N3k21 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 ξερεις μηπως ποτε ερχετε το χαρτι για να παρουσιαστω; επισης θελω να ειμαι κοντα στην πολη μου (θεσσαλονικη) τι μπωρο να κανω γι αυτο; Για το χαρτί θα σε ενημερώσει το αρμόδιο αστυνομικό τμήμα της περιοχής σου. Εμένα με είχαν πάρει τηλέφωνο περίπου ένα μήνα πριν, για να πάω να το παραλάβω από εκεί. Ωστόσο, ήξερα ήδη πότε μπαίνω ακόμα νωρίτερα από εδώ. Δεν χρειάζεται να βάλεις όλα τα στοιχεία αν δεν τα ξέρεις. Τώρα, το να έρθεις κοντά στην πόλη σου είναι δυστυχώς δύσκολο (εκτός φυσικά κι αν έχεις γερό βύσμα). Αν πάντως συντρέχουν σοβαροί λόγοι, ίσως δικαιούσαι κατ' εξαίρεση μετάθεση μετά από κάποιους μήνες στην παραμεθόριο. Ρίξε μια ματιά εδώ. ειμαστε ανεργοι ακουσα οτι γινεται και οτι κι αλλοι ηρθαν ετσι που θα το πω αυτο; Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω, δεν γνωρίζω τι παίζει. Φαντάζομαι πάντως, πως θα μπορούσες να διεκδικήσεις κατ' εξαίρεση μετάθεση βάσει όσων βλέπω στο link που σου έδωσα παραπάνω. Αρχικά πήγαινε σε ένα ΚΕΠ μήπως και ξέρουν, αλλιώς θα πρέπει να απευθυνθείς στο στρατολογικό γραφείο της περιοχής σου. Αυτοί θα σε ενημερώσουν για τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσεις, καθώς και για τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos0100 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 οποτε θα πρεπει λογικα να εχω μαζει μου το χαρτι της εφοριας, ναι αλλα εγω σαν ατομο εκανα πρακτικη και ειχα βγαλει το 2014 περιπου 5000Ε εε δεν πιστευω να θεωρηθει λογικο ποσό γιατι εχει γινει καπνος στην δεη και στις διαφορες αλλες αναγκες επισης εβαλα αυτο για την παρουσιαση που με εστειλες με λεει στρατο ξηρας, εχω οριστει και δεν γραφει κατι αλλο μαλον με το που κοψω την αναβολη θα λεει που θα παω και ποτε, καλο ειναι τωρα αυτο που λεει; στρατο ξηρας; μηπως ειχε βγει στα 18 μου αποφαση που θα παω; γιατι ειχα παρει αναβολη, δηλαδη τωρα βγαινει καινουριο μερος; παντως μακαρι να γνωρισω ατομα καθως ειναι η πρωτη φορα που φευγω απο το σπιτι μακρια και θα μου φανει λιγο καπως δεν ξερω αν δεν μ αρεσει μηπως μπωρο να φυγω; χαχαχαχαχα συγνωμη εχω πολλες αποριες και τα κοριτσια δεν γνωριζουνε και πολλα στην στρατολογια (αν και παλια απ οτι ηξερα ειχε κατι παπουδες χοντρους εκει μεσα τωρα βλεπω εξελιχθηκε η στρατολογεια με νεαρα κοριτσακια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 οι περιπτώσεις περνάνε απο επιτροπή και εκει αποφασίζουν ποιες μεταθέσεις θα εγκρινουν, σε πολλές περιπτώσεις ρίχνουν ακυρο και σε κόσμο που έχει πραγματικά αναγκη. Οι κοπελίτσες που ειδες ειναι βύσματα, εποπ στρατολογίας (lol), που κάποιος τις βολεψε και αυτές δεν ξέρουν που πανε τα τεσσερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos0100 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 μα δεν ξερουν απλα πρεπει καποιος να εχει υπομονη πανε