Προς το περιεχόμενο

Στρατός

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όταν λεω οτι θα τους πω οτι δεν γουστάρω να έχω όπλο, προφανώς δεν εννοώ οτι θα το παρουσιάσω και έτσι.

Αν τους πω οτι ήμουν παρόν σε ενα άσχημο συμβάν με όπλα και νομίζω οτι δεν θα νιώθω βολικά κρατώντας ένα.  <br />

<br />

Σε βγαζουν ευκολα.<br />

Ι3 αοπλο θα εισαι

Ο χρήστης Panagiotis32 είπε:<br />

Δεν έχει επιλογή να διαλέξεις ανάμεσα σε πεζικό, τεθορ, πυροβολικό κτλ. Αυτό θα το μάθεις ενα μήνα πριν παρουσιαστείς.<br />

<br />

Τα δυο κουτάκια που λες είναι για να δηλώσεις καταδρομείς το ενα και πεζοναύτες το άλλο.<br />

ωραια μηπως επρεπε να βαλω πεζοναυτης μην με πανε στις ειδικες δυναμεις;  επισης μπωρει  να μπω ναυτικο ή αεροπορια;<br />

<br />

Πεζοναυτης = ειδικες δυναμεις.<br />

Αρα αν τικαρεις αυτο το κουτακι εχεις 100% στο τσεπακι σου τις ειδικες δυναμεις..:)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators

Όταν λεω οτι θα τους πω οτι δεν γουστάρω να έχω όπλο, προφανώς δεν εννοώ οτι θα το παρουσιάσω και έτσι.

Αν τους πω οτι ήμουν παρόν σε ενα άσχημο συμβάν με όπλα και νομίζω οτι δεν θα νιώθω βολικά κρατώντας ένα;

να επικαλεστείς άγχος/φόβο κι έτσι, όχι σάλτσες και μλκιες...

οι "αγχωτικές εκδηλώσεις" ως λόγος Ι3 ψυχολογικού δίνονται για πλάκα...

<br />

Σε βγαζουν ευκολα.<br />

Ι3 αοπλο θα εισαι

<br />

Πεζοναυτης = ειδικες δυναμεις.<br />

Αρα αν τικαρεις αυτο το κουτακι εχεις 100% στο τσεπακι σου τις ειδικες δυναμεις.. :)

αρα καλα εκανα και δεν εβαλα τιποτα ευτηχως με κρατησε η κοπελα γιατι δεν ηξερα τι να επιλεξω, τωρα εαν παω εκει βασικα στο επαγγελμα που ελεγε για γονεις εβαλα ανεργοι και ρωτησα αν δικαιουμε κατι, και με λεει δεν ειναι λογος για μειωμενη θητεια εγω ρωτησα αν δικαιουμε να ειμαι κοντα στην πολη μου, καποιος το εκανε αυτο και λεω αν γινεται και σε μενα με την ιδια κατασταση

πιο εύκολο πράγμα από i3 ψυχολογικό δεν νομίζω ότι υπάρχει, ούτε βύσμα ούτε τπτ, όσο πιο νωρίς στο κέντρο τόσο πιο εύκολα...

αν φοβάστε το Στρατό που έχει καταντήσει κολέγιο... τότε όταν θα βγείτε στην ζωή.. θα τρέμετε σαν τα ψάρια έξω από το νερό.

και φυσικά δεν αναφέρομαι σε σοβαρούς λόγους υγείας, που είναι λογικό να μην θέλουν να πάνε, γιατί θα κινδυνέψει η ζωή τους.

ούτε ένα cent δεν κοστίζει 

Όταν υπηρετείς κοστίζει...

στο επαγγελμα που ελεγε για γονεις εβαλα ανεργοι και ρωτησα αν δικαιουμε κατι, και με λεει δεν ειναι λογος για μειωμενη θητεια εγω ρωτησα αν δικαιουμε να ειμαι κοντα στην πολη μου, καποιος το εκανε αυτο και λεω αν γινεται και σε μενα με την ιδια κατασταση

Τι έκανε δλδ είπε δεν έχω χρήματα, δεν δουλεύουν οι γονείς μου και τι έγινε; δεν γίνονται αυτά φίλε.. απλά κάτι άλλο πρέπει να παίχτηκε και πήγε κοντά στο τόπο κατοικίας.

Όταν υπηρετείς κοστίζει...

τι λες ρε, τιποτα δεν κοστίζει. Οπως είσαι πας στον γιατρο του λες θέλω αναβολή κάνει την χαρτούρα και την επομενη εφυγες

χαχαχα να βγεις Ι5 και να σε παρει ο αλλος security... ΑΘΑΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΑ

καλά σε λίγο θα βγει κανένας να πει αν μπορεί να πάει λιμενικό κ φρουρός μην το χεις απίθανο
  • Like 3

• Moderators

Μου ηρθε νεο απολυτηριο, απο βυσσινι σε λευκο και πρεπει να στειλω πισω το παλιο. Τι φαση (περαν απο το προφανες, οτι δηλ. θα στειλω το παλιο)?

Μου ηρθε νεο απολυτηριο, απο βυσσινι σε λευκο και πρεπει να στειλω πισω το παλιο. Τι φαση (περαν απο το προφανες, οτι δηλ. θα στειλω το παλιο)?<br />

<br />

Με το λευκο δεν παιζει να σε καλεσουν για μετεκπαιδευση

• Super Moderators

Μου ηρθε νεο απολυτηριο, απο βυσσινι σε λευκο και πρεπει να στειλω πισω το παλιο. Τι φαση (περαν απο το προφανες, οτι δηλ. θα στειλω το παλιο)?

μετά από πόσο καιρό? σε είχαν καλέσει καμιά φορά?

• Moderators

<br />

Με το λευκο δεν παιζει να σε καλεσουν για μετεκπαιδευση

Αυτα ειναι :)

μετά από πόσο καιρό? σε είχαν καλέσει καμιά φορα?

2004 απολυθηκα. Οχι ευτυχως δεν μου ετυχε. 

2004 απολυθηκα. Οχι ευτυχως δεν μου ετυχε. 

Lol wut?Ότι νάναι τα Ελληνικά στρατά!

Απολύθηκα το 2008 και μου ήρθε το ενημερωμένο απολυτήριο το 2010.

Γείτονας απολύθηκε το 2007 και πήγε επανεκπαίδευση το 2009.ΑΚΟΜΑ περιμένει για το λευκό...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...