overpower Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Βλεπω απο φιλους οτι τους εχει ερθει το γραμμα που πρεπει να παρουσιαστουν. Μπορω να δω και εγω ηλεκτρονικα αν το εχω παρει και τι λεει? Επειδη μετακομισαμε, μαλλον εχει παει εκει ΑΝ εχει παει. Να πω οτι εχω παρει αναβολη με το που μπηκα στην σχολη. Ενας μου ειπε οτι σε ολους ερχεται και εγω πρεπει να στειλω το χαρτι της αναβολης. Αληθευει? Στα ΚΕΠ ειχα κανει την αναβολη και την εχω μεχρι το '23. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MT60RS Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 https://www.stratologia.gr/enhmervsh_strateyshmvn_katataxi το χαρτι απο την Στρατολογια παει στο ΑΤ που ανηκεις, και ειναι δικη τους υποχρεωση να σε βρουν. Συνηθως σε παιρνουν τηλ και πας απο εκει, υπογραφεις και το παιρνεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 εχω πουτσα υπηρεσια.11-7 δε κοιμασε τι υπηρεσία ειναι; καμερες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 https://www.stratologia.gr/enhmervsh_strateyshmvn_katataxi το χαρτι απο την Στρατολογια παει στο ΑΤ που ανηκεις, και ειναι δικη τους υποχρεωση να σε βρουν. Συνηθως σε παιρνουν τηλ και πας απο εκει, υπογραφεις και το παιρνεις Δεν έχετε προγραμματιστεί για κατάταξη με την ΕΣΣΟ που ακολουθεί. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην αρμόδια Στρατολογική Υπηρεσία. Αυτο λεει. Αρα για την ωρα ειμαι οκ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Βλεπω απο φιλους οτι τους εχει ερθει το γραμμα που πρεπει να παρουσιαστουν. Μπορω να δω και εγω ηλεκτρονικα αν το εχω παρει και τι λεει? Επειδη μετακομισαμε, μαλλον εχει παει εκει ΑΝ εχει παει. Να πω οτι εχω παρει αναβολη με το που μπηκα στην σχολη. Ενας μου ειπε οτι σε ολους ερχεται και εγω πρεπει να στειλω το χαρτι της αναβολης. Αληθευει? Στα ΚΕΠ ειχα κανει την αναβολη και την εχω μεχρι το '23. βλακείες σου ειπε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MT60RS Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δεν έχετε προγραμματιστεί για κατάταξη με την ΕΣΣΟ που ακολουθεί. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην αρμόδια Στρατολογική Υπηρεσία. Αυτο λεει. Αρα για την ωρα ειμαι οκ? μεχρι το 23 εισαι οκ https://www.stratologia.gr/enhmervsh_strateyshmvn_anavoli Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ParhsG Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 τι υπηρεσία ειναι; καμερες;συνοδηγος . Τι ωρα βγαινει καποιος οταν εχει εξοδο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δε, Τρ, Πε, 18.00 Τε, Πα, 15.00 Σα, 13.00 Κυ, 12.00 Αυτο σε full υπηρεσιακές μονάδες, σε κάποιες βγαινουν νωρίτερα. Τι συνοδηγός; δεν έχεις χρόνο αναμεσα στα δρομολόγια να κοιμηθείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ParhsG Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δε, Τρ, Πε, 18.00 Τε, Πα, 15.00 Σα, 13.00 Κυ, 12.00 Αυτο σε full υπηρεσιακές μονάδες, σε κάποιες βγαινουν νωρίτερα. Τι συνοδηγός; δεν έχεις χρόνο αναμεσα στα δρομολόγια να κοιμηθείς; οχι καθολου υπνος. Αν ο αυδμ ειναι καλος σε αφηνει τη μερα να κοιμασε τη προηγούμενη, αλλα δε γινεται αν μαλακιζονται οι αλλοι φανταροι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos0100 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 εγω οπως ειπα διεκοψα την αναβολη μου αλλά δεν με ειπαν τιποτα για εξετασεις και τετοια δεν πρεπει να παω καμια ακτινογραφια του θωρακα κατι τετοιο; μηπως αλλαξε κατι και δεν το ξερω, επισης τα τεστ για ψυχολογιες και τετοια ποτε τα κανεις; ποτε σε βλεπει ο γιατρος; λογικα στο κεντρο αυτα εε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PC_MAGAS Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 εγω οπως ειπα διεκοψα την αναβολη μου αλλά δεν με ειπαν τιποτα για εξετασεις και τετοια δεν πρεπει να παω καμια ακτινογραφια του θωρακα κατι τετοιο; μηπως αλλαξε κατι και δεν το ξερω, επισης τα τεστ για ψυχολογιες και τετοια ποτε τα κανεις; ποτε σε βλεπει ο γιατρος; λογικα στο κεντρο αυτα εε Ψυχολογικό τεστ έκανα εντός του στρατοπαίδου που παρουσιάστηκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos0100 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 και πως το κανουν αυτο; βασικα απ οτι ειδα δεν ξερω κιολας αλλα εχω πολλες πιθανοτητες να ερθω κοντα στον τοπο μου γιατι απ οτι διαβασα οι ανεργοι γωνεις ειναι μεσα στην λιστα για μεταθεση στον τοπο σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Expertr Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Και εγω οταν παρουσιαστηκα εκανα.τιποτα δεν σου κανουν σιγα.Καθεσαι σε μια γωνια με εναν ψυχολογο και σε ρωταει πως εισαι,αν σε ενοχλει τιποτα,αν εχεις οικογενιακα θεματα,κτλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UpToDate_ Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Μαγκες πηρα κατ'εξαιρεση μεταθεση στην Στρατιωτικη Σχολη Ευελπιδων... πληροφοριες εχουμε?Λογικα ηρθα την πιο ακυρη περιοδο μιας και οι ευελπιδες θα ειναι σε διακοπες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 damn, ταξίδι ολόκληρο από το σπίτι σου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις