Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Γειά σας παιδιά.Παρουσιάζομαι ΚΕΥΠ ΛΑΜΙΑΣ τώρα το Νοέμβρη. Ξέρει κανείς τι παίζει με τι μονάδα. Κάτι ακόμη...

υπάρχει ένα πρόβλημα..

πρέπει να πάω να δώσω μάθημα για το μεταπτυχιακό μου πρίν την ορκωμοσία μου γιατί αν δε πάω κόβομαι απ το μεταπτυχιακό (έχω κοπεί ήδη άλλη μια φορά και άλλη δε με παίρνει.) θα μπορέσω μια ημέρα να παω να το δώσω .......?

Χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω πριν την ορκωμοσία το θεωρώ εξαιρετικά απίθανο χωρίς βύσμα.

Δημοσ.
Γειά σας παιδιά.Παρουσιάζομαι ΚΕΥΠ ΛΑΜΙΑΣ τώρα το Νοέμβρη. Ξέρει κανείς τι παίζει με τι μονάδα. Κάτι ακόμη...

υπάρχει ένα πρόβλημα..

πρέπει να πάω να δώσω μάθημα για το μεταπτυχιακό μου πρίν την ορκωμοσία μου γιατί αν δε πάω κόβομαι απ το μεταπτυχιακό (έχω κοπεί ήδη άλλη μια φορά και άλλη δε με παίρνει.) θα μπορέσω μια ημέρα να παω να το δώσω .......?

Χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω πριν την ορκωμοσία το θεωρώ εξαιρετικά απίθανο χωρίς βύσμα.

Δημοσ.

Δεν μου λετε ξυραφακια μας δινουν μεσα; Ενας φιλος μπηκε τον Αυγουστο και η Gillete τους εδωσε ενα κουτακι με καποια βασικα,το κανουν παντου ή ετυχε; Να ξερω να παω να παρω καλο ξυραφακι αν ειναι..

Δημοσ.
Δεν μου λετε ξυραφακια μας δινουν μεσα; Ενας φιλος μπηκε τον Αυγουστο και η Gillete τους εδωσε ενα κουτακι με καποια βασικα,το κανουν παντου ή ετυχε; Να ξερω να παω να παρω καλο ξυραφακι αν ειναι..

Παρε μαζι σου γιατι ο στρατος δεν δινει. Τωρα αν θα εχει promotion εξω απο την πυλη δεν ειναι σιγουρο.

Λογικα θα πουλαει και στο ΚΨΜ αλλα καλυτερα να εχεις κατι μαζι σου για σιγουρια.

Δημοσ.
Δεν θα βαζα και το χερι μου στην φωτια ομως...

Ισχύει αυτό που λες. Παντού υπάρχουν στραβόξυλα (ή μήπως στρατόξυλα; :P ) Θυμάμαι πάντως που είχαν δώσει άδεια σε άτομα για εξετάσεις ΑΣΕΠ προ ορκωμοσίας.

Δημοσ.

Thanks Memento,Σιγα σιγα πρεπει να αρχιζω να αγοραζω τα απαραιτητα..

A και κατι αλλο,το στρατοπεδο ειναι κοντα στον σταθμο των τραινων ή να παρω κτελ(καπου αναφερθηκε οτι σε αφηνει στο στρατοπεδο);

Δημοσ.
Ισχύει αυτό που λες. Παντού υπάρχουν στραβόξυλα (ή μήπως στρατόξυλα; :P ) Θυμάμαι πάντως που είχαν δώσει άδεια σε άτομα για εξετάσεις ΑΣΕΠ προ ορκωμοσίας.

για τις εξετασεις του Ασεπ πρεπει να εχεις απαλλαγει ή εκπληρώσει τις στρ. υποχρεωσεις για να συμμετέχεις.

Δημοσ.

Ο μονος στο δικο μου κεντρο που πηρα αδεια προ ορκωμοσιας ηταν ενας που επαιζε μπασκετ σε καποια ομαδα καπου. Ακομα κ αυτος φανταζομαι με βυζμα ομως. Σιγα μη του ειπε ο Δικας "ναι παιδι μου, αν ειναι για μπασκετ πηγαινε..." :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...