panos2171 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Ή το ένα ή το άλλο. Δε γίνεται να χάσεις ΤΑΠ αν δεν έχεις Δ/Ν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pyrrhus93 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Επειδη τον επομενο μηνα μπαινω στρατο και θελω να γινω ΔΕΑ μηπως ξερει κανεις μετα απο ολες αυτες τις μειωσεις σε μισθους ποσα παιρνουν οι Δοκιμοι Αξιωματικοι;Ευχαριστω εκ των προτερων... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Μάγκες, σε ένα μήνα πρέπει να παρουσιαστω μεγάλο Πευκο... Το πρόβλημα είναι ότι μένω εξωτερικό αλλά προς το παρόν δεν σπουδάζω ακόμα. Τι επιλογές έχω? Αν δεν μπορείς να κατέβεις για αναβολή υγείας, κάνε μια εξουσιοδότηση σε κάποιον δικό σου να πάρεις μια αναβολή για κοινωνικούς λόγους. Νομίζω 3 μήνες ειναι, μέχρι να αρχίσεις τις σπουδές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Peleus17 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Σε περίπτωση που πάρω διαβατήριο της χώρας που διαμενω τώρα, θα θεωρούμαι μόνιμος κάτοικος του εξωτερικού οπότε δικαιουμαι απαλλαγή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilya Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Σε περίπτωση που πάρω διαβατήριο της χώρας που διαμενω τώρα, θα θεωρούμαι μόνιμος κάτοικος του εξωτερικού οπότε δικαιουμαι απαλλαγή? όχι μόνο αν πας εκεί στρατό, απαλλαγή δικαιούνται όσοι είναι μόνιμοι κάτοικοι πάνω από 10 χρόνια για λιγότερα δεν ξέρω καλύτερα να ρωτησεις στρατολογία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 όχι, 7 χρόνια εργασία ή 11 παραμονής ειναι για να θεωρηθείς ΜΚΕ. Και πάλι δεν θα πάρεις απαλλαγή, αν μεινεις πάνω απο 6 μήνες στην Ελλάδα θεωρείσαι πάλι κάτοικος ελλάδας, και έχεις ξανα την υποχρεωση να πας στρατο. Μόνη λύση ειναι αναβολές μέχρι να πάρεις απαλλαγή. Σε περίπτωση που πάρω διαβατήριο της χώρας που διαμενω τώρα, θα θεωρούμαι μόνιμος κάτοικος του εξωτερικού οπότε δικαιουμαι απαλλαγή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Peleus17 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Και κάτι τελευταίο... . Σε περίπτωση που είμαι ανυπότακτος, ποσο σκούρα θα είναι τα πράγματα για μένα? Να τονίσω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να γυρίσω πάρα μόνο καλοκαίρι για διακοπές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 παιζει προστιμο 6κ, μπορει να σου δημιουργησει προβλημα με καμμια κληρονομια, κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tz3s Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 στρατολογια σε εναν φιλο μου ειπε: αμα μεινεις στο εξωτερικο για 7 χρονια απαλλασσεσαι, μπορεις σε αυτα τα 7 χρονια να ερχεσαι Ελλαδα μαξ για ενα μηνα χωρις να σου κανουν τιποτα τωρα κατα ποσο ισχυει δεν ξερω... αλλα αυτο μου ειπε και αυτο θα κανει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aposporis Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Και κάτι τελευταίο... . Σε περίπτωση που είμαι ανυπότακτος, ποσο σκούρα θα είναι τα πράγματα για μένα? Να τονίσω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να γυρίσω πάρα μόνο καλοκαίρι για διακοπές. Όπως είπε ο Pablo, 7 χρόνια εργασία ή 11 παραμονής ειναι για να θεωρηθείς ΜΚΕ. Πρέπει να πας στο προξενείο να σου πουν τι χαρτιά θέλουν. Φυσικά το κάθε προξενείο ζητάει ότι μλκ σκεφτεί. Μετά το ΜΚΕ μπορείς να έρχεσαι μέχρι 6 μήνες ανά έτος στην Ελλάδα. Πρακτικά δε το τσεκάρουν. Αλλά σε περίπτωση που γίνει στραβή θα πρέπει να ξανα κάνεις τα χαρτιά σου για ΜΚΕ και να αποδείξεις ότι δεν υπήρχε κενό στη διαμονή σου στο εξωτερικό. Αν δε σε νοιάζει να επιστρέψεις Ελλάδα ποτέ: ή απλά δεν ασχολείσαι, βγαίνεις ανυπότακτος και έρχεσαι για ένα μήνα μόνο (από Ευρώπη δεν έχω ιδέα πώς μπορούν να το δουν τώρα που ανοίξανε τα σύνορα, εκτός segen λογικά φαίνεται ότι μπήκες στη χώρα) ή κάνεις τα χαρτιά σου για ΜΚΕ και ησύχασες για πάντα. ΥΓ Πόσο χρονών είσαι; Πας σχολείο; έδωσες πανελλήνιες; Πήγαινε στο προξενείο με το χαρτί λυκείου και θα πάρεις αναβολή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Peleus17 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Όπως είπε ο Pablo, 7 χρόνια εργασία ή 11 παραμονής ειναι για να θεωρηθείς ΜΚΕ. Πρέπει να πας στο προξενείο να σου πουν τι χαρτιά θέλουν. Φυσικά το κάθε προξενείο ζητάει ότι μλκ σκεφτεί. Μετά το ΜΚΕ μπορείς να έρχεσαι μέχρι 6 μήνες ανά έτος στην Ελλάδα. Πρακτικά δε το τσεκάρουν. Αλλά σε περίπτωση που γίνει στραβή θα πρέπει να ξανα κάνεις τα χαρτιά σου για ΜΚΕ και να αποδείξεις ότι δεν υπήρχε κενό στη διαμονή σου στο εξωτερικό. Αν δε σε νοιάζει να επιστρέψεις Ελλάδα ποτέ: ή απλά δεν ασχολείσαι, βγαίνεις ανυπότακτος και έρχεσαι για ένα μήνα μόνο (από Ευρώπη δεν έχω ιδέα πώς μπορούν να το δουν τώρα που ανοίξανε τα σύνορα, εκτός segen λογικά φαίνεται ότι μπήκες στη χώρα) ή κάνεις τα χαρτιά σου για ΜΚΕ και ησύχασες για πάντα. ΥΓ Πόσο χρονών είσαι; Πας σχολείο; έδωσες πανελλήνιες; Πήγαινε στο προξενείο με το χαρτί λυκείου και θα πάρεις αναβολή. Είμαι 19 ετών, και στην χώρα που βρίσκομαι αυτήν στιγμή έχω τρελές ευκαιρίες για να κάνω κάτι στη ζωή μου. Προς το παρών είμαι στην εκμάθηση γλώσσας, μετά βλέπουμε. Δεν έχω δώσει πανελλήνιες (μην κραζετε) αλλά και πάλι μου δίνονται πολλές ευκαιρίες. Τώρα να πάω στρατό, και κάτσω 9 μήνες για το τίποτα και να χαθούν αυτά που έχω τώρα εδώ και όταν γυρίσω να ξαναρχίσω πάλι από την αρχή, δεν το κάνω απλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tz3s Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Είμαι 19 ετών, και στην χώρα που βρίσκομαι αυτήν στιγμή έχω τρελές ευκαιρίες για να κάνω κάτι στη ζωή μου. Προς το παρών είμαι στην εκμάθηση γλώσσας, μετά βλέπουμε. Δεν έχω δώσει πανελλήνιες (μην κραζετε) αλλά και πάλι μου δίνονται πολλές ευκαιρίες. Τώρα να πάω στρατό, και κάτσω 9 μήνες για το τίποτα και να χαθούν αυτά που έχω τώρα εδώ και όταν γυρίσω να ξαναρχίσω πάλι από την αρχή, δεν το κάνω απλά. "location: Athens" λες... μηπως εχεις μπερδευτει λιγο? γιατι αυτη ειναι πρωτευουσα σε μια χωρα που δν υπαρχουν ευκαριες :Ρ δεν σε κραζει κανεις.. αντιθετα ολοι θα σε ζηλεψουν που χωρις πανελ καταφερες να φυγεις και να βρεις ενα καλο τοπο για το μελλον σου οπως λες... Επισης μαζι σου στο να μην κανεις στρατο! Κατσε κανε την ζωη σου, και μια στις χιλιες να μην σου κατσει, στα επομενα 10 χρονια γυρνας και κανεις κανονικα την θητεια σου. Μικρος εισαι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Peleus17 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 "location: Athens" λες... μηπως εχεις μπερδευτει λιγο? γιατι αυτη ειναι πρωτευουσα σε μια χωρα που δν υπαρχουν ευκαριες :Ρ δεν σε κραζει κανεις.. αντιθετα ολοι θα σε ζηλεψουν που χωρις πανελ καταφερες να φυγεις και να βρεις ενα καλο τοπο για το μελλον σου οπως λες... Επισης μαζι σου στο να μην κανεις στρατο! Κατσε κανε την ζωη σου, και μια στις χιλιες να μην σου κατσει, στα επομενα 10 χρονια γυρνας και κανεις κανονικα την θητεια σου. Μικρος εισαι... Δεν έχω άλλαξει ακόμα την τοποθεσία Έχεις δίκιο, εδώ θα κάτσω, και θα φτιάξω την ζωή μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Όσοι ήταν Κύπρο στο 1ο τάγμα ο χώρος θα τους θυμίζει κάτι. Ένα αστείο βιντεάκι που βγάλαμε την ημέρα του επαναπατρισμού μας Ελα μωρη ελδυκ.331 εδω,ΛΔ,1ο ταγμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Έχω κάποιες απορίες : 1. Για να μπω αλεξιπτωτιστής τι πρέπει να κάνω? είναι καλά ή κάθεσαι όλη μέρα και καθαρίζεις τουαλέτες? 2. Επίσης τα ρούχα και τα σχετικά τα παίρνεις μόνος σου ή στα δίνουν αυτοί 3. Την πρώτη μέρα τι πρέπει να έχω μαζί μου? 4. Έχω πάρει αναβολή λόγο σπουδών μέχρι το 18 και σε λίγες μέρες τελειώνω. Μπορώ να διακόψω την αναβολή Νοέμβρη? θα μου ζητήσουν τίποτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις