Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ο μονος στο δικο μου κεντρο που πηρα αδεια προ ορκωμοσιας ηταν ενας που επαιζε μπασκετ σε καποια ομαδα καπου. Ακομα κ αυτος φανταζομαι με βυζμα ομως. Σιγα μη του ειπε ο Δικας "ναι παιδι μου, αν ειναι για μπασκετ πηγαινε..." :P

Άν έχει επαγγελματικό συμβόλαιο με ομάδα τότε αναγκαστηκά πρέπει να του δώσει άδεια!

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

για τις εξετασεις του Ασεπ πρεπει να εχεις απαλλαγει ή εκπληρώσει τις στρ. υποχρεωσεις για να συμμετέχεις.

Δεν ξέρω αν άλλαξε πρόσφατα η νομοθεσία πάλι, αλλά για εκπαιδευτικός τουλάχιστο μπορούσες και μάλλον μπορείς ακόμη να δώσεις εξετάσεις χωρίς να έχεις εκπληρώσει τις στρατιωτικές σου υποχρεώσεις.

Δημοσ.

Ένας φίλος μου παρουσιάζεται Έρευνα Πληροφορικής Λαμία. Πόσο πιθανό είναι να τον κρατήσουν στο σώμα με μεταπτυχιακό και διδακτορικό στα τελειώματα;

Δημοσ.

Ένας φίλος μου παρουσιάζεται Έρευνα Πληροφορικής Λαμία. Πόσο πιθανό είναι να τον κρατήσουν στο σώμα με μεταπτυχιακό και διδακτορικό στα τελειώματα;

Δημοσ.

Εχει καλες πιθανοτητες, αλλα οι βιζματιες εχουν προτεραιοτητα.

Και να μην μεινει ΕΠ παντως, θα παει ΔΒ το οποιο ειναι εξισου χαλλλαρο

Δημοσ.

Εχει καλες πιθανοτητες, αλλα οι βιζματιες εχουν προτεραιοτητα.

Και να μην μεινει ΕΠ παντως, θα παει ΔΒ το οποιο ειναι εξισου χαλλλαρο

Δημοσ.
Πολύ πιθανό να τον κρατήσουν. Εξίσου δεν είναι, παρηγοριά στον άρρωστο είναι!

Απλά θέλει διδακτορικό ή καλό βίσμα για να μείνεις και Αθήνα..έτσι έχω ακούσει... Αλλιώς παραμεθόριο όλη την θητεία...;

Δημοσ.
Πολύ πιθανό να τον κρατήσουν. Εξίσου δεν είναι, παρηγοριά στον άρρωστο είναι!

Απλά θέλει διδακτορικό ή καλό βίσμα για να μείνεις και Αθήνα..έτσι έχω ακούσει... Αλλιώς παραμεθόριο όλη την θητεία...;

Δημοσ.

όχι απαραίτητα, 8μηνα κάνουν 4 μήνες παραμεθώριο, 6μηνα, 3μηνα καθόλου, αν ειναι πλήρους θητείας τότε μπορεί να δικαιούται κατ εξαίρεση μετάθεση.

(ρωτα το στρατολογικό σου γραφείο για τις προυποθέσεις)

Δημοσ.

όχι απαραίτητα, 8μηνα κάνουν 4 μήνες παραμεθώριο, 6μηνα, 3μηνα καθόλου, αν ειναι πλήρους θητείας τότε μπορεί να δικαιούται κατ εξαίρεση μετάθεση.

(ρωτα το στρατολογικό σου γραφείο για τις προυποθέσεις)

Δημοσ.

ΝΟΜΙΖΩ ότι για το συγκεκριμένο σώμα είτε μένεις αθήνα, είτε πας παραμεθόριο αλλά επιστρέφεις πάλι αθήνα. Φυσικά αν έχεις βύσμα μένεις μόνο Αθήνα :)

Δημοσ.

ΝΟΜΙΖΩ ότι για το συγκεκριμένο σώμα είτε μένεις αθήνα, είτε πας παραμεθόριο αλλά επιστρέφεις πάλι αθήνα. Φυσικά αν έχεις βύσμα μένεις μόνο Αθήνα :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...