gokuthelegend Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Στα ΚΑΑΥ αν θυμαμαι καλα πηγαινεις με αποσπαση απο τη μοναδα σου. Δεν εχεις οργανικη θεση εκει δλδ. Ας με διορθωσει καποιος φιλος αν κανω λαθος σε αυτο. Σε αυτη την περιπτωση και εξ'οσων θυμαμαι εγω απο τη θητεια μου, το μοναδικο κριτηριο ειναι αν σε "αγαπανε" αρκετα ωστε να σε στειλουν εκει με αποσπαση. Εγώ είχα πάει σε ΚΑΑΥ. Ένα ωραίο βραδινό ο αξιωματικός του 1ου γραφείου με φωνάζει και μου λέει ότι θα πάω απόσπαση σε κάτι ΚΑΑΥ. Δεν μου είπε τίποτα για κριτήρια, απλώς μου είπε ότι θα πάω. Υπήρχαν και φαντάροι που είχαν πάει εκεί με μετάθεση και έμειναν και μετά το κλείσιμο της τελευταίας σεζόν (με μερικούς κρατάω ακόμη επαφή και μου το είχαν πει), υποθέτω για να το κρατάνε καθαρό. Να σημειώσω ότι είχα ειδικότητα Τεχνίτη Ασύρματων Μέσων - από Διαβιβάσεις, έκανα κυρίως τηλεφωνικό κέντρο και εστιατόριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zein Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Συγγνωμη αν βγαινω εκτος κουβεντας αλλα θελω να ρωτησω αν ξερει κανεις να μου πει με ποια κριτηρια επιλεγονται οι στρατιωτες που θα υπηρετησουν θητεια σε ΚΑΑΥ Θελει και ερωτημα? 1) Βυσμα 2) Αν σε συμπαθουνε (το οποιο ειναι μια μορφη βυσματος) Μη νομιζεις βεβαια πως θα περασεις και εξαιρετικα εκει. Σε ΚΑΑΥ μπορεις να εισαι σερβιτορος που θα τρεχεις (απληρωτο κοροιδο εννοειται) σαν τον παλαβο ολη μερα για να εισαι δουλος του καθε τιποτενιου που καταδεχεται να τον "υπηρετουν" φανταροι , αλλα επισης μπορει και να εισαι και σκοπανθρωπος χωρις οπλο στην ακρη της παραλιας οπου απλα θα λες στις τουριστριες με τα μεγαλα μπουμπις "πλιζ δις ισ δε μιλιταρι. γκοου αγουει" και μετα θα εχεις ΔΝ μεχρι την επομενη μερα. Ειμαστε ολοι ισοι, απλα καποιοι ειναι παραπανω ισοι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dacourt Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Συγγνωμη αν βγαινω εκτος κουβεντας αλλα θελω να ρωτησω αν ξερει κανεις να μου πει με ποια κριτηρια επιλεγονται οι στρατιωτες που θα υπηρετησουν θητεια σε ΚΑΑΥ Θα πρέπει η Μονάδα σου να έχει στην περιφέρεια που ανήκει ΚΑΑΥ, διαφορετικά δεν μπορείς να πας με απόσπαση. Θα κοιτάξουν να στείλουν πρώτα 1.Βύσματα 2. ειδικότητες ξενοδοχείου-εστιατορίου-μάγειρες και προσωπικό(οπλίτες) που έχουν δουλέψει σε καφέ. 3. αν δεν υπάρχουν οπλίτες με προϋπηρεσία στα παραπάνω, θα στείλουν αυτούς που ή θέλουν να απαλάγουν από την παρουσία τους ή είναι τα καλά παιδιά που θα επιβραβευτούν. Φοράς πολιτικά και ξεχνάς τα στρατιωτικά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos0100 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δεν έχει επιλογή να διαλέξεις ανάμεσα σε πεζικό, τεθορ, πυροβολικό κτλ. Αυτό θα το μάθεις ενα μήνα πριν παρουσιαστείς. Τα δυο κουτάκια που λες είναι για να δηλώσεις καταδρομείς το ενα και πεζοναύτες το άλλο. ωραια μηπως επρεπε να βαλω πεζοναυτης μην με πανε στις ειδικες δυναμεις; επισης μπωρει να μπω ναυτικο ή αεροπορια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sterg_ Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Τον Σεπτέμβρη θα έρθει και η δική μου η ώρα να ξεμπερδέψω με τον στρατό.(Θα κόψω την αναβολή μέσα στον Ιούνιο)Θέλω να ρωτήσω μερικά πραγματάκια τα οποία δεν ξέρω αν έχουν αναφερθεί μέσα στις 1000 σελίδες εδώ. 1. Δικαιούμαι 8μηνη θητεία και θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να πάω ΕΛΔΥΚ και αν αξίζει φυσικά.