να γραψω</p>

Δημοσ.

Το δυνατό εμβόλιο είναι πριν απολυθεις. Στην αρχή αυτά που σου κάνουν είναι ψεύτικα.

Δημοσ.

Έχεις δικαίωμα να αρνηθείς εμβόλιο;  Ρε παιδιά αυτή η βλακεία που λένε κάποιοι ότι δε σου σηκώνεται εκεί.. κάποιοι απλά έχουν άγχος στην αρχή.. αλλίως όλοι οι φαντάροι είναι τρελαμένοι σε γενικές γραμμές από την έλλειψη.

Δημοσ.

Το δυνατό εμβόλιο είναι πριν απολυθεις. Στην αρχή αυτά που σου κάνουν είναι ψεύτικα.

εγώ δεν έκανα εμβόλιο πριν απολυθώ

Έχεις δικαίωμα να αρνηθείς εμβόλιο;  Ρε παιδιά αυτή η βλακεία που λένε κάποιοι ότι δε σου σηκώνεται εκεί.. κάποιοι απλά έχουν άγχος στην αρχή.. αλλίως όλοι οι φαντάροι είναι τρελαμένοι σε γενικές γραμμές από την έλλειψη.

+ οτι με τόσες ψωλές γύρω σου δεν γίνετε.....απλή λογική

Δημοσ.

εγώ δεν έκανα εμβόλιο πριν απολυθώ

+ οτι με τόσες ψωλές γύρω σου δεν γίνετε.....απλή λογική
Πριν 20 χρόνια μας έκαναν εμβόλιο απόλυσης. Τώρα δεν ξέρω τι παίζει. Πριν 22 χρόνια απολύθηκα .
Δημοσ.

Κάποιος που πήγε πρόσφατα να μας πει στα σίγουρα πόσα εμβόλια κάνουν τώρα? Ονόματα δεν ξέρουμε? Να μας πει κανένας γιατρός για τι πράγμα είναι τα εμβόλια... Πειραματόζωα δεν είμαστε να μείνουμε με κανένα κουσούρι! Το να κάνουν πυρετό πολλοί φαντάροι μετά τα εμβόλια σας φαίνεται φυσιολογικό?

Δημοσ.

<p>

Κάποιος που πήγε πρόσφατα να μας πει στα σίγουρα πόσα εμβόλια κάνουν τώρα? Ονόματα δεν ξέρουμε? Να μας πει κανένας γιατρός για τι πράγμα είναι τα εμβόλια... Πειραματόζωα δεν είμαστε να μείνουμε με κανένα κουσούρι! Το να κάνουν πυρετό πολλοί φαντάροι μετά τα εμβόλια σας φαίνεται φυσιολογικό?<br />

<br />

Απολυθηκα το 13'<br />

Μας εκαναν 2 εμβολια στην αρχη στους ωμους και ενα στον πηχη που ηταν κατι σαν τεστ μου διαφευγει το ονομα του τωρα.<br />

Για τι πραγμα ειναι αυτα τα εμβολια τα γραφει επισημα το site του γες αλλα ειμαι απο κινητο.Το ενα ειναι αντιτετανικο κτλ και το αλλο ειναι για μηνυγγιτηδες κτλ...<br />

Προφανως και ειναι φυσιολογικο.<br />

</p>

• Like 1
Δημοσ.

Έτσι εξηγείται που 9 μήνες δεν είχα ούτε πονοκέφαλο. Έφερνα συνέχεια 21 :D

• Like 1
Δημοσ.

mantoux, φυματίωσης και αντιτετανικό υποτιθεται ότι κάνουν. Το αντιτετανικό κανονικά ειναι τρεις δόσεις και κρατάει 5 χρόνια, σε εμας έκαναν μόνο την πρώτη, τις άλλες τις "ξέχασαν" μάλλον.

Οι πιο πεταμένοι 9 μηνες ζωης.
Πιο επικοδομητικο θα ηταν να ημουν σε ενα δωματιο για το ιδιο διάστημα και να βαρούσα ηρωίνη.
Βαράτε Ι5 αναβολές επ αόριστον και αποφυγετε την πλέμπα που λέγεται ελληνικος στρατός.

πιο επικοδομητικό να δούλευα 9 μήνες σαν καθαριστρια αλλά με μισθό και ενσημα παρα που έκανα τα ίδια με τους αργομισθους που μας πουλούσαν πατριωτιλίκι και σάπια ιδεολογία.

• Like 1
Δημοσ.

Kαι να ρωτησω ρε παιδια, το φυλλο πορειας μου δεν γραφει ωρα, αν παρουσιαστω ΣΣΕ κατα τις 8-9 θα υπαρχει θεμα;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...