Προς το περιεχόμενο

Στρατός

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Βλεπω απο φιλους οτι τους εχει ερθει το γραμμα που πρεπει να παρουσιαστουν. Μπορω να δω και εγω ηλεκτρονικα αν το εχω παρει και τι λεει? Επειδη μετακομισαμε, μαλλον εχει παει εκει ΑΝ εχει παει.

Να πω οτι εχω παρει αναβολη με το που μπηκα στην σχολη. Ενας μου ειπε οτι σε ολους ερχεται και εγω πρεπει να στειλω το χαρτι της αναβολης. Αληθευει? Στα ΚΕΠ ειχα κανει την αναβολη και την εχω μεχρι το '23.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

https://www.stratologia.gr/enhmervsh_strateyshmvn_katataxi

το χαρτι απο την Στρατολογια παει στο ΑΤ που ανηκεις, και ειναι δικη τους υποχρεωση να σε βρουν. Συνηθως σε παιρνουν τηλ και πας απο εκει, υπογραφεις και το παιρνεις

https://www.stratologia.gr/enhmervsh_strateyshmvn_katataxi

το χαρτι απο την Στρατολογια παει στο ΑΤ που ανηκεις, και ειναι δικη τους υποχρεωση να σε βρουν. Συνηθως σε παιρνουν τηλ και πας απο εκει, υπογραφεις και το παιρνεις

Δεν έχετε προγραμματιστεί για κατάταξη με την ΕΣΣΟ που ακολουθεί. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην αρμόδια Στρατολογική Υπηρεσία.

Αυτο λεει. Αρα για την ωρα ειμαι οκ?

Βλεπω απο φιλους οτι τους εχει ερθει το γραμμα που πρεπει να παρουσιαστουν. Μπορω να δω και εγω ηλεκτρονικα αν το εχω παρει και τι λεει? Επειδη μετακομισαμε, μαλλον εχει παει εκει ΑΝ εχει παει.

Να πω οτι εχω παρει αναβολη με το που μπηκα στην σχολη. Ενας μου ειπε οτι σε ολους ερχεται και εγω πρεπει να στειλω το χαρτι της αναβολης. Αληθευει? Στα ΚΕΠ ειχα κανει την αναβολη και την εχω μεχρι το '23.

βλακείες σου ειπε. 

• Like 1

Δεν έχετε προγραμματιστεί για κατάταξη με την ΕΣΣΟ που ακολουθεί. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην αρμόδια Στρατολογική Υπηρεσία.

Αυτο λεει. Αρα για την ωρα ειμαι οκ?

μεχρι το 23 εισαι οκ

https://www.stratologia.gr/enhmervsh_strateyshmvn_anavoli

Δε, Τρ, Πε, 18.00 

Τε, Πα, 15.00

Σα, 13.00

Κυ, 12.00

Αυτο σε full υπηρεσιακές μονάδες, σε κάποιες βγαινουν νωρίτερα. 

Τι συνοδηγός; δεν έχεις χρόνο αναμεσα στα δρομολόγια να κοιμηθείς; 

Δε, Τρ, Πε, 18.00

Τε, Πα, 15.00

Σα, 13.00

Κυ, 12.00

Αυτο σε full υπηρεσιακές μονάδες, σε κάποιες βγαινουν νωρίτερα.

Τι συνοδηγός; δεν έχεις χρόνο αναμεσα στα δρομολόγια να κοιμηθείς;

οχι καθολου υπνος. Αν ο αυδμ ειναι καλος σε αφηνει τη μερα να κοιμασε τη προηγούμενη, αλλα δε γινεται αν μαλακιζονται οι αλλοι φανταροι

εγω οπως ειπα διεκοψα την αναβολη μου αλλά δεν με ειπαν τιποτα για εξετασεις και τετοια δεν πρεπει να παω καμια ακτινογραφια του θωρακα κατι τετοιο; μηπως αλλαξε κατι και δεν το ξερω, επισης τα τεστ για ψυχολογιες και τετοια ποτε τα κανεις; ποτε σε βλεπει ο γιατρος; λογικα στο κεντρο αυτα εε

εγω οπως ειπα διεκοψα την αναβολη μου αλλά δεν με ειπαν τιποτα για εξετασεις και τετοια δεν πρεπει να παω καμια ακτινογραφια του θωρακα κατι τετοιο; μηπως αλλαξε κατι και δεν το ξερω, επισης τα τεστ για ψυχολογιες και τετοια ποτε τα κανεις; ποτε σε βλεπει ο γιατρος; λογικα στο κεντρο αυτα εε

Ψυχολογικό τεστ έκανα εντός του στρατοπαίδου που παρουσιάστηκα.

και πως το κανουν αυτο;  βασικα απ οτι ειδα δεν ξερω κιολας αλλα εχω πολλες πιθανοτητες να ερθω κοντα στον τοπο μου γιατι απ οτι διαβασα οι ανεργοι γωνεις ειναι μεσα στην λιστα για μεταθεση στον τοπο σου

Και εγω οταν παρουσιαστηκα εκανα.τιποτα δεν σου κανουν σιγα.Καθεσαι σε μια γωνια με εναν ψυχολογο και σε ρωταει πως εισαι,αν σε ενοχλει τιποτα,αν εχεις οικογενιακα θεματα,κτλ

Μαγκες πηρα κατ'εξαιρεση μεταθεση στην Στρατιωτικη Σχολη Ευελπιδων... πληροφοριες εχουμε?
Λογικα ηρθα την πιο ακυρη περιοδο μιας και οι ευελπιδες θα ειναι σε διακοπες..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...