Ο λόγος είναι καθαρά οικονομικός, να επιβαρύνω όσο το δυνατόν λιγότερο.Η θητεία θα είναι και τους 8 μήνες στην Κύπρο ή θα πάρω κάποια μετάθεση στην Ελλάδα; 2. Εαν τελικά μείνω εδώ, πόσο εύκολο/δύσκολο είναι να βγω άοπλος χωρίς να έχω κάποιο ουσιαστικό πρόβλημα υγείας; Οι περισσότεροι φίλοι μου που πήγαν στρατό μου λένε ασυζητητί να βγω άοπλος. 3. Ως 8μηνος δικαιούμαι """μισθό""" 35ε τον μήνα; 4.Τέλος, ως 8μηνος, και πάλι, υπηρετώ παραμεθόριο και στους 4 μήνες παίρνω μετάθεση στην πόλη μου; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nistisimos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Οι 8μηνοι δεν πάνε Κύπρο, εκτός αν δεν θες να κάνεις χρήση του δικαιώματος σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sterg_ Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Οι 8μηνοι δεν πάνε Κύπρο, εκτός αν δεν θες να κάνεις χρήση του δικαιώματος σου. Για κανένα απολύτως λόγω δεν τους χαρίζω τον μήνα μου! Άρα την ξεγράφω την Κύπρο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilya Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Σαν 8μηνος παίρνεις παραπάνω λεφτά νομίζω δεν ισχύει για όλους αν είσαι πολυτεκνος 34,60 αν θυμάμαι καλά , μην βγεις αοπλος αμέσως κ μετά μπορείς να αλλάξει ι, δεν ισχύει ότι σαν αοπλος δεν κανείς τπτ τα μαύρα στρατόπεδα δεν κάνουν διακρίσεις μην πας Κύπρο 4 μήνες παραμεθόριο κ μετά χαλαρά τραβά Έβρο για μένα με τπτ νησι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 3. Ως 8μηνος δικαιούμαι """μισθό""" 35ε τον μήνα; όχι πάντα, χρειάζεται συγκεκριμένες κατηγορίες 8μηνου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sterg_ Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Μπορώ απλά να τους πω οτι δεν γουστάρω να κρατάω όπλο και με βγάζουν άοπλο; όχι πάντα, χρειάζεται συγκεκριμένες κατηγορίες 8μηνου... Είμαι 8μηνος ως προστάτης οικογενείας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 ο μισθολόγιο των φαντάρων Οπλίτες/Υποδεκανείς 8,80 € Δεκανείς 9,98 € Λοχίες 11,15 € Παιδιά Πολυτέκνων 35,00 € Ορφανοί από έναν γονέα και παιδιά ανύπαντρων μητέρων 35,22 € Ορφανοί και από τους δύο γονείς 100,00 € Παντρεμένοι: παντρεμένοι χωρίς παιδιά 35,22 € Με ένα παιδί 88,04 € Με δύο παιδιά 140,87 € Με τρία παιδιά 234,78 € Προσαύξηση ανά παιδί (για περισσότερα από τρία) 14,67 € Αλλες κατηγορίες Παιδιά μακροχρόνιων ανέργων, εφόσον το οικογενειακό τους εισόδημα δεν ξεπερνάει τα 3.000 € 100,00 € Παιδιά γονέων προβληματικών περιοχών, εφόσον το οικογενειακό τους εισόδημα δεν ξεπερνάει τα 3.000 € 100,00 € 8μηνος κάνεις αν είσαι ο μεγαλύτερος γιος ή μοναχοπαίδι κι ο πατέρας σου είναι άνω των 70 ετών, εκεί όμως παίρνεις 8.80 κι είσαι προστάτης οικογένειας... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dacourt Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 ωραια μηπως επρεπε να βαλω πεζοναυτης μην με πανε στις ειδικες δυναμεις; επισης μπωρει να μπω ναυτικο ή αεροπορια; Μπορεί να πας παντού... δεν το ξέρεις αυτό, εκτός και αν έχεις βύσμα. Αν καταχτείς τελικά στο Πεζικό ή στο Πυροβολικό ή κάπου άλλου τέλος πάντων μετά την 1η εβδομάδα που είναι η εβδομάδα κατάταξης, την επόμενη θα έρθουν στο Κέντρο(ΚΕΝ) κλιμάκια από Ειδικές Δυνάμεις - Κύπρο κτλ.. εκεί ΑΝ θες δηλώνεις περνάς κάτι ασκήσεις γυμναστικής και αν όλα πάνε καλά σε παίρνουν. Αν ΔΕΝ θες δεν δηλώνεις και παραμένεις στο ΚΕΝ που κατατάχθηκες.. περιμένοντας την ορκωμοσία σου και ακολούθως την μετάθεση σου. Στις Ειδικές Δυνάμεις.. ΔΕΝ παίρνουν άτομα που ΔΕΝ επιθυμούν να πάνε σε αυτό το Σώμα. Φυσικά δεν το συζητώ ότι πρέπει να είσαι Ι1 ή 2 σε εξαιρετικές περιπτώσεις... Τον Σεπτέμβρη θα έρθει και η δική μου η ώρα να ξεμπερδέψω με τον στρατό.(Θα κόψω την αναβολή μέσα στον Ιούνιο) Θέλω να ρωτήσω μερικά πραγματάκια τα οποία δεν ξέρω αν έχουν αναφερθεί μέσα στις 1000 σελίδες εδώ. 1. Δικαιούμαι 8μηνη θητεία και θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να πάω ΕΛΔΥΚ και αν αξίζει φυσικά. Ο λόγος είναι καθαρά οικονομικός, να επιβαρύνω όσο το δυνατόν λιγότερο. Η θητεία θα είναι και τους 8 μήνες στην Κύπρο ή θα πάρω κάποια μετάθεση στην Ελλάδα; 2. Εαν τελικά μείνω εδώ, πόσο εύκολο/δύσκολο είναι να βγω άοπλος χωρίς να έχω κάποιο ουσιαστικό πρόβλημα υγείας; Οι περισσότεροι φίλοι μου που πήγαν στρατό μου λένε ασυζητητί να βγω άοπλος. 3. Ως 8μηνος δικαιούμαι """μισθό""" 35ε τον μήνα; 4.Τέλος, ως 8μηνος, και πάλι, υπηρετώ παραμεθόριο και στους 4 μήνες παίρνω μετάθεση στην πόλη μου; 1. Όχι δεν δικαιούσαι... και δεν θα υπηρετήσεις στην ΕΛΔΥΚ 2. ΑΔΥΝΑΤΟΝ... μόνο αν έχεις βύσμα χοντρό που ΔΕΝ θα παίξει το κεφάλι του για να σε βγάλει Ι3 άοπλο(γιατί υπάρχει και το Ι3 ένοπλο), αφού δεν έχεις πρόβλημα υγείας τότε Ι1 ή Ι2. 4. Ναι Μπορώ απλά να τους πω οτι δεν γουστάρω να κρατάω όπλο και με βγάζουν άοπλο; Φυσικά και μπορείς.. απλά να ξέρεις ότι θα φας μια 20αρα Φ για αρχή και όσο θα συνεχίζεις να είσαι αντιδραστικό στοιχείο... θα μαζεύεις Φ και στο τέλος θα κάνεις 18μηνο ή 50 ευρώ και αναβολή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 2. Εαν τελικά μείνω εδώ, πόσο εύκολο/δύσκολο είναι να βγω άοπλος χωρίς να έχω κάποιο ουσιαστικό πρόβλημα υγείας; Οι περισσότεροι φίλοι μου που πήγαν στρατό μου λένε ασυζητητί να βγω άοπλος. 2. ΑΔΥΝΑΤΟΝ... μόνο αν έχεις βύσμα χοντρό που ΔΕΝ θα παίξει το κεφάλι του για να σε βγάλει Ι3 άοπλο(γιατί υπάρχει και το Ι3 ένοπλο), αφού δεν έχεις πρόβλημα υγείας τότε Ι1 ή Ι2. Μπορώ απλά να τους πω οτι δεν γουστάρω να κρατάω όπλο και με βγάζουν άοπλο; Φυσικά και μπορείς.. απλά να ξέρεις ότι θα φας μια 20αρα Φ για αρχή και όσο θα συνεχίζεις να είσαι αντιδραστικό στοιχείο... θα μαζεύεις Φ και στο τέλος θα κάνεις 18μηνο ή 50 ευρώ και αναβολή. πιο εύκολο πράγμα από i3 ψυχολογικό δεν νομίζω ότι υπάρχει, ούτε βύσμα ούτε τπτ, όσο πιο νωρίς στο κέντρο τόσο πιο εύκολα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Φυσικά και μπορείς.. απλά να ξέρεις ότι θα φας μια 20αρα Φ για αρχή και όσο θα συνεχίζεις να είσαι αντιδραστικό στοιχείο... θα μαζεύεις Φ και στο τέλος θα κάνεις 18μηνο ή 50 ευρώ και αναβολή. ούτε ένα cent δεν κοστίζει Και ή φοροδιαφυγή μπορεί να γίνει νόμιμη ή νομοτυπη δε μου λέει κάτι αυτό εντελώς άκυρη η συγκριση σου, η φορολογία όσο μεγαλυτερη περιουσία, εισοδήματα έχεις ανεβαινει. Στη θητειά συμβαινει ακριβώς το αντιθετο, όσο περισσότερο πλούσιος και διασημος είσαι τόσο πιο light θητεια κάνεις, και όσο πιο φτωχός και αγνωστος είσαι τοσο πιο σκατά και μαυρίλα ειναι η θητεία σου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sterg_ Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Όταν λεω οτι θα τους πω οτι δεν γουστάρω να έχω όπλο, προφανώς δεν εννοώ οτι θα το παρουσιάσω και έτσι.Αν τους πω οτι ήμουν παρόν σε ενα άσχημο συμβάν με όπλα και νομίζω οτι δεν θα νιώθω βολικά κρατώντας ένα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις