BlackDarkFlag Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Ρε παιδιά με έχει πιάσει μια φοβία να την πω; άγχος; Ότι όταν πάω φαντάρος κάτι θα γίνει και θα σκοτωθώ.. μα από χειροβομβίδα θα πάω, μα από σαλμονέλα από κοτόπουλο; αλλά το θεωρώ δεδομένο ότι θα μου συμβεί κάτι πολύ κακό και δε ξέρω πως να το διαχειριστώ.. 1
gokuthelegend Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Ρε παιδιά με έχει πιάσει μια φοβία να την πω; άγχος; Ότι όταν πάω φαντάρος κάτι θα γίνει και θα σκοτωθώ.. μα από χειροβομβίδα θα πάω, μα από σαλμονέλα από κοτόπουλο; αλλά το θεωρώ δεδομένο ότι θα μου συμβεί κάτι πολύ κακό και δε ξέρω πως να το διαχειριστώ.. Για την σαλμονέλα μην ανησυχείς, κατά την διάρκεια της θητείας σου θα σου κάνουν τόσα εμβόλια όσα δεν έκανες σε όλη την ζωή σου. Όσον αφορά τα όπλα, εγώ προσωπικά ποτέ δεν έπιασα χειροβομβίδα στα χέρια μου, και σφαίρες εννοείται ότι δεν τις έχεις όλη μέρα μαζί σου, μόνο όταν έχεις ένοπλη υπηρεσία και εκεί με πολύ προσοχή (δεν τοποθετείς τον γεμιστήρα στο όπλο, απλώς τον κουβαλάς πάνω σου).
tz3s Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Ρε παιδιά με έχει πιάσει μια φοβία να την πω; άγχος; Ότι όταν πάω φαντάρος κάτι θα γίνει και θα σκοτωθώ.. μα από χειροβομβίδα θα πάω, μα από σαλμονέλα από κοτόπουλο; αλλά το θεωρώ δεδομένο ότι θα μου συμβεί κάτι πολύ κακό και δε ξέρω πως να το διαχειριστώ.. Κανεις προβα για την επισημη μερα ψυχολογικης εξετασης? Παιξε και το χαρτι "μπορει να τρελαθω και να σκοτωσω κανεναν" Παντως τι να σου πω ρε φιλε.. αμα ειναι να φυγεις και με αυτον τον τροπο! Θα αξιζει! Σκεψου τι αλλαγες θα γινουν για την επομενη γενια.. Θα τους σωσεις ολους 1
qsis Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Μαγκες πηρα κατ'εξαιρεση μεταθεση στην Στρατιωτικη Σχολη Ευελπιδων... πληροφοριες εχουμε? Λογικα ηρθα την πιο ακυρη περιοδο μιας και οι ευελπιδες θα ειναι σε διακοπες.. Όταν φεύγουν οι ευέλπιδες πέφτει το μεγαλύτερο πηξιμο εκεί γιατί παίζουν περισσότερες υπηρεσίες για τα φανταρα Όταν είναι εκεί αυτοί οι φαντάροι κάνουν ο,τι κάνουν τα πρωινά κυρίως και τα βράδια τη κάνουν, μένουν ελάχιστοι μέσα και υπηρεσίες κάνουν οι ευέλπιδες κυρίως Με λίγα λόγια πας σε κακή περίοδο για τη συγκεκριμένη μονάδα, θες να είναι μέσα οι νιούφηδες για να περνάς εσύ καλά
doubtful Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Στρατος.... ειναι ενα απο τα οπλα των λιονταριων σε αυτη την ζουγκλα (πλανητη).
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Για την σαλμονέλα μην ανησυχείς, κατά την διάρκεια της θητείας σου θα σου κάνουν τόσα εμβόλια όσα δεν έκανες σε όλη την ζωή σου. μεγαλύτερη ράδιο αρβύλα από αυτή δεν παίζει να υπάρχει... 1
Fotogragos3000 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Στο στρατό κάνεις δύο εμβόλια μόλις μπεις και ένα πριν φύγεις, αυτό το ένα κρατάει τουλάχιστον 5 χρόνια και δεν παθαίνεις τίποτα ούτε πυρετό.
tz3s Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Στο στρατό κάνεις δύο εμβόλια μόλις μπεις και ένα πριν φύγεις, αυτό το ένα κρατάει τουλάχιστον 5 χρόνια και δεν παθαίνεις τίποτα ούτε πυρετό. Eπισης βγαινεις ικανοτατος στρατιωτης και για τα επομενα 5 χρονια εχεις την ικατοτητα να κατεβεις στο Ιρακ να πολεμησεις! Ακομα δεν χρεαιζεται για τα επομενα 5 χρονια να κανεις κοιλιακους, θα εισαι φετες ετσι κι αλλιως...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Στο στρατό κάνεις δύο εμβόλια μόλις μπεις και ένα πριν φύγεις, αυτό το ένα κρατάει τουλάχιστον 5 χρόνια και δεν παθαίνεις τίποτα ούτε πυρετό. μην σου πω ότι δεν μπορείς να πεθάνεις κιόλας... facepalm.png 6
tz3s Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 επισης φιλος ενος ξαδερφου ενος παιδιου που εχει εναν γνωστο που ειναι στο φορουμ ειπε οτι διαβασε απο εναν εδω μεσα για ενα παιδι που ανεφερε για εναν αδερφο ενος φιλου του ξαδερφου του, οτι αυτα τα εμβολια ειναι τοσο ισχυρα που δεν σου κανει κου-κου για τα επομενα 5 χρονια! 1
suffocater Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Οι πιο πεταμένοι 9 μηνες ζωης.Πιο επικοδομητικο θα ηταν να ημουν σε ενα δωματιο για το ιδιο διάστημα και να βαρούσα ηρωίνη.Βαράτε Ι5 αναβολές επ αόριστον και αποφυγετε την πλέμπα που λέγεται ελληνικος στρατός. 1
TeZaS Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Για το αντικούκου που βάζουν στο φαί έχει καιρό να γράψει κάποιος ζχααχαχαχαχα. 2 εμβολιάκια σου κάνουν στο κέντρο, μια χαρά αρρωσταίνεις στην θητεία σου έκανα 3 μερούλες 38άρι σένιο εγώ. 1
Expertr Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 <p> Για το αντικούκου που βάζουν στο φαί έχει καιρό να γράψει κάποιος ζχααχαχαχαχα. 2 εμβολιάκια σου κάνουν στο κέντρο, μια χαρά αρρωσταίνεις στην θητεία σου έκανα 3 μερούλες 38άρι σένιο εγώ.<br /> <br />Και εγω εκανα πυρετο αλλα μετα τα εμβολια που κανουν πολυ.Μετα οχι.Βεβαια δεν ειναι και ο τυπος μου να αρρωσταινω συχνα</p>
tz3s Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 <p><br /> Και εγω εκανα πυρετο αλλα μετα τα εμβολια που κανουν πολυ.Μετα οχι.Βεβαια δεν ειναι και ο τυπος μου να αρρωσταινω συχνα</p> αχα.. οπως τα λες τωρα το καταλαβαινω... NOT 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις