Προς το περιεχόμενο

Στρατός

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γιατί στην Ελλάδα ότι έχει να κάνει με δημόσιο, κράτος, πατρίς-θρησκεία-οικογένεια οι παπάδες μετράνε

Ειδικά αν μάλιστα πρόκειται και για στρατιωτικούς παπάδες με βαθμό, μιλάμε για warrior priest lv 99 με attack 9999999, intelligence 9999999 , charisma 999999990 κτλ..

Στο πεδίο της μάχης θα κάνουν rally τα στρατεύματα και θα κάνουν buffs με βάση τον αγιασμό και το τίμιο ξύλο ή κάποιο κομμάτι τέλος πάντων απο κάποιο λείψανο και κρατώντας μια θαυματουργή εικόνα θα castαρουν spells που θα κάψουν όλους τους άπιστους

Επίσης αν πέσει πείνα το ψωμί από το Καποτά θα πολλαπλασιαστεί όπως και ο γκοτζίλα, θα βρέξει μάννα και το νερό κρασί ή για να είμαστε πιο μοντέρνοι amstel τις Κυριακές, κλασσικά

Ε όχι και προοδευτικός λαός που καταδικάζουμε παστίτσια και υποδεχόμαστε φλόγες και λείψανα σαν αρχηγό κράτους

Εκτός αν μας συγκρίνεις με φανατικούς μουσουλμανους, ναι είμαστε μερικά σκαλιά πιο πάνω, φοβερή επιτυχία..

Στην Κύπρο το '74 κάποιος στρατηγός* είχε πει ότι δεν μπορούμε να χάσουμε γιατι έχουμε την παναγία με το μέρος μας, τα αποτελέσματα αυτης της νοοτροπίας τα είδαμε ;)

40 χρόνια μετά, που λες κάτι θα έχει αλλάξει, φερνουν τα οστα της Αγ. Βαρβάρας και τα πάνε βολτες με τα πλοια του ΠΝ...

* Αν δεν βαριέμαι θα ψάξω να βρω το ονομα του.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

καποιος?

Το 23 θα αναθεωρηθεί η κατάταξη σου.. οπότε η απάντηση είναι ΑΓΝΩΣΤΟ! Συνήθως οι εξ αναβολής κατατάσσονται στον Στρατό Ξηράς(Πεζικό-Πυροβολικό-Τεθ).

Κυπρο και να αρνηθεις πας 90%.Στην σειρα μου οσοι γκρινιαζανε(δεν θελω να παω,δεν δηλωσα,εχω αυτον τον λογο,εχω αυτο) οι περισσοτεροι μας ακολουθησαν στο νησι.Ατομα που πραγματικα ειχαν λογο πηγαν σε νορμαλ μεταθεσεις οπως παει ολος ο υπολοιπος κοσμος.Κυπρο πηγαν δησμενεις οσοι εφυγαν ενω ειχαν παει στο νησι.Σπανια περιπτωση να φυγεις ενω πας αλλα γινεται.

Δεν ισχύει αυτό πλέον.. αν αρνηθείς απλά δεν πας, φεύγεις όμως για Νησιά ή Έβρο. Παλιότερα επειδή δεν υπήρχαν πολλοί εθελοντές όντως κάποιοι πήγαιναν(λίστα ΓΕΣ + Εθελοντές), αλλά αν πεις ΔΕΝ πάω, δεν θα πας.

Εδώ δεν πήραν παιδιά εθελοντές από Α και την Β ΕΣΣΟ.. και τους έστειλαν στην άλλη άκρη του πουθενά. Άλλαξαν πολλά πράγματα στις λίστες της ΕΛΔΥΚ... λόγω οικονομικού πλέον πολλοί επιλέγουν να πάνε και οι εθελοντές είναι 50-50 για να πάνε.

:lol:  :lol:  :lol:

Στα Στρατόπεδα των Αθηνών και των μεγάλων πόλεων αυτή τη περίοδο έτσι πάει.. 1-1, στην ΑΣΔΕΝ μόνο είναι 2 ή 3-1. Και σε παραμεθόριο έτσι πάνε.. υπάρχει μεγάλη επάνδρωση πλέον. Βέβαια όλα αυτά αλλάζουν λόγω απολύσεων και νέων μεταθέσεων. πχ τώρα πήγαν στα στρατόπεδα η τελευταία σειρά.. και πήγε μπόλικος κόσμος. Από Δευτέρα θα αρχίσουν ΣΠΕΝ..

• Like 1

Απο οτι ακουω παντως για υγιονομικο 401 μπορει να τους παει και 1 μεσα 7 εξω βεβαια πρεπει να βαλεις το χερι πολυ βαθια στην πριζα για να μπεις εκει :D

Στο υγειονομικό τους ένοπλους τους πάει γάμα τα και τους άοπλους κανονικά, απλά έχουν μεγάλη συγκέντρωση άοπλων εκεί μέσα σχεδόν συνέχεια και όπως καταλαβαίνεις οι υπηρεσίες πέφτουν στους μαλάκες

Γενικά αν είσαι υγειονομικό δεν είναι και τοοοοσο δύσκολο το 401, δύσκολο πχ είναι το Νίμιτς που έχει 3 φαντάρους και εκεί είναι που γίνεται η σωστή φάση

Εγώ πάντως μετά τον ένα μήνα που έκανα την εκπαίδευση σε νοσοκομείο και ενώ είχα την ευκαιρία να μπω στο 401, δε θέλησα να πάω προτίμησα να μείνω σε πιο νορμαλ στρατόπεδο

Και ο λόγος για αυτό είναι ότι ενώ στο νοσοκομείο στη πραγματικότητα δεν είσαι σε στρατόπεδο, είσαι σε νοσοκομείο και εμένα αυτό μου γαμησε τη ψυχολογία, ήμουν σχεδόν σε φάση κατάθλιψης

Χίλιες φορές κλασικά σκοπετα και χώματα και λάσπη και κρύο, παρά να μπαίνεις στην εμθ και να βλέπεις λιωμένα κεφάλια, ή να σε πετάνε στα επείγοντα και να μη ξέρεις τι να κανεις

Εγώ που δεν ήμουν της δουλειάς είχα φάει φρίκη

επίσης γνώριζα ότι θα με πηγαίνει χειρότερα και επίσης επειδή θα ήμουν κεντρικά θα έπρεπε γενικά να είμαι πιο πρόβλεπε από ότι ήμουν στην ΑΒΥΠ που κυκλοφορούσα σα λέτσος

Έκανα τα χλμ μου βέβαια αλλά δε πειράζει

Το μόνο καλό με το υγειονομικό είναι ότι δικαιολογείται να είσαι ΠΑΝΤΟΥ, σε όλες σχεδόν τις μονάδες ανεξαρτήτως όπλου/σώματος αφού είναι σύνηθες να πρόβλεπεται κάπου ένας νοσοκόμος σε υποτιθέμενη πλήρη επάνδρωση, κατά τα άλλα δεν είναι και κάτι το σπουδαίο

• Like 1

Στο υγειονομικό τους ένοπλους τους πάει γάμα τα και τους άοπλους κανονικά, απλά έχουν μεγάλη συγκέντρωση άοπλων εκεί μέσα σχεδόν συνέχεια και όπως καταλαβαίνεις οι υπηρεσίες πέφτουν στους μαλάκες

Γενικά αν είσαι υγειονομικό δεν είναι και τοοοοσο δύσκολο το 401, δύσκολο πχ είναι το Νίμιτς που έχει 3 φαντάρους και εκεί είναι που γίνεται η σωστή φάση

Εγώ πάντως μετά τον ένα μήνα που έκανα την εκπαίδευση σε νοσοκομείο και ενώ είχα την ευκαιρία να μπω στο 401, δε θέλησα να πάω προτίμησα να μείνω σε πιο νορμαλ στρατόπεδο

Και ο λόγος για αυτό είναι ότι ενώ στο νοσοκομείο στη πραγματικότητα δεν είσαι σε στρατόπεδο, είσαι σε νοσοκομείο και εμένα αυτό μου γαμησε τη ψυχολογία, ήμουν σχεδόν σε φάση κατάθλιψης

Χίλιες φορές κλασικά σκοπετα και χώματα και λάσπη και κρύο, παρά να μπαίνεις στην εμθ και να βλέπεις λιωμένα κεφάλια, ή να σε πετάνε στα επείγοντα και να μη ξέρεις τι να κανεις

Εγώ που δεν ήμουν της δουλειάς είχα φάει φρίκη

επίσης γνώριζα ότι θα με πηγαίνει χειρότερα και επίσης επειδή θα ήμουν κεντρικά θα έπρεπε γενικά να είμαι πιο πρόβλεπε από ότι ήμουν στην ΑΒΥΠ που κυκλοφορούσα σα λέτσος

Έκανα τα χλμ μου βέβαια αλλά δε πειράζει

Το μόνο καλό με το υγειονομικό είναι ότι δικαιολογείται να είσαι ΠΑΝΤΟΥ, σε όλες σχεδόν τις μονάδες ανεξαρτήτως όπλου/σώματος, κατά τα άλλα δεν είναι και κάτι το σπουδαίο

Ντροπη και αισχος :P

Εγώ Αθήνα πήγαινα 2-1 με 3-1 και ή ΑΣΔΕΝ ήταν τουλάχιστον 4-1

Μιλάμε για κανονική περίοδο όχι να απολύονται σειρές

Εντάξει μια χαρά ήταν. τώρα θα αρχίσουν τα ζόρια για όλες τις σειρές, που αρχίζουν από το τέλος του μήνα οι άδειες, υπάρχουν μεταθέσεις ποιο μετά.. θα πέσει εμπλοκή σε αρκετά Στρατόπεδα.

Στα Στρατόπεδα των Αθηνών και των μεγάλων πόλεων αυτή τη περίοδο έτσι πάει.. 1-1, στην ΑΣΔΕΝ μόνο είναι 2 ή 3-1. Και σε παραμεθόριο έτσι πάνε.. υπάρχει μεγάλη επάνδρωση πλέον. Βέβαια όλα αυτά αλλάζουν λόγω απολύσεων και νέων μεταθέσεων. πχ τώρα πήγαν στα στρατόπεδα η τελευταία σειρά.. και πήγε μπόλικος κόσμος. Από Δευτέρα θα αρχίσουν ΣΠΕΝ..

Πήγαινε μια από ΧΩΚ να τους το πεις αυτό.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...