ελα και πισω απο την αρχη, γιατι την πρωτη φορα με ειπανε για την διακοπη της αναβολης φερε το πτυχιο απο την σχολη, την δευτερη φορα που πηρα τηλεφωνο να ρωτησω αν αυξηθει ο στρατος τον σεπτεμβρη με ειπανε οχι και επισης με ειπανε φερε και ενα πιστοποιητικο σπουδων και λεω γιατι δεν μου το ειπατε απο την αρχη; εε μας ξεφυγε στο ειπαμε τωρα μου λενε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 lol, τις πνίγεις ή δεν τις πνίγεις; oι τύπισσες αυτες έκαναν το ονειρο τους για διορισμό στο δημόσιο πραγματικότητα, πανε το πρωι και φευγουν το μεσημέρι ούτε υπηρεσίες ούτε τιποτα, στο ενδιαμεσο αν τους ρωτήσει κανας πολίτης τιποτα απαντάνε ό,τι ναναι και αστον να ψαχνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos0100 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 παντως ανοιγουν το καταστημα μετα τις 10:30 γιατι το πρωι δεν απανταει κανενας εκει μεσα, μου εκανε πολυ εντυπωση δεν περιμενα ολες να ειναι γυναικες και τι γυναικες τωρα ετσι τι να λεμε, αν ειναι ετσι να φυγω και αυριο για τον στρατο, σε λιγο θα αντικαταστησουν και τα γεροντια εκει μεσα με τετοιες εκει τι ωρα πρεπει να ξυπναω το πρωι; βασικα ερχεται κανεις και με λεει ξυπνα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nate Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Έχω asperger και παίρνω abilify για το άγχος. Είδα σε ένα φεκ ότι δικαιούμαι ι5 για το asperger. Το ότι παίρνω το χάπι βοηθάει στην απαλλαγή; Η διαδικασία ποια είναι; Υπάρχει περίπτωση να μην μου δώσουν απαλλαγή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tz3s Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 παντως ανοιγουν το καταστημα μετα τις 10:30 γιατι το πρωι δεν απανταει κανενας εκει μεσα, μου εκανε πολυ εντυπωση δεν περιμενα ολες να ειναι γυναικες και τι γυναικες τωρα ετσι τι να λεμε, αν ειναι ετσι να φυγω και αυριο για τον στρατο, σε λιγο θα αντικαταστησουν και τα γεροντια εκει μεσα με τετοιες εκει τι ωρα πρεπει να ξυπναω το πρωι; βασικα ερχεται κανεις και με λεει ξυπνα; sorry κιολας ρε φιλε.. αλλα οτι κανεις εδω καντο και εκει και δν σε κοβω να θες και πολυ για να βγεις γιωτας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PC_MAGAS Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Μιας και θα μπω Σεπτεμβρη ελεγα για 35μκ κυπρο ,πως ειναι εκει τα πραγματα εχω ακουσει οτι εχει λιγο τρεξιμο αλλα και αρκετες εξοδους ισχυει οτι καθε μηνας περνεις ενα καλο μισθο;; ΕΛΔΥΚ έχει αρκετά καλύτερο μισθό από Ελλάδα. οποτε θα πρεπει λογικα να εχω μαζει μου το χαρτι της εφοριας, ναι αλλα εγω σαν ατομο εκανα πρακτικη και ειχα βγαλει το 2014 περιπου 5000Ε εε δεν πιστευω να θεωρηθει λογικο ποσό γιατι εχει γινει καπνος στην δεη και στις διαφορες αλλες αναγκες επισης εβαλα αυτο για την παρουσιαση που με εστειλες με λεει στρατο ξηρας, εχω οριστει και δεν γραφει κατι αλλο μαλον με το που κοψω την αναβολη θα λεει που θα παω και ποτε, καλο ειναι τωρα αυτο που λεει; στρατο ξηρας; μηπως ειχε βγει στα 18 μου αποφαση που θα παω; γιατι ειχα παρει αναβολη, δηλαδη τωρα βγαινει καινουριο μερος; παντως μακαρι να γνωρισω ατομα καθως ειναι η πρωτη φορα που φευγω απο το σπιτι μακρια και θα μου φανει λιγο καπως δεν ξερω αν δεν μ αρεσει μηπως μπωρο να φυγω; χαχαχαχαχα συγνωμη εχω πολλες αποριες και τα κοριτσια δεν γνωριζουνε και πολλα στην στρατολογια (αν και παλια απ οτι ηξερα ειχε κατι παπουδες χοντρους εκει μεσα τωρα βλεπω εξελιχθηκε η στρατολογεια με νεαρα κοριτσακια Και στισ Μονάδες είχαμε γυναίκες Αρχιλοχίες αλλά εκεί τραβάνε λουργιά η γυαίκες γιατί ε όπως να το κάνυομε ανδρωκρατούμενο περιβάλλον. Είχαμε μια αρχιλοχία και μας είχε κατακαραναφέρει. Αλλά το θέλαμε και εμείς μια ςκαι ο θάλαμος ήταν μπου**λο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Έχω asperger και παίρνω abilify για το άγχος. Είδα σε ένα φεκ ότι δικαιούμαι ι5 για το asperger. Το ότι παίρνω το χάπι βοηθάει στην απαλλαγή; Η διαδικασία ποια είναι; Υπάρχει περίπτωση να μην μου δώσουν απαλλαγή; αν το γράφει το ΦΕΚ και έχεις ιατρική γνωματευση θα το πάρεις, αλλιώς θα ειναι παρανομοι. Το ΦΕΚ γράφει απευθείας απαλλαγή ή διετής αναβολή και μετά απαλλαγή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Το ΦΕΚ γράφει απευθείας απαλλαγή ή διετής αναβολή και μετά απαλλαγή; ε όχι και κατευθείαν, μπορεί να του περάσει μου έλεγε ένας φίλος για έναν κάτοικο Αμαρουσίου που είχε χάσει το πόδι του από παιδί, το οποίου ζητούσαν να περνάει από τα ΚΕΠΑ κάθε Χ χρόνια για να παίρνει την βεβαίωση αναπηριάς, λες και θα το φύτρωνε καινούριο, μην του δώσουν τσάμπα μια που είχε εφ' όρου ζωής... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nate Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 αν το γράφει το ΦΕΚ και έχεις ιατρική γνωματευση θα το πάρεις, αλλιώς θα ειναι παρανομοι. Το ΦΕΚ γράφει απευθείας απαλλαγή ή διετής αναβολή και μετά απαλλαγή; Ιατρική γνωμάτευση από δικό μου (ιδιωτικού τομέα) ψυχίατρο ή από στρατιωτικό γιατρό; Για την απαλλαγή, Site: ένα ΦΕΚ του 2014 (μπορείς να το δεις στο 347.) έχει την διάχυτη αναπτυξιακή διαταραχή (στην οποία εντάσσεται το asperger σύμφωνα με ένα ΦΕΚ του 2013 που είχα βρει, αλλά και γενικότερα) στην κατηγορία ι5, αλλά το κουτάκι της αναβολής το έχει κενό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 απο δικό σου γιατρό. Υποτιθεται ότι οι γνωματευσεις απο γιατρο δημ. νοσοκομειου μετρανε περισσότερο αλλά και με ιδιώτη γιατρό κάνεις δουλειά. Έτσι όπως φαινεται ειναι κατευθείαν απαλλαγή, όταν πας έχε μαζί σου όλη τη σχετική νομοθεσία γιατι μπορεί να σου πουν τιποτα αηδίες, ότι δεν βρισκουν την παθηση, κτλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nate Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 απο δικό σου γιατρό. Υποτιθεται ότι οι γνωματευσεις απο γιατρο δημ. νοσοκομειου μετρανε περισσότερο αλλά και με ιδιώτη γιατρό κάνεις δουλειά. Έτσι όπως φαινεται ειναι κατευθείαν απαλλαγή, όταν πας έχε μαζί σου όλη τη σχετική νομοθεσία γιατι μπορεί να σου πουν τιποτα αηδίες, ότι δεν βρισκουν την παθηση, κτλ Ευχαριστώ πολύ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dacourt Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 ναι γιατι χρειαζεται πτυχιο για να καταχωρεις να στελνεις και να ταξηνομεις αρχεια.Και εμενα με στειλαν για ενα φεγγαρι με το ζορι γραφειο και ταχυδρομος ταυτοχρονα,το τι απορρητο εχει αποσταλει σαν απλο αρχειο δεν λεγεται. Φυσικά.. θα πρέπει να γνωρίζεις υπολογιστές.. θα πρέπει να σου κόβει και να μπορείς να συνεργαστείς με τους ανωτέρους σου, να είσαι φιλικό άτομο, να μην είσαι αντιδραστικό στοιχείο, δεκτικό στην μάθηση και να έχεις μεγάλη υπομονή, να σέβεσαι τους στρατιωτικούς νόμους και να τους γνωρίζεις αφού η επαφή σου με το γραφείο σημαίνει και επαφή με Αξιωματικούς ΔΚΤΕΣ Υπόδικες κτλ.. αν το Τάγμα-Μοίρα βρίσκεται σε Σύνταγμα ή τριλοχία θα έχεις επαφή με άλλους αξιωματικούς, με τον Στρατοπεδάρχη κτλ.. το ότι σε κάποια στρατόπεδα είναι χύμα στο κύμα δεν σημαίνει ότι παντού είναι έτσι. Παλιά ναι ήταν διαφορετικά τα πράγματα.. Στρατιώτες που έχουν δείξει σοβαρότητα υπευθυνότητα και κρατάνε το στόμα τους κλειστό.. έχουν κερδίσει πολλά, περισσότερα και από ΕΠΟΠ. Οι αντιδραστικοί ακόμα καθαρίζουν τουαλέτες. σε μας παλικάρι άοπλο μεταπτυχιακός κάθονταν φύλαγε θαλάμους κ γραφείο είχαν πάρει ένα παιδί που δεν ήξερε να γράφει μάντεψε γιατί .... Επίσης γενικά το λέω σε εμπλοκές οι άοπλοι σε μας κάναν περίπολο Ναι περιπολόπουλα έκαναν άοπλοι. Αλλά τώρα είναι οι ΕΠΟΠ που τα έχουν αναλάβει και πάει ένας ΕΠΟΠ, ένας Οπλίτης. Τα βύσματα είναι κανόνας.. κακώς κατά την άποψη μου. Οι χειρότεροι είναι οι Παπάδες, αν σας τύχει παπάς.. θα δείτε πως θα σας γράψει στα τέτοια του και πως μετράει το μέσον του!! Προσοχή όλοι στέκονται.. αντί να διαολοστίλουν τους μεγαλόΠαπάδες που παίρνουν τηλέφωνα. Ερώτηση κρίσεως.( ) Όταν μπούμε θα δηλώσουμε και σε ποια μονάδα επιθυμούμε να μεταφερθούμε μετά το κέντρο,παίζει ρόλο (αν δεν θέλουμε να βάλουμε μέσο) το που θα δηλώσουμε ή μας βάζουν αυτοί όπου θέλουν? Επίσης, ποιες θεωρούνται καλές μονάδες σε γενικό βαθμό?(εκτός φυσικά αυτές κοντά στο σπίτι του καθενός) Περιοχή θα δηλώσεις.. αλλά δεν παίζει σημαντικό ρόλο. Αν δηλώσεις ΚΥΠΡΟ και κοπείς.. δλδ ΔΕΝ σε πάρουν, παίρνεις δυσμενή μετάθεση υποχρεωτικά. Να μην πας ΚΩ... είναι πολύ άσχημες οι συνθήκες σήμερα.. τώρα που μιλάμε, εμπλοκή ΦΟΥΛ.. παίρνεις το μακαρόνι του παστίτσιου και μόνο έτσι θα βλέπεις την πόλη και ΑΝ! Λήμνο επίσης άσχημα... Αλλά παίζει και σε τι σώμα θα είσαι.. Πεζικάριος; Πυροβολικό; Τέθωρας; ... ανάλογα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις