Nate Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Κάτι τελευταίο που δεν απαντήθηκε πριν. Η διαδικασία ποια είναι; edit: Site: την βρήκα Το μόνο που φοβάμαι είναι το μην με κρατήσουν, αν και μου απάντησε ο Pablo σε αυτό. Μπορεί να πάρω χαρτί και από γιατρό του δημοσίου και να επικοινωνήσω με την στρατολογία για παραπάνω πληροφορίες.
Chris_85 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Πάρε τηλέφωνο στη στρατονομία να σε καθοδηγήσει. Θα καταθέσεις τα χαρτιά σου, και θα κληθείς σε 1-2 μήνες να περάσεις απο επιτροπή.
nemesiskp Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Αν δηλώσεις ΚΥΠΡΟ και κοπείς.. δλδ ΔΕΝ σε πάρουν, παίρνεις δυσμενή μετάθεση υποχρεωτικά. Να μην πας ΚΩ... είναι πολύ άσχημες οι συνθήκες σήμερα.. τώρα που μιλάμε, εμπλοκή ΦΟΥΛ.. παίρνεις το μακαρόνι του παστίτσιου και μόνο έτσι θα βλέπεις την πόλη Ασφαλώς και εάν δηλώσεις Κύπρο και δεν σε πάρουν δεν πας δυσμενη μετάθεση. Δυσμενη πας μόνο εάν σε πάρουν και για κάποιο λόγο δηλώσεις εσύ ότι θες να φύγεις (δύσκολο), τότε μόνο τότε πας δυσμενη. Σε κάθε άλλη περίπτωση εάν κοπεις για άλλους λόγους πχ ι3 πας κανονικά όπου κάτσει. Για Κω την τωρινή περίοδο που μιλάμε είναι καλα. Έχω φίλο και περνάει μια χαρά. Κάνει ασφαλώς τις υπηρεσίες του, αλλα τίποτα το παραπάνω από το φυσιολογικό στα πλαίσια του στρατού.
MT60RS Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Έχω asperger και παίρνω abilify για το άγχος. Είδα σε ένα φεκ ότι δικαιούμαι ι5 για το asperger. Το ότι παίρνω το χάπι βοηθάει στην απαλλαγή; Η διαδικασία ποια είναι; Υπάρχει περίπτωση να μην μου δώσουν απαλλαγή; ο,τι και να γινει παιζεις 2 χρονια αναβολες και στο τελος απαλλαγη Κάτι τελευταίο που δεν απαντήθηκε πριν. Η διαδικασία ποια είναι; edit: Site: την βρήκα Το μόνο που φοβάμαι είναι το μην με κρατήσουν, αν και μου απάντησε ο Pablo σε αυτό. Μπορεί να πάρω χαρτί και από γιατρό του δημοσίου και να επικοινωνήσω με την στρατολογία για παραπάνω πληροφορίες. δεν υπαρχει περιπτωση να σε κρατησουν. Πας στο φρουραρχειο, πριν την καταταξη (ειναι παλιο, αλλα η φαση με τα 2 χρονια ισχυει ακομα) http://www.omhroi.gr/faq_22.htm
Nate Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Ευχαριστώ για την απάντηση. Αυτά που λες ισχύουν μόνο λόγω του asperger ή να πω ότι παίρνω και abilify;
MT60RS Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 ο,τι εχεις καλο ειναι... ακομα καλυτερα, γνωματευση απο δημοσιο γιατρο και συνταγες με τα χαπια μαζι σου
Pablo_Hasan Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Πάρε τηλέφωνο στη στρατονομία να σε καθοδηγήσει. Θα καταθέσεις τα χαρτιά σου, και θα κληθείς σε 1-2 μήνες να περάσεις απο επιτροπή. καμία σχέση, ούτε στρατονομία ούτε στρατολογία με τα βύσματα εποπινες, είτε στο φρουραρχείο είτε κατευθειαν στο ΚΕΝ. Οι χειρότεροι είναι οι Παπάδες, αν σας τύχει παπάς.. θα δείτε πως θα σας γράψει στα τέτοια του και πως μετράει το μέσον του!! Προσοχή όλοι στέκονται.. αντί να διαολοστίλουν τους μεγαλόΠαπάδες που παίρνουν τηλέφωνα. αυτο ισχύει αλλά δεν έχω καταλάβει για ποιον λόγο μετράνε οι παπαδες στον στρατό; Ορισμένοι στρατιωτικοι βαράνε προσοχες στους παπαδες λες και αυτοι τους πληρώνουν τον μισθό...
tz3s Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 αυτο ισχύει αλλά δεν έχω καταλάβει για ποιον λόγο μετράνε οι παπαδες στον στρατό; Ορισμένοι στρατιωτικοι βαράνε προσοχες στους παπαδες λες και αυτοι τους πληρώνουν τον μισθό... μα καλα πλακα κανεις?? ΓΙΑΤΙ φιλε μου αμα σταματησουν οι παπαδες να προσευχονται για μας τοτε θα μας φανε ζωντανους οι απιστοι Τουρκοι!! Και γιατι απλα στρατιωτικη φαρα - Δεξιοι - "Χριστιανοι ορθοδοξοι" Παντως χωρις πλακα, ιστορικα η θρησκεια επαιζε σημαντικο ρολο στον Ελληνικο στρατο ... οποτε φανταζομαι οτι παρολο που ειμαστε προοδευτικος λαος, ειπαμε να κρατησουμε αυτο ετσι για το καλο
ParhsG Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Ασφαλώς και εάν δηλώσεις Κύπρο και δεν σε πάρουν δεν πας δυσμενη μετάθεση. Δυσμενη πας μόνο εάν σε πάρουν και για κάποιο λόγο δηλώσεις εσύ ότι θες να φύγεις (δύσκολο), τότε μόνο τότε πας δυσμενη. Σε κάθε άλλη περίπτωση εάν κοπεις για άλλους λόγους πχ ι3 πας κανονικά όπου κάτσει. Για Κω την τωρινή περίοδο που μιλάμε είναι καλα. Έχω φίλο και περνάει μια χαρά. Κάνει ασφαλώς τις υπηρεσίες του, αλλα τίποτα το παραπάνω από το φυσιολογικό στα πλαίσια του στρατού. Εγω πάω για i3 ελπίζω να τα καταφέρω... Ολοι σχεδον πήραν ωραίες μεταθέσεις. Εμένα ήταν η χειρότερη μεταθεση (για τα γουστα μου).Πηγαινα παντού εκτος απο ελδυκ.
dacourt Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Ασφαλώς και εάν δηλώσεις Κύπρο και δεν σε πάρουν δεν πας δυσμενη μετάθεση. Δυσμενη πας μόνο εάν σε πάρουν και για κάποιο λόγο δηλώσεις εσύ ότι θες να φύγεις (δύσκολο), τότε μόνο τότε πας δυσμενη. Σε κάθε άλλη περίπτωση εάν κοπεις για άλλους λόγους πχ ι3 πας κανονικά όπου κάτσει. Για Κω την τωρινή περίοδο που μιλάμε είναι καλα. Έχω φίλο και περνάει μια χαρά. Κάνει ασφαλώς τις υπηρεσίες του, αλλα τίποτα το παραπάνω από το φυσιολογικό στα πλαίσια του στρατού. Aσφαλώς και πας σε δυσμενή.. είναι 100% στανταράκι αυτό που γράφω... και φυσικά υπάρχουν δυσμενείς μεταθέσεις.. και φυσικά όσοι αρνηθούν από τις λίστες πάνε δυσμενή.. και άλλα πολλά που δεν είναι λόγος να τα αναφέρω. Ρώτα την 2015 Α την Β όσοι αρνήθηκαν που πήγαν... Όταν αναφερόμαστε σε στρατόπεδα με καλές συνθήκες μιλάμε για Ταξιαρχίες,Συντάγματα που είναι μέσα σε πόλεις... πχ Αλεξανδρούπολη, στρατόπεδα που δεν κάνουν αναφορές κτλ.. Γι αυτό και όσα παιδιά πάνε σε ακραίες μονάδες στο 6μηνο είναι πίσω στο τόπο καταγωγής τους όσο γίνεται ποιο κοντά. πχ δυσμενείς μεταθέσεις θεωρούνται ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ - ΜΕΓΙΣΤΗ -ΝΙΣΥΡΟ -ΣΥΜΗ και ΤΗΛΟ. και στο 5μηνο δηλώνουν τις Φρουρές Προτίμησης και πάνε σπίτια τους, γιατί αυτές οι περιοχές παίρνουν τα μεγαλύτερα μόρια. Στην Κω εγώ από μονίμους και οπλίτες τα ξέρω διαφορετικά.. για νορμάλ συνθήκες φυσικά αναφέρομαι μόνο στο 1-1 2-1.. το 4-5 μέσα 1 έξω δεν είναι νορμάλ.
overpower Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Παιδια, αν και εχω παρει αναβολη μεχρι το 2023 για ανωτατες σπουδες, μπηκα να δω πληροφοριεσ για την καταταξη μου. Βλεπω γραφει αυτο "Έχετε κατανεμηθεί Πολεμικό Ναυτικό.". Αυτο σημαινει οτι οταν με το καλο παω, θα μπω ναυτικο ή το λεει επειδη αυτο δηλωσα? καποιος?
qsis Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 αυτο ισχύει αλλά δεν έχω καταλάβει για ποιον λόγο μετράνε οι παπαδες στον στρατό; Ορισμένοι στρατιωτικοι βαράνε προσοχες στους παπαδες λες και αυτοι τους πληρώνουν τον μισθό... Γιατί στην Ελλάδα ότι έχει να κάνει με δημόσιο, κράτος, πατρίς-θρησκεία-οικογένεια οι παπάδες μετράνε Ειδικά αν μάλιστα πρόκειται και για στρατιωτικούς παπάδες με βαθμό, μιλάμε για warrior priest lv 99 με attack 9999999, intelligence 9999999 , charisma 999999990 κτλ.. Στο πεδίο της μάχης θα κάνουν rally τα στρατεύματα και θα κάνουν buffs με βάση τον αγιασμό και το τίμιο ξύλο ή κάποιο κομμάτι τέλος πάντων απο κάποιο λείψανο και κρατώντας μια θαυματουργή εικόνα θα castαρουν spells που θα κάψουν όλους τους άπιστους Επίσης αν πέσει πείνα το ψωμί από το Καποτά θα πολλαπλασιαστεί όπως και ο γκοτζίλα, θα βρέξει μάννα και το νερό κρασί ή για να είμαστε πιο μοντέρνοι amstel τις Κυριακές, κλασσικά οποτε φανταζομαι οτι παρολο που ειμαστε προοδευτικος λαος, ειπαμε να κρατησουμε αυτο ετσι για το καλοΕ όχι και προοδευτικός λαός που καταδικάζουμε παστίτσια και υποδεχόμαστε φλόγες και λείψανα σαν αρχηγό κράτους Εκτός αν μας συγκρίνεις με φανατικούς μουσουλμανους, ναι είμαστε μερικά σκαλιά πιο πάνω, φοβερή επιτυχία.. 2
nemesiskp Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Aσφαλώς και πας σε δυσμενή.. είναι 100% στανταράκι αυτό που γράφω... και φυσικά υπάρχουν δυσμενείς μεταθέσεις.. και φυσικά όσοι αρνηθούν από τις λίστες πάνε δυσμενή.. και άλλα πολλά που δεν είναι λόγος να τα αναφέρω. Ρώτα την 2015 Α την Β όσοι αρνήθηκαν που πήγαν... Όταν αναφερόμαστε σε στρατόπεδα με καλές συνθήκες μιλάμε για Ταξιαρχίες,Συντάγματα που είναι μέσα σε πόλεις... πχ Αλεξανδρούπολη, στρατόπεδα που δεν κάνουν αναφορές κτλ.. Γι αυτό και όσα παιδιά πάνε σε ακραίες μονάδες στο 6μηνο είναι πίσω στο τόπο καταγωγής τους όσο γίνεται ποιο κοντά. πχ δυσμενείς μεταθέσεις θεωρούνται ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ - ΜΕΓΙΣΤΗ -ΝΙΣΥΡΟ -ΣΥΜΗ και ΤΗΛΟ. και στο 5μηνο δηλώνουν τις Φρουρές Προτίμησης και πάνε σπίτια τους, γιατί αυτές οι περιοχές παίρνουν τα μεγαλύτερα μόρια. Στην Κω εγώ από μονίμους και οπλίτες τα ξέρω διαφορετικά.. για νορμάλ συνθήκες φυσικά αναφέρομαι μόνο στο 1-1 2-1.. το 4-5 μέσα 1 έξω δεν είναι νορμάλ. Κυπρο και να αρνηθεις πας 90%.Στην σειρα μου οσοι γκρινιαζανε(δεν θελω να παω,δεν δηλωσα,εχω αυτον τον λογο,εχω αυτο) οι περισσοτεροι μας ακολουθησαν στο νησι.Ατομα που πραγματικα ειχαν λογο πηγαν σε νορμαλ μεταθεσεις οπως παει ολος ο υπολοιπος κοσμος.Κυπρο πηγαν δησμενεις οσοι εφυγαν ενω ειχαν παει στο νησι.Σπανια περιπτωση να φυγεις ενω πας αλλα γινεται. Για κω και εγω για τοσο μιλαει.1,2 μεσα μετα εξω.Τοσο παει και τον φιλο μου τωρα.
tz3s Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Ε όχι και προοδευτικός λαός που καταδικάζουμε παστίτσια και υποδεχόμαστε φλόγες και λείψανα σαν αρχηγό κράτους Εκτός αν μας συγκρίνεις με φανατικούς μουσουλμανους, ναι είμαστε μερικά σκαλιά πιο πάνω, φοβερή επιτυχία.. τρολλαρω 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις