Pablo_Hasan Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Άμα πάρεις το δρόμο του βουβαλιού δύσκολα έχει επιστροφή, καλύτερα να μη το κάνεις Αυτοί που το λένε εύκολο παίζει όντως να το δικαιούνται, άμα το δικαιούσαι εύκολο είναι Εγώ προσωπικά δε ξέρω κάποιον που να το πήρε και να μην είχε όντως κάποιο πρόβλημα. Δε λέω ότι δεν υπάρχουν και αυτοί που κορόιδεψαν βέβαια Απλά αναρωτιέμαι σε άλλες χώρες τι θα έκαναν, πχ μιλούσα με έναν αιγύπτιο και μου έλεγε ότι στη χώρα του για να μην κάνουν θητεία έκοβαν τον αντίχειρα τους Αυτό θέλει @@ όχι να το παίζεις ότι πάσχεις από κατάθλιψη δεν υπάρχει κορόιδεψαν, άλλο στρατός και άλλο φυλακή, δεν έκανες κανένα αδίκημα να σε κλείσουν μέσα. Δικαίωμα σου είναι η απαλλαγή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 "ασε φιλε, αναγκαστηκα και εφτασα 160 κιλα για να μην παω στρατο, και τωρα πρεπει να βαλω δαχτυλιδι..." Σοβαρά τώρα έβαλες κιλά για να μην πας φαντάρος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MT60RS Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Μου φαίνεται δύσκολο να κάνω ότι έχω πρόβλημα που δεν έχω Εσύ μπορεί και να έχεις για παράδειγμα, πού το ξέρω εγώ; Και αν μάλιστα έχεις και κάποιο Ι ψυχολογικό γιατί εκεί παίζουν οι αμφιλεγόμενες φάσεις, μπορεί όντως να έχεις κάποια ψυχολογικά θέματα οπότε δε μπορώ να πάρω το λόγο σου σοβαρά δεν χρειαζεται καθολου θεατρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Μου φαίνεται δύσκολο να κάνω ότι έχω πρόβλημα που δεν έχω Εσύ μπορεί και να έχεις για παράδειγμα, πού το ξέρω εγώ; Και αν μάλιστα έχεις και κάποιο Ι ψυχολογικό γιατί εκεί παίζουν οι αμφιλεγόμενες φάσεις, μπορεί όντως να έχεις κάποια ψυχολογικά θέματα οπότε δε μπορώ να πάρω το λόγο σου σοβαρά Δεν χρειαζεται να κανεις οτι εχεις οτιδηποτε Με το χαρτι απο γιατρο , δυσκολα σου λεει κανεις οχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 δεν υπάρχει κορόιδεψαν, άλλο στρατός και άλλο φυλακή, δεν έκανες κανένα αδίκημα να σε κλείσουν μέσα. Δικαίωμα σου είναι η απαλλαγή.Την απαλλαγή όμως δεν τη δικαιούται ο καθένας βάσει της νομοθεσίας μας πώς να το κάνουμε δηλαδή; Το έχω ξαναπει όποιος επικαλείται θέματα που δεν έχει, προσβάλει στην ουσία αυτούς που έχουν όντως πρόβλημα Το ότι υπάρχει σχετική χαλαρότητα όπως σε πολλούς τομείς του δημοσίου ,επειδή τελικά βρίσκονται οι μαλακες που θα πληρώσουν τη νύφη δε μου λέει κάτι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MT60RS Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Σοβαρά τώρα έβαλες κιλά για να μην πας φαντάρος; οχι ρε, αυτο ελειπε, κιλα βαζω ετσι κι αλλιως... αμα ειχα και στοχο θα επρεπε να σπανε με κομπρεσσερ τον τοιχο για να παω στο νοσοκομειο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Την απαλλαγή όμως δεν τη δικαιούται ο καθένας βάσει της νομοθεσίας μας πώς να το κάνουμε δηλαδή; Το έχω ξαναπει όποιος επικαλείται θέματα που δεν έχει, προσβάλει στην ουσία αυτούς που έχουν όντως πρόβλημα Το ότι υπάρχει σχετική χαλαρότητα όπως σε πολλούς τομείς του δημοσίου ,επειδή τελικά βρίσκονται οι μαλακες που θα πληρώσουν τη νύφη δε μου λέει κάτι δεν προσβάλεις κανέναν, δεν παίρνεις από κανέναν την θέση, ούτε του στερείς κάτι που δικαιούται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 χώνεις άλλους να κάνουν τη δουλειά που σου αναλογεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Το οτι σου αναλογει καποια δουλεια ειναι συζητησιμο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 χώνεις άλλους να κάνουν τη δουλειά που σου αναλογεί Και οι άλλοι μπορούνε να πάρουν απαλλαγή. Ούτως η άλλως ο στρατός είναι δομημένος έτσι ώστε να χώνει ο ένας τον άλλο. Το οτι σου αναλογει καποια δουλεια ειναι συζητησιμο το λέμε δουλειά, το να κανεις τον σερβιτόρο η να καθαρίζεις παραλιες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MT60RS Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 χώνεις άλλους να κάνουν τη δουλειά που σου αναλογεί δηλ επρεπε εγω να παω στρατο, για να εχουν εξτρα ατομα στις αγγαρειες και να μην κουραζονται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Ναι Δε μιλάμε για εθελοντισμό άλλωστε σύμφωνα με τους νόμους δικαίως ή αδίκως είναι υποχρεωτικό. Είναι σα να παραπονιέται κανείς για την οικονομική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα ενώ παράλληλα φοροδιαφεύγει γιατί αποφάσισε από τη κοιλιά του ότι αυτά που του αναλογούν να πληρώσει είναι πολλά και άδικα Μαλακία οι φόροι, μαλακία ο στρατός αλλά είναι πράγματα που πρέπει να γίνονται σύμφωνα, ξαναλέω, με τη νομοθεσία. Αν κάτι το θεωρούμε άδικο ας προσπαθήσουμε να το αλλάξουμε μέσω του πολιτεύματος, όχι παίρνοντας αυθαίρετες αποφάσεις εις βάρος των άλλων 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lifeowner771 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Μπαίνω Σπάρτη ΚΕΕΜ τον Ιούλιο, αλλά με εχουν στο Πεζικό. Υπαρχει η δυνατότητα να παρω ειδικότητα μάγειρα, οδηγού; Η απο το πεζικό δεν παίρνεις τέτοιες ειδικότητες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Ναι Δε μιλάμε για εθελοντισμό άλλωστε σύμφωνα με τους νόμους δικαίως ή αδίκως είναι υποχρεωτικό. Είναι σα να παραπονιέται κανείς για την οικονομική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα ενώ παράλληλα φοροδιαφεύγει γιατί αποφάσισε από τη κοιλιά του ότι αυτά που του αναλογούν να πληρώσει είναι πολλά και άδικα Μαλακία οι φόροι, μαλακία ο στρατός αλλά είναι πράγματα που πρέπει να γίνονται σύμφωνα, ξαναλέω, με τη νομοθεσία. Αν κάτι το θεωρούμε άδικο ας προσπαθήσουμε να το αλλάξουμε μέσω του πολιτεύματος, όχι παίρνοντας αυθαίρετες αποφάσεις εις βάρος των άλλων μα και η απαλλαγή νομιμη ειναι, δεν λέμε τιποτα παρανομο. Δεν μπορώ να καταλάβω πως το συγκρίνεις με την φοροδιαφυγη. Αν θελουμε να συγκρίνουμε την θητεία με την φορολόγιση τότε βρες μου έναν φόρο που καθορίζεται με βάση τι φύλο έχει ο φορολογούμενος... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N3k21 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 μα και η απαλλαγή νομιμη ειναι, δεν λέμε τιποτα παρανομο. Δεν μπορώ να καταλάβω πως το συγκρίνεις με την φοροδιαφυγη. Η απαλλαγή είναι προφανώς νόμιμη και δικαίωμα όσων δεν είναι ικανοί να υπηρετήσουν. Για όλους τους υπόλοιπους, οι οποίοι ισχυρίζονται ψευδώς πως αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα, προκειμένου έτσι να αποφύγουν την στράτευση, τι λες να ισχύει; Βάσει της λογικής σου και ο φοροκλέφτης νόμιμα καταθέτει φορολογική δήλωση, δηλώνοντας ωστόσο παρανόμως λιγότερα κέρδη από τα πραγματικά στην εφορία. Κατανοητά τα παραπάνω; Αν θελουμε να συγκρίνουμε την θητεία με την φορολόγιση τότε βρες μου έναν φόρο που καθορίζεται με βάση τι φύλο έχει ο φορολογούμενος... Διότι η αδικία έγκειται αποκλειστικά σε θέματα "σεξισμού" και δεν μπορεί να έχει άλλη μορφή. Όπως π.χ. να φορολογείσαι βαρύτατα επειδή διαθέτεις ακίνητο, το οποίο κληρονόμησες, αλλά παρ' όλα αυτά τα εισοδήματά σου είναι πενιχρά... